tanar si nelinistit
29 mesaje
• Pagina 1 din 1
tanar si nelinistit
Mi se pare cel mai tampit serial.
Voi ce credeti?
Voi ce credeti?
-
Einstein - Junior Member
Re: tanar si nelinistit
Initial trimis de Einstein
Mi se pare cel mai tampit serial.
Voi ce credeti?
Serialul o fi tampit..da acuma se poate si am vazut si mai rau...Parca am fi la legila lui murphy....nici un serial nu e atat de prost incat sa nu se poata si mai prost...E intradevar aiurea si plictisitor..Ce mi se pare mie sa soun asa oarecum interesant e ca aberatia avnd atatea de jdemii de episoade,noi astia muritorii de rand la lapte si paine parca imbatranim mai repede decat personajele filmului...Mai rar vezi asta in orice fel de carte sau serial...Chiar as fi curios cate zeci de episoade toarna la propriu si la figurat pe zi
- tzucu
- Junior Member
sunt toate la fel
e, intr-adevar, un serial idiot, dar sa nu spui niciodata "cel mai"
sunt sigura ca exista si altele la fel sau chiar mai idioate, dar nu-mi vin in minte acuma
sunt sigura ca exista si altele la fel sau chiar mai idioate, dar nu-mi vin in minte acuma
"Get away from me!
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
Take heed to thyself and see my face no more!
For in the day Thou see my face Thou shalt die!"
- May
- Junior Member
Asa e
Cred ca s-ar putea sa fie seriale si mai tampite ca Tanar si nelinistit. Ca de exemplu telenovelele.
Mai lasati-ne mai fratilor in pace cu toate telenovelele astea.
Apropo, tanar si nelinistit cred ca-l dau de cand a aparut pro tv-ul, de 5-6 ani. Si o sa-l mai dea inca pe atat.
Einstein
Apropo, tanar si nelinistit cred ca-l dau de cand a aparut pro tv-ul, de 5-6 ani. Si o sa-l mai dea inca pe atat.
Einstein
-
Einstein - Junior Member
Re: Asa e
Initial trimis de Einstein
Cred ca s-ar putea sa fie seriale si mai tampite ca Tanar si nelinistit. Ca de exemplu telenovelele.
Einstein
E unul din cele mai tampite seriale de televiziune.. e asa de tampit incat cuvintele nu pot exprima si in consecinta o sa-i compun o simfonie pe tema asta..
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Re: Asa e
Initial trimis de WOLF
E unul din cele mai tampite seriale de televiziune.. e asa de tampit incat cuvintele nu pot exprima si in consecinta o sa-i compun o simfonie pe tema asta..
O simfonie pe tema Tanar si nelinistit sau a telenovelelor..cred ca oricea-i face tot manea o sa iasa...Sa-i i-o dai lu Costi sa tzi-o lalaie, o sa iasa o frumusete..Poate castigi premiul la Mamaia pentru debut la anu
- tzucu
- Junior Member
:)))))))))))))))))))))
Unde-i frate simfonia aia? O mai faci sau nu?
-
Einstein - Junior Member
"The young and the restless"
Ce nume nobil?!!?Oare?!?!Imi aduc aminte cu nostalgie devremea
cand priveam cu jind la decorurile impunatoare!Ce vremuri......A nu se intelege gresit si acum ma uit cu acelasi sentiment!Ce femei!?!?!?!?!?O minunatie!!!!!!!!!Sa nu fim ipocriti si sa nu recunoastem ca ce-i al lor e al lor!
DAR!!!!!!!!!
Tre sa fie si un DAR, nu!?Intriga si durata este strigatoare la cer!!!!!Am impresia ca fanii acestui...nici nu stiu cum sa-i spun telenovelo-manelo-protevista ...au un pic de masokism in ei!Sau duc lipsa asteptarilor de ore si ore in urma unui puhoi de oameni la o coada oarecare pentru ceva ce ei inca nu descoperisera!
CUM SE POATE SA ZICA ALA CA S_A CULCAT CU AIA PE PARCURSUL A 3_4 EPISOADE?
CUME POSIBIL CA PERSONAJELE PRINCIPALE CE SE VOR A FI REPREZENTATIVE PENTRU O CLASA CE VREA A FI SANATOASA SA STEA SI SA REFLECTE LA NISTE ABERATII ORE INTREGI IN COLTUL UNEI CAMERE ROTUNDE??
CINE MA POATE LAMURI SA-I FIE MILA DE-UN BIET SUFLET SI S-O FACA!!!!!!!!!!!!!!
Ce nume nobil?!!?Oare?!?!Imi aduc aminte cu nostalgie devremea
cand priveam cu jind la decorurile impunatoare!Ce vremuri......A nu se intelege gresit si acum ma uit cu acelasi sentiment!Ce femei!?!?!?!?!?O minunatie!!!!!!!!!Sa nu fim ipocriti si sa nu recunoastem ca ce-i al lor e al lor!
DAR!!!!!!!!!
Tre sa fie si un DAR, nu!?Intriga si durata este strigatoare la cer!!!!!Am impresia ca fanii acestui...nici nu stiu cum sa-i spun telenovelo-manelo-protevista ...au un pic de masokism in ei!Sau duc lipsa asteptarilor de ore si ore in urma unui puhoi de oameni la o coada oarecare pentru ceva ce ei inca nu descoperisera!
CUM SE POATE SA ZICA ALA CA S_A CULCAT CU AIA PE PARCURSUL A 3_4 EPISOADE?
CUME POSIBIL CA PERSONAJELE PRINCIPALE CE SE VOR A FI REPREZENTATIVE PENTRU O CLASA CE VREA A FI SANATOASA SA STEA SI SA REFLECTE LA NISTE ABERATII ORE INTREGI IN COLTUL UNEI CAMERE ROTUNDE??
CINE MA POATE LAMURI SA-I FIE MILA DE-UN BIET SUFLET SI S-O FACA!!!!!!!!!!!!!!
"Life is like a box of chocolates; you'll nver know what you're gonna get!"
Stitzi care e chestia nasoala?Ca eu cunosc multi care il urmaresc cu patima si indirjire,serios.Si nu e vorba de persoane de virsta a treia,nu...Chiar fosti colegi ,de la arte plastice!E un fenomen nasol si patologic.
(((

MY PERFECT REFLECTION SWIMS THROUGH THE DROWING POOL.THE SKY IS GONE.MY WORLD IS IN DECONSTRUCTION.
- NEVERMORE
- Junior Member
The Young and The...
Dumnezeule, cand o sa se termine??????
Ruleaza de cand eram intr-a 10-a si acum sunt in anu 4...
chiar nu le e rusine??? Si de 2 ori pe zi!
Ruleaza de cand eram intr-a 10-a si acum sunt in anu 4...
chiar nu le e rusine??? Si de 2 ori pe zi!
-
Aliosha - Mesaje: 5042
OMG :eek: la noi in Canada ink mai ruleaza!!!!!!!!!!! aaaaaaaarrrrrggggghhhhhhhh:(:confused: da io shtiu altu mai tampit: Bold and Beautiful: Dragoste shi Putere... va zik io de pe-akuma: ala aicea are mai mult de 8000 episoadeeeeeeeeee!!!!!!!!! Mai vorbitzi de lalait pe 500 de episoade????????????
Foul is fair and fair is foul, ladies and gentelmen of the audience:)
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
"You swear to tell the truth and nothing but the truth, so help you God?"
Does anyone (or did anyone) answer no to this question? That... I want to find out.....
- Andrada The Dev
- Junior Member
Bai fratilor, apropo de 6000 de episoade, l-ati vazut pe ala de la "pro-tv te asculta ce vezi" - sau asa ceva, care se plangea ca are vreo 50 de ani si ca sa se dea mai multe episoade pe zi ca o sa moara si nu o sa apuce sfarsitul?
Ma, oamenii astia chiar nu au altceva de facut decat sa astepte moartea in fata televizorului?
Ma, oamenii astia chiar nu au altceva de facut decat sa astepte moartea in fata televizorului?
- Vizitator
Mama ce ma enerveaza serialu ala..e asa nasol..nu intelegi nimik!..si ce ma uimeste ce mai tare este ca au vreo 10000000000 de episoade..
..

Use your eyes..Only to look at me..Use your mouth ..Only to kiss my lips..We are branches of the same old tree ...You can laught ..Only if you laught with me ..You can cry ..Only if you cry for me...Don`t forget that you`re condemned to me ....
-
SiMiCs - Junior Member
Cand au aparut telenovelele , toata parte feminina a Romaniei ( sau aproape toata ) le urmarea , la fel si cu Yin si Yan ( e grozava ideea :yD )
Si si eu urmaream ... dar se lungi si se lungi ... nu stiu acte episoade vazui , dar ma ajutau la digestie , intr-a opta cand veneam de la scoala si mancam in fata TV-ului ... dar daca pierdeam un episod nu era bai , intelegeam tot din urmatorul ...
Mi se pare un serial idiot , o minciuna lunga ... un serial ce nu e deloc realistic , o idiotenie facuta doar pentru bani , atata tot . Da , mai sunt si altele , mai idioate decat asta ... cu neamuri care se casatoresc intre ele etc ... Si aia care asteapta sfarsitul .. sa astepte saracii .... o sa ni-l povesteasca nepotii :cry:
sa se termine o data ... ce vis frumos!
Si si eu urmaream ... dar se lungi si se lungi ... nu stiu acte episoade vazui , dar ma ajutau la digestie , intr-a opta cand veneam de la scoala si mancam in fata TV-ului ... dar daca pierdeam un episod nu era bai , intelegeam tot din urmatorul ...
Mi se pare un serial idiot , o minciuna lunga ... un serial ce nu e deloc realistic , o idiotenie facuta doar pentru bani , atata tot . Da , mai sunt si altele , mai idioate decat asta ... cu neamuri care se casatoresc intre ele etc ... Si aia care asteapta sfarsitul .. sa astepte saracii .... o sa ni-l povesteasca nepotii :cry:
sa se termine o data ... ce vis frumos!
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Cel mai penal serial!
Bunica-miu il urmareste zii de zii, si este innebunit dupa el!
Mie mi se pare o prostie!
Bunica-miu il urmareste zii de zii, si este innebunit dupa el!
Mie mi se pare o prostie!
Nu te iubesc pentru ceea ce esti, ci pentru ceea ce sunt atunci când sunt cu tine. Doar pentru ca cineva nu te iubeste asa cum vrei tu, nu înseamna ca nu te iubeste cu toata fiinta sa. Un prieten adevarat te prinde de mâna si îti atinge inima. Pentru lume tu esti o singura persoana, dar poate pentru o singura persoana esti intrega lume.
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
So sweet...;r
Ufff...:love: ...:G
-
M|haElla` - Junior Member
Este varza filmul,din orice punct de vedere cinematografic.Dar cine nu are ce face acasa il urmareste , iar televiziunea e fericita ca isi poate umple programul.Chiar si cei care si-au dat cu parerea au vazut ceva din acest film, asta nu e rau.Nu poti vedea numai ce e bun, trebuie sa ai si un termen de comparatie, nu?
- ketyy
- Junior Member
Pe mine nu ma deranjeaza subiectul filmului....
PE MINE MA OFTICA FOARTE MULT CA NU SE MAI TERMINA ODATA...o sa am 50 de ani si nu o sa se termine kktul asta de film.....
UA PROTV din pctul asta de vedere....
PE MINE MA OFTICA FOARTE MULT CA NU SE MAI TERMINA ODATA...o sa am 50 de ani si nu o sa se termine kktul asta de film.....
UA PROTV din pctul asta de vedere....
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
Serialul a inceput cand eram eu in clasa a IX a asta insemnand 1995-1996.M-am uitat cateva luni la el ca atata m-a dus mintea la 15 ani dar m-am lasat repede de el. Mare mi-a fost mirarea cand am vazut chiar acum cateva saptamani la TV serialul The Young and the Restless pe ABC ori NBC cu aceleasi personaje care arata la fel ca 1996 singura diferenta fiind faptul ca au crescut copiii si acum raca care exista intrre parinti s-a transmis si la copii. O mare porcarie de serial./...... dar parca porcarie mai mare ca Santa Barbara nu a fost pana acum.... :rolleyes:
-
Prozac - Junior Member
producatorii ce ziceau
ziceau ca vor sa faca cel mai lung serial din toate timpurile.
Si eu ziceam ca dallas era cel mai mare
Si eu ziceam ca dallas era cel mai mare
-
Mr Teo - Junior Member
il urmarea bunica-miu pana in 1998, cand a murit. Apoi a continuat bunica-mea care imi spunea in gluma ca vrea sa-l vada ca sa ii povesteasca lui bunica-miu cum s-a terminat, atunci cand se va intalni cu el pe lumea cealalta. Nu a apucat, saraca, nici ea sa-l vada pana la capat, caci a murit acum un an. Eu nu vreau sa il urmaresc, ca mi-e ca nu-i apuc nici eu sfarsitul....
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
-
SCORPY - Junior Member
hahahahahahahhahahahah Scorpiutzaaaaaaaaaa...
Hai iartama-ma ca sunt rea..condoleantze bunicilor tai..dar uite a fost tare tare amuzant ce-ai spus tu...si nu ma refer la bunicii tai morti:(..ma refer la acest rahat de film care nu se mai termina niciodata..
Te pup,
Nanuk.
Hai iartama-ma ca sunt rea..condoleantze bunicilor tai..dar uite a fost tare tare amuzant ce-ai spus tu...si nu ma refer la bunicii tai morti:(..ma refer la acest rahat de film care nu se mai termina niciodata..
Te pup,
Nanuk.
-
Nanuka - Mesaje: 1510
Mi se pare pierdere de timp vizionarea acestui serial ca sa nu mai punem la socoteala si faptul ca e plin de aberatii. Ma refer aici la baiatul lui Niky care la incepul serialului avea vreo 10 ani sa zicem si era colegul de joaca al copilului Ninei. Acum Nick este casatorit si are si un copil in timp ce copilul Ninei a ramas tot mic ba mai mult el a ajuns sa fie depasit de varsta de copilul lui Jill nascut pe cand el avea catva anisori.
- roksy
- Junior Member
29 mesaje
• Pagina 1 din 1