oscar 2004
72 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
oscar 2004
maine, 27 ian vor fi anuntati nominalizatii
pana atunci, sa ne delectam cu premiile zmeura de aur
"Gigli", filmul in care joací£ Ben Affleck si Jennifer Lopez, a fost nominalizat la nouí£ categorii ale Premiilor Zmeura de Aur, care parodiazí£ in fiecare an Oscarurile, transmite site-ul Ananova. Filmul lui Affleck si Lopez, care s-au despí£rtit de curind, a fost nominalizat, printre altele, la categoria cel mai prost film si cel mai slab cuplu pe ecran.
Celelalte productii nominalizate la categoria cel mai prost film sint "Charlie's Angels: Full Throttle" si "The Real Cancun", o adaptare dupí£ un reality-show. Nominalizí£rile pentru cea de-a 24-a editie a Trofeului Zmeura de Aur, organizate de Fundatia Zmeura de Aur, sint anuntate in mod traditional cu o zi inainte de nominalizí£rile la Oscar, pentru ca parodia sí£ fie completí£. "Cistigí£torii" Zmeurei de Aur vor fi
anuntati, de asemenea, cu o zi inainte de ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pe 28 februarie. "Gigli" mai candideazí£ si la categoriile cel mai prost actor si cea mai proastí£ actrití£, cel mai neinspirat regizor si scenariu. Cind Affleck a fost nominalizat la titlul nedorit de cel mai prost actor, s-au luat in consideratie si prestatia sa din "Daredevil" si "Paycheck". La acelasi premiu concureazí£ Cuba Gooding Jr ("Boat Trip", "The Fighting Temptations" si "Radio") si Ashton Kutcher ("Cheaper by the Dozen", "Just Married" si "My Boss's Daughter").
Pe lingí£ Lopez, la categoria cea mai proastí£ actrití£ mai concureazí£ Angelina Jolie ("Beyond Borders" si "Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life"), Drew Barrymore si Cameron Diaz ("Charlie's Angels"). "Spy Kids 3-D: Game Over" i-a adus incí£ o nominalizare lui Sylvester Stallone, care detine recordul la nominalizí£ri Zmeura de Aur, adunind de-a lungul timpului nu mai putin de 30. El a cistigat nouí£ astfel de trofee, inclusiv pe acela de cel mai prost actor al secolului al XX-lea.
pana atunci, sa ne delectam cu premiile zmeura de aur
"Gigli", filmul in care joací£ Ben Affleck si Jennifer Lopez, a fost nominalizat la nouí£ categorii ale Premiilor Zmeura de Aur, care parodiazí£ in fiecare an Oscarurile, transmite site-ul Ananova. Filmul lui Affleck si Lopez, care s-au despí£rtit de curind, a fost nominalizat, printre altele, la categoria cel mai prost film si cel mai slab cuplu pe ecran.
Celelalte productii nominalizate la categoria cel mai prost film sint "Charlie's Angels: Full Throttle" si "The Real Cancun", o adaptare dupí£ un reality-show. Nominalizí£rile pentru cea de-a 24-a editie a Trofeului Zmeura de Aur, organizate de Fundatia Zmeura de Aur, sint anuntate in mod traditional cu o zi inainte de nominalizí£rile la Oscar, pentru ca parodia sí£ fie completí£. "Cistigí£torii" Zmeurei de Aur vor fi
anuntati, de asemenea, cu o zi inainte de ceremonia de decernare a premiilor Oscar, pe 28 februarie. "Gigli" mai candideazí£ si la categoriile cel mai prost actor si cea mai proastí£ actrití£, cel mai neinspirat regizor si scenariu. Cind Affleck a fost nominalizat la titlul nedorit de cel mai prost actor, s-au luat in consideratie si prestatia sa din "Daredevil" si "Paycheck". La acelasi premiu concureazí£ Cuba Gooding Jr ("Boat Trip", "The Fighting Temptations" si "Radio") si Ashton Kutcher ("Cheaper by the Dozen", "Just Married" si "My Boss's Daughter").
Pe lingí£ Lopez, la categoria cea mai proastí£ actrití£ mai concureazí£ Angelina Jolie ("Beyond Borders" si "Lara Croft: Tomb Raider - The Cradle of Life"), Drew Barrymore si Cameron Diaz ("Charlie's Angels"). "Spy Kids 3-D: Game Over" i-a adus incí£ o nominalizare lui Sylvester Stallone, care detine recordul la nominalizí£ri Zmeura de Aur, adunind de-a lungul timpului nu mai putin de 30. El a cistigat nouí£ astfel de trofee, inclusiv pe acela de cel mai prost actor al secolului al XX-lea.
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
vali scrie: Game Over" i-a adus incí£ o nominalizare lui Sylvester Stallone, care detine recordul la nominalizí£ri Zmeura de Aur, adunind de-a lungul timpului nu mai putin de 30. El a cistigat nouí£ astfel de trofee, inclusiv pe acela de cel mai prost actor al secolului al XX-lea.
Da, joaca cam prost tipu, nu ai ce-i zice.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
shi tot stallone lua oscaruri cu Rocky + nominalizare pentru cel mai bun actor. asta ca sa vez cum se-ntoarce roata.
shi apropos de globuri, cica anu asta ultimu' Stapan al inelelor este favorit in cursa pentru oscaruri. nici acuma nu-ntzeleg de ce a cashtigat globul pentru cel mai bun film dramatic. adica, cat de dramatic poa ca sa fie?!
shi apropos de globuri, cica anu asta ultimu' Stapan al inelelor este favorit in cursa pentru oscaruri. nici acuma nu-ntzeleg de ce a cashtigat globul pentru cel mai bun film dramatic. adica, cat de dramatic poa ca sa fie?!
-
nocturna - Mesaje: 8725
probabil ca sunt prost sau am un alt simt al umorului, dar lost in transaltion nu mi s-a parut nici comedie, nici muzical, chiar daca mi s-a parut film bun...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Iata nominalizarile pentru Oscar 2004:
http://www.oscars.com/nominees/nomineelist.html
LOTR are 11 nominalizari si sper sa castige cel mai bun film. La actori sper ca Sean Penn sa castige iar restul nu ma intereseaza.
http://www.oscars.com/nominees/nomineelist.html
LOTR are 11 nominalizari si sper sa castige cel mai bun film. La actori sper ca Sean Penn sa castige iar restul nu ma intereseaza.
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Nightwish, dupa cum ar fi trebuit sa inveti in calasa a IX-a la limba si literatura romana, ca gen epic LOTR este drama, iar "drama" si "dramatic" de multe ori nu au acelasi sens.
In alta ordine de idei, se pare ca din Cold Mountain a iesit un mare fas. Nici nu e nominalizat la cel mai bun film, morti masii. In tot cazu' Renee trebuie sa-l ia neaparat p-al ei, sa-l aiba set cu globu' de aur. Jude Law are concurenta puternica, iar daca CM nu ia regia si imaginea e numai din cauza ca academia americana de film e compusa din aproximativ 3999 de felationisti(l-am exclus aici pe James Gammon).
In alta ordine de idei, se pare ca din Cold Mountain a iesit un mare fas. Nici nu e nominalizat la cel mai bun film, morti masii. In tot cazu' Renee trebuie sa-l ia neaparat p-al ei, sa-l aiba set cu globu' de aur. Jude Law are concurenta puternica, iar daca CM nu ia regia si imaginea e numai din cauza ca academia americana de film e compusa din aproximativ 3999 de felationisti(l-am exclus aici pe James Gammon).
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
apoi bhuttu, sa-mi fie cu iertare da' n-am studiat LOTR in liceu, tiraju la cartzi o fost limitat. io zisei ce am citit c-au zis ashtia la teveu, da' ce-ncredere sa mai ai shi-n ashtia cand la ei Walk of Fame este sinonim cu Walk of Shame.
acuma ma uit la link: deci drama. care poate doar cantatu' lui aragorn.
LOTR categoric nu va lua oscaru pentru cel mai bun film.
acuma ma uit la link: deci drama. care poate doar cantatu' lui aragorn.

LOTR categoric nu va lua oscaru pentru cel mai bun film.
-
nushtu mah da' categoric nici Cold Mountain.
rectific, LOTR nu poa ca sa ia oscaru pentru cel mai bun film. fie efecte, fie muzici, sounduri, costume, hobitzi, sabii shi aragorni da' cel mai bun film ar fi exagerat. shi anu trecut LOTR a avut o carutza de nominalizari shi o bruma de premii.

rectific, LOTR nu poa ca sa ia oscaru pentru cel mai bun film. fie efecte, fie muzici, sounduri, costume, hobitzi, sabii shi aragorni da' cel mai bun film ar fi exagerat. shi anu trecut LOTR a avut o carutza de nominalizari shi o bruma de premii.
-
Si esti in stare s-o dai la pariu cu mine ca dupa ca Russel Crowe a luat doua la rand sa nu ia Fotr, iar anu' trecut l-a dat lu' Renee sa nu ia TTT, anu' asta o sa i-l ia lu Nicole Kidman ca sa-l dea lu' Legolas?
A, si The Hours n-am vazut, da' pun pariu ca e mai prost decat Cold Mountain.
A, si The Hours n-am vazut, da' pun pariu ca e mai prost decat Cold Mountain.
-
Ba eu zic ca poa' sa ia cel mai bun film, si The Fellowship ar fi putut sa-l ia, pen'ca e vorba de realizare, per ansamblu, inclusiv efecte speciale, hobbiti and stuff.
Ma astept sa se intample cum zice bhuttu, dar nu m-as mira ca The Return sa nu ia nimic, cel mult "best sound" sau mai stiu eu ce premii de carton... inca nu m-am dumirit pe ce criterii se dau oscarurile astea... :con:
Da' pana la oscaruri, tare-s curioasa ce se aude cu BAFTA, la britanici bag mana in foc ca rade tot Lotr-ul.
Ma astept sa se intample cum zice bhuttu, dar nu m-as mira ca The Return sa nu ia nimic, cel mult "best sound" sau mai stiu eu ce premii de carton... inca nu m-am dumirit pe ce criterii se dau oscarurile astea... :con:
Da' pana la oscaruri, tare-s curioasa ce se aude cu BAFTA, la britanici bag mana in foc ca rade tot Lotr-ul.
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
pana acum LOTR a cucerit 6 premii Oscar.
LOTR1 ---> Best Cinematography, Visual Effects, Best Makeup, Best Music
LOTR2 ---> Best Achievement in Sound Editing, Best Achievement in Visual Effects
Nu stiu nimic despre celelalte filme nominalizate la Oscar pt. cel mai bun film.
As dori sa vad Lost in Translation. Dar probabil apare prin octombrie in Romania. (la cinema)
Oricum..eu tin cu LOTR3 la best picture Oscar 2004.
later : tocmai mi-am tras Lost in Translation. diseara cred ca il vad. :)
LOTR1 ---> Best Cinematography, Visual Effects, Best Makeup, Best Music
LOTR2 ---> Best Achievement in Sound Editing, Best Achievement in Visual Effects
Nu stiu nimic despre celelalte filme nominalizate la Oscar pt. cel mai bun film.
As dori sa vad Lost in Translation. Dar probabil apare prin octombrie in Romania. (la cinema)
Oricum..eu tin cu LOTR3 la best picture Oscar 2004.
later : tocmai mi-am tras Lost in Translation. diseara cred ca il vad. :)
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Offtopic: Bhuttu, cre ca profa ta din a IXa e de vina, nu exista genul epic "drama" in literatura. Exista roman, nuvela, schitza, povestire, nu mai tin minte sigur daca nu mai era si altceva, dar drama e altceva, bre, ca sa nu zic ca e si contextul e altul. iar dpdv al clasificarii filmelor, as opica ca LOTR e mai degraba film de actiune.
On topic: LOTR 3 categoric nu e film de Oscar pentru cel mai bun film, but then again, nici "La vita e bella" n-a fost.
On topic: LOTR 3 categoric nu e film de Oscar pentru cel mai bun film, but then again, nici "La vita e bella" n-a fost.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
fane, de data asta te iert ca e tarziu si n-am chef de naspa. Gen dramatic, na, si sper c-am terminat aici.
Bone, io am mai multa incredere in englezi in ce priveste Cold Mountain. Parca ii prinde mai bine genul.
Nu-i vorba, mi-a placut LOTR3, da' banuiesc ca e destul de clar de ce tin cu CM.
Bone, io am mai multa incredere in englezi in ce priveste Cold Mountain. Parca ii prinde mai bine genul.
Nu-i vorba, mi-a placut LOTR3, da' banuiesc ca e destul de clar de ce tin cu CM.
-
zoso scrie:moshule, lost in translation e superb
Cu adevarat superb. Tocmai am inchis radlightul. Pot spune ca mi-a placut enorm. Un film de 9/10.
Bill Murray este exceptional.(si canta foarte frumos. a se vedea faza cu karaoke-le.) Mai bun decat Johnny Depp. Inca nu am vazut celelalte filme care au nominalizati la actori in leading role.
Cea care o interpreteaza pe Charlotte se numeste Scarlett Johansson si are 19 ani. O fata deosebit de frumoasa si talentata. Mai mult ca sigur vom mai auzi de ea.
Are sansa si la Oscar pt. cel mai bun film...si la actor in rol principal.
Voi incerca sa urmaresc Mystic River cat de curand...pentru a imi face o parere cat mai buna despre Oscarurile din acest an.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Mai mult ca probabil ca LOTR nu castiga pt ca in general filmul care ia Golden Globe nu ia si Oscar...sau asa cred.
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
jaxxxxx, la o prima strigare imi vin in minte doua titluri (American Beauty si Gladiatorul) care au luat si Golden Globe si Oscar. Nu stiu ce s-a intamplat in ultimii ani, da' oricum sustin contrariul la ce-ai zis tu.
fane...ne lasi?
fane...ne lasi?
-
aseara BBC-ul a transmis The Orange British Academy Film Awards Winners, pe baza voturilor publicului britanic. Si se pare ca multi din castigatorii de aseara vor fi si printre cei din seara oscarurilor. 5 premii din cele 24 de categorii au fost castigate de THE LORD OF THE RINGS: THE RETURN OF THE KING, cel mai important fiind cel pt Orange film of the year.
alte vedete ale acestor premii au fost Cold Mountain si Lost in Translation....
toate categoriile si castigatorii :
http://www.bafta.org/film/announce.htm
alte vedete ale acestor premii au fost Cold Mountain si Lost in Translation....
toate categoriile si castigatorii :
http://www.bafta.org/film/announce.htm
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
-
wwritza - Mesaje: 981
Inevitabil Peter Jackson va lua best director. SIngurul motiv pt care nu i-au dat pt Fellowship e ca au asteptat sa-i dea pt ultimul, ca pt a-l rasplati pt toate trei. Si mai toate predictiile merg inspre ROTK ca best movie. Chiar pare a fi un 'one movie show'. Cold mountain iese din prima din competitie, Sofia Coppola e la primul ei film si deja a luat destule premii, Seabiscuit - hehe, whatever, Mystic River e singurul care e ingrijorator de bine cotat.
[size=-2]Stop dreaming,
People who say that are blaspheming,
They're doing nine to five and moaning,
They don't want you succeeding when they've blown it.[/size]
People who say that are blaspheming,
They're doing nine to five and moaning,
They don't want you succeeding when they've blown it.[/size]
-
blushenka - Junior Member
nocturna scrie:LOTR categoric nu va lua oscaru pentru cel mai bun film.
categoric. *p
-------------------------------------
Iata Oscarurile 2004, afisate de baietzii de la imdb
Best Motion Picture of the Year
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Barrie M. Osborne, Peter Jackson, Frances Walsh
Best Performance by an Actor in a Leading Role
Winner: Sean Penn for Mystic River (2003)
Best Performance by an Actress in a Leading Role
Winner: Charlize Theron for Monster (2003)
Best Performance by an Actor in a Supporting Role
Winner: Tim Robbins for Mystic River (2003)
Best Performance by an Actress in a Supporting Role
Winner: Renée Zellweger for Cold Mountain (2003)
Best Achievement in Directing
Winner: Peter Jackson for Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003)
Best Writing, Screenplay Written Directly for the Screen
Winner: Lost in Translation (2003) - Sofia Coppola
Best Writing, Screenplay Based on Material Previously Produced or Published
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Philippa Boyens, Peter Jackson, Frances Walsh
Best Achievement in Cinematography
Winner: Master and Commander: The Far Side of the World (2003) - Russell Boyd
Best Achievement in Editing
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Jamie Selkirk
Best Achievement in Art Direction
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Grant Major, Dan Hennah, Alan Lee
Best Achievement in Costume Design
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Ngila Dickson
Best Achievement in Makeup
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Richard Taylor, Peter King
Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Score
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Howard Shore
Best Achievement in Music Written for Motion Pictures, Original Song
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Frances Walsh, Howard Shore, Annie Lennox ("Into the West")
Best Achievement in Sound
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Christopher Boyes, Michael Semanick, Michael Hedges, Hammond Peek
Best Achievement in Sound Editing
Winner: Master and Commander: The Far Side of the World (2003) - Richard King
Best Achievement in Visual Effects
Winner: Lord of the Rings: The Return of the King, The (2003) - Jim Rygiel, Joe Letteri, Randall William Cook, Alex Funke
Best Animated Feature Film of the Year
Winner: Finding Nemo (2003) - Andrew Stanton
Best Foreign Language Film of the Year
Winner: Invasions barbares, Les (2003) (Canada)
Best Documentary, Features
Winner: Fog of War: Eleven Lessons from the Life of Robert S. McNamara, The (2003) - Errol Morris, Michael Williams
Best Documentary, Short Subjects
Winner: Chernobyl Heart (2003) - Maryann DeLeo
Best Short Film, Animated
Winner: Harvie Krumpet (2003) - Adam Elliot
Best Short Film, Live Action
Winner: Two Soldiers (2003) - Aaron Schneider, Andrew J. Sacks
-----------------
comentarii cand ma trezesc. acum culcarica. :yD
-
LOTR merita tarlaua asta de oscaruri anul trecut dar dupa cum toata lumea se astepta toata lumea premiile i-au fost acordate anul asta. Mai exact ar fi meritat mai in toti anii cate ceva insa domnii care voteaza probabil au considerat ca e mai americaneste sa dea totul la final ca un fel de happy end.
Cel mai mult ma bucur pentru Sean Penn, un actor urias care a castigat in seara asta un oscar pe care eu il vad mai mult o consecinta a doua roluri superb interpretate - in 21 grams & mystic river nu doar in mystic river.
Inca astept sa gasesc timp pentru a inchiria Lost in Translation. Nu ma surprinde faptul ca a luat ceva ca prea am auzit lucruri bune despre el din partea unor prieteni in ale caror gusturi am incredere.
Cel mai mult ma bucur pentru Sean Penn, un actor urias care a castigat in seara asta un oscar pe care eu il vad mai mult o consecinta a doua roluri superb interpretate - in 21 grams & mystic river nu doar in mystic river.
Inca astept sa gasesc timp pentru a inchiria Lost in Translation. Nu ma surprinde faptul ca a luat ceva ca prea am auzit lucruri bune despre el din partea unor prieteni in ale caror gusturi am incredere.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
lost in translation e superb
eu l-am vazut de cel putin 3 ori si cred ca merita mai mult, in comparatie cu rahaturile de filme facute de-a lungul anului
inca nu am avut timp sa ma uit la monster si mystic river, da o sa o fac soon
ps: a fost tare tanti aia de la best foreign film care a zis " thanks to LOTR for not running in this category"
eu l-am vazut de cel putin 3 ori si cred ca merita mai mult, in comparatie cu rahaturile de filme facute de-a lungul anului
inca nu am avut timp sa ma uit la monster si mystic river, da o sa o fac soon
ps: a fost tare tanti aia de la best foreign film care a zis " thanks to LOTR for not running in this category"
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
72 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3