Asteptam sugestii si reclamatii de la voi !!!
gabizzu
potoleste-te
ce ai cu omu? vrei sa ma plictisesc la servici ? lasa-l mah ca o data pe an avem si noi prilejul sa ne distram si vii tu sa-l baneze pe om. retrage-ti postu de pe avertismente. ia si tu partea frumoasa a lucrurilor si distreaza-te
potoleste-te
ce ai cu omu? vrei sa ma plictisesc la servici ? lasa-l mah ca o data pe an avem si noi prilejul sa ne distram si vii tu sa-l baneze pe om. retrage-ti postu de pe avertismente. ia si tu partea frumoasa a lucrurilor si distreaza-te
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
mai io v-am zis ca aiu asta ie mai intelijent si mai umblat. pai chiar asa mai cum sa-l baneze pe dornea? unde ar mai fi hazul?
pacat ca acu se dusa la somn...
pacat ca acu se dusa la somn...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bah daca vreodata il baneaza careva pe dornea io aiu il impusc 

-
casuta postala de pe fanclub
Am observat ca la multi care incerc sa le trimit pm zice ca au full casuta postala.
Mai uitat si eu peamea si in o parte zice ca am 0 mesaje(cand sunt in interiorul casutei) si cand sunt pe profil imi zice ca de fapt am toate mesajele care leam primit de cand am inceput forumul.
Care numar conteaza la determinarea a cat de full tie casuta si daca ala cu mesajele din toate timpurile cum poti sal faci sa se duca la 0?
Thx.
Mai uitat si eu peamea si in o parte zice ca am 0 mesaje(cand sunt in interiorul casutei) si cand sunt pe profil imi zice ca de fapt am toate mesajele care leam primit de cand am inceput forumul.
Care numar conteaza la determinarea a cat de full tie casuta si daca ala cu mesajele din toate timpurile cum poti sal faci sa se duca la 0?
Thx.
-
Mr Teo - Junior Member
miam dat seama
Ce ai in inbox e ceea ce contorizeaza counterul ala care determina daca tie full inboxul sau nu.
Cand insa selectezi optiunea forum din partea de sus stanga si te duci pana jos la numele tau iti arata alt numar.
Ala zic eu ca e counter doar asa pus ca sa iti dai seama cate mesaje ai avut de la inceput.
Thx..
Cand insa selectezi optiunea forum din partea de sus stanga si te duci pana jos la numele tau iti arata alt numar.
Ala zic eu ca e counter doar asa pus ca sa iti dai seama cate mesaje ai avut de la inceput.
Thx..
-
Mr Teo - Junior Member
dornea, gata, mi-am golit casuta
in alta ordine de idei:
in alta ordine de idei:
- Fişiere ataşate
-
- image1.jpg (37.87 KiB) Vizualizat de 4141 ori
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
propun un nou forum
tinand ca sunt destui de multi aici sub 30 de ani cear fi sa facem un forum in care fiecare sa povesteasca intamplari aiurea(hazlii sau nu) fie de la liceu fie de la facultate.
-
Mr Teo - Junior Member
dorneo, pentru asta exista forumul de k-terinca si cel de generalitati.
Pe de alta parte, faceti si voi ceva cu bannerul ala "extensibil" ca este taaaare enervant. Vreau sa citesc si eu un topic nou si mi se tot baga in fatza! :mad:

Pe de alta parte, faceti si voi ceva cu bannerul ala "extensibil" ca este taaaare enervant. Vreau sa citesc si eu un topic nou si mi se tot baga in fatza! :mad:
-
dEpEchEmIND - Junior Member
-
-
faza cu bannerul e simpla: nu treci cu mouse-ul deasupra si nu se intampla nimic. zapp sucks!
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ce mare lucru a facut Gabriela Flores pentru acest forum de a ajuns moderatoare pe Barfe Online?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
propun sa-i dati un avertisment userului ROMIKA deoarece a postat pe threadul dedicat Concursului cu pronosticuri la meciuri internationale fara sa fie inscris.
aveti dovada in atajment
aveti dovada in atajment
- Fişiere ataşate
-
- avertisment.JPG (59.09 KiB) Vizualizat de 4117 ori
ANTI
-
baixinho..hai sa-l iertam pe Romika. daca tot am dat contoarele la zero. trecem cu vederea. de maine insa sanctionam pe cei care gresesc.
Gabriela e de forma pe barfe. Barfele sunt un forum liber.
Gabriela e de forma pe barfe. Barfele sunt un forum liber.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Oribilul Mosh scrie:Barfele sunt un forum liber.
stiam io ca sunt si forumuri dintr-astea

-
Oribilul Mosh scrie:sa-l iertam pe Romika
macar stergeti postul ala ca e ca nuca in perete. l-as fi rugat pe aiu, dar nu mai este mod de mult timp pe tarlaua aia.
Oribilul Mosh scrie:daca tot am dat contoarele la zero. trecem cu vederea. de maine insa sanctionam pe cei care gresesc.
deci azi pot sa porcaiesc pe cine vreau si cum imi vine mai lesne ca nu se pune? cul.
ANTI
-
nu sunt administrator dar sugerez avertisment pentru piskeshu pt ca posteaza pe forumu care deabia e deschis pe cinema si cu un mesaj absolut aberant.
p.s postu 666
p.s postu 666

Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
i-am sters postul. la recidiva va primi avertisment.
dormea, te rog nu ne mai da indicatii. stim sa moderam si singuri.
dormea, te rog nu ne mai da indicatii. stim sa moderam si singuri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
ok... tinand cont ca era forumu de sugestii probleme si reclamatii ma gandeam ca pot spune si asta.
Acum ca tot vorbim de asta(ca sa stie toata lumea care intra pe forum) ce ai voie ca utilizator(nemoderator, neadministrator) sa postezi pe threadu asta?(ca vad ca daca zici ca unu a calcat pe bec te bagi in seama).
Multumesc.
Acum ca tot vorbim de asta(ca sa stie toata lumea care intra pe forum) ce ai voie ca utilizator(nemoderator, neadministrator) sa postezi pe threadu asta?(ca vad ca daca zici ca unu a calcat pe bec te bagi in seama).
Multumesc.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
probabil un fel de Gabriela Flores.
acum pe bune, ziceti-ne si noua doua trei vorbe despre individul cu pricina, macar sa stim si noi cine ne conduce.
acum pe bune, ziceti-ne si noua doua trei vorbe despre individul cu pricina, macar sa stim si noi cine ne conduce.
ANTI
-
multumesc de informatii.
apropo de facut niste chestii, mai stiu io pe unul care facea chestii intr-o veselie si dupe aia a fost propus la cea mai mare gafa a anului pe fanclub ca stersese (sub)forumul de Scandal.
ps: a' (c.N.), ma, ca era o gluma
apropo de facut niste chestii, mai stiu io pe unul care facea chestii intr-o veselie si dupe aia a fost propus la cea mai mare gafa a anului pe fanclub ca stersese (sub)forumul de Scandal.
ps: a' (c.N.), ma, ca era o gluma
ANTI
-
Înapoi la Sugestii si reclamatii