V-ati casatori cu cineva pentru VIZA sau CETATENIE??

de strans in brate, de pupat cu foc, de bagat in pat

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 3:06 pm

aurolacule, tu te-ai gandit ca poate respectiva maritata cu englezul il placea realmente?sau o cunosti atat de bine incat sa-ti dai seama ca a facut-o doar ca sa plece din tara.....?
aminteste-ti mereu, casatoria este primul pas catre divort.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 3:09 pm

evilangel, de ce te iei de CMED13?el s-a oferit sa-i faca un bine lui Piskeshu cu 1000 $.. deci nu poti sa spui ca nu il intereseaza de altcineva.....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Ian 22, 2004 3:32 pm

Rromika, icearca sa te folosesti shi de cap cand citesti, nu numai de ochi! Mai citeste postu lu CMed o data!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Mark1 » Joi Ian 22, 2004 3:36 pm

am cunoscut citeva fete care plecasera din RO cu niste contracte de balerine sau dansatoare. Evident ca erau intr-o retea de prostitutie. astea, saracele, nici nu s-ar fi gindit ca le-ar lua cineva de neveste, preferau sa "lucreze" doar sa aiba o viza.

Daca le-as fi pus intrebarea threadului cred ca s-ar fi uittat la mine: "uite si la asta ne pune intrebari retorice!"
:confused:
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Joi Ian 22, 2004 4:17 pm

piskeshu, l-am citit si recitit...tu ai cerut 1000$ pentru un chef si el a fost de acord sa dea cuiva 1000$ ca sa ti-o traga..e limpede ca lumina zilei ca nu a fost de acord cu cheful initiat de tine....
ROMIKA
Junior Member

Da da shi da...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 22, 2004 10:47 pm

Initial trimis de ROMIKA
aurolacule, tu te-ai gandit ca poate respectiva maritata cu englezul il placea realmente?sau o cunosti atat de bine incat sa-ti dai seama ca a facut-o doar ca sa plece din tara.....?

Pei cand ii da sotul ei "drag" 2 palme in fatza mea exact dupa casatorie, shi cateva capuri in maxilar cateva luni mai tarziu, e caler ca nu poti sa iubesti asa o persoana. Shi din cate stiu nu e masochista.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde CMED13 » Vin Ian 23, 2004 2:36 am

Piskeshu: Iartama draga nu miam data seama ca esti fata. Am crezut ca esti un baiat confus. Apropo nu esti apetizanta cu degetul in nas, dar te invit la o bere cind ajung in rominia in Mai....cine stie daca scoti degetul din nas(sau macar schimbi avatarul poate si un Don Perignon(ca sa ne apropiem de $1000)

:) ma faci sa rid Evil Angel. Eu nu am sustinut niciodata ca sunt mai mare si mai tare ca rominii(sunt romin la origine ai uitat?)....asta e propaganda bagata de tine...probabil e ce simti tu asupra altora. In psycologie se cheama " Projection" (imi pare rau nu stiu cuvintul in romineste dar sunt sigur ca e un psycolog aicea care poate sa atesteze). Majoritatea familiei mele este in Rominia si nu e nevoie sa iti bagi nasul in investitiile mele....de unde stii tu citi bani dau(sau nu dau) eu in Rominia, te a facut cineva agentul meu si advisor?

Inapoi la subiect.... eu cred ca am tot dreptul sa vorbesc(democratie nu?....si ce daca am banii,... bombalaul de Evil crede ca banii au cazut de la Mos Gerila ca mam purtat bine un an?? Pe dracul am ajuns in America cu $300 si am lucrat servicii platite mai nimic....de asemenea am petrecut multe nopti in biblioteca invatind iar eventual munca mea a adus venit......Deci nu mam fuuuuuuutut cu nici o baba borita pt acesti bani...si clar ce spun aicea e opinia din punctul meu de vedere.....e trist ca pe acest site nu se poate da o opinie fara sa fii atacat. Am tot respectul pt cei care se casatoresc din dragoste.....nu conteaza tara sau distanta....dar e ceva penibil care indica putin "self respect" sa te casatoresti pt cetatenie profit etc(se intimpla si in America va dati seama). IN OPINIA MEA...e pacat sa cauti o scuza pt acest act....fie degete reci pe keboard sau pe orce ce ar fi.
CMED13

Mesajde Mark1 » Vin Ian 23, 2004 9:02 am

Doctore, democratie se cheama si cind esti atacat, verbal bineinteles si atunci cind cineva iti contesta declaratia. Nu uita ca atitudinea stramosheasca a romanului este de a fi haiduk, adica de a lua de la bogati si de a(-si) da la saraci. Daca o sa vizitezi Egypt sau Thailand vei gasi o multime de copii care daca vrei sa scapi de ei tre' sa le dai citiva maruntish.

Si in fond ce te costa? :con: Uite eu dau £542 la cei $1000 ai tai ptr un chef.
Hai, zi da! ;)
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Vin Ian 23, 2004 9:18 am

Monsieur CMED nu trebuie sa sustii acele lucruri pe care le-am spus eu despre tine...tu le scotzi la iveala si toata lumea crede la fel despre tine nu sunt eu singurul care am vazut acele caracteristici la tine.
Crezi ca imi pasa cum ai facut tu banii? Prin prostitutie sau prin munca pe branci? Crezi ca au alt gust banii facutzi pe branci decat banii facutzi prin prostitutzie? Depinde cu ce oki ii vezi domnule doctor.
Si daca te-am acuzat ca nu faci nimic pentru tzara am facut-o pentru ca esti o persoana aroganta care de vreo 7-8 postari nu face altceva decat sa ne spuna ca ce multi bani a facut el in America muncind pe branci, ca ce bine e in America. Stii ce ? Esti un las .... aceeasi bani puteai sa ii faci si in Romania daca tot sustii asha sus si tare ca iubesti Romania ( nu rominia ) si ca de aici ai plecat. Sa nu zici ca nu e asha, insa tu ai fugit in america pentru visul american... pentru faptu' ca acolo fug cainii cu covrigi in coada.
Castigi 400.000 $ / an bravos felicitari dar inceteaza sa mai faci din asta un lucru de glorie. Eu castig in romania doar 6000 $/an si nu mi-e rushine ba kiar din astia 6000$/an incerc sa fac bine la altii mai sarmani....
Poate ne spui si tu acu' dupa ce ne-ai impresionat cu averile tale ce faci pentru tara ta iubita? Cati saraci ai ajutat tu in ultimii 10 ani?
Hell is gone and heaven's here
There's nothing left for you to fear
Shake your arse come over here
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde piskeshu » Vin Ian 23, 2004 10:01 am

Draga Cmed,
Projection are echivalent romanesc in cuvantul "proiectie".
De asemenea "eventual"(rom.) nu-i acelasi lucru cu "eventually"!:o
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde CMED13 » Dum Ian 25, 2004 1:18 am

Mersi Piskshu.

Continua cu obsesia de bani caci nu ai sa ii ai niciodata.....se pare ca nu poti sa tii o discutie inteligenta....despre subiectul de VIZA pt CETATENIE.

Va salut. se pare ca virsta mintala de aicea e in averaj de sub 15 ani....mai cresti un pic si mai discutam EvilMoron.
CMED13

Mesajde EvilAngel » Lun Ian 26, 2004 2:07 am

in primul rand vreau sa ii atrag atentzia lui nicholas pentru jignirile aduse de cmed utilizatorilor forumului.Parca nu sunt permise .... sau am citit eu alt regulament?
Pentru cmed ....daca spui tu ca media e de 15 ani atunci te rog paraseste-ne ca sa ne revenim inapoi la media noastra !!!
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Stati...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 26, 2004 3:19 am

NU va luatzi de cearta chiar acuma. Hoooo(cum zice Ghio la vaca) putzintel mai domol cu insultele va rog frumos. C-Med13, iti respect opinia personala ca e immoral ca sa te casastoresti pentru cetatzenie, dar nu shi sunt de acord cu tine.

Piskesu', shi EvilAngel, C-Med13 nu cred ca face misto de voi sau se supraestimeaza ca el are mai multi bani decat voi shi voi nu avetzi. E pur shi simplu ca el a zis din ce a facut banii shi voi l-ati atacat. Da sa stii ca nu o zic asta din cauza ca sunt de partea lui, o zic ca eu chiar ma uit ce scrie omu shi nu fac o asumptzie ca ce vrea sa zica in post, "shi ca cum shi ca pe de alta parte."

EvilAngel: "Esti un las .... aceeasi bani puteai sa ii faci si in Romania daca tot sustii asha sus si tare ca iubesti Romania ( nu rominia ) si ca de aici ai plecat" - poate putea sa-i faca poate nu, ce iti pasa tzie de asta.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Nicholas_Alex » Lun Ian 26, 2004 8:24 am

Eu zic sa va potoliti putin. Daca aveti chef de cearta, este subiect special pe katerinka.

De acum incolo, nu vreau sa mai vad decit posturi pe baza subiectului!!
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mark1 » Lun Ian 26, 2004 3:02 pm

Alex,
Cred ca au legatura aceste posturi cu subiectul de mai sus. Ca sa te casatoresti cu cineva ptr viza sau cetatenie este evident ca o faci numai si numai ptr bani, si lasi la o parte sentimentele. Cauti deci numai avantajele materiale. Polemica iscata intre forumisti s-a bazat tocmai pe lipsa sau pe abundenta banilor pe care fiecare ii poseda.

Acesta a fost si scopul ptr care am creat acest thread, mai putin sex (nu deloc) si mai multi bani, acte, etc.

Be ;e
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Lun Ian 26, 2004 3:11 pm

Mark1 scrie:Alex,
Ca sa te casatoresti cu cineva ptr viza sau cetatenie este evident ca o faci numai si numai ptr bani

ete maciuci africane
pai hotaraste-te ori pt viza/cetatenie ori pt bani ?
poti sa te casatoresti numa pt viza/cetatenie si banii sa-i faci peste 10 ani daca te-ajuta cerebelu si pui osu. nu confunda dorinta unora de-a pleca de-aici prin casatorie pentru conditiile de munca si afirmare oferite de tara respectiva celor cu cetatenie cu casatoria din interes material.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde ROMIKA » Lun Ian 26, 2004 4:47 pm

mark. eyewitness are dreptate. specifica, pentru ca degeaba iei viza pentru cetatenie daca nu reusesti sa te ridici pe plan material...a mai zis cineva ca acolo in State umbla cainii cu covrigi in coada, dar nu e deloc asa.eu il admir pe cmed pentru realizarile lui personale, dar il dezaprob pentru ca a facut o lauda prea mare din asta...
ROMIKA
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Ian 27, 2004 12:10 pm

pt CMED13 :
"Demigrantul poate fi identificat rapid atunci cand vine in contact cu persoane de acasí£; demigrantul transpira prin toti porii o ingamfare si un aer de superioritate care nu lasa loc transpiratiei sa fie eliminata, din care cauza
toxinele sunt recirculate in sange si se prind adesea in scame care blocheaza irigarea creierului cu oxigen.
Surprinzatoare sunt insa motivele pentru care demigrantii se simt superiori celor de acasa: pentru ca au plecat. Pentru ca traiesc in alta tara.
Gradul de stupizenie ce ii caracterizeazí£ pe demigranti este neegalat paní£ in prezent.Dací£ doriti un week-end plin de surprize in materie de adancime a prostiei umane, puteti sí£ ví£ aruncati copiii, soacra si porcul in masiní£ si sí£ faceti o iesire paní£ la un forum de discutii online "

copyright gandacu' (http://www.vaidevoi.ro)

revenind la subiect,daca chiar as avea nevoie de viza, m-as casatori cu cineva pt asta....dar cu conditia ca cealalta parte sa stie ca asta este scopul meu. Asa cum de altfel se si poarta peste tot, si totul a devenit o afacere.
Dar, cum am mai spus, asta sa fie ultima solutie,si ideal e sa nu depinzi de nimeni....
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 27, 2004 12:41 pm

pokenitza, bine te-ai casatorit pentru viza...ai plecat...stai ce stai cu el, pentru ca nu poti sa divortzezi imediat(te-ar trimite inapoi in tzara), si daca incepe sa-ti placa respectiva persoana? ce faci?
ROMIKA
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Ian 27, 2004 12:50 pm

c'est la vie!! cum zice neamtzu

si nu trebe neaparat ca cei doi sa locuiasca impreuna.
oricum eu n-am sa fac asta niciodata, doar presupuneam printr-un mare absurd :nope: . daca am sa ma casatoresc cu vreun nene care nu-i roman (desi nu face parte din planurile mele ) va fii numai si numai ca exista dragoste (sper :P )

stiu pe cineva in anglia, care este casatorita cu un englez, dar fiecare locuieste in alta parte, cu prietenul/prietena sa. totul a fost la intelegerem, ca intre prieteni. Tanti doarme noaptea foarte bine, fara mustrari de constiinta... Nu stiu exact cat trebuie sa fie casatoriti ca ea sa primeasca anumite drepturi, nu m-a interesat problema. Iar divortul care va urma nu e ceva anormal, avand in vedere ca englezii divorteaza in draci, esti foarte "anormal" aici daca esti casatorit toata viata cu o singura persoana...
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 27, 2004 1:16 pm

lasa englezii sa divorteze, dar ea , ca romanca casatorita pentru viza, daca divorteaza va fi trimisa urgent inapoi in tzara
ROMIKA
Junior Member

sorry

Mesajde Mark1 » Mar Ian 27, 2004 2:25 pm

Cred ca am fost cam ambiguu in ceea am spus mai sus, viza, bani, acte, cetatenie, interes. Cred ca pina la urma toate sint legate intre ele si daca faci acest pas este clar ca buna ziua ca o faci cu un scop material, fara sa tii cont de sentimente.

thE StorY

Cum credeti ca ar fi daca persoana care isi doreste sa plece din Romania iubeste tare mult pe cineva si in acel moment (in acea perioada) cunoaste un cetatzean strain, amabil, care ii fagaduieste o viata mai buna, usoara, departe de casa si posibilitatea unui servici care nu va mai fi platit in lei?
Persoana aflata la "bifurcatie" este intr-o moment de cumpana, iubeste pe cineva foarte mult, roman, coleg de faculta, iar strainul (ofertantul de cetatenie) iubeste la rindul lui neconditionat.

Voi ce-ati face daca ati fi la cumpana?
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Ian 27, 2004 2:38 pm

Mark1 scrie:Voi ce-ati face daca ati fi la cumpana?

io unu as schia ,m-as trotila si-as privi cu alti ochi varfu negoiu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Mark1 » Mar Ian 27, 2004 3:37 pm

martore, e bine sa te dai cu schiurile virtual in loc de?...
Mark
Constanta/Romania
London/UK
1906
Mark1
Junior Member

Mesajde Delphyna » Mar Ian 27, 2004 3:38 pm

Eu sunt convinsa ca exista si casatorii intre persoane de etnii (si cetatenii) diferite in care interesul material este nul numai ca sunt mai rare decat cele despre care se discuta in general aici. Si fiecare alege ce crede ca e mai bine pentru el/ea... ma rog. Daca cineva s-a saturat sa lucreze pe lei... si are oportunitatea sa se casatoreasca, sa obtina o cetatenie "mai valoroasa" asta e!
Cumpana la care se face referire mai sus nu cred ca e una reala... e un fel de calcul matematic: ce pierd/ce castig... in care sentimentele daca au existat vreodata au fost inghesuite undeva unde sa nu mai auda de ele... asa mi se pare mie.
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde nirobit » Mar Ian 27, 2004 4:46 pm

si in romania se practica casatoria de genul asta. nu ati citit prin ziare de romancele care s-au casatorit cu diversi arabi care le plateau. se practica peste tot in lume.
nirobit
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 27, 2004 4:50 pm

raspuns la "the story"
respectiva persoana ar fi o " curva" daca si-ar lasa in urma persoana iubita pentru avantaje materiale oferite de cine stie cine.PUNCT.
nirobit, daca romancele respective s-au indragostit de respectivii arabi, chiar daca le plateau?
ROMIKA
Junior Member

Mesajde EvilAngel » Mar Ian 27, 2004 5:13 pm

Nu cred ca iubeste o astfel de persoana care are conflicte in capshoru' de genu' sa plec si sa il las...sau sa raman cu el...pentru ca il iubesc.
:dir:
Now scream
EvilAngel
Junior Member

Mesajde ROMIKA » Mar Ian 27, 2004 5:25 pm

:fuck: ce draqu scrii ma acolo, ca eu nu am inteles nimic....aia iubeste , dar nu iubeste pentru ca se gandeste..da iubeste ca ramane cu el sau ca nu ramane....
ROMIKA
Junior Member

Mesajde nirobit » Mar Ian 27, 2004 5:29 pm

ROMIKA scrie:raspuns la "the story"
respectiva persoana ar fi o " curva" daca si-ar lasa in urma persoana iubita pentru avantaje materiale oferite de cine stie cine.PUNCT.
nirobit, daca romancele respective s-au indragostit de respectivii arabi, chiar daca le plateau?

nu normal le interesau doar banii si nici pe arabi nu le interesa decat numele romancei pe actul de casatorie. adica nici o relatie sau altceva de genul asta. baiatul venea o lua cu masina la judecatorie o aducea si atat. altceva nimic.
nirobit
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Sex