C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
baicsule da la biblioteca aia bugatti2000 ai incercat? aia au de tuate...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
-

neatza - Mesaje: 5820
baixule, am langa mine un domn care zice ca e la aceeasi facultate cu matale si care zice ca are si el examen la Bucheru, duminica de data aceasta. Pana la sfarsitul zilei ai tema sa gasesti o metoda sa te intalnesti cu mine si cu el cat de repede vrei tu si sa tragi cartea la xerox cat de repede vrea el. Merge?
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510
bai ce oameni. n-am mai vazut asa ceva. individiosi rau de tot. deci aiule, la biblioteca de spui matale ie cam najpa. am citit azi la radio ca s-a dus un nene acolo cu masina si n-a mai putut sa intre in ea din cauza ca nu se mai deschidea usile si a doa uara facuse oaresce pana pe fata. tot acelasi nene. da alta masina. si neatza, tu mai bine revizuieti conportamentu, ca zicea lumea in targ ca cica ca ai furat deja vreo trei meniuuri de la bugattidouamii. asa ca nu mai zicea de mine lucruri neadevarate.
-

baixinho© - Mesaje: 14117
piua: eo nam avut rabdare sa citesc ala a lu dormea, merita sau facetz mijto de om?
baicshu a zis ceva de butu, eo nam vazut butu, a fost butu pe aci?
das icht rulz
Currently Active Users Viewing this Thread: 7 (6 members and 1 guests)
dana*, animaloo, bassplayer, baixinho ©, bhuttu, eyewitness
navetz treaba golanii draq, cine ma pus sa ma inhaitez cu uameni ca voi.
care este
baicshu a zis ceva de butu, eo nam vazut butu, a fost butu pe aci?
das icht rulz
Currently Active Users Viewing this Thread: 7 (6 members and 1 guests)
dana*, animaloo, bassplayer, baixinho ©, bhuttu, eyewitness
navetz treaba golanii draq, cine ma pus sa ma inhaitez cu uameni ca voi.
care este
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tocma matinale ca vorbi cu bibliotecaru sef si mia zis ca ia ridicat permisu de intrare ca ultima uara cand fu acolo sa conspecteze tuborgu la halba dupa doo capitole cica sa sculat precum sarpele din uala fachirului ,unduind ,sia atarnat pleashca aia cu presa la gat sia luato in zig zag printre mese recitand din toparceanu pe la mese "fiind baiet paduri cutreieram" tipand cat il tinu larincsu ca ie student la jurnalistica. a strans fro suta de mii in seara aia pe care ia investit in tacsi da impresia artistica fu destul de nefavorabila
-

neatza aia este o nuvela de o reala calitate...probabil ca va lua ceva oscaruri sau maciuci pentru ea. pana una alta cred ca-l paste o aparitie in Laiv
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
nenea butu, uite cum sta treaba. io acuma am oaresce probleme legate de munca si dupe aia ma duc la bebleoteca de la Nana Pop (asa se spune mai nou la Popa Nan) intersectie cu Calarasi. daca nu gasesc cartea acolo vedem cum facem sa ma vad cu baiatul ala. pe la 15.30-16.00 dau un raspuns sigur. e bine sau e foarte tarziu?
-

meniuri? la biblioteca? la bugati2k? bai baicsule, mai lasa dreacu beutura shi mai pune mana po carte mai baiatule ca parca vad ca .... duamnefereshte!
deci alea ierea nejte cataluage pe care nu leam loat ci leam citit de la prima pana la ultima pagina spre deliciu biblotecarului shef inpreuna cu literatu aiu, vestit critic de literatura. pacat ca dansu are o oarecare predilectzie spre literatura populara.
shi deci nu mai veni cu texte dastea fara valuare artistica. te shtii cu musca pe caciula ca tza zis biblotecaru ca te da pa ushe afar daca mai vii cu bautura in sala shi faci ca totz dracii, deranjandui vizibil pe cititorii seriosh din incinta.
deci alea ierea nejte cataluage pe care nu leam loat ci leam citit de la prima pana la ultima pagina spre deliciu biblotecarului shef inpreuna cu literatu aiu, vestit critic de literatura. pacat ca dansu are o oarecare predilectzie spre literatura populara.
shi deci nu mai veni cu texte dastea fara valuare artistica. te shtii cu musca pe caciula ca tza zis biblotecaru ca te da pa ushe afar daca mai vii cu bautura in sala shi faci ca totz dracii, deranjandui vizibil pe cititorii seriosh din incinta.
-

aha. auz bre? cre'ca d'aci tzi se trage vopseaua cu albastru:
Membrii Speciali: neatza
Administratori:
Aliosha
Oribilul Mosh
Shade
vali
xkran
cine-i shade?
baicsule, ce-tz mai trebe biblioteca cand ai culegere de jurnale aci pe forum? peste 3/4 ani vor intra in patrimoniu natzional.
Membrii Speciali: neatza
Administratori:
Aliosha
Oribilul Mosh
Shade
vali
xkran
cine-i shade?
baicsule, ce-tz mai trebe biblioteca cand ai culegere de jurnale aci pe forum? peste 3/4 ani vor intra in patrimoniu natzional.
-

nocturna - Mesaje: 8725
auzi mai, ia lasati-ma sa-mi vad de probleme mele, da? unu mai saritor ca altu caresa dea cu ajutoru. neatza, ai uitat ma cand ai rupt pozele cu sticlele de uischi de pe pereti ca tu voiai sa bei licorile alea? cea naiba, ma. ejt jmecher ca te uiti pe sfatu batranilor, ha?
-

-

nocturno, se pare ca matale nu mai ai somn de albastru infinit a lu matinalu. te agiti de parca ar fi insemnat. lasal bre duamne iartama daca iel se simte bine asa.
baicsule vezi ca biblioteca de la popa nan sa desfiintat ca dat aia cartile pt acasa si ianchis aia de la protectia cititorului. incearca la verdun pacolo ferdinand colt cu caveler de flondor ca ie o biblioteca serioasa cu editii princeps de 12 si 24 de ani vechime...
matinale, esti curat azi?
baicsule vezi ca biblioteca de la popa nan sa desfiintat ca dat aia cartile pt acasa si ianchis aia de la protectia cititorului. incearca la verdun pacolo ferdinand colt cu caveler de flondor ca ie o biblioteca serioasa cu editii princeps de 12 si 24 de ani vechime...
matinale, esti curat azi?
-

90, in primu' era o gajica cu nas uriash care era cu chelbosu si dupa ce sa facut frumuasa sa combinat cu kramer care avea jacheta aia care agatza gagici.
eo mil aduc aminte vac pe al doilea cu parcarile
da se uita careva la serialu de dupe? cu desene animate pt adultzi cares cu betzivi si femei? ala de aseara a fo cu curve... is cacatuare
fbsvsg: de suparare cas menbru nespecial ma duc sa eau masa in orash, adica la crajma de la partet, I'll be bec
eo mil aduc aminte vac pe al doilea cu parcarile
da se uita careva la serialu de dupe? cu desene animate pt adultzi cares cu betzivi si femei? ala de aseara a fo cu curve... is cacatuare
fbsvsg: de suparare cas menbru nespecial ma duc sa eau masa in orash, adica la crajma de la partet, I'll be bec
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
cuacervate , fa un efort si incearca sa fii cu noi , da?
-

Ma duc si eu sa iau pranzu (il iau si dupa aia vad eu ce fac cu iel), l aun mic ristorant care este la 3 case de biuroul meu. Acest ristorant, (la fel ca si biuroul meu) se afla destul de departe de centru (in Sibiu centru=caminul cultural) dar vine multi oamini din centru pentru ca sa a manca aicia pen ca ie fuarte buna papa.
I'll bi bec tu.
I'll bi bec tu.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
mai greu ca azi io cica muncesc....nu dati cu oo in mine ca am scris CICA!!!
pese: cine stie java script a lui sa fie impartia netului...
pese: cine stie java script a lui sa fie impartia netului...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

memetshot - Mesaje: 7050
danone, ca sa intelegi la ce ma refeream , comparatia nas mare/bariera fu fuarte...animalica pt mine deci deo suptilitate care ma depaseste
-

Currently Active Users Viewing this Thread: 5 (5 members and 0 guests)
eyewitness, Nightwish, neatza, Oribilul Mosh, bassplayer
test iq:
unul din cele 5 nume de mai sus nu se incadreaza in insiruirea logica. care este acela?
eyewitness, Nightwish, neatza, Oribilul Mosh, bassplayer
test iq:
unul din cele 5 nume de mai sus nu se incadreaza in insiruirea logica. care este acela?
-

cuacervate,te inseli ,la cat fute iel are plantatii de acnee pe mecla...
-

gata!
deci apruape care sa mai derulat o parte din zioa de munca care este. deci mam plecat din biuro shi mam dus alaturea ca sa vad seinfeld. acolo erea neshte oamini care muncea de zor shi facea curatzenie in juru meu care arunca diverse. eo mam pus da curmezishu pun fotoliu ca sa nui deranjez (nimica nu pot sa sufar mai putzin decat atuncia cand stau in calea unui om care are treaba, da pe de alta parte creshte iniman mine cand po sa dau o mana de ajutor din locu in care stau).
deci cum ziceam, stateam ashea shi ma uitam la serial shi din cand in cand, anume atunci cand baga lecrame, mai puneam shi eo mana shi le ziceam cum sa faca (aoleoooo! ceai facut? pai ashea se face? deci iei intai aia dacolo sho pui in partea ailanta shi dabia dupaia te ridici dupa asta ca so pui incoace! ce dacai grea? pai no duce shi tu singura! ridico numa umpic, sprijino de scaunu asta, vezi? are rotitze! acuma ie mult mai ushor!... a, nu pot ca uite acuma trebe sanceapa din nou). cu chiu cu vai a reushit sa mute toate ale dintro parte in ailanta, avand grije sam verse intre tinp shi cafeaua, nejte nepriceputz!
okei, sa termenat ambele amandoo episuadele cand intra un coleg de la mine din biuro ca sa ma cheme sa ma duc la shefa care mtot cauta. norocu meu ca tomna ma ridicasem den fotoliu shi ma uitam scarpinanduma in creshtet co mana shi aratand ostentativ cu celalant spre cum ar trebui mutate nejte trebi. of hors ca sa prins omu ca eream teribil de ocupat, ezact asha a shi comunicat mai departe.
cant am ajuns intrun tarziu la shefa respectiva, mi sa spus ca daca tot trebe sa ma duc disear la sindrofia respectiva, ar fi mai bine ca sa iau o paosa acuma sa ma duc sa mananc ca nu se shtie niciodat.
deci am ordin de la stapanire sa iau o paosa.
acuma dilema mea ie urmatuarea: eo orcum eream inpaosa. daca iau paosa de la paosa, asta inseamna ca trebe sa mapuc sa muncesc?
deci apruape care sa mai derulat o parte din zioa de munca care este. deci mam plecat din biuro shi mam dus alaturea ca sa vad seinfeld. acolo erea neshte oamini care muncea de zor shi facea curatzenie in juru meu care arunca diverse. eo mam pus da curmezishu pun fotoliu ca sa nui deranjez (nimica nu pot sa sufar mai putzin decat atuncia cand stau in calea unui om care are treaba, da pe de alta parte creshte iniman mine cand po sa dau o mana de ajutor din locu in care stau).
deci cum ziceam, stateam ashea shi ma uitam la serial shi din cand in cand, anume atunci cand baga lecrame, mai puneam shi eo mana shi le ziceam cum sa faca (aoleoooo! ceai facut? pai ashea se face? deci iei intai aia dacolo sho pui in partea ailanta shi dabia dupaia te ridici dupa asta ca so pui incoace! ce dacai grea? pai no duce shi tu singura! ridico numa umpic, sprijino de scaunu asta, vezi? are rotitze! acuma ie mult mai ushor!... a, nu pot ca uite acuma trebe sanceapa din nou). cu chiu cu vai a reushit sa mute toate ale dintro parte in ailanta, avand grije sam verse intre tinp shi cafeaua, nejte nepriceputz!
okei, sa termenat ambele amandoo episuadele cand intra un coleg de la mine din biuro ca sa ma cheme sa ma duc la shefa care mtot cauta. norocu meu ca tomna ma ridicasem den fotoliu shi ma uitam scarpinanduma in creshtet co mana shi aratand ostentativ cu celalant spre cum ar trebui mutate nejte trebi. of hors ca sa prins omu ca eream teribil de ocupat, ezact asha a shi comunicat mai departe.
cant am ajuns intrun tarziu la shefa respectiva, mi sa spus ca daca tot trebe sa ma duc disear la sindrofia respectiva, ar fi mai bine ca sa iau o paosa acuma sa ma duc sa mananc ca nu se shtie niciodat.
deci am ordin de la stapanire sa iau o paosa.
acuma dilema mea ie urmatuarea: eo orcum eream inpaosa. daca iau paosa de la paosa, asta inseamna ca trebe sa mapuc sa muncesc?
-