comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde ROXANA » Mar Ian 27, 2004 10:49 pm

Nanuk : tu ai 21 de ani?
doar atat vreau sa te intreb!
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Nanuka » Mar Ian 27, 2004 11:09 pm

ROXANA scrie:Nanuk : tu ai 21 de ani?
doar atat vreau sa te intreb!

Da Roxy am 21...

De ce intrebi??..Consideri ca ma comport imatur la aceasta varsta??. hehehehe..si abordez discutzii cretine?..exemplu.despre sanii mei??..lolol..da da stiu asta..:P:P..oricum e distractiv..mai ales aici..

Te pupic:D

Nanuk.
Nanuka

Mesajde ROXANA » Mar Ian 27, 2004 11:26 pm

....u know Nanuk ...*p
+ areti de mai mult de 21 de ani...cam 25 parerea mea....sper sa nu te superi ! [-X
(si eu am 17, si mi se spune ca arat de 19-20....ehhhh asa suntem noi fetele...cand suntem tinere aratam mai mari, si cand suntem in varsta, aratam mai tinere :-; )
! everything that has a begining has an end !
ROXANA

Mesajde Nanuka » Mie Ian 28, 2004 3:14 am

[quote="ROXANA"]....u know Nanuk ...*p
+ areti de mai mult de 21 de ani...cam 25 parerea mea....sper sa nu te superi ! [-X
(si eu am 17, si mi se spune ca arat de 19-20....ehhhh asa suntem noi fetele...cand suntem tinere aratam mai mari, si cand suntem in varsta, aratam mai tinere :-]

Hehe da stiu ca arat mai mult de 21 de ani..grrrrrrr si nu ma supar deloc...n-as avea de ce...chiar ma bucura faptu ca arat un pic mai oldie..mai ales la 24 de ani haha..cand voi avea acea varsta probabil imi voi dorii sa arat cam ca acum pe la 21 lol..ai dreptate..asa suntem noi fetele..ce vrei:)

Te pupic,

Nanuk.
Nanuka

Mesajde J'adore » Mie Ian 28, 2004 3:48 am

Nanuk chiar nu stiam ca ai doar 21 ce este drept am crezut ca ai vro 3o, nu te supara asta doar din cauza ca nasa/cumnata mea are 35 si arata cam ca tine, dar sa sti ca arati super bine :B
l'eternite soulage mes peines
J'adore
Junior Member

Mesajde bhuttu » Mie Ian 28, 2004 2:52 pm

Mie imi plac tzatzele lu' Nanuk si apreciez initiativa ei de a face poze fara sutien. As vrea sa-i aduc la cunostinta pe aceasta cale ca nici toplessul nu deranjeaza pe nimeni si nu este sub nici o forma interzis pe fanclub.ro .

A, si nanuk, cand a zis mansarda, vali s-a referit la nas care, intr-adevar, e cam mare. da' si cezar a avut nasu' mare...
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Nanuka » Mie Ian 28, 2004 8:27 pm

Nas mare???..hmmm nu se poate...lol..ok bine cum zici tu Bhuttu si Vali..pozele au fost luate de aproape si evident ca iese nasu mare..da nu ma deranjeaza lol..am nas cu atitudine...hehe..nu e stramb coroiat sau carn...e bine:)))...si sorry uite vezi nu mai sunt la curent cu toate expresiile din Romania..mansarda am crezut ca sunt sani oops....

Umm si referitor la topless ..no way...cred ca sunt suficiente pozele pe care le-am postat hehe..:)

Va pupic,
Nanuk.
Nanuka

Mesajde Wild Rose » Mie Ian 28, 2004 11:03 pm

Nanuk, stii vorba aia cu "nobody's perfect"?
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Misto poze...

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 28, 2004 11:11 pm

Nanuk, ce pot sa-ti zic, bravo pentru pozele care le-ai pus pe thread. Arati misto de tot. Nu mai crede ce zic toti astia ca ai nas mare, e numai bine zic eu :p
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Joi Ian 29, 2004 12:49 am

Nanuk scrie:Umm si referitor la topless ..no way...cred ca sunt suficiente pozele pe care le-am postat hehe..:)

Si totusi....daca se poate poze mai sexy...sau daca nu, macar pe Y.M sa ne faci o reprezentatie fiecaruia in parte... :ham:
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Nanuka » Joi Ian 29, 2004 4:14 am

Love2fly in visele tale,

Se pare ca-ti permitzi cam multe sa spui la persoana mea, ceea ce nu este prea frumos, asa incat esti blocat pe lista mea de la Yahoo...sorry ...vezi am fost finutza cu tine, te-am respectat ca persoana..dar tu te-ai intrecut cu gluma...pacat..imi facusei impresia de o persoana dragutza..asta e....

Nanuka.
Nanuka

Mesajde vali » Joi Ian 29, 2004 6:50 am

bhuttule, esti de gazeta de perete mah
some people deserve to die
vali

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 29, 2004 7:14 am

Bai vali tinand cont ca tie iti plac pozele(oarecum mai ciudate:)) cand ne mai faci rost de niste poze cu tine...legat, beat si dormind(etc)?
Nu de alta da ca sa ne mai bucuram si noi de stilu de viata a unuia din cei mai profilisti forumisti.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde vali » Joi Ian 29, 2004 8:03 am

prolifisti?
putea sa zici cunoscuti, celebri, imporanti...zeci de sinonime.
nu, tu ai ales un cuvant pe care nu stii sa il scrii.
felicitarile mele
vali

Mesajde tre » Vin Ian 30, 2004 2:29 am

ce-aveti bre cu cum arata nanuk ca doar vorba aia 'she's a healthy female of breeding age' (citat din terminator 3;)). acu pe bune nanuk sa stii ca arati foarte fain la fatza, cel putin mie imi place, iar in rest e totu ok, foarte ok pe alocuri.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Nanuka » Sâm Ian 31, 2004 7:39 am

Va pupic pe totzi,

Tre, Bursuc, Aurolacu muahh..merci pt complimente...oricum sa stitzi ca eu nu prea pun mare pretz pe frumusetze in viatza...oricum...de ce sa mint...ma stiu ca sunt o Hottie...si intentzionat mi-am pus pozele ..am stiut de la bun inceput ca se vor face multe comentarii pe seama mea hahaha..

Ok, umm hai ca va las acum..am baut o sticla mare de bere..si nishte vodka.sunt cam dizzy...dar fericitaaaaaaa..prima ametzeala fara tzigara..un inceput bun..muahh..va iubesc

Nanooky:))))))
Nanuka

Mesajde eyewitness » Sâm Ian 31, 2004 10:57 am

Nanuk scrie:
aproximativ toate pozele mele sunt facute fara sutien

fara blitz mai fac si io da fara sutien... uare cum or iesi? :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde tre » Dum Feb 01, 2004 2:37 am

nanuk ai postat si poze topless pe forum? ca eu n-am gasit nici una (topless).
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Dum Feb 01, 2004 2:46 am

Ba eu inteleg multe da asta no mai inteleg cei cu Wild Rose.. e party girl, groupie sau pur si simplu o platiti sa vina la intalnirile forumiste ..?
Mr Teo
Junior Member

Cred ca vroia...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 01, 2004 2:56 am

tre scrie:nanuk ai postat si poze topless pe forum? ca eu n-am gasit nici una (topless).

Sa zica ca nu a avut sutien sub bluza cand a postat poza.
Misto pozele alea cu intalnirea forumista. De fapt as putea numi asa ceva orgie nu intalnire :A . Hehe, foarte tare, sper sa fai fie poze de genu asta.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 01, 2004 5:58 am

dornea scrie:Ba eu inteleg multe da asta no mai inteleg cei cu Wild Rose.. e party girl, groupie sau pur si simplu o platiti sa vina la intalnirile forumiste ..?

ce pot sa spun...ai mare dreptate dragu' meu. Eu n-am vrut sa se afle, dar sa stii ca astia ma platesc sa vin la intalnirile forumiste, primesc vreo $1000 (din pacate nu prea sunt genu' care sa faca economii, deci n-am cum sa iti dovedesc asta..asa ca va trebui sa ma crezi..sa stii ca mie nu-mi place sa mint!)
Dar asta nu e tot...habar n-ai tu ce a urmat dupa (momente absolut inedite). Din pacate, nu avem poze deci din nou va trebui sa ma crezi cand iti spun ca a urmat o orgie pe cinste..o nebunie totala (ti-as povesti eu cine cu cine si chestii, dar nu-mi permit pe forum..) Pentru asta, am mai primit $1000.
Contacteaza-ma pe YM si iti voi da mai multe detalii! Chiar vreau sa-ti povestesc, simt nevoia sa vorbesc cu cineva despre ce mi se intampla.
:rolleyes:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde vali » Dum Feb 01, 2004 6:24 am

1000? pai si moshu dc draq ne-a zis ca e 1500??!?!?!?!?
bahhh, moshu face bani si de pe urma noastra si de pe urma ta. ne foloseste!!!!
vali

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 01, 2004 10:57 am

cre' ca o sa cresc pretul, de acum incolo $2000...tre' sa recuperez nu? doar eu stiu la cate intalniri am venit pentru doar $1000.. :cry:
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Dum Feb 01, 2004 11:02 am

Bah voi visati numa la sute si prostii:) faceam si eu o gluma la naiba.
nui asa ca faceam o gluma(ca doar is niste poze nu e interogatoriu la politie):)?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Dum Feb 01, 2004 8:05 pm

wild, dar daca tot ridici pretul, sa eliberezi si factura fiscala, ca nu suntem prosti taii, da? dupa ce ca i-ti dam o caruta de bani sa vi la intalniri, ai pretentia sa consumi icre de manciuria, alea alea, cutare cutare in loc sa te multumes-ti cu ce venim de acasa la pachet, mai o chiftea, mai o maslina, etc etc.

crazy, tare de tot ultima poza pe care ai bagat-o pe threadul inpricinat. ceva de vis.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 01, 2004 8:35 pm

Stii doar ca eu sunt mai pretentioasa...
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 01, 2004 8:45 pm

oricum..din ce ia Wild Rose...30 % e al meu. ca nu cresc degeaba lutze de la varsta de 12-13 ani. de acum sa le crestetzi voi...daca vi se pare scump pretzul.
burta mea nu tre' sa fie plina cu shawerme si beri cehesti ? pai ?

Rose...fiti-ar sarpele sa iti fie ! zici ca e tablou ala...nicidecum cusca sarpelui. la vara mergem la zoo...si ma bag in cusca cu sarpele de dupa gat...doar...doar s-o vedea.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Wild Rose » Dum Feb 01, 2004 8:50 pm

Iar la zoo? dar ce te faci, ca nu mai e elefantu'!
Pana la vara, cine stie ce idei o sa-ti mai vina... o sa vrei si la circ!!!
---
Wild Rose
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Lun Feb 02, 2004 1:09 am

Ce tare e Moshu in poza aia cu bascutza. E asha serios si sta intr-o pozitie anume de poti jura ca e un mare revolutionar de la 'pashopt... super tare! e poza ideala dupa care ai putea sa-ti faci un portret in ulei bai Moshule!
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 02, 2004 1:20 am

Oana mi-a zis ca sunt un CFR-ist de pe vremea locomotivelor cu aburi. Wild Rose ca sunt un peste de prin mahalalele Bucurestiului. Eu zic ca sunt doar eu. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati