.... Mare tzi-ar fi gradina daca....!!!

ce-a fost pe Muzici o data

.... Mare tzi-ar fi gradina daca....!!!

Mesajde rap_t_one » Mar Ian 27, 2004 10:57 pm

#-o Offffffffffffff!!!!!!
Voi pe ce credeti ca ar fi mai important sa se axeze Hip-Hop-ul la noi in tzara pentru a prinde teren shi pentru a se evita orice asemanare intre aceasta cultura cu culturile de canabis , de marijuana , orice legatura cu violenta cu armele etc..... Pentru ca banuiesc ca unele trupe cu o atitudine antisociala isi compuneau piesele sub forma de avertismente pentru ca tinerii sa nu faca asha ;m ....... In fine .. Deci ce credeti voi ca ar trebui sa contina textele rap de la noi din tara ca sa aiba fundamente solide si veritabile si ca sa fie luate ca niste adevarate avertismente :
___ "TE OMOR < RATATATATAT< SUNT UN CRIMINAL < "AK 47 , Magnum , beretta shi etcetera
___ Victimizarea in fata anumitor organe :D si injurii la dresa acestora
___ Droguri si crime
___ Realitatea pusa pe un piedestal inalt si ferita de dilatare de la iarba ...
___ Realitatea si dreptatea mana in mana ...
___ Cultura si meditatie ... ganduri , analiza psihologica ... istorie ...etc
___ Chefuri si femei ca in manelele lui phass si a....
___ Religie , crezuri , tendinte oculte sau ecleziastice
___ FLoricele shi fluturasi
Sau hai shi asha : de ce nu sunt atinse decat unu maxim 2 puncte din cele enumerate mai sus in cazul unor trupe de rap ???
Nu shtiu daca e clar mesajul meu dar sper sa inteleaga cineva ce am vrut sa zic !!! Si sa nu va rezumati la ce e scris acolo : mariti lista !! poate celor de aici le vin idei despre ce sa scrie in eventuale piese...... :bye: :hi:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Lärägë » Mar Ian 27, 2004 11:42 pm

bah,vad ca-ti dai aere degeaba,te-ai luat de mafia pe thread-ul ala,nici eu nu ma prea omor dupa mafia(gangsta sau cum p etc) dar totusi au facut/miscat ceva inn hh-ul romanesc si sa dai cu cacat asa aiurea demonstreaza ca esti doar un marginalizat.
Sa critice asa dur poate sa-si permita cineva care a facut cu adevarat ceva sau reprezinta ceva,tu nu reprezinti nimic nu esti nimeni si ar trebui sa-ti stii locul.
Stii ce te rog,deschide la battle un topic nou,si baga cel mai tare text/lirica hip hop pe care il ai sa vedem si noi(aici intra oameni importanti cred ca stii nu,sa vedem ce zic),poate esti un talent si te-am trecut cu privirea,asta in caz ca te tzine ca daca nu te tzine taci,taci taci.
PACe
Lärägë

cred ca...!

Mesajde zosteru » Mie Ian 28, 2004 12:25 am

[quote="rap_t_one"]#-o Offffffffffffff!!!!!!
Voi pe ce credeti ca ar fi mai important sa se axeze Hip-Hop-ul la noi in tzara pentru a prinde teren shi pentru a se evita orice asemanare intre aceasta cultura cu culturile de canabis , de marijuana , orice legatura cu violenta cu armele etc..... Pentru ca banuiesc ca unele trupe cu o atitudine antisociala isi compuneau piesele sub forma de avertismente pentru ca tinerii sa nu faca asha ]

cred k ar trebui sa le contzina pe toate cele enumerate de tine(poate si altele dar acum nu imi vine nici una in minte)!de ce cred asta?simplu: pt a fi impacate toate gusturile!
zosteru
Junior Member

Mesajde Nanuka » Mie Ian 28, 2004 12:59 am

Da_Game scrie:bah,vad ca-ti dai aere degeaba,te-ai luat de mafia pe thread-ul ala,nici eu nu ma prea omor dupa mafia(gangsta sau cum p etc) dar totusi au facut/miscat ceva inn hh-ul romanesc si sa dai cu cacat asa aiurea demonstreaza ca esti doar un marginalizat.
Sa critice asa dur poate sa-si permita cineva care a facut cu adevarat ceva sau reprezinta ceva,tu nu reprezinti nimic nu esti nimeni si ar trebui sa-ti stii locul.
Stii ce te rog,deschide la battle un topic nou,si baga cel mai tare text/lirica hip hop pe care il ai sa vedem si noi(aici intra oameni importanti cred ca stii nu,sa vedem ce zic),poate esti un talent si te-am trecut cu privirea,asta in caz ca te tzine ca daca nu te tzine taci,taci taci.
PACe

Da Game,

Sunt atat de multi copii care din cauza unora ca BUG Mafia..isi distrug viitorul..ascultandu-le muzica..si inspirandu-se din versuri..incep sa se drogheze, sa fumeze, sa bea..numai ca sa para baietzasii sau fetitzele cool, de cartier.

Cei de la BUG sunt smecheri, au facut o carutza de bani cu lumea..numai pe niste versuri de caca..cu Pantelimon in sus si-n jos..scoate trancanu, baga trancanu, ahh ce bun e potu ..si chestii de genu asta care te dezgusta....sincer..si eu am fost fraiera...pe la 15 ani ii ascultam..dar din panarama..pt ca si celolrlatzi prieteni le placea...dae din pacate..pe varul meu, acesti baietzasi de cartier, l-au influnetzat negativ, ii copiaza, vb ca ei, injura ca ei, a inceput sa bea, sa plece de-acasa, sa faca numai prostii, si numai la 14 ani....Cand m-am dus odata la el in vizita avea BUG Mafia dat la maxim..si el fredona ca un nebun pe muzica astora....

Pe mine una nu m-au influentzat negativ cu nimic, ba din contra mi-am dat seama cat de redusa mintal este lumea ascultadnu-le aberatziile...cu Pantelimonu.mare cartier..ca daca te duci acolo ..nu scapi nefacut la buzunare mai ales pe la Socului pe unde trece 101.......pai un Parazitii l-as prefera de o mie de ori,..macar aia au caterinca in ei..e distractzie sa le ascultzi muzica lol

Oricum, orice om incearca sa-si faca un ban prin orice modalitate..asa ca cei de la Mafia au reusit-o si nu sunt de codamnat..atata timp cat nu esti atat de tampit sa te lasi influentzat de niste versuri si sa incepi sa le pui in practica e bine...:)

Hai va pupic,
Nanuk.
Nanuka

.... hmm

Mesajde rap_t_one » Mie Ian 28, 2004 1:57 pm

Hihihi!! Merci Nanuk!! Ai inteles shi gandeshti ca mine ! Cat depsre da_shame .... varza ... acu n-am timp sa deschid un thread de battle cu unu ca tine ca tre sa ma duc sa invatz sa-mi asigur un viitor!!! oricum nu ma intereseaza parerea unuia ca tine ! Am mai facut battle shi nu shtiu ce efect a avut... ma rog! deci tgu la battle scri rima de acasa huh? Bravo tati!
rap_t_one
Junior Member

Mesajde Lärägë » Mie Ian 28, 2004 6:18 pm

cred ca esti "nu destept",intelegi un sfert din ce se vorbeste,extraordinar...lol,omule AM ZIS SA POSTEZI CEL MAI TARE TEXT HIP HOP CREAT VREODATA IN LUNGA TA CARIERA DE RAPPPER,nu am zis sa faci battle,fiindca sunt convins ca nu esti capabil de ceva in hh,doar comentezi,ca un eunuc,vede dar nu fute hai pa bah rappere de 7 ani mc hai pa bah pah.

Nanuk,ce cauti la sectiunea hh? :)si cand var-tu a vazut matrix poate s-a aruncat de pe bloc crezand ca-i Neo?,mda mafia distruge viitorul copiilor,daca nu erau mafia era totul ok nu-i asa?ha ha ha
Ce topic idiot,chiar sunt curios cine va indrazni sa posteze aici.

ON-Topic:din lista ta toate in afara de flori si fluturasi
PACe
Lärägë

Mesajde Nanuka » Joi Ian 29, 2004 12:19 am

Da_Game,

Asa avatar, asa persoana..ya know what I mean......
Nanuka

Mesajde Lärägë » Joi Ian 29, 2004 12:39 am

Nanuk (virgula)
pai ma bucur ca nu-ti place avatarul meu si daca totusi ai intrat la HH te anunt ca ala de pe avatar e Lesane Parish Crooks aka Tupac Amaru Shakur sper ca ai auzit de el,nu ca ar fi fost cineva dar totusi (sa te judec si eu dupa avatar?hmm,6 brava)

inca un On-Topic pt rap? _t_one,hh ro nu tre sa se axeze pe nimic,sau crezi ca 3 sa se axeze pe ceea ce-ti place(preferi) tie?nu e mai simplu sa asculti doar ce-ti place si sa stai in/pe banca ta?
PACe
Lärägë

Mesajde Nanuka » Joi Ian 29, 2004 5:11 am

E greu sa intzelegi la ce m-am referit:)..oricum nici nu ma zbat prea mult sa-ti spun...
Nanuka

.... Lolishoare...

Mesajde rap_t_one » Joi Ian 29, 2004 9:41 am

Mai Da_game .... vezi ca ti-am scris la threadu cerut .... !
Topicu nu mi se pare idiot pentru ca eu l-am scris shi eu ma respect :D !
DE ce crezi tu ca nu va posta nimeni ... Shi ma rog de ce ti s-ar parea ca mai trebuie inca sa se bata apa-n piua pe topic : " Sunt un murderer....!"
Nu te-ai saturat sau te fac sa te simti strong astfel de texte......?
Eshti cumva fricos ? Ce-ai puiule ? Cauti o putere in textele gangsta??
Mie asha imi pare pentru ca am ttrecut prin asha ceva ..... Ce sa zic : mama ce vremuri ......... !! Shi ca tot veni vorba de acei copii care-si foot viata din cauza unora ca mafia..... /sa shti ca nu-s putini deloc..... Dar am observat o chestie :pe langa faptul ca sunt cat degetarul au sange sa dea in tine si ti-e mila dracu de ei........ Ma rog ; si-mi permit sa citez:" iar cand te-ntorci din discoteci te-apuca greata , cand ii vezi / mai ieri se bucurau la capra cu trei iezi ....!" Asta tot Mafia a scris-o???? :S
Shi in fine : e o arta , e o arta .... arta cred ca tre sa-l inobileze pe om !! aviz celor care fac afirmatii de genul "e o arta!" :j
rap_t_one
Junior Member

Mafia...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 29, 2004 12:49 pm

Sunt de acord cu amandoua campurile shi in acelashi timp cu nici unu. Eu cred ca unele versuri Mafia chiar influentzeaza(intr-o oarecare masura tinerii care-i asculta), dar lucrurile de care Mafia vorbesc sunt foarte adevarate shi nu trebuiesc luate in batjocura. Dar eu cred ca e mai mult vina societatiii de ce tineri se drogheaza shi injura, shi inaintea BUG Mafiei erau betzivi shi criminali, nu uitati.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Punct atins...

Mesajde rap_t_one » Joi Ian 29, 2004 4:18 pm

Bine punctat aurolacule.......... Si inainte erau betivi dar parca copii din ziua de azi parca s-au dus pe crac de tot....... Lasa-i incolo de copii ... sa trecem la ale noastre ....... erau betivi si avea cin sa aiba grija de ei....
Acu isi sparg aburii de alcool pe masinile oamenilor , pe dintii oamenilor.....
Si de betivi era vorba?????? Era shi de ei , dar problema era de ce sa facem "muzica" care sa promoveze saniuta la 0,5?? :D
Bea tot omu ca deaia e om dar de ce sa ma apuc :
" mama ce-am baut aseara
si-am iesit cu o arma
si am ars o banarama
si ea si masa la rama...G-yeah!"
STOP !!! Ati inteles??? Ma rog e si vorba de gusturi.......
rap_t_one
Junior Member

Mesajde sadox » Dum Feb 01, 2004 1:00 am

Pai hip-hop'u ar trebui sa se axeze foarte mult atat pe realitatea astah dura in care suntem prinshi cat shi pe freestyleuri jocuri de cuvinte,dar in nici un kaz n-ar trebui sa transmita un mesaj negativ asha cum sustzin altzii despre muzika astah care nu vad in ea decat ...arme,femei,bairamuri,violentza etc.Shi ink-o kestie:cu putzin mai multa rabdare timpooh o sa vindece totu'!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

Da...

Mesajde Aurolacul » Dum Feb 01, 2004 1:42 am

sadox scrie:cu putzin mai multa rabdare timpooh o sa vindece totu'!

Da doamne sa fie cum zici tu.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Înapoi la De pe muzica