(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
Rinocerul a fost plecat impreuna cu sarpele lui Eufrosin....in China ! Astazi a venit si am fost sa-l iau de la aeroport.
mi-am pus poza la user profile
mi-am pus poza la user profile
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Multumeste-le !
Daca nu existau zoofilii tu nu te nasteai !!!! :B
- Trade M.
- Junior Member
monk..trebuia sa spui "si mie" ..nu "si eu". mincinosule ! :mad:
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Gabizz...ai mare grija cu Ostatic ! Este un homosexual celebru care umbla noaptea pe strazile capitalei. E d'ala bolnav care umbla deghizat in femeie ..cu pantofi de lac roshii. Acosteaza barbatzii pentru a intretine relatii anale cu ei. Ai grija ce faci. Mie nu mi-e teama ca il bat lezne..dar tu esti mai micutz si nu cred ca-i faci fatza. Ma suni daca ai probleme.
Isi zice Ostatic...pt. ca este o femeie ostatica intr-un corp de barbat. ;S
Isi zice Ostatic...pt. ca este o femeie ostatica intr-un corp de barbat. ;S
-
Daca tot le aveti.
Care stie un site mai bun online care explica regulile limbii romane la scriere?
Tinand cont ca toata lumea ma asalteaza cu gramatica(engleza si romana!!) m-am gandit sa le pun la punct pe amandoua.
Care stie un site mai bun online care explica regulile limbii romane la scriere?
Tinand cont ca toata lumea ma asalteaza cu gramatica(engleza si romana!!) m-am gandit sa le pun la punct pe amandoua.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Ostatic raspunde
Moasho, cum facem ? Iti ceri scuze sau te fac sa plangi ?!? Tu decizi ! :t
Dornea, eu iti recomand urmatoarele site-uri:
www.de-ce-ai-chiulit-de-la-orele-de-romana.ro
www.pune-mana-pe-carte.ro
Dornea, eu iti recomand urmatoarele site-uri:
www.de-ce-ai-chiulit-de-la-orele-de-romana.ro
www.pune-mana-pe-carte.ro

- Trade M.
- Junior Member
ostati si eu zic
do not be a b***h:).
Asta nu e pe limba lu Eminovici da intelegi matale.
In alte stiri plec la voluntariat la spital ca in fiecare marti.
Voi avea multe de scris in jurnal azi.
do not be a b***h:).
Asta nu e pe limba lu Eminovici da intelegi matale.
In alte stiri plec la voluntariat la spital ca in fiecare marti.
Voi avea multe de scris in jurnal azi.
-
Mr Teo - Junior Member
Oribilul Mosh scrie: Este un homosexual celebru care umbla noaptea pe strazile capitalei. E d'ala bolnav care umbla deghizat in femeie ..cu pantofi de lac roshii. Acosteaza barbatzii pentru a intretine relatii anale cu ei
uare de ce mi se pare fuarte cunoscut scenariul asta ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Stare buna...
Pei indata ma duc sa mai conduc cu instructorul, sa ii mai forjez putzin masina, deci ma simt destul de bine.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
norocu tau,ghinionu nostru. mai zbarceste si Dzeu , da mai ie timp...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
He tries too hard...
Prea greu pot sa spun, ca tocmai m-am taiat degetu de o sarit sangele, da tot sunt in viatza.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
Deci nu vrei !?!
Am incercat sa iau legatura cu Moasha pe YM, da' nu a vrut sa raspunda. S-a ascuns ca rinoceru' dupa corn !!! :p
Deci, "domnule" rinocer, nu vrei sa-ti ceri scuze !?! Iti mai dau o sansa ! Ma duc sa mananc si daca pana vin, nu apare un mesaj (scris de tine) cu scuzele mult asteptate ...
Run FLORES, RUN !!!
;h
Deci, "domnule" rinocer, nu vrei sa-ti ceri scuze !?! Iti mai dau o sansa ! Ma duc sa mananc si daca pana vin, nu apare un mesaj (scris de tine) cu scuzele mult asteptate ...
Run FLORES, RUN !!!

- Trade M.
- Junior Member
Multumirile(sincere) de azi(11.06pm la mine) merg pentru vali si dana.
Daca se mai incumeta si alti domni/doamne forumisti(e) sa imi faca comentarii la obiect(gen cum se scrie corect cuvantul asta sau expresia corect folosita e asta) va felicit pentru ca ma ajutati si pe mine.
P.S Puteti posta oriunde ca am citit deja aproape 90% din toate posturile de pe forum.
Daca se mai incumeta si alti domni/doamne forumisti(e) sa imi faca comentarii la obiect(gen cum se scrie corect cuvantul asta sau expresia corect folosita e asta) va felicit pentru ca ma ajutati si pe mine.
P.S Puteti posta oriunde ca am citit deja aproape 90% din toate posturile de pe forum.
-
Mr Teo - Junior Member
cainele moare de drumul lung si altii de grija mea. sau, ca sa fiu mai explicit: Love2Fly, fa abstractie de persoana mea. e mai bine.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117