Delicventa juvenila (majoritatea tigani)

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Delicventa juvenila (majoritatea tigani)

Mesajde Red_Mustang » Dum Ian 25, 2004 10:12 pm

Ce parere aveti despre copiii care sunt agresati de alti copii (mai mari) pentru a li se fura telefoanele, banii, ceasurile si altele in parcuri, la scoala si in apropierea scolilor ?

Ce le-ati face acestor persoane ?
Cum credeti ca se pot rezolva aceste probleme?
Ar fi cazul sa ne implicam mai mult pentru ca in viitorul apropiat nu veti mai fi siguri sa mergeti pe strada.

Majoritatea dintre acesti delicventi sunt tiganii...
Invoca diferite motive pentru a te atrage in un loc mai putin ferit de "public" si te bate pana mori(mai nou folosesc cutite), pentru a speria persoana....

Si de ce persoanele de pe margine nu fac nimic cand esti/sunteti atacati ? Se uita ca, scuzati limbaju', prostii, parca s-ar uita la un film.
Cum v-ati simti daca ati fi atacat iar nimeni nu s-ar implica pentru a va proteja.? Imi pare rau ca am pus atatea intrebari, dar trebuie sa ne implicam...!

AJUNGE CU HOTII !
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 25, 2004 10:55 pm

Ce sa le faci ? N-ai ce sa le faci. Astia au existat in permanentza. Mie mi-au furat surprizele cand eram prin clasa a III a. Tin minte si acum cat am plans dupa ele. Ma rugam in fiecare zi de maica'mea sa imi dea 5 lei sa imi iau o guma...sa-mi cada mai stiu eu ce masini la surpriza. (colectionam Turbo pe atunci).
Daca esti copil smecher si ai gasca....te duci cu gasca si te batzi cu iei.

Cand aveam vreo 12-13 ani mi-au furat niste tigani sapca. Taica'miu s-a enervat rau de tot pe mine si m-a luat de mana sa mergem sa-i cautam. I-am gasit si a intrat tare in ei. A doua zi mi-am primit sapca inapoi. :)
Deci daca nu esti smecher....apelezi si tu la taica'tu...ca d'aia e mai mare....sa te apere de hotzi. :p

In rest nu am avut alte astfel de neplaceri. Dar stiu ca se intampla. Tot felul de asa zisi smecheri de cartier. Pe la noi prin cartier era unu Laurentiu de il stiau toti de frica. Fura mingile la copii, ii batea. Acum are vreo 30 de ani. Lucreaza ca zilier pe unde apuca. E vai steaua lui. Am jucat acum vreo 4 ani un ping pong cu el si l-am batut. Saracia si greutatile vietii l-au doborat. Nu mai e smecher.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gabuba » Dum Ian 25, 2004 11:35 pm

pe mine ma socheaza cu cata sinceritate spun astia de varsta mea "hai sa=i ciordim x chestie" sau mai stiu eu ce... mai rau...se acopera unii pe altii!

mor cand ii aud pe nenorocitii astia: "furam ca n-avem cum sa traim altfel" . probabil le-ar da oamenii din mila ceva, sa nu moara, dar nu...ei vor sa traiasca din munca altora shparlind. adevarul e ca ei stapanesc o adevarata meserie in a agresa , sau in a pagubii oamenii.

aveam un coleg in I-IV care imi fura mereu sandvishurile, iar eu ma plangeam mamei ca nu imi punea sa mananc. a venit mama la scoala si asa s-a aflat ca tanarul nedelea se abonase la ghiozdanul meu, pentru ca acasa manca o felie de paine cu unt langa care era o cana cu ceai...bietul copil era atat de slab... problemele parintilor l-au doborat si mai tare astfel ca nu a reusit sa treaca de clasa a 6 a , fiind exmatriculat.
acum umbla prin cartier , are 1.60 , 30 de kg si o fata de om psihopat. astfel de oameni imi provoaca mila, dar nu ii scuteste de vina pe care o au in cazul in care fura.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
gabuba

Mesajde dEpEchEmIND » Dum Ian 25, 2004 11:40 pm

Si eu am luat acum un an bataie la scoala de la niste colege de clasa, dar nu pentru jaf sau altceva, ci din ura. Iar ceilalti ori ieseau in fuga din clasa, ori se uitau "ca la film", cum a zis bad-wolf mai sus.
Iar mai tarziu, acelesi nebune au sarit la bataie la maica-mea, dupa ce ne-au urmarit cu masina pana in fatza blocului. Au vrut sa-i ia mobilul si sa i-l arunce la gunoi. I-au spart pana si ochelarii.
Prin scoala generala am avut niste colegi care buzunareau gecile in pauza. Nu erau tzigani, dar erau claptomani. O data i-au furat unei fete vreo 800.000 lei si s-au dus cu ei la baut. A reusit sa recupereze pana la urma 600 de mii. Si cand te gandesti ca erau doar niste mucosi de clasa a opta... Unul dintre ei care era mai solid ii batea pe "fraierii" mai mici din cartier ca sa le fure cate una sau alta. La scoala nu mai zic, cate tampenii puteau sa faca!
S-au luat masuri, dar degeaba...
Subscriu.

Oribilul Mosh is on your ignore list.
dEpEchEmIND
Junior Member

Shi aicea...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 26, 2004 2:25 am

Da, sunt probleme mari, dar sa nu credeti ca e numai in Romania asa. Shi aicea in Anglia se fura de la copii mici mobile de catre teenagers astia de 15-16 ani care nu au altceva ce face. Unii chiar s-au apucat de jaf armat in orasele f*cked up din nord: Manchester, LIverpool, Leeds, plus ca aicea este foarte mult "social" crime. Adica copii de vreo 11-15 ani se strang in cete de vreo 20, shi terorizeaza cartierele lor, adica sparg masini, magazine, fura shi mai shi agreseaza trecatori. Aicea la noi nu e asa o problema dar am avut cete din astea. Faza e ca eu stau aici shi ii cunoasc, ca au mers la scoala cu mine, ca daca nu as fi luat-o in bot demult.

Revenind la Romania. Pei shi in Romania am fost haituit de tzigani, ca sa-mi fure bani. cand aveam vreo 7 ani, m-a buzunarit unu, da noroc ca nu aveam nimica la mine, ca altfel era nasol.

Problemele astea se pot rezolva doar daca problema cu saracia e rezolvata, caci atata timp cat o sa fie oameni sarcai disperati, introdeauna vor exista copii ca astia. Shi dupa aceea vine problema de educatie, parintzii ar trebuii sa ii invetze pe copii bine, nu cum fac unii parintzi, sa fure shi sa bata pe altii. It's wrong!
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

...

Mesajde Hades » Lun Ian 26, 2004 3:03 am

Initial trimis de BaD-WoLF
Majoritatea dintre acesti delicventi sunt tiganii...

am patzit-o si eu mai demult... si vreau sa te anuntz BaD-WoLF ca nu erau tzigani... de data asta ma abtzin sa nu te injur... da te rog sa nu mai ne aratzi noua ura ta pt tzigani, o tzi pentru tine...

PacE
There is no save game in real life...
Hades

nu erau tigani....

Mesajde dany_70 » Lun Ian 26, 2004 11:12 am

Veneam de la antrenament cu cativa elevi,printre care si fiul meu.....
Ne-am oprit in fata unui magazin,,eu am intrat ei au ramas afara.....la un moment dat se aud strigte ......binenteles am iesit imediat.......
Un copil mai mare se luase de fiul meu si il ameninta ca daca nu ii da bani il bate.....in acel moment am vaz negru in fata ochilor....
Cand si cum am ajuns langa ei nu stiu.......l-am imobilizat si intrebat de ce face toate astea......raspunsul a fost pe masura prostiei lui..... pt ca imi permit si pot....am 18 ani si fac ce vreau.....
L-am dus acasa la parintii lui,spunandu-le ce sa intimplat.....ce masuri au luat nu stiu.....pot sa-ti spun doar ca nu erau tigani.....
"Sa iubesti e bine,dar sa stii pe cine..."
dany_70
Junior Member

Mesajde Tanase » Lun Ian 26, 2004 12:40 pm

Ptr cel care a creat threadul....corect e delincventa juvenila

Banuiesc ca ti-era foame...
si ai mancat o litera
Tanase

Mesajde Einstein » Lun Ian 26, 2004 4:24 pm

Cand eram printr-a sasea sau a saptea erau niste tzigai de varsta noastra care pierdeau timpul prin fata liceului. Odata i-au pus cutitu la gat lu unu de la o clasa vecina doar ca sa le dea mancarea. In aceeasi pauza ne-am mobilizat 4 clase shi ne-am dus peste ei..:P Ce decisi eram..:P

Oricum, acum nu mai e chiar asha de rau pt. ca au aparut jandarmii prin scoli
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Ian 29, 2004 8:03 am

Eistein, la tine era cazul pe langa scoala....
La noi a fost cazul in parcuri nationale, unde ar fi trebuit sa existe gardieni sau jandarmi...

Duminica...25.01.2004...am iesit afara cu un prieten si 3 tigani s-au luat de noi ca cica i-am fi furat prietenei lui unu' telefonu'.In fine cearta, cearta...pana cand au vrut sa ne "perchezitioneze". Cum m-au atins (din cauza ca avea mobilul la mine), m-am agitat si atunci si-au dat seama ca am telefon la mine...i-am pocnit cat de cat un pic ca sa scapam de ei si am luat-o la fuga...Dar pe prietenul meu l-au taiat la deget, iar politistii ne-au trimis la plimbare.
Si asta ar fi msj din partea mea pentru politai, jandarmi si gardienii parcurilor...Pentru ce sunteti platiti mah ? :M
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
Red_Mustang

Mesajde Red_Mustang » Joi Ian 29, 2004 8:06 am

Hades scrie:am patzit-o si eu mai demult... si vreau sa te anuntz BaD-WoLF ca nu erau tzigani... de data asta ma abtzin sa nu te injur... da te rog sa nu mai ne aratzi noua ura ta pt tzigani, o tzi pentru tine...

PacE

Bai frate, intelegi si tu ... AM ZIS MAJORITATEA...am trecut prin situatia asta de 3 ori...toate cetele erau cete de tigani...
D'asta am zis tigani...OK nu sunt numai tigani...sunt si romani....dar ce vroiai sa fac...am spus ce am inteles.
Red_Mustang

Pei da...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 29, 2004 8:10 pm

[quote="BaD-WoLF"]OK nu sunt numai tigani...sunt si romani.QUOTE]

Da tzigani nu sunt romani shi ei? ca doar stau in Romania ce dracu. Shi in Irlanda sunt tzigani, da aia sunt shi irlandezi in acelasi timp.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Vin Ian 30, 2004 7:48 am

Prin "romani" m-am referit la faptul ca sunt rasa alba, nu ciocolatzie...
Red_Mustang

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 30, 2004 7:58 am

EU am patito de multe ori (asta pana prin clasa a V a) ca luam bataie de la mai multi si ma luau la produs destul de multi puradei de prin oras. Daca va intereseaza va zic si o poveste faina de muriti de ras:)(serios cai buna da nu o voi afisa fara aprobarea persoanelor de rigoare de pe forum).
Din clasa a V-a am inceput sa ii iau si eu la bataie pe altii, mai luam bataie, ii mai bateam si pana la urma mai incolo am ajuns sai bat eu pe mai multi si sa nu mai am nici o problema.
In momentul de fata nu se leaga prea multi de mine. Cred ca as putea sa merg la miezu noptii si prin Pantelimon Bucuresti fara sa se lege careva de mine(2.05 approx 105kg brate apreciabile, piept de 110 si performante de rigoare la sala, stiu tehnici bune de autoaparare si am avut parte si de asa zise lupte de strada in care merg de toate, ce apuci).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 30, 2004 9:43 am

dormica, asta explica toate, din ce ai scris tu abia acum realizez ca ar trebui sa te tratam cu condescendentza... ai fost abuzat sexual in copilarie si acum ai ajuns sa crezi ca pantelimonu' e-n alaska...
mah da voi psihiatri nu aveti?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde nae cinefil » Vin Ian 30, 2004 9:55 am

dornea, io nu cred ca exishti! e o imposibilitate! nu se poate! io cred ca eshti doar un virus care bantuie netu`! eshti ireal!:)

p.s. Tzine-o tot asha!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 30, 2004 11:42 am

va rog frumos ! nu vorbim despre dornea aici.

dornea astept povestirea amuzanta. si alfa ca si eu umblu noaptea prin Pantelimon si nu se ia nimeni de mine...pentru ca nu suntem in melodiile de la Mafia. doar cainii bagabontzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Ian 30, 2004 12:06 pm

...pentru ca nu suntem in melodiile de la Mafia. doar cainii bagabontzi.

permite-mi un ultim offtopic sa iti spun ca faci o confuzie, aia cu cainii bagabontzi e a lui mihai constantinescu, bug mafia canta despre altceva.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Mr Teo » Vin Ian 30, 2004 7:02 pm

Ca de inceput, dana si cu nae nu am nimica cu voi da aberati, nu am zis ca pantelimonu e in alaska ci am specificat BUCURESTI iar eu vin uneori prin tara.
OM te cred ca te plimbi prin Pantelimon nu e nevoie de demonstratii si il dadeam doar ca exemplu de cartier rau famat, tot asa de bine puteam zice ca ma pot plimba prin ghetou din New York si nu zicea nimeni nimica.
Povestea amuzanta:
In a V a am avut apendicita si am stat in spital doua saptamani. Cu cateva zile inainte de asta vin la scoala(ajung in intarziere), ma asez in banca si profa ma scoate la tabla.Eu venind intr-o fuga deacasa mai aveam cheia in mana de la casa si nu aveam buzunar nici la haina nici la pantaloni si o las pe banca in cartea de mate. Profa ma asculta si in timpul pauzei si nu reusesc sa imi pun la loc cartea de mate pana in pauza viitoare. Cand ajung acasa insa descopar ca nu aveam cheie, dar nu ma alarmez deoarece ma gandeam ca o pierdusem undeva.
Cand ies din spital si vin acasa ai mei imi zic ca se intampla niste faze ciudate prin casa gen dispar bani pusi la vedere(vreo 50 de mii erau ceva acum 8 ani) si alte lucruri.
Peste alte 2-3 zile invit eu vreo 2-3 la mine sa imi zica cea mai fost pe la scoala.etc.
Unu ma intreaba nonsalant daca nu am ceva film pentru un aparat foto prin casa ca sai imprumut pe cateva zile, eu zic ca nam si ala..mda bine.
In dupa amiaza aia careva ne suna la usa, deschid si in interior era walkmanu meu cu o bancnota de 10.000 lei. Eu normal sunt foarte nedumerit(ca stiam ca e in birou la mine) si intreb prin vecini daca nu a vazut careva cine a sunat la usa. Zice unu ca erau doi tipi din clasa de la mine care ii stie el. Cand am vazut asta am realizat si noi ca aia ne furau si merge taicamiu la scoala sai indentifice. Pana la urma se rezolva toata situatia si unu din aia 2 era baiatul paznicului liceului(astai faza amuzanta) si recuparam cam tot ceae ce ne furasera in afara de bani.
Ce se intamplase era ca in pauza aia ei au fost complici unu altuia si au furat cheia mea de la casa de pe banca. Cand au auzit ca sunt in spital(si stiau ca ai mei stau toata ziua la servici) au inceput sa faca vizite peacasa pe la noi. Furasera orice de la walkman, la aparatu foto de vreo 100$ , la vreo 300 mii lei, si pe langa asta de fiecare data cand veneau se jucau pe calculatoru meu(ba ce nesimtire).
Poate de asta nu am eu asa de multi prieteni...?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Einstein » Vin Ian 30, 2004 10:12 pm

Lolz dornea..halal prieteni mai ai.

Cat despre tzigani...tre sa te dai cu tupeu la ei
Einstein
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Vin Ian 30, 2004 10:49 pm

Dornea...o poveste nu prea amuzanta(din partea mea), e mai degraba trista ca ajung oamenii sa faca ceea ce fac...
Hotii astia s-au organizat foarte bine pentru spargeri, daca sunt acum prinsi asupra faptului de proprietar sunt in stare sa te omoare doar ca sa nu ajunga dupa gratii(oricum vor ajunge acolo odata prinsi)...
Da' ce sa-i faci...Problema importanta...Cum rezolvam problema...Cum ii facem pe ei sa inteleaga ca fura tot de la oamenii care muncesc pentru bunurile lor, pentru ca un om sa vina sa le naruie realizarile la care au muncit, poate, de cativa ani buni.

Cum facem autoritatile sa se implice mai mult in securitatea oamenilor.? Cum facem un cartier mai sigur in care sa ne putem plimba linistiti cu prietene, copii si alte persoane...?

Asta e o problema pe care ar trebui rezolvata...
Red_Mustang

Mesajde cezadany » Lun Feb 02, 2004 11:35 am

eu am ramas tablou cand am mers vara trecuta in tzara...sunt terorizati copii de 11-16 ani de tziganii carora din pacate nu le putem face nimic... cum se pot rezolva chestii alea..nu cred ca putem face noi..ceva...asta tzine zic eu..de cat il duce pe fiecare...ideea e sa mergi cu un spray paralizant dupa tine shi totul e ok...zic eu...ce leash face la persoanele astea..?¿leas chinui tare...sau nush..ias umili in ultimul hal...shi ceilaltzi..cel putin in Romania...eu stateam intrun orash mic shi pe era frica sa "se bage"..te gaseau tziganii oriunde...
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
cezadany
Junior Member

Mesajde basstard » Lun Feb 02, 2004 1:52 pm

Cu riscul de a fi rasist:
La tigani functioneaza teoria cainelui: daca nu il domini tu, te domina el. Rasa asta trebuie tratata ca atare, cu exceptiile de rigoare. Principala lor arma e ignorantza noastra ("daca nu eu sunt victima de ce sa ma bag?" - urasc modul asta de gandire)
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Weet-weet » Mar Feb 03, 2004 2:23 pm

O singura data am avut probleme cu tziganii si atunci aveam vreo 10 ani cred , nu mai tin bine minte . Stiu ca ai mei ma trimisesera la magazin sa iau concentrat , parca si aveam o sticla de juma' la mine ; nu stiu de ce s-au luat ei de mine , dar era unu' , mic , cu un cutit si ma ameninta cu el .. i-am dat cu sticla in cap si am fugit acasa de am mancat pamantul .. Erau oameni pe langa mine , dar nu au facut nimic , habar nu am de ce .. Dar de atunci am prins ura pe tzigani , nu ii sufar si in plus de asta , in trenuri erau o gramada , fara bilet si il amenintau pe nas , care ii dadea mereu jos din tren . Solutie ? Ma indoiesc , pentru ca daca ajung in inchisoare , stau bine si cand ies o iau de la capat . Cat despre cei ce nu sunt tzigani ... scoli de corectie , ca pe parinti nu se poate baza nimeni , daca nu au facut nimic pana acum , nu o sa faca .
Bass , ai dreptate , dar nu ai cum sa domini o gasca de tzigani , fiind singur , chiar nu ai cum . Si nu cred ca se intampla doar cand este vorba despre tzigani , este vorba despre toti delincventii in general , gastile , in special ...
Anti pro-ana
Weet-weet

Mesajde Einstein » Mar Feb 03, 2004 3:20 pm

Lolz...pai nu vii shi tu cu gasca. In fine, in Buc. o fi mai greu, dar Craiova nu e asha mare shi ii prind dup-aia daca se iau de mine
Einstein
Junior Member

Mesajde basstard » Mar Feb 03, 2004 6:21 pm

Weet weet, eu vorbeam de dominare psihica. Ii domini prin atitudine, tinuta etc, astfel incat cand treci pe langa ei nu vad in tine o victima. Tu ca fata de ex cand treci pe langa ei nu e bine sa grabesti pasul sau sa pari precipitata. Cel mai bine e sa porti o arma cu tine, iti da increderea de care ai nevoie. Partea mai nasoala e ca daca o ai si e nevoie va trebui sa o si folosesti, de preferinta bine.
Niste amici din Iasi au cea mai misto metoda de indepartat tiganii: vorbesc ruseste (au invatat cateva fraze). Tiganilor le e frica de rusi mai rau ca de dracu (au si de ce, dar asta e alta poveste).
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Mar Feb 03, 2004 7:59 pm

Bassule cel mai sigur zic ca le e frica de mafia ruseasca ca au avut probleme cu un mafiot care a luat bataie de la ei si pe urma au luato si iei la bot.
De tigani de ce trebuie sa iti fie chiar asa de mare frica? Daca stii tiganeste si esti stabil pe picioarele tale eu zic ca nu iti fac nimica ei. Am fost cu tata prin niste cartiere de tigani de toata jena si nu am patit absolut nimica.
Mai tare sa te sperii de tigani sa nu te buzunareasca zic eu decat sa te ia la bataie.
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Red_Mustang » Joi Feb 05, 2004 7:35 am

Cezadany avea dreptate cand a zis ca trebuie sa umbli tot timpul cu o arma...de ex: spray paralizant.

Si Bassplayer are dreptate...Daca nu ii dominam noi, ne domina ei pe noi (in cazu' tiganilor)...

Eu acum am inceput sa port la mine spray paralizant si un pulan de politie...Acum dracii i-au luat pe aia care se iau de noi(in general noi = 3 insi). Spray-ul in ochi sa moara ca il ustura ochii si dupa aia ciomageala cu pulanu' ca la politie...dupa aia ii legam si chemam politia...(in cazu' ciorditorilor)

Asta ar trebui aplicat...dar sa avem grija sa nu ii pocnim in cap ca poate dau ortu' popii si dupa aia intram noi la parnaie.
Red_Mustang

Înapoi la Antichitati