Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde SCORPY » Mar Ian 20, 2004 7:53 am

in ultima vreme, pentru mine, filmele lui Steven Spielberg sunt la ordinea zilei. aseara am vazut Inteligenta Artificiala realizat de acesta. Un film pentru toate varstele, captivant, dar cu un final destul de tristut.
[font="]Fiecare generatie se crede mai inteligenta decat cea dinainte şi mai inteleapta decat urmatoarea. (George Orwell)[/font]
SCORPY
Junior Member

Mesajde wwritza » Mar Ian 20, 2004 12:39 pm

dude, where's my car? film de vazut daca chiar n-ai ce face....parca ma uitam la beavis si butthead....

pt aurolacu, daca ai Sky azi Minority report si Pulp fiction si la Pay per view Gangs of New York
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

:(...

Mesajde Aurolacul » Mar Ian 20, 2004 7:41 pm

Nu am, dar lasa ca nu-i nimica, lo-i vedea alta data. Aseara am prins shi putin din filmul "A Simple Plan" cu Bill Paxton shi Billy Bob Thornton, un film dragutz, dar la care nu am rezistat ca eram mult prea obosit.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

love actually

Mesajde angus » Mar Ian 20, 2004 7:45 pm

un superb film de dragoste care m-a prins in dispozitia potrivita si in care pret de peste doua ore toata lumea iubeste pe toata lumea, incepand cu primul ministru burlac si aratos (Hugh Grant) care se indragosteste la cateva minute de la instalarea sa de tanara angajata sa asigure protocolul...la un scriitor ce evadeaza din Londra in Sudul Frantei pentru a-si ingriji inima ranita si care isi gaseste dragostea in lac...la un pusti de vreo 10 ani ce cauta sa atraga atentia celei mai intangibile fete din scoala...la un tata vitreg vaduv ce cauta punti de legatura cu fiul sau vitreg...la o fata batrana ce nu poate incepe o relatie cu un coleg de birou pe care il iubeste in taina...la o sotie si mama care crede ca sotul sau o inseala...la o tanara mireasa care nu intelege distanta pastrata de catre cel mai bun prieten al sotului ei...si nu in ultimul rand la un batran rock star ce incearca sa isi relanseze cariera (comentarii preluate din sapteseri:)
http://www.rottentomatoes.com/m/LoveActually-1127289/
http://movies.yahoo.com/shop?d=hv&cf=info&id=1808428930
http://www.apple.com/trailers/universal/love_actually/
http://movies.go.com/movies/L/loveactually_2003/

Regie: Richard Curtis.
Cu: Alan Rickman, Laura Linney, Hugh Grant, Emma Thompson, Colin Firth, Martine McCutcheon, Bill Nighy, Keira Knightley, Martin Freeman, Liam Neeson, Rowan Atkinson.
Durata: 129 minute.
Comedie, Subtitrat, Engleza

"Un prim ministru, un scriitor, o tanara proaspat casatorita, un star rock, o femeie maritata, multi altii... Caractere extrem de diferite, povesti care par sa nu aiba nimic in comun, si totusi, in preajma Ajunului Craciunului... dragostea isi face de cap. Ii loveste pe toti, fara scapare, si transforma un numar spectaculos de aventuri amoroase intr-o remarcabila poveste romantica. Un film in care oricine se poate regasi."
lucrurile nu sunt ce par a fi
angus
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Ian 22, 2004 2:13 pm

tocmai am vazut primul episod din ultima serie ER.
De-abia astept sa vad, tot sapt asta, ultimul episod din Sex and the City.

BIG FISH 2003 vi-l recomand din toata inima.....superb
regia Tim Burton
cu: Ewan McGregor ,Albert Finney, Jessica Lange, Danny DeVito
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde amerigo » Joi Ian 22, 2004 5:53 pm

Ultimul film misto care l-am vazut se numeste TRICKS. Cu Nicolas Cage.

Imagine
amerigo
Junior Member

Pei...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 22, 2004 9:10 pm

Croughing Tiger Hidden Dragon cu Chow Yun Fat(dupa cum mi-a atras atentia Vali). UN film care chiar a inceput sa-mi palca, ca prima data cand m-am uitat la el, nu mi s-a parut asa fain.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde RoLaNd2 » Sâm Ian 24, 2004 8:55 am

"The Hunted Mansion"
Cu Eddie Murphy
cetare`i comedia aia sa mor io de nu
sa va uitati si voi la el.
RoLaNd2
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 24, 2004 8:53 pm

Trainspotting . 10/10
Prima oara l-am vazut prin 1997 si nu mi-a ramas in minte. Astazi l-am revazut si mi s-a parut exceptional. Un film cum doar britanicii pot face .
Mi s-a parut peste Requiem for a dream,pe care l-am vazut recent.

Spoiler Alert !
Are o multime de faze frumoase . Cea in care Tommy vrea sa faca sex cu nevasta'sa si da peste golul lui Archie Gemmill de la campionatul mondial Argentina 1978. Un gol dat in meciul Scotia-Olanda...si care a ramas pentru totdeauna in inimile scotienilor. Sa recunoastem ca e ceva extraordinar sa inscri un asemenea gol la un campionat mondial de fotbal.
Apoi cand Mark o da pe Diane si a doua zi descopera ca e minora..in timp ce statea cu parintii acesteia la masa.
Begbie e bun rau. Imi place cum sare la bataie cu toata lumea.
Frumos la sfarsit cu Spud isi gaseste banii.

Aaaa...si cand spune Mark ca scotienii sunt cei mai prosti de pe fatza pamantului. "Englezii sunt doar labagii...si am fost cuceritzi de niste labagii.".
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Sâm Ian 24, 2004 10:24 pm

Wonder Boys -cam plictisitor la inceput,da isi revine pe parcurs.Un pic cam ,intunecat parca pentru o comedie,da orcum deosebit.7/10
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde bhuttu » Sâm Ian 24, 2004 10:49 pm

bey, in ultima vreme am mai vazut io cateva filme, da' sunt prea multe sa le iau pe rand, asa ca o sa le bag prin sondaj:

Boat Trip - 2/10. Nu va lasati pacaliti de distributie(Cuba Gooding Jr., Roger Moore). Filmul este inspaimantator de prost, nici pe departe amuzant, si nici interesant in vreun alt fel. Jocul actorilor este execrabil, iar daca de la Victoria Silvstedt(care nici macar tzatzele nu le arata) nu te astepti la mare lucru, pe Cuba Gooding Jr. parca te-ai supara c-a jucat in filmul asta. Un singur lucru bun: Roselyn Sanchez, pe care o mai puteti vedea si in Basic. Fata iese un pic din peisaj, arata bine cu draci si nu poarta sutien pe toata durata filmului. pentru ea e punctul in plus.

Swordfish - 7/10. Un film de actiune bun. Dinamism, rasturnari de situatie, final oarecum neasteptat. Doua chestii care mie imi plac mult: nu e prea clar cine pentru cine joaca(1) si aia rai ies bine(2). Ca bonusuri avem: monologul lui Travolta despre Dog Day Afternoon, super-faza cu hackeru' care sparge parola intr-un minut cu pistolul la tampla si cu femeia sugandu-i pula, tzatzele lu' Hale Berry care-s naspa, si pe Hugh Jackman(X-men, Kate&Leopold) in rolul hackerului. Hugh Jackman e un actor care mie imi place tare de tot. Mare actor, mare caracter.

Apocalypse Now - 3/10. Unul din filmele de razboi de referinta, si unul din filmele preferate ale lui Jude Law. O distributie de speriat: Marlon Brando, Laurence Fishburne, Martin Sheen, Harrison Ford. Cu toate astea nu mi-a placut aproape deloc. Filmul poate ca e realizat bine, dar ideea scenariului e absolut stupida, finalul de-a dreptul cretin, atmosfera este artificial facuta sa para traumatizanta(poate din cauza ca razboiul se terminase de prea putin timp), asa ca mare lucru nu mai ramane. Pacat de fazele de mare exceptie ingropate in muntele de cacat care este restul filmului(capitanul care se credea la Gettysburg, prezentarea echipajului barcii, vietnamezii cu barca asasinati - astea-s alea misto).

Hai sa va mai zic, da' o sa fie lung postu':

Anti-Trust - 6/10. Un film al epocii IT, cu un Tim Robbins care nu merge deloc bine in rolul unui Bill Gates trucat. Mai avem un Ryan Phillipe, care imi face impresia ca ar putea juca orice la fel de bine, si bravo lui. Mai avem gagica lu' Ryan Phillipe, pe care am mai vazut-o in Meet Joe Black si care arata intr-un fel cu totul aparte. Desi filmul este o reclama de 2 ore la Linux si la Apple se merita vazut, ca actiune e dozata binisor, poate doar finalul lungit putin cam mult. Da' aveti grija sa desprindeti adevarul din ideea aia de "Microsoft mare si rau".

Crime Spree - 7/10. Un scenariu de-a dreptul genial. Daca filmul asta ar fi fost jucat de americani ar fi fost o comedie de 10/10. Dar actorii principali sunt francezi, si sunt trecuti printr-o scoala de cinematografie diferita. Totusi o sa radeti cu lacrimi la el, asa ca vi-l recomand cu caldura, in ciuda fazelor serioase, care par false de la o posta.

How to Deal - 5.5/10. Film serios mai mult despre decat cu adolescenti. Prima parte mi-a placut, mai ales din cauza opticii originale a eroinei principale asupra vietii, si faza aia cu dragostea care e naspa. A doua parte trece mai degraba in tratarea problemelor adolescentine, subiect care nu e original nici cat negru sub unghie, si in plus oricum toti stiu cum e dupa ce trec de perioada aia. O fi film de adolescenti, nu stiu.

They - 1/10. Cacat de film. De obicei nu-mi plac filmele de groaza, iar asta e unul tipic. Prea multe n-am de spus. Un film prost.

Am vazut si Cold Mountain, da' despre asta o sa scriu pe threadul dedicat.
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 25, 2004 1:56 am

Bowling for Columbine . 10/10
Un documentar foarte,foarte interesant despre crimele,armele si violentza din USA. Merita pe deplin Oscarul cucerit in 2003 pentru cel mai bun documentar.
Cel mai mult mi-au placut fazele din Canada.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Ian 25, 2004 10:13 pm

God Will Hunting -in sfarsit am apucat shi io de l-am vazut.Shi nu mi-a placut.Adica ie destul de bine facut,da ideea din spatele filmului,cu boy-genius-care-nu-vrea-sa-se-realizeze-shi-se-complace,tipic americaneasca,nu ie iecsact genu meu de poveste .5/10.
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Ian 25, 2004 10:45 pm

Ducandu-ma in Mall pt. a revedea Return of the king (la care nu mai erau bilete)...am ajuns sa vad Gothika. Un film destul de bun, dar nu a impresionat. Seamana mai mult cu un episod din X-Files. Ii dam 7/10 . Halle Berry arata bine.....dar pacat ca nu ne mai arata tzatzele. Desi se dezbraca si face un dush...o vedem doar de la spate. Daca va plac filmele cu nebuni,fantome si chestii paranormale...nu ezitatzi sa-l vedetzi !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Ian 25, 2004 11:43 pm

kil bill vol.1 - in stilul inconfundabil al lui tarantino. astept cu nerbadare vol. 2. 9/10

identity - la inceput mi s-a parut un film plictisitor despre 10 persoane care sunt blocate in acelasi loc si incep sa se omoare intre ele

SPOILER ALERT - NU CITITI MAI JOS DECAT DACA ATI VAZUT FILMUL

faptul ca toate acestea se petreceau in mintea cuiva face din identitiy un film interesant. 8/10

END OF SPOILER ALERT - MAI JOS DE AICI PUTETI CITI LINISTITI
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Anna|s » Dum Ian 25, 2004 11:58 pm

eu tocmai am vazut last samurai . dragutzel... credeam ca va fi excelent, dar nu mi s-a parut!
zilele trecute am mai vazut tomb rider 2 : prostioara! shakespeare in love , jackass the movie : o tampenie; seinfeld - filmul : superb! si cam atat in ultimele 2 zile :)
aucun art ne peut egaler la vie!
Anna|s
Junior Member

Conair...

Mesajde Aurolacul » Lun Ian 26, 2004 1:58 am

Tocmai m-am uitat la Conair cu Nicholas Cage, John Cussack shi John Malkovich. UN cast puternic, la un film superb. Cred ca asta shi cu "The Rock" sunt filmele mele preferate ale lui Nicholas Cage.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde roksy » Lun Ian 26, 2004 5:48 pm

Aseara pe HBO a fost Men in Black2 . In centrul atentiei se afla tot Will Smith si Tommy Lee Jones, mai apare si un catel vorbitor drugut de altfel Uitati-va la film merita vazuta; este mult mai interesant decat prima parte
roksy
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Ian 26, 2004 5:57 pm

Big Fish - un film diferit in sensul bun. Greu de descris insa recomandat celor carora le plac povestile.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde 2PAC » Mie Ian 28, 2004 4:09 pm

Contele de monte cristo - marfa
Basic - marfa
dreamcather - bun
for a few dollars more
good advice - simpatic
hellen of troy-slabut
dacii - cam naspa
the good the bad and the ugly
etc
Grab your glocks when you see 2pac
Call the cops when you see 2pac...
2PAC
Junior Member

Pei...

Mesajde Aurolacul » Mie Ian 28, 2004 11:50 pm

Am vazut azi "Basic" un millitary thriller cu Joh Travolta shi Samuel L Jackson, nu am ce zice superb, da trebuie ca sa fi foarte atent altfel e posibil sa nu intzelegi nimica din el.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde aspyrin » Joi Ian 29, 2004 1:07 pm

au facut "redux" sa mai scoata niste bani :)

The Mighty Wind - un film despre trei trupe folk care se intalnesc dupa 20 de ani pentru un concert spercial, realizat in stilul unui documentar. super haios
aspyrin
Junior Member

Mesajde vali » Joi Ian 29, 2004 8:55 pm

mighty wind e chiar misto
some people deserve to die
vali

Mesajde aspyrin » Vin Ian 30, 2004 1:11 am

Intolerable Cruelty - desi pe imdb vad ca se cam iau de el, mie mi s-a parut destul de ok. oricum, eu zic ca merita vazut.
aspyrin
Junior Member

Aseara...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 30, 2004 1:06 pm

Am vazut HollyWood Homicide cu Harrison Ford shi Josh hartnett, o comedie politzista destul de bunicica. relatzia intre cele 2 caractere Hartnett shi Ford find cel mai fain lucru din acest film, ca sincer, povestea a avut destul de multe puncte slabe.

Inca un film: "Dreamcatcher" cu Morgan Freeman, un film foarte ciudat despre 4 prieteni care pot vedea lucrurile inainte sa se intample. Au o intuitie foarte buna. Ei se gasesc intr-o padure la o cabana care stateau pe timp de iarna, shi sunt prinsi acolo de armata americana care vaneaza nu stiu ce forme de extraterestrii. Parea interesanta povestea, pana s-a transformat in ceva ieftin gen The Thing. Cu viermi care intra in organismele oamenilor shi multe alte minunatzii. In fine, nu pe placul meu.
Aurolacul
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Ian 30, 2004 8:08 pm

The Hours. 7/10
Un film artistic, mai mult pentru doamnele la varsta a doua.Nu pot spune ca a fost un film rau, dar nu a fost unul pe gustul meu.Totusi nu pot sa nu remarc valoarea sa. Imi place mult de Julianne Moore, una dintre actritele mele preferate.
Cam multzi nebuni in acest film. Singurul cu capul pe umeri era Dan (sotzul lui Julianne) ....un om linistit si la locul sau ce se bucura de micile placeri ale vietzii. In rest...numa' nebuni si sinucigasi....ce treceau prin anumite crize ale vietii.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 31, 2004 2:39 am

The Others . 9/10
Superb film. Full of surprises. Alte comentarii nu mai fac, doar ca azi am vazut 2 filme cu Nicole Kidman. Marfa.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Delphyna » Sâm Ian 31, 2004 10:20 am

Am vazut zilele astea un film de care nu auzisem niciodata: Patch Adams mi-a placut foarte foarte tare... am ras cu lacrimi si nu numai, pentru ca avea o idee cumplit de reala: sistemul medical teoria si practica!
Aseara am cvazut Diabolique cu Sharon Stones... dar nu mi-a placut deloc, plus ca era tarziu si ma duceam la somn imediat dupa... am visat numai bazaconii!
...realitatea nu exista... totul este o iluzie, in timp ce nimic nu este intamplator...
Delphyna

Mesajde aspyrin » Sâm Ian 31, 2004 7:01 pm

American Splendor - un film extrem de original si interesant despre un creator de comics-uri
aspyrin
Junior Member

Mesajde vali » Dum Feb 01, 2004 6:28 am

the fan - un film atat de adevarat. de niro face un rol mare

hurricane - nu e cine stie ce

angel heart - genial :D
some people deserve to die
vali

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film