nu stiu numele filmului dar stiu despre ce e vorba atunci postez aici

sub lumina lanternei magice

nu stiu numele filmului dar stiu despre ce e vorba atunci postez aici

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 29, 2004 10:08 am

Daca te deranjeaza moshule in orice fel subiectu asta stergel sau punel pe ce forum vrei nu ma deranjeaza desi cred ca e la locul lui pe cinema.
Se vrea un thread in care sa povestiti despre un film care va interesat in trecut si e foarte fain numai ca stiti actiunea dar ati uitat cu totul numele.
Cine stie, cineva poate stie exact despre ce vorbiti si va va ajuta(daca sunteti descriptivi si cu bun simt).
A se lua in cont ca nu se posteaza mesaje aberante(atata timp cat threadul e pe cinema) si am rugamintea sa tratati subiectul serios chiar daca e deschis de mine.
Ca sa spun ceva cu deschiderea asta de forum am si eu un film la care vreau sa-i aflu numele.
Am vazut acum 4-5 ani un film cu Sylvester Stallone(foarte fain) in care el era politist in viitor imbracat in niste armuri speciale si cu armament special. Mai tin minte ca a fugit in desert din prizoneriat(fusese arestat parca pentru o crima) si reuseste pana la urma sa isi recastige stagiul de politist si onoarea pierduta.
Stie careva ce film e?
Multumesc.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Ian 29, 2004 10:13 am

este vorba despre Judge Dredd.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Ceva cu kickboxing...

Mesajde Aurolacul » Joi Ian 29, 2004 1:45 pm

Shi eu am un film care trebuie clarificat. Cred ca este unul dintre filmele kickboxer cu Van damme, dar nu sunt sigur exact care dintre ele este. Actiunea incepe cand Van damme cand era mic, se lupta cu negrul asta rau, care e expert in kickboxing, shi ii crapa capul din prima. Shi Van damme se uita cum l-o omorat pe fratesu shi jura sa-si ia razbunare.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

Mesajde vali » Joi Ian 29, 2004 8:54 pm

nu se lupta cu un negru ci cu tong po
filmul se numeste (american) kickboxer parca
some people deserve to die
vali

Mesajde Mr Teo » Joi Ian 29, 2004 10:08 pm

Prin 1994 am vazut un film american in care actiunea se intampla in viitorul apropiat.
In film era un tip care primeste de la unul niste ochelari speciali cu ajutorul carora poate citi mesajele subliminale din carti, reviste, de pe panouri, de la tv..etc.
E foarte surprins de asta si incearca sa arate la mai multa lume ce vede el.
Cineva afla ca el ii invata pe altii despre mesajele subliminale si agentii guvernului il fugaresc pana ce il prind iar ochelarii ii sunt distrusi.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde Einstein » Vin Ian 30, 2004 9:27 pm

Era un film cu mesaje subliminale in muzica care se numea "Josie & The Pussycats". Nu cred ca te referi la asta totushi
Float Like A Butterfly Sting Like A Bee
Your hand can't hit What ur eyes can't See
Now u see me And now u don't
You think u will But I know u won't
Einstein
Junior Member

Mesajde basstard » Sâm Ian 31, 2004 2:02 am

Eu am vazut de curand un film foarte descriptiv, da nu cu prea mult bun simtz. Cred ce era frantzuzesc. Actiunea se petrecea la un conac undeva la tzara, actritza principala a primit mai multi musafiri si dupa ce au venit toti i-a servit. adica au futut-o de-au rupt-o in toate gaurile posibile, dar la sfarsit au fost cu bun simtz si i-au servit masa
Un film cu bun simt da nu prea descriptiv era cu niste shtabi nemtzi in WW2 care s-au intalnit intr-un castel si au discutat (si rezolvat) "problema evreiasca" Toata actiunea filmului s-a intanplat la masa de discutzii, da o fo misto.
human being/being human
basstard
Junior Member

bassplayer.....

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Ian 31, 2004 2:32 am

l-am vazut . a fost pe HBO asta toamna. moementan nici eu nu imi amintesc numele. caut maine in brosurile HBO si iti spun....daca nu se gaseste pana atunci cine sa raspunda.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Martin Eden » Mie Feb 25, 2004 3:25 pm

Filmul se numeste "Conspiratia" si ii are in distributie pe Stanley Tucci si Kevin Branagh.
Martin Eden
Junior Member

Înapoi la Film