... Casa dulce casa.....

ce-a fost pe Muzici o data

... Casa dulce casa.....

Mesajde rap_t_one » Joi Ian 29, 2004 11:52 pm

Ce credeti voi ??? Zona tarii din care faci parte te influenteaza in afirmare...??
Hai sa zicem ca ideea cu threadu asta mi-a venit in momentu in care m-am shucarit cu da_Game shi am fost nevoit sa justific 7 ani in hiphop fara un rezultat !!! Eu am trait tot acel timp in Bals-olt , un oras mort ca mentalitate , industrie shi tot ce vreti voi ... sau pe cale sa devina mort (sa nu fiu prea dur )!!! Adevaru e ca acolo m-am apucat de rap pentru ca am gasit un om care vroia sa faca ceva !......
Voi ce credeti ......?????? DEci daca nu e cineva care sa-ti arate drumu o iei de la zero....... de la instrumentale la texte .... inveti dupa capul tau sa faci totul !!! Inveti din greseala in ghreseala! Comentati shi adaugati....! :ham:
error : signature could not be loaded !
rap_t_one
Junior Member

Invatzatul...

Mesajde Aurolacul » Vin Ian 30, 2004 1:00 pm

Eu cel putzin zic ca trebuie sa ai putzine cunostintze muzicale ca sa faci un intrumental calumea. trebuie sa ai vointza mai multa, shi sa te strofoci ca sa iasa ceva. Asa shi la lirica, eu nu am invatzat sa compun ca am mers la un colegiu sau ca m-a invatzat un profesor, ci din cauza ca am avut cap pentru asta shi mi-a placut ceea ce am facut. Normal ca prin parcurs, am mai luat idei de la alti rapperi, shi de la alte forme de arta, dar nu am incercat sa copiez mult, doar idei shi fraze care mi-au placut.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
Aurolacul
Junior Member

...

Mesajde DZA » Sâm Ian 31, 2004 3:12 am

un dezavantaj ar fi ca poate intr-o regiune sunt mai putini insi care asculta rap si tu nu prea ai de unde sa iei muzica d-asta rap pentru ca poate n-ai nici internet pe acolo etc...deci, rezultatul ar fi o cultura limitata!
oricum, daca exista suficienta dedicare, poti face rost cumva de muzica si daca locuiesti la pestera.
DZA
Junior Member

Mesajde foxu » Sâm Ian 31, 2004 1:09 pm

rap_T_one,eu nu mai trebuie sa dau nici o explicatie....stii de ce
foxu
Junior Member

.....

Mesajde rap_t_one » Sâm Ian 31, 2004 3:11 pm

Asha e foxule ... despre tine era vorba !!:D
Da ... dedicare a fost shi este ..... ! Si bineinteles daca vrei poti !!
rap_t_one
Junior Member

pai......

Mesajde sadox » Sâm Ian 31, 2004 10:07 pm

Hai sa incep cu inceputooh ca asha-i frumos sa fie:zona tzarii din care faci parte poate sa fie uneori kiar vitala pentru afirmarea tah....dar nu totdeauna pentru ca un singur lukru trebuie sa ai kand te apuci sa faci ceva shi asta totzi ar trebui sa shtie:vointza,o vointza de fier shi drept bonus multa ambitzie fara de care nu potzi sa faci nimik.Akuma bineintzeles sa zicem ca cei care stau prin bwukhale au shanse mai mari de afirmare decat restooh pentru ca ...cum sa zik akolo-i....."nukleul" mishcarii shi exista mai multe label-uri unde potzi sa mergi shi sa itzi incerci noroku pe cand daca stai intr-o zona mai........feritah cum ar fi aradu' unde stau nu prea vad asha multe shanse sa ieshi in fatza decat daca ai f.f. multa ambitzie,vointza shi talent pentru astah .dar shi atunci tre' sa te zbatzi daca vrei sa obtzii ceva,daca nooh .....cel mai simplu e sa stai deoparte!.PACE!
Singur cu mine
sadox
Junior Member

.........

Mesajde zosteru » Sâm Ian 31, 2004 11:55 pm

Sa stiti k forte multi pleca sau au plecat de la nimic si ajung sau vor ajunge undeva!si eu am plecat singur pe drumul asta al hh-ului,insa am avut norocul sa intanlesc oameni care sa ma ajute si sami arate cum sta treaba pe ici pe colo!totul e sa vrei cu adevarat!
zosteru
Junior Member

...... da,, oamenii......

Mesajde rap_t_one » Dum Feb 01, 2004 12:36 am

Eu zic mersi ca am avut noroc si cu MCN si cu dl. Marius stanescu (lucra pe la pro fm slatina parca ....) Foxule !!
poate o sa zambesti la idea cu mcn dar asha e .... am avut un strop de concurenta chiar daca eram degjat in fata .... prostia lor era similara cu a unuia din membrii forumului :A shi oricat le-ai fi aratat ca eshti mai bun n-ar fi cedat ....... ! asta e shi ambitie of course !!!! Cat despre Marius stanescu : El ne-a pus micu in mana ! :yD un rocker sa-i puna micu in mana unui rapper ......... acum pe de alta parte cati raperi ar ajuta un rocker nu shtiu ......... OK scuze de offtopic ! deliram shi eu dar asta e ! CE vremuri au fost shi sunt !!!! eee .... shi arad totusi .... e un oras mai maricel....... Timisoara e mai aproape de tine,.... de noi craiova !!! Dar in bals de-i dai ocol cu pishatu .......... ??? :sal:
rap_t_one
Junior Member

Înapoi la De pe muzica