Concerte inregistrate...cineva?
18 mesaje
• Pagina 1 din 1
Concerte inregistrate...cineva?
Oamenilor, de mai mult de un an stau si vad cum va vorbiti despre concertul ala, celalalt, etc. Am pierdut mult si voi continua sa pierd mult din cultura hip hop din Romania pe motiv ca nu mai traiesc acolo.
Dar rugamintea mea, si intrebarea generala este: are cineva inregistrat pe caseta video, sau ce o fi (chiar si numai audio) ceva concerte? Ma tot freaca nerabdarea sa vad/aud un concert cu Vexx, DJ Dox, Raku, Deceneu, etc.
Ma poate inveseli cineva?
Multams!
p.s. am tras eu la un moment dat concertul parazitii in costinesti acu 2 ani, si il am pe caseta, da' sunetu-i cam prost ca eram prea aproape de scena.
Dar rugamintea mea, si intrebarea generala este: are cineva inregistrat pe caseta video, sau ce o fi (chiar si numai audio) ceva concerte? Ma tot freaca nerabdarea sa vad/aud un concert cu Vexx, DJ Dox, Raku, Deceneu, etc.
Ma poate inveseli cineva?
Multams!
p.s. am tras eu la un moment dat concertul parazitii in costinesti acu 2 ani, si il am pe caseta, da' sunetu-i cam prost ca eram prea aproape de scena.
"sunt inzestrat cu- deosebita putere,
ce poate lasa kiar si bolta cereasca fara stele..."
/
tehnica ta....este minunata
/
-
muffinass - Junior Member
hihi
http://forum.cs.tuiasi.ro - incearca acolo.
- Iramon
- Junior Member
...
muffin: am eu multe concerte care au fost la yo-ul lu' de pe mtv romania in divx..e-mail meu e dza@e-garfield.com..ehrm, si pe mine m-ar interesa niste hh din italia daca toronto e chiar locatia ta.
pace
pace
- DZA
- Junior Member
:)
ca sa vedeti ca nu ma laud degeaba am uploadat acum o parte mica...uite liku..cam asta o sa fie calitatea...sunt format wmv
pace
http://members.xoom.virgilio.it/hadesrec/raku(in Expirat)-hadesrecords.WMV
urmeaza restul cu raku, raparta, brg, evolution 9000, cast, butch si aliosha, kombat(adica eu:P)
pace
pace
http://members.xoom.virgilio.it/hadesrec/raku(in Expirat)-hadesrecords.WMV
urmeaza restul cu raku, raparta, brg, evolution 9000, cast, butch si aliosha, kombat(adica eu:P)
pace
-
Kombat - Junior Member
kombat, multams pentru clip. O sa pui si ceva clipuri de la lansarea 'Stalpul societatii'?
Ah, si alta intrebare: cand se reface hadesrec.go.ro?
Salutare si multa bafta-n continuare!
Ah, si alta intrebare: cand se reface hadesrec.go.ro?
Salutare si multa bafta-n continuare!
/
/
-
update
am bagat si raparta de la primul concert:
http://81.196.160.158/kombat/Raparta%20(in%20Expirat)-hadesrecords.WMV
enjoy.....cand dau drumul la noul site hades..le veti gasi pe toate acolo
pace
http://81.196.160.158/kombat/Raparta%20(in%20Expirat)-hadesrecords.WMV
enjoy.....cand dau drumul la noul site hades..le veti gasi pe toate acolo
pace
-
Kombat - Junior Member
a...sa nu uit
e de la sine inteles ca o sa bagi si de la concertu asta nu ?
de la stanga la dreapta deceneu (euforic, inainte sa se suie pe scena), kombat (victorios..s-a vazut in expirat de ce) si criss blaziny (poate putin obosit dupa prestatia buna).
cam atat deocmdata.
pace!
de la stanga la dreapta deceneu (euforic, inainte sa se suie pe scena), kombat (victorios..s-a vazut in expirat de ce) si criss blaziny (poate putin obosit dupa prestatia buna).
cam atat deocmdata.
pace!
- Fişiere ataşate
-
- IMAGE0043.JPG.jpg (87.02 KiB) Vizualizat de 971 ori
Where were you the day HIP HOP died ? Is it too early to mourn, is it too late to ride ?
-
Koma - Junior Member
da
pentru moment ma voi rezuma la a pune prestatiile celor de la hades records....pentru a nu exista probleme....dupa ce voi vorbi cu restul trupelor voi vedea daca pot uploada si concertele lor...
ps: cel cu raku nu-l voi repara...si nici nu le voi mai baga nici pe restul la cererea lui...e dorinta lui si trebuie respectata
pace
ps: cel cu raku nu-l voi repara...si nici nu le voi mai baga nici pe restul la cererea lui...e dorinta lui si trebuie respectata
pace
-
Kombat - Junior Member
aha
poate ar face bine sa ne spuna personal "raku" asta de ce numai vrea sa pui alea pe net, nu de alta, dar poate unii dintre noi le interpretam ca figuri.
si treaba asta e valabila cu toate "vedetele" care citesc aici (va stiu pe toti bah)...ce-ar fii sa va faceti membri si sa mai si raspundeti din cand in cand. stati linistiti ca nu or sa va omoare fanii cu mesajele private.
si treaba asta e valabila cu toate "vedetele" care citesc aici (va stiu pe toti bah)...ce-ar fii sa va faceti membri si sa mai si raspundeti din cand in cand. stati linistiti ca nu or sa va omoare fanii cu mesajele private.
-
n3aGabitz - Junior Member
...nu-mi pot imagina motivul pentru care sa ceara raku sa fie scos clip-ul (ca doar totusi presta bine, si nu e nimic rusinos (daca asta ar fi fost motivul)). Dar vad ca inca mai merge link-ul.
Ma rog...astept cu nerabdare videoclipul ad litteram (stalpul societatii e un album de 5 stele!)
Ma rog...astept cu nerabdare videoclipul ad litteram (stalpul societatii e un album de 5 stele!)
/
/
-
18 mesaje
• Pagina 1 din 1