de Mirela » Joi Apr 01, 2004 3:47 pm
continuand terapia...
a. transferu' meu, unde e transferu' meu? care l-ati furat sa faceti bine sa mi-l datz inapoi, ca ma pun cu curu'n balta si tiiiiiiiip pana vine politzia si va ia ca pe ultimu' pedofil. care s-o vorbit Omu' paianjen cu omu' invizibil si cu Omu' negru sa vina sa-mi fure transferu' cand ma uitam io in partea ailanta de ecran de fut-o-n gura de banca irlandeza!!!
be. baicsu, ca nu raspunde la pemeu
ce. pojta irlandeza, ca toma' acuma cand am eu nevoie sh-au gasit sa faca greva
de. pojta franceza, ca nu se mijca mai repede
e. scrisorile formale, siviurile pe care tre' sa le fac, notitzele imprimate de pe powerpoint
ef. Orange Frantza, sa-i scuip in...scuzati franceza, ca tot mi-a adus uit-uita aminte ca eram nervoasa pe ei de fo' doo zile...
ghe. o poza de la cursu' de la opt ame, cu Ceausescu in coltzu' dreapta- jos. (dreapta cum ma uitam io la ecranu' lu' projectoru' lu' prezentarea powerpoint a profului)
hash...ca nu m-ar supara unu' acum, da' n-am de unde
i. si nu in ultimul rand formularele mele sa-mi dea ajtia taxele inapoi, pe care le-am trimis in octombrie si m-au aburit azi la telefon de-am platit si 5 minute de conversatie cum ca ei n-au primit nimica...sa suga ei acadele stricate, ca io le-am trimis pepatrujcinciu' acu' 6 luni si daca mi-au pierdut dosaru' io nu mai am pepatrujcinci...
no, pauza de tigara, ca m-am suparat...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...