(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
darchi, acu o sa zica lumea ca saracu, vorbeste in dodii. nu ca nu ar fi asa, da'...
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
oameni bun .. AM SCAPAT ! ... au venit ai mei de la sedinta si nu mi-au zis decat ca sa o las mai moale cu glumele proaste de gen : SA LIPESC O CRETA DE TABLA SA NU O MAI POATA LUA PROFESORII ! ...
btw : cica fac parte din golanii liceului
btw : cica fac parte din golanii liceului

-
monk - Mesaje: 2747
parca vad ca prin a zecea te exmatriculeaza....si te trimit ai tai la mine la liceu. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
-
ai belit pu** daca ajungi acolo. e mai mult ca o scoala de corectie. esti tu bagabont pt. Mihai Viteazu. acolo vei fi considerat ultimu tocilar...si te vor fu*e in cur in WC-uri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nicholas, am gasit un site de icoane marfa. au preturi destul de mari. var'tu cu cat le da ?
http://www.religiousmall.com/rqt_wst31.html
http://www.religiousmall.com/rqt_wst31.html
-
jogging while it`s snowing
dornea cu mama tu nu ai ce vorbii...are o casnicie fericita
+ e prea mare pt tine
melodii marfa am.....spune`mi ce vrei...pe yahoo sau aici e bine *p
ahh mie imi e somn...la 8 pm mi`am adus aminte ca trebuie sa ma duc sa fac jogging.....afara sunt vroo -20 sau asa ceva...sub 0....iar eu intr`o pereche de adidasi din panza,pantaloni de trening si in hanoracul cu emblema scolii m`am dus si am facut jogging pt. 45 de minute ahhh ce bine a fost, si asa am sa faca in fiecare seara de la 8 pm la 8:45 pm ..this is the life *p

+ e prea mare pt tine
melodii marfa am.....spune`mi ce vrei...pe yahoo sau aici e bine *p
ahh mie imi e somn...la 8 pm mi`am adus aminte ca trebuie sa ma duc sa fac jogging.....afara sunt vroo -20 sau asa ceva...sub 0....iar eu intr`o pereche de adidasi din panza,pantaloni de trening si in hanoracul cu emblema scolii m`am dus si am facut jogging pt. 45 de minute ahhh ce bine a fost, si asa am sa faca in fiecare seara de la 8 pm la 8:45 pm ..this is the life *p
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
am o gramada de la bug vechi + albumul nou numai ca ala nu e format mp3
poate imi trimiti programul ala :hehe:
pai intra si tu pe la 5 pm ora chicago.....daca intri la 8 pm...eu o sa fiu la jogging
poate imi trimiti programul ala :hehe:
pai intra si tu pe la 5 pm ora chicago.....daca intri la 8 pm...eu o sa fiu la jogging

-
J'adore - Junior Member
SatyR scrie:Lol Monk, sa inteleg ca ai incercat si tu pana la urma faza cu creta de care ti-am zis ?
I learned it from the best ...
next up faza cu furtunu de perfuzie

-
aiu ai grija sa nu mori tu ....in ziua de azi nimic nu e sigursa mori tu?

ahh nu am nici un chef de scoala, noroc ca azi avem orele mai scurte but still as vrea sa stau si azi acasa cum am facut vineri si ieri #-o
Buna Paulica,care mai e viata ta ?\:/
-
J'adore - Junior Member
sa-mi bag p***
Sunt angajat la un net Cafe si sa-mi bag p**a ce ma enerva un client acum ........ si daca mai zice ceva cred ca ii sparg capu.... ca ma cam dispera cu figurile lor.... ca sunt ei hakerii pulii. Nu stiu sa bage nici melodiile in winamp ma cheama de fiecare data, da nu le ajunge nimeni cu prajina la nas... ei sunt "smecheri" ca scot bani dupe net..... sa-i f*t in gura.....
mai am 4 ore de stat aici si deja ma doare capu rau... nu ii mai suport.. niciodata nu am fost nervos la servici....
Cam atat am spus what was on my mind.... Pa pa
mai am 4 ore de stat aici si deja ma doare capu rau... nu ii mai suport.. niciodata nu am fost nervos la servici....
Cam atat am spus what was on my mind.... Pa pa
Abiously you have no idea whom you're fucking to !
-
t_marian - Junior Member
Bai Jadore tie iti place Barry White:)?
Am vazut un film foarte recent cu unu de la Colegiu Coolidge si in film era o scena cand un indian sarea pe fereastra cu spatele arzand in piscina de desubt iar Barry White se auzea din camera:) deci...
Am vazut un film foarte recent cu unu de la Colegiu Coolidge si in film era o scena cand un indian sarea pe fereastra cu spatele arzand in piscina de desubt iar Barry White se auzea din camera:) deci...
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
dornea scrie:era o scena cand un indian sarea pe fereastra cu spatele arzand in piscina de desubt iar Barry White se auzea din camera:) deci...
dornica esti inegalabil sa muara toti dushmanii tai de te mintesc. efortu de a sta pan la 8 la servici imi fu rasplatit din plin
multumesc dornica
ps piscina ierea fara apa de-i ardea lu ala spatele in ia?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:piscina ierea fara apa
era cu benzina.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Da dornea, imi place barry white ca sa zic asa, cu toate ca multi se mira ca ascult bon jovi, barry white, chris isak, pt. ca dupa cum bine stiti multi ascult foarte mult rap/hip-hop.... :yD
Acum chiulesc de la drivers ed...ah what the fuck...food is on my mind :T
Acum chiulesc de la drivers ed...ah what the fuck...food is on my mind :T
-
J'adore - Junior Member
Bah ai timp sa imi dai niste melodii acuma sau o lasam pe mai tarziu>?
P.S Do not fuck with the driver he will f$$$$ fail you if you do capiche:)?
Deci nu fii tipa aia cum naiba o chiama din Familia Bundy care merge cu fusta scurta la examenu de mate.
P.S P.S Eu la cate lacune am as fi natural pt showul Oblivious(tu stii cei aia banuiesc) ex: ba uite era filmu cu aia si facea nu stiu ce.. cum naiba o cheama ca uit
P.S Do not fuck with the driver he will f$$$$ fail you if you do capiche:)?
Deci nu fii tipa aia cum naiba o chiama din Familia Bundy care merge cu fusta scurta la examenu de mate.
P.S P.S Eu la cate lacune am as fi natural pt showul Oblivious(tu stii cei aia banuiesc) ex: ba uite era filmu cu aia si facea nu stiu ce.. cum naiba o cheama ca uit
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Mandru...
Ca am ajuns atata de placut/urat pe forum. Man, I really know how to annoy people. De obicei o fac fara sa-mi dau seama, numai ma trezesc cu pumni.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member