comentarii impertinente la poze

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

Mesajde cubu » Lun Feb 02, 2004 1:36 pm

Love2Fly scrie:e poza ideala dupa care ai putea sa-ti faci un portret in ulei bai Moshule!

Eu mai degraba as zice ca poti sa extragi ulei din padurea Suptbratului... Letea e tira pe langa ea...
indescifrabil
cubu

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 02, 2004 1:51 pm

hai bah...nu mai facetzi misto de mine...ca la primavara ma rad si la su'bratz si la pu*a.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Love2Fly » Mar Feb 03, 2004 12:06 am

si pe piept :p
Love2Fly
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mar Feb 03, 2004 8:08 am

Maaama,Moshule ce tricou frumos ti-ai tras...roiesc fetele in jurul tau si mai ales trandafirii salbatici A-) .Poza mea preferata e aia cu Moshu cu ochelari plangand de foame... :eat: ,am ras de m-am spart.
Eufrosin e foarte fotogenic sau chiar arata asha bine?WildRose,ia zi-mi tu k l-ai cunoscut de foarte aproape ;r .
monk e si el f simpatic,cred k e prima oara cand il vad la fata...
ce mai,toti ati iesit f bine..
;-)
ps:Catharsis,stiai k imi plac baietii cu ochelari,nu?A-)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde eyewitness » Mar Feb 03, 2004 9:57 am

Oribilul Mosh scrie:...nu mai facetzi misto de mine...

bre ia nu ne mai pune noo in carca greselile naturii, da?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mar Feb 03, 2004 8:02 pm

Nanuk, cand mai dai prin Romania? o sa vina si sotul? iesim si noi la o cafea? poti sa-mi trimiti si mie pe pemeu nijte poze de-ale tale?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde Wild Rose » Mar Feb 03, 2004 8:09 pm

[quote="Regina Matrashita"]
Eufrosin e foarte fotogenic sau chiar arata asha bine?WildRose,ia zi-mi tu k l-ai cunoscut de foarte aproape ]

Eu zic sa vii mai des pe la intalniri sa te mai vada lumea (adica inspecial eu).. si dupa aceea poti sa-ti raspunzi singura la inrebare :j
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
Wild Rose
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mar Feb 03, 2004 9:15 pm

Fr@ctured, pe fata de langa tine cum o cheama? are si ea un numar de telefon?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde F|y! » Mar Feb 03, 2004 9:18 pm

Ea e prietena mea, Andreea... Are si numar de telefon. :D
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Matrashita » Mie Feb 04, 2004 12:15 am

WildRose,dak ma inviti tu cu siguranta ca vin...dar sa fie si Eufrosin pe acolo...nu stiu de ce mi-l inchipuiam un Oribilul Mosh doi...
M-am cam inshelat..hehe
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Mesajde Nicholas_Alex » Mie Feb 04, 2004 7:31 am

Inainte erau si poze cu oameni frumoshi....:D
Nicholas_Alex
Junior Member

Mesajde Mr Teo » Mie Feb 04, 2004 7:47 am

Aha deci tu esti omu frumos de pe forum dle Alex.(pe tine te cheama Nicholas sau Nicolae?).
Eu cred ca esti asa de frumos ca cel mai bine iti sta zambind si cu costum de Garcea sau zambind, cu sticla de XXX facand reclama la firma respectiva de bauturi:).
Tu ce crezi?
(Daca esti tare de cap ca aia de pe clasa terorista ce am scris mai sus e o gluma).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde baixinho© » Mie Feb 04, 2004 8:19 pm

Fr@ctured scrie:Andreea... Are si numar de telefon. :D

in cazul asta, poti sa folosesti pemeul meu cu incredere.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Mie Feb 04, 2004 10:23 pm

Subscriu la ce a zis concitadinul meu:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde cubu » Joi Feb 05, 2004 12:27 am

Trandafiras Nebun, ia si tu niste scobitori sa-ti tina pleoapele alea deschise, nu de alta, dar dai impresia de vampa si o sa spuna lumea ca te lingi cu toti prin carciumi...
indescifrabil
cubu

Mesajde Mr Teo » Joi Feb 05, 2004 8:13 pm

Fr&actured daca tu esti the american dream atunci ptiu ca iar visez urat la noapte:).
Eul ba baietas tu narati rau dar maine poimaine te faci la fel de nesuferit ca gabizzu.
Pokenitza eu despre tine nu mai comentez( ca nu esti de aceeasi varsta cu mine:)) dar aveai langa tine un vampir?(cam asa arata in poza).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
Mr Teo
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 8:56 pm

Auzi Fr@ctured, da bate vantul in cateva din pozele alea sau ce se intampla ca zici ca sunt scene din Matrix :)
Concurs NBA 2004-2005

I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 05, 2004 9:48 pm

Fr@ctured zici ca e din filmul The Ring. (fetitza aia din fantana). Vedetzi ca dupa 7 zile de la vizualizarea pozelor cu Fr@ctured o sa muritzi. Eu zic sa le multiplicatzi.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 10:09 pm

pai trebe mai intai sa ma sune cineva sa ma anunte nu?
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde Oribilul Mosh » Joi Feb 05, 2004 10:10 pm

pai te-am anuntat eu pe forum. eu mi-am copiat pozele pe hard, ca sa fiu in sigurantza. :yD
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde wwritza » Joi Feb 05, 2004 10:14 pm

dorneo, io la tine ma gandeam cand am specificat ca-i periculos pentru cei suferinzi, in special cei care au ceva la occipital si sunt pe medicatzie.
daca n-ai luat aminte...e treaba lu' matale.
I know who I am and what I am about but I enjoy the journey more than the arival and feel that life for me is about increasing my understanding of the world...
wwritza

Mesajde dj_jaxxx » Joi Feb 05, 2004 10:20 pm

Oribilul Mosh scrie:pai te-am anuntat eu pe forum. eu mi-am copiat pozele pe hard, ca sa fiu in sigurantza. :yD

a inceput sa-mi sangereze nasul...si acu astept sa iasa careva din monitor
Concurs NBA 2004-2005

dj_jaxxx

Mesajde tre » Vin Feb 06, 2004 2:38 am

fr@ctured du-te si tu la un salon de cosmetica sa-ti pensezi sprancenele. am auzit ca nu-i mult si chiar fac minuni cu sprancenele. sa moara cobaiu.

pt. profani : treaba cu 'vantu' din poze e un fel de arta fotografica. adica totul in afara de subiectul pozei e motion blurred. in fine, calitatea...vorbeste de la sine ;). treaba asta se obtine destul de usor si chiar accidental pe-alocuri, mai ales cu haparatele astea digitale cand nu e destula lumina sau nu-i setat iso-u cum trebe.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde F|y! » Vin Feb 06, 2004 9:35 pm

tre scrie:fr@ctured du-te si tu la un salon de cosmetica sa-ti pensezi sprancenele. am auzit ca nu-i mult si chiar fac minuni cu sprancenele. sa moara cobaiu.

Eh... m-ai prins la faza asta. Chestia e ca trec pe la salonul de care ai pomenit de pe la 14 ani ;D, insa in ultima vreme (2 luni) nu am mai avut timp nici de pensatul executat la 3 saptamani. ;f
Promit ca la urmatoarele poze, asta daca vor mai fi, pentru ca se pare ca nu ma prea are lumea la suflet, semn ca daca nu sunt frumoasa, nu sunt nici inteligenta, voi fii pensata! Oricum, multumesc pentru sfat...dar lasa tonul ironic, ca nu are rost, cred ca suntem cu totii oameni si se intampla sa mai avem defecte... fizice sau morale... nu conteaza! Si chestia cu superioritatea nu tine in cazul meu.

:kiss:
Only pilots know why birds are singing!
F|y!
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 06, 2004 9:49 pm

fr@ctured ...stai linistita. dupa cum vezi asta este un subiect de comentarii impertinente. asa ca nu are rost sa te ataci.
crezi ca tre e frumos ? eu sunt convins ca e foarte urat. nici nu are curaj sa puna poze cu el.

dj_jaxxx....ti-au mai ramas 6 zile.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Vin Feb 06, 2004 9:57 pm

tre, ai avatar suspect, dai sfaturi cosmetice...si sustii ca esti barbat?
some people deserve to die
vali

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 06, 2004 10:00 pm

iar la title user....si-a scris fuck me ! :lol:
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde tre » Dum Feb 08, 2004 2:17 am

;)
tin minte ca am pus o poza cu mine daca-cautati cu hatentie, demult-demult, mai multe nu vreu sa pun ca vreu sa raman cat de cat hanonim pe weweweu' asta.

in fine, cat despre controversatu meu havatar, im a sucker for goth chicks si conform principiului ca fiecare pune ce-i place, eu mi-am pus-o pe tanti tarja. legat de sfaturile cosmetice... is baiet mare-mare si, scuzat sa-mi fie lifestyle-u' da' am mai luat si eu...contact... cu fumei (nici inalte nici scunde, nici grase nici slabe, etc. bd rulz apropo ;)) si am mai invatat cate ceva, ca de, si iar imi cer scuze pt. lifestyle-u' meu decadent, imi plac preludiile luuungi si multe, cu povesti si povestiri.
colac peste pupaza, sexiualitatea me ii bine determinata si slefuita de vremuri, ashe ca nu-i bai, cel putin pt. mine, ca intru in contact cu latura me feminina ori de cate ori am pohta, fara sa raman ashe.

fr@ctured nu draga, n-a zis nimeni ca n-ai avea ceva sub frunche doar pt. faptu' ca ai sprancene nepensate. dar in conditiile in care tu te-i pregatit pt. niste poze (mai mult sau mai putin) hartistice ar fi fost cazu' sa dai mai multa atentie aspectului tau (ca sa nu zic look ;)). adica...mie asa mi se pare corect cel putin.
" it's the end of the world as we know it ''
tre
Junior Member

Mesajde Nanuka » Dum Feb 08, 2004 7:59 am

test............
Nanuka

Mesajde Catzelusha » Dum Feb 08, 2004 10:18 pm

aoleu!!!!!!!!!! s-a intors ursoaica pe forum! ;S ;S ;S
de ceeee?oare cu ce am pacatuit? ;P
Catzelusha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Antichitati