Verde-n Fatza;andre Sunt Nashpa Sau Nu?
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Verde-n Fatza;andre Sunt Nashpa Sau Nu?
Mai fratilor,scrie-ti sincer,ce naiba,sunt Andre nashpa sau nu?
Mie una nu imi plac!
Mie una nu imi plac!
- Iasmina
- Junior Member
Re: Verde-n Fatza;andre Sunt Nashpa Sau Nu?
Da ma , sunt naspa! Nici mie nu imi plac! Parerea mea!
Vreau sa stii ca imi pare rau... Ai ramas sufletul meu...
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
Sunt departe-acum de ea... Oare am sa pot ierta?!
Sa pot ierta....
- testoasa
- Junior Member
SUNT NASHPA SAU NU?
E CEA MAI TARE FORMATZIE , PAREREA MEA!
-
gabuba - Mesaje: 6847
animal x sunt mai cool
imi place andre dar nu e cea mai tare formatie,parerea mea e ca animal x ,akcent ,blondy sunt mult mai cool
- Vizitator
Re: BINGO!
Initial trimis de tzuk
Daca as spune ca sunt nashpa as face o mare greseala!
SUNT SUPER NASHPA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nu stiu de ce le plac unora!
Au o muzica de ca**!
BRAVOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Meriti un bonus!!!
Chiar fac o muyica de kkt"""!!! Pentru copii de gradinita!
Mosule ce tanar esti..... si ele 2 se fataie pe acolo ca niste mataite ce is! Si mai "canta" si play baCK!!!!
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Re: animal x sunt mai cool
Initial trimis de andreea}{
imi place andre dar nu e cea mai tare formatie,parerea mea e ca animal x ,akcent ,blondy sunt mult mai cool
Te inseli draga!!! B.U.G Mafia is cei mai tari!! B.U.G. Mafia rules!!!!!
Codrutza
-
MissBugMafia - Junior Member
Initial trimis de 2PAC
Bai baieti fetele de la andre nu sunt naspha(sunt chiar marpha) in schimb muzica lor e varza
Tu can dai vazut o femeie ultima oara?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
"Un popor detergent incuiat in televizor"
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
Codrutza, ramane de vazut dak Mafia asta a ta e cea mai tare...da' un lucru'i cert... moatzele astea de la Andre sunt vaaaaarrrrrzzzzzaaaaaa
"Nu, nu pleca....
Prima iubireeeeeee
Aaaaaaaaaaa"
-= mostra de versuri =-

"Nu, nu pleca....
Prima iubireeeeeee
Aaaaaaaaaaa"
-= mostra de versuri =-

Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
inca o data imi fac o cruce larga.. si ma intreb? oare unele creaturi umane judeca?
Bai omule, "nu, nu pleca.... prima iubire..." si vocalize... bai asta care-i problema!?! astea alcatuiesc un fel de chapeau al piesei... in fine, sper ca ai inteles.
Bai omule, "nu, nu pleca.... prima iubire..." si vocalize... bai asta care-i problema!?! astea alcatuiesc un fel de chapeau al piesei... in fine, sper ca ai inteles.
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Ok, am ales cam aiurea exemplul, dar neamtzu l-a zis pe cel pe care ar fi trebuit sa il scriu eu....nu imi venea in cap la momentul ala pentru ca rar imi este sa ascult (DIN GRESEALA!) Andre...
Oricum, formatia asta e ca o excrescenta pe piele, una care se innegreste si care in cazul nostru innegreste muzica romaneasca...
Oricum, formatia asta e ca o excrescenta pe piele, una care se innegreste si care in cazul nostru innegreste muzica romaneasca...
Shi dupa cum spunea marele maestru Porky Pig...."That's all folks!"
- Sfantu`
- Junior Member
sa va raspund pe rand
1. neamtzule mama ce pui mei sunt alea???? versuri dintr-o melodie de hip-hop?? ale multor trupe aparute cat ai zice peste? sau ce? o idiotenie inventata de tine?
2. krys sau cum draq te-o chema... facand o paranteza tie ce muzica, sau mai exact ce trupe de la noi din tara, sau de afara itzi plac? dupa care iti voi da o replica...
3.sfantule draga.... daca la aceasta varsta voi nu ati auzit de acele sunete inalte sau joase prelungite carora li se spune "vocalize" cred ca e vgrav (referindu-ne la exemplul dat de mafiot) cel putin aceasta formatie are cu ce sa iasa in evidenta!
1. neamtzule mama ce pui mei sunt alea???? versuri dintr-o melodie de hip-hop?? ale multor trupe aparute cat ai zice peste? sau ce? o idiotenie inventata de tine?
2. krys sau cum draq te-o chema... facand o paranteza tie ce muzica, sau mai exact ce trupe de la noi din tara, sau de afara itzi plac? dupa care iti voi da o replica...
3.sfantule draga.... daca la aceasta varsta voi nu ati auzit de acele sunete inalte sau joase prelungite carora li se spune "vocalize" cred ca e vgrav (referindu-ne la exemplul dat de mafiot) cel putin aceasta formatie are cu ce sa iasa in evidenta!
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
versuri andree luate de pe siteul de mai sus ( nus ce melodie e)
"Fac tot ce vreau ca viata este grea
Am figuri in cap si afla ca sunt rea X2 "
Am ales la intamplare o melodie si nu mi-a fost deloc greu sa caut asemenea mostra de inteligenta.
Am figuri in cap si afla ca sunt rea X2 "
Am ales la intamplare o melodie si nu mi-a fost deloc greu sa caut asemenea mostra de inteligenta.
"Against modern football."
-
Aliosha - Mesaje: 5042
aliosha... care-i fratele meu problema!?! zi ca pe adoleshcentii din ziua de azi nu-i reprezinta aceste versuri! si ce element e atat de incoerent.... atat de imbecil... poate tie nu-ti plac... nici mie in mod deosebit, dar iau acum niste versuri ale altor formatii si te doare capul mai rau decat la astea....
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Din partea mea nu-i nici o problema. Le-am postat pentru ca mi s-au parut comice.
Doar nu pot sa am pretentia sa vad niste versuri cat de cat decente din moment ce si muzica e varza. 90% sunt melodii furate ,schimbate usor si atasate versuri- poezii gen "Catelus cu paru cret".
Cat despre altii care sunt mai rau...
Creste inima in tine cand vezi altele mai penibile nu ?
Cat despre PREadolescentii din ziua de azi: ii reprezinta versurile si e oarecum firesc datorita unor factori.
Mai trist e daca ii reprezinta si mai tarziu.
Sincer eu nu te vad ascultand Andree peste 2 ani dar asta depinde si de numarul de neuroni pe care il ai in cap.
Stiu ca gusturile nu se discuta dar se pot cultiva.
Doar nu pot sa am pretentia sa vad niste versuri cat de cat decente din moment ce si muzica e varza. 90% sunt melodii furate ,schimbate usor si atasate versuri- poezii gen "Catelus cu paru cret".
Cat despre altii care sunt mai rau...
Creste inima in tine cand vezi altele mai penibile nu ?

Cat despre PREadolescentii din ziua de azi: ii reprezinta versurile si e oarecum firesc datorita unor factori.
Mai trist e daca ii reprezinta si mai tarziu.
Sincer eu nu te vad ascultand Andree peste 2 ani dar asta depinde si de numarul de neuroni pe care il ai in cap.
Stiu ca gusturile nu se discuta dar se pot cultiva.
-
da; nu-mi amintesc sa-ti fi spus ca ascult prea frecvent andre! si oricum muzica nu ocupa chiar cel mai fruntash loc in clasamentul preocuparilor mele.. asa ca... azi imi place Linkin, maine Andre, deci... sunt cam confuz, asa ca nu am de gand prea curand sa iau in considerare sfaturile altora, cat despre cultivatul gustului "Fiecare crede ca muzica pe care o asculta este cea mai buna", nu am zis-o eu...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de Gabytu
da; nu-mi amintesc sa-ti fi spus ca ascult prea frecvent andre!
Adevaru e ca la cat le idolatrizezi nici nu arati ca nu tocesti casetele.
si oricum muzica nu ocupa chiar cel mai fruntash loc in clasamentul preocuparilor mele..
Ar fi fost trist daca ar fi ocupat un loc fruntas, asta scuza multe...
asa ca... azi imi place Linkin, maine Andre, deci... sunt cam confuz, asa ca nu am de gand prea curand sa iau in considerare sfaturile altora,
Intr-adevar esti confuz.
-
eu ascult.. casetele in txi-ul care ma duce la scoala, sau la casetofon, ca sa nu-l stresez pe shofer
da chiar nu ocupa primul loc
inca odata "GUSTURILE NUU SE DISCUTA" aceasta stare de confuzie, o voi trece, dar imi place sa stau in ea, sa shti ca e super..
da chiar nu ocupa primul loc
inca odata "GUSTURILE NUU SE DISCUTA" aceasta stare de confuzie, o voi trece, dar imi place sa stau in ea, sa shti ca e super..

- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
1. da uneori ma duc.. caci imi este fff departe, si uneori cand intarzi iar RATB-urile vin din 2 in 2 ani.. merita sa dau 25 de mii si sa ajung in 12 min... sau mai putin..
2.neamtzule tu ai tupeul in dementa ta juvenila sa ma faci pe mine prost?!? daca m-ai cunoashte, ca altii de pe forum, ti-ai schimba radical parerea... aa tu nu erai pe vremea aia.. cand ma injuram cu mada si andrada.. sau altii, acum suntem cei mai buni amici... asa ca...
2.neamtzule tu ai tupeul in dementa ta juvenila sa ma faci pe mine prost?!? daca m-ai cunoashte, ca altii de pe forum, ti-ai schimba radical parerea... aa tu nu erai pe vremea aia.. cand ma injuram cu mada si andrada.. sau altii, acum suntem cei mai buni amici... asa ca...
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
Initial trimis de neamtzu
hai nu ma inebuni
aoleu... vai de capul tau, eu ma intreb oare de ce ti-am raspuns la intrebari, ca tu tot prost facut gramada ramai! aaa si mai invatza dreaq sa scrii, de cand nu ai mai trecut pe la o lectie de gramatica sa te invete ceva ortografie?!:p
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gubitule, au cred ca esti un copil care habar n-are despre ce vorbeste.
fie, desi am mai raspuns de 1000000000000000 de ori la intrebarea asta.
imi plac: ro: Luna amara, Vama veche, Baba bovac, Destin Balcanic, Sarmale reci, timpuri noi, ab4
de afara: aerosmith, nirvana, doors, tankcsapda, u2, inxs.
Probabil ca la cata muzica stii tu, dar vorbesti despre ea, nici n-ai auzit de jumatate din trupele astea, nu?!
fie, desi am mai raspuns de 1000000000000000 de ori la intrebarea asta.
imi plac: ro: Luna amara, Vama veche, Baba bovac, Destin Balcanic, Sarmale reci, timpuri noi, ab4
de afara: aerosmith, nirvana, doors, tankcsapda, u2, inxs.
Probabil ca la cata muzica stii tu, dar vorbesti despre ea, nici n-ai auzit de jumatate din trupele astea, nu?!
"Si nu stiu sa tac..."
cand e vorba de
cand e vorba de
- Kryszti
- Junior Member
58 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2