Sper sa nu fiu gresit inteles.Nu am de gand sa fac pe filzoful si nici sa stric traditia forumului de a se discuta doar despre hh underground.Mi se pare totusi normal ca intre membri sa se poarte si astfel de discutii.
Asa deci, am si eu o curiozitate :mi-ar place sa aflu parerea celor din underground despre conceptul de artist(sau arta in general),si nu ma refer doar la muzica
O sa imi spun si eu parerea , dar mai intai as dori sa primesc cateva respunsuri
P.S. sorry ca nu postez mai des, dar nu prea am timp intre 2 slujbe.thanx
conceptul de artist
9 mesaje
• Pagina 1 din 1
parerea celor din undergorund despre conceptul de artist...lol pai nu prea ar trebui sa fie o parere diferita pt ca pana una alta undergroundu asta nu prea exista,asa se zice ca esti unda pana ajungi sus,dupa aia gata si deci ...conceptul de artist:unul care nu copiaza,cu originalitate,talent,ambitie si mult mult noroc in zilele noastre,cam asa ar trebui...bine si mai multe din multe pcte de vedere...pace!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
-
TheSmoker - Junior Member
Merci pentru parere si o sa incerc sa imi dau si eu o definitie despre.
So,desi pare absurd,artistul si undergroundul sunt foarte apropiati conceptual.Sunt satul sa tot vad prin ziare anunturi de genul:caut artiste pentru germania,sausau pe cate un florinel fermecatoru ce isi etaleaza talentul artistic in emisiune la teo.Personal, consider ca artistul e creator prin definitie , si nu copist sau adept al comercialului,Ca un artist poate ajunge la moda este doar vina snobilor in ziua de azi, si nicidecum a celor ce il apreciaza intelectual .Oricum , artistul creeaza pentru sine , pentru propria satisfactie , si nu e afectat de parerea publicului , ba chiar socheaza prin bogata cultura si viteza cu care face conexiunile.si pot sa exemplific spunand ca Picasso a desenat dumnezeieste inainte de a reliza acele portete descompuse matematic despre care multi afirma ca-s aberatii.Intorcandu-ma la subiect, respect si apreciez rap-ul undeground si hardcore-ul din aceleasi puncte de vedere.
see you next time.ciao
So,desi pare absurd,artistul si undergroundul sunt foarte apropiati conceptual.Sunt satul sa tot vad prin ziare anunturi de genul:caut artiste pentru germania,sausau pe cate un florinel fermecatoru ce isi etaleaza talentul artistic in emisiune la teo.Personal, consider ca artistul e creator prin definitie , si nu copist sau adept al comercialului,Ca un artist poate ajunge la moda este doar vina snobilor in ziua de azi, si nicidecum a celor ce il apreciaza intelectual .Oricum , artistul creeaza pentru sine , pentru propria satisfactie , si nu e afectat de parerea publicului , ba chiar socheaza prin bogata cultura si viteza cu care face conexiunile.si pot sa exemplific spunand ca Picasso a desenat dumnezeieste inainte de a reliza acele portete descompuse matematic despre care multi afirma ca-s aberatii.Intorcandu-ma la subiect, respect si apreciez rap-ul undeground si hardcore-ul din aceleasi puncte de vedere.
see you next time.ciao
- artz93
- Junior Member
yep
mda...artist e oricine parerea mea in zilele astea,iti tre doar bani!...uita-te la manelisti se sustin unii pe altii si e plin de iei chiar daca nu au cine stie ce talent,dar sunt uniti si pana la urma se nasc si buni lautari ;i cat despre ce zici pacilea no...imi pare rau ca esti inca la stadiul sa diferentiezi hh in unda' si comercial :rolleyes: ...artist...in daca studiez arta sunt tot artist nu? ;-)
-
sorry.nu ma dau artist dar cred ca fara cateva cunostinte de rigoare nu poti intelege ceea ce ti se ofera sau nu .asa deci,critica nu se face de catre
artisti , asa cum nici arta de catre critici .
mai departe , ar fi prea putine de discutat despre stadiul la care am ajuns eu in intelegerea hh
artisti , asa cum nici arta de catre critici .
mai departe , ar fi prea putine de discutat despre stadiul la care am ajuns eu in intelegerea hh
- artz93
- Junior Member
Artist sau nu,ai grija cu interpretezi cuvantu si la ce vrei sa se refere caci daca ma gandesc otara ti-am mai zis eu artisti sunt multi si de multe feluri,la fel cum e si arta,oricine care face o arta chiar daca ea e chici el tot din comunitatea artistilor face parte,si un circar(ca sunt destui in rom) e tot artist,asta zicand considerand eu faza ca nu te-ai referit la pictori,dramaturgi,minti luminate
si ca tot suntem pe tema iti recomand daca ai de unde alsculta melodia Cortes&ConnectR - Nebuni dupa arta :yD de pe albumu lu Cortes,nu e ea despre ce vb noi da merita e super:) numa bine...pace!

-
artz93 scrie:Merci pentru parere si o sa incerc sa imi dau si eu o definitie despre.
see you next time.ciao
k...ai dreptate...daca o persoana face ceva din suflet...si place si privitorilor/ascultatorilior/etc....atunci e un artist...!!!
o chestie tare de tot...
CNN: "In an unusual spectacle at the Vatican, Pope John Paul II presided over a performance of break-dancers who leaped, flipped and spun their bodies to beats from a tinny boom box. The 83-year-old pontiff seemed to approve, waving his hand after each dancer completed a move, then applauding for the entire group. He watched the performance from a raised throne.
'For this creative hard work I bless you from my heart,' he said."
"Artistic talent is a gift from God and whoever discovers it in himself has a certain obligation: to know that he cannot waste this talent, but must develop it," John Paul said.
=D
- Bboy-SBb
yo!
hai sa-mi zic si yo parerea despre artist:prin def. cuv. artist=arta! deci creaza!in romania? pula mea o fi mai artista decat cacatii de la noi!asta e! nu zic ca la noi nu sunt dar...............
hai sa-mi zic si yo parerea despre artist:prin def. cuv. artist=arta! deci creaza!in romania? pula mea o fi mai artista decat cacatii de la noi!asta e! nu zic ca la noi nu sunt dar...............
- marius moga
- Junior Member
mda
felicitarii pulii
cat despre materia cenusie,....hai sa fim seriosi
eu inteleg ca forumu asta e un loc de discutii,nu unul pentru intrat si postat injuraturi,ca eu inca nu mi-am bagat .... in albina care-a supt polenul din florile de pe mormantu......
lasand asta la o parte,tare as fi curios ce ar insemna pt "marius moga"(whatever-daca tu crezi ca toate injuraturile pt tine o sa ia alta tinta...)
creatia asta,nu de alta,dar la noi se creaza,nu putin si prost, ci tot mai mult si mai bine.Avand in vedere ca suntem pe un forum pt underground,tin sa te indrum sa mai mergi pe la sala de auditii si sa ceri Verita Saga,Deceneu,CTC,etc....poate iti mai revii
ciao
cat despre materia cenusie,....hai sa fim seriosi
eu inteleg ca forumu asta e un loc de discutii,nu unul pentru intrat si postat injuraturi,ca eu inca nu mi-am bagat .... in albina care-a supt polenul din florile de pe mormantu......
lasand asta la o parte,tare as fi curios ce ar insemna pt "marius moga"(whatever-daca tu crezi ca toate injuraturile pt tine o sa ia alta tinta...)
creatia asta,nu de alta,dar la noi se creaza,nu putin si prost, ci tot mai mult si mai bine.Avand in vedere ca suntem pe un forum pt underground,tin sa te indrum sa mai mergi pe la sala de auditii si sa ceri Verita Saga,Deceneu,CTC,etc....poate iti mai revii
ciao
- artz93
- Junior Member
9 mesaje
• Pagina 1 din 1