Lista initiala cuprinde aproape toti moderatorii cu exceptia a 3 dintre ei deroarece numarul de optiuni al unui poll este limitat la 20.
Orice propunere este binevenita. Puteti sa propuneti mereu pe cineva pentru "New Entry".
Initial trimis de Oribilul Mosh
Eu si Aliosha ne gandim de foarte multa vreme la crearea acestui subiect. De-alungul timpului am avut o serie de conflicte cu unii membrii ai acestui forum. De aceea ne-am gandit sa facem sondajul de fatza. Va rugam frumos sa nu folositzi cuvinte urate in posturile voastre de la acest subiect.Nu este neaparata nevoie sa postatzi...se accepta si simplul vot in sondajul de mai sus.
Cu mult respect Oribilul Mosh & Aliosha
Originally posted by Sopra Tutt1
bine ca nu ati uitat de mine, ca altfel stergeam topul ;n
Astept sa se intoarca DANA si sa intre cu cele cateva sute de clone si sa ma voteze ;j
Initial trimis de Aliosha
Bineinteles ca faci parte din top. Ma mir ca nu te-a votat nimeni pana acuma.Sa insemne asta ca esti un admin de treaba?? :confused:
Originally posted by darkshines
eu ma mir ca nu l-a votat nimeni pe mosh![]()
Originally posted by DANA
buun, acum ca tot m-am intors sa trec la treaba... bah, pe mine de ce nu ma urashte nimeni??? Sopra, blink... hello :T
Originally posted by Alexandrutza
cea mai naspa e fara nici o indoiala darkshines !! intra unde nu trebe' si se cred ... stiti voi ce.... lool
Originally posted by MICKY
korekt, alex si pe mine ma enervat ff rau la 3se.. asa ca vot!
Originally posted by Gabytu
looolz.. alina.. trebuia sa io zica cineva.. da m-am abtinut, crina fara suparare...
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator