Diaspora cu probleme la gramatica vs. carcotashii autohtoni
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Salve. Chiar acum vreo 10 zile citeam despre MLK. Imi place sa citesc despre persoane care au facut ceva important. Incepusem sa ma documentez despre moartea celor din familia Kennedy si am ajuns la MLK. MI-a placut ce am citit despre el. Si in general imi place sa citesc despre America. Tot ce tine de America. Am asa eu o pasiune pentru istoria Americii.Fain thread-ul Dornea. Ciao
O mare durere sa iubesti, o mare nenorocire sa scapi de aceasta durere.
Nu exista secrete pe care timpul sa nu le dezvaluie.
- dirklady
- Junior Member
Dar de ce trebuie sa existe numai thread-uri care va convine? Ce credeti ca pe lumea asta exista numai persoane ca voi? Ce sunteti asa de sceptici? Nu exista persoane care sa aiba acealeasi gusturi. Nu-ti place acest thread? Noapte buna ! Nu intra pe thread. Nu-ti pune nimeni cutitul la gat ca sa scrii ceva aici. Sunt persoane care le place si istoria americanilor. Daca esti roman trebuie obligatoriu sa-ti placa si sa scrii numai despre istoria romana? Ce draq?
- dirklady
- Junior Member
Gara din Sinaia,2 ianuarie 2004,undeva pe peron la linia 1,in fata placii de marmura pusa in locul unde a fost omorat Duca.Doi tineri(18-19 ani),el shi ea.Ea:Cine mai e shi I G Duca asta?
El: Da cine ii mai shtie pa totzi astia?
Ea:Ce dracu ma intereseaza pa mine ca l-a omorat p-asta in gara?
El(ironic):Cre ca n-avea bilet,d-aia l-a omorat...
In concluzie,atat timp cat in Romania pustimea nu mai shtie cine a fost IG Duca shi face misto-uri de prost gust pe seama lui,are rost sa mai vorbim de MLK?
P.S.dirklady,thread-uri ie la plural,asa ca aia cu va convine de fapt ie va convin.Shi corect ie "sunt persoane carora le place nu "sunt persoane care le place..."Gramatica de baza nu jtim,da in schimb ne pricepem la istorie americana.Ie shi asta o chestie...;a
El: Da cine ii mai shtie pa totzi astia?
Ea:Ce dracu ma intereseaza pa mine ca l-a omorat p-asta in gara?
El(ironic):Cre ca n-avea bilet,d-aia l-a omorat...
In concluzie,atat timp cat in Romania pustimea nu mai shtie cine a fost IG Duca shi face misto-uri de prost gust pe seama lui,are rost sa mai vorbim de MLK?
P.S.dirklady,thread-uri ie la plural,asa ca aia cu va convine de fapt ie va convin.Shi corect ie "sunt persoane carora le place nu "sunt persoane care le place..."Gramatica de baza nu jtim,da in schimb ne pricepem la istorie americana.Ie shi asta o chestie...;a
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
migule ai perfecta dreptate...
uite io as vrea sa vorbim de closhca din triou legendar horia ,closhca si crishan destramat prematur de catre cenzura la putere pe-atunci in analogie cu destramarea prematura a trioului baker,bruce si clapton , "crema" revolutiei tinerei generatii ai anilor 60
ce ziceti?
uite io as vrea sa vorbim de closhca din triou legendar horia ,closhca si crishan destramat prematur de catre cenzura la putere pe-atunci in analogie cu destramarea prematura a trioului baker,bruce si clapton , "crema" revolutiei tinerei generatii ai anilor 60
ce ziceti?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Vezi romanul tot roman ramane.Ei am avut 5 la gramatica multumit? Ce e asa rau sa ma intereseze si istoria americanilor? Daca nu sunt un as in romana imi este interzis sa ma intereseze si alte natii? Eu nu sunt mandra ca sunt roman. Cu italiana vezi tu ma descurc chiar prea bine. Dar nu asta e problema. Problema e ca voi astia cu buricul in sus va place sa aveti ultimul cuvant; va place sa aratati ca ati fost mai tari ca celalat. Aveti o mentalitate de rahat. Atunci cand vei trai in mijlocul unei alte natii abia atunci vei face diferenta intre roman si strain. E normal sa te interesezi de ceva care-ti place. Daca nu mi-a placut istoria romana, "gramatica" romana asta nu inseamna ca nu imi este interzis sa-mi placa istoria si "gramatica" altei natiuni. Cum de esti asa patriot? Sau esti prea fudul de ceea ce contine creierul tau?
- dirklady
- Junior Member
dirklady scrie:Ce e asa rau sa ma intereseze si istoria americanilor? Daca nu sunt un as in romana imi este interzis sa ma intereseze si alte natii?
adica cum ar veni tu nu shtii sa mergi da' vrei sa-nvetzi direct sa schiezi. este de asemenea shi cazu' lui dornea care e chiar mai grav de atat, el inca neshtiind ce-s acelea picioare.
Eu nu sunt mandra ca sunt roman.
fireshte, o demigranta. tzinetz-o tot asha, tzara e mandra de voi.
peseu: simte-te libera sa te exprimi in italiana shi eventual sa ne vorbeshti unpic shi despre berlusconi.

-
nocturna - Mesaje: 8725
Ma bucur s-aud ca cu italiana te descurci,chiar prea bine.Nu jtiu cum vine asta sa te descurci prea bine intr-o limba straina(adica jtii mai bine ca italienii,nu?:D)da daca zici tu,io credul(ca totzi romanii) te cred.Da ca sa nu deviem baga shi tu ceva despre MLK.In afara de faptu ca a fost negru...
-
dirklady scrie:Vezi romanul tot roman ramane
bre asa adevar nam mai auzit de la aristotel incoa
nepalezii tot nepalezi raman sau numa noi romanii avem calitatea asta?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
migule fu negru ma?
aiule...in cazu nepalezilor ei pot sa ramana de egzemplu negri..da noi romanii nu jtim sa ievaluam
aiule...in cazu nepalezilor ei pot sa ramana de egzemplu negri..da noi romanii nu jtim sa ievaluam
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Macel, nu alta. Subiectul asta l-as fi mutat pe forumul de "Scandal", daca ar exista unul (conducerea: hint, hint).
In afara de doua-trei post-uri despre King, cam tot atatea in care se remarca lipsa de relevantza a subiectului pentru realitatea romaneasca, topic-ul asta n-a reusit sa produca decat scandal. Daca e nevoie va fi inchis.
In afara de doua-trei post-uri despre King, cam tot atatea in care se remarca lipsa de relevantza a subiectului pentru realitatea romaneasca, topic-ul asta n-a reusit sa produca decat scandal. Daca e nevoie va fi inchis.
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
dirklady, iti e familiara semnificatia cuvantului "offtopic"? Daca-mi explici ce legatura avea postul tau cu Martin Luther King ii dau undelete.
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Diaspora cu probleme la gramatica vs. carcotashii autohtoni
Daca tot vorbim de activism io zic ca tre sa-l amintim shi pa Nelson a lu Mandela shi pa Ghandi(sau pa Indira) shi pa Simon Bolivar,Mosh Ion Roata,Badea Cartan,Mumia Abu Jamal,Leonard Peltier(ajtia 2 ,ii shtiu ca ziceau aia de la RATM ceva despre ei intr-un vidioclip) shi musai,adica neaaparat tre sa vorbim shi despre Fidel Castro si Yasser Arafat.
P.S.Acesta ie un post serios(adica cat de serios poa sa fie un post?:D)
P.S.Acesta ie un post serios(adica cat de serios poa sa fie un post?:D)
-
ce la grivita ie sirene dalea reci, albe si cu mainili mucioase? si ce treaba are activisti de partid cu sirenele?
de nelson alu mandela zic io ca cica il cam iubeste multi albi prin africa din josu hartii...
de nelson alu mandela zic io ca cica il cam iubeste multi albi prin africa din josu hartii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
io am auzit ca luther king a murit din cauza ca glontul pe care l-a papat avea prea multe euri...deci e clar ca eurile e najpa
-
Aviz adminilor:
Informatii necesare descalcirii acestui 'thread' (lool, ce am gasit-o p-asta) aicea:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?goto=lastpost&t=3610
Informatii necesare descalcirii acestui 'thread' (lool, ce am gasit-o p-asta) aicea:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?goto=lastpost&t=3610
subpolar homesick fane
- stefan
- Junior Member
Pt cei care au avut ceva cu threadu asta am doua mesaje:
1. Sunteti anormali ca va intereseaza numai Romania(parca ati fi americani 100%).
2. Tot la fel de bine ca Martin Luther King puteam sa deschid un subiect despre istoria lui Nelson Mandela. Martin Luther King facuse ceva si e o persoana demna de notat in istoria mondiala. Aici nu intra numai romani din Romania(sau poate nu stiti asta).
1. Sunteti anormali ca va intereseaza numai Romania(parca ati fi americani 100%).
2. Tot la fel de bine ca Martin Luther King puteam sa deschid un subiect despre istoria lui Nelson Mandela. Martin Luther King facuse ceva si e o persoana demna de notat in istoria mondiala. Aici nu intra numai romani din Romania(sau poate nu stiti asta).
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Mda,nu intra numa romanii din Romania(cultura ta muzicala,in spetza Mafia ie uluitoare:D),k mai ie shi romanii din iemigratzie care(jtiu io vreo 3-4 specimene:D)ie cultzi ai dracu.Adica daca pa mine nu ma`ntereseaza de Martin Luther King inseamna ca`s anormal?Da acuma sincer pa cata lume intereseaza MLK?Ie chiar asa o celebritate?Sincer io unu n-am nimc cu iel,dancontra.Daca ieram negru chiar il admiram.Da asa...Shi zi-mi shie mie de ce il admiri tu atat pa nentu King?Ie mort de mult,ingropat asa ca io sugerez sa-l lashi asha,k lui sigur nu i-ar fii placut sa vorbejti tu despre iel. :o
-
50 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii