(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
dornea - Jadore ! s-a nascut o idila pe forum sau mi se pare mie ? :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
draga dornea...tin sa te informez ca am sa iti trimit mel. mai tarziu cu vro 2-3 ore max...ma duc la mall...e o urgenta :silly:
iar la mate daca merg in fusta nu schimba cu nik....am o PROFA
Moshule :shock:
euL este j`adore :p printesa forumuli as vrea eu....pai tu zici ca nu ascult muzica buna?.....la vara ne vedem pe 8 sau 9 iunie :o
Deci ce faci...trimite si tu un pm ceva......apropo #euL este al tau?
zbye zbye oameni buni......va pupacesc pe toti pt. ca sunt fericita am primit o scrisoare de la cineva ...ma surprins enorm de mult.....
iar la mate daca merg in fusta nu schimba cu nik....am o PROFA

Moshule :shock:
euL este j`adore :p printesa forumuli as vrea eu....pai tu zici ca nu ascult muzica buna?.....la vara ne vedem pe 8 sau 9 iunie :o
Deci ce faci...trimite si tu un pm ceva......apropo #euL este al tau?
zbye zbye oameni buni......va pupacesc pe toti pt. ca sunt fericita am primit o scrisoare de la cineva ...ma surprins enorm de mult.....

l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
faza zilei pt. mine: dana e acum danone. astept ca dornea sa isi schimbe nickname-ul in LaDorna 

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ce belea e the rasmus-in the shadows..e chiar geniala...
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
-
cezadany - Junior Member
nu face nimic
asta ar trebuii sa pun pe ce ma incantat sufletul......dar pun aici....aceasta scrisoare...cu toate ca nu e cine stie ce

asta ar trebuii sa pun pe ce ma incantat sufletul......dar pun aici....aceasta scrisoare...cu toate ca nu e cine stie ce

- Fişiere ataşate
-
- fe03^001.jpg (700.19 KiB) Vizualizat de 4089 ori
-
J'adore - Junior Member
pai daca am si in timpul saptamanii tu ce zici...eu zic ca am viata sociala , cu toate ca imi place sa stau acasa....nuush de cand am venit aici nu mai e acelasi lucru...din cauza ca trebuie sa ma bazez pe parintii mei sau al amicilor pt. a merge la mall etc....amicii mei aia de a 12 stau si tocesc toata ziua ....aplications and stuff like that :B
Dornea tipu nu ma iubeste,daca nu ma insel cred ca e cu gagicasa de anu trecut,dar ma surprins ca mi`a scris era ultimul de la care ma asteptam sa primesc o scrisoare...da, ne intelegeam bine, cat a fost si el la mine in liceu.,...dar de ce sa se osteneasca sa imi scrie tocmai mie....anywyz the letter made my day....mai putin partea cand am primit`o...eram in ora de engleza...la inceput am crezut ca e o gluma...sa primesc scrisori la scoala...toti strigau sa o deschis...mie imi era sa nu fie ceva de rau :w
Dornea tipu nu ma iubeste,daca nu ma insel cred ca e cu gagicasa de anu trecut,dar ma surprins ca mi`a scris era ultimul de la care ma asteptam sa primesc o scrisoare...da, ne intelegeam bine, cat a fost si el la mine in liceu.,...dar de ce sa se osteneasca sa imi scrie tocmai mie....anywyz the letter made my day....mai putin partea cand am primit`o...eram in ora de engleza...la inceput am crezut ca e o gluma...sa primesc scrisori la scoala...toti strigau sa o deschis...mie imi era sa nu fie ceva de rau :w
last christmas I gave you my heart ........I keep my distance but you still cach my eye...tell me baby do you recognize me..........
-
J'adore - Junior Member
Mda..am primit si eu o scrisoare. Tot in plic. Cu timbru. Numai ca este citatie la tribunal.Ce sa zic...sistemul functioneaza.
-
Nicholas_Alex - Junior Member
100 Suta !
Subsemnatul Ostatic™ declar, pe propria raspundere, ca am implinit 100 (o suta) de mesaje (scrise)
pe forumul fanclub !!!
=D
La multi ani si la mai multe ! :A
Multumesc.
:bye:

La multi ani si la mai multe ! :A
Multumesc.

:bye:
- Trade M.
- Junior Member
Am aflat de unde vin ouale de paste !
- Fişiere ataşate
-
- Easter egs.jpg (51.16 KiB) Vizualizat de 4088 ori
-
monk - Mesaje: 2747
-
monk - Mesaje: 2747
vali..dar astia in ce sens iti zic tie nashule ? mafiotesc sau chiar i-ai botezat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
monk scrie:auzi .. uet uet ... d c nu raspunzi pe YM ?
Pentru ca l-am inchis , din motiv de cauza :p Am draci si nu vreau sa vb cu nimeni , sa nu ma apuc sa injur

Vali , ai putea fi mai dragutz de atat ... Eu nu retinusem decat ca el avea ceva legaturi cu CIA , nu cu Mafia ... nu am auzit o buna parte din film , pentru ca am fost intrerupta , deci nu pot sa stiu daca nenea era mafiot au ba .. asa ca am avut dreptate sa ma indoiesc in privint inteligentei americanilor , nu crezi ?
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
scumpi mic, eu is un dragutz si jumatate, intreaba pe cine vrei
da nu vreau sa cred ca ti-e lene sa dai 2 clickuri sa ajungi pe imdb
http://www.imdb.com/title/tt0122933/
http://www.imdb.com/title/tt0289848/
te pupic dulcic si nu ma fii suparata
da nu vreau sa cred ca ti-e lene sa dai 2 clickuri sa ajungi pe imdb
http://www.imdb.com/title/tt0122933/
http://www.imdb.com/title/tt0289848/
te pupic dulcic si nu ma fii suparata
some people deserve to die
-
vali - Mesaje: 5729
Ma bucur ( dar nu dau si din coada ) sa aflu ca esti un dragutz si jumatate . Cat despre imdb .. m-am uitat o data si dup-aia nu am mai avut chef , mi-a fost lene , am uitat ... scuze se gasesc mereu ...
Am draci ! Si sunt nervoasa , vreau sa spar capul cuiva !!!!!!
Am draci ! Si sunt nervoasa , vreau sa spar capul cuiva !!!!!!
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
momentan ma uit la American Beauty pentru a 5 oara. i-a aratat tzatzele lu fata lu' Kevin Spacey. mi-am batut maimutza...si acum ma reintorc la film. revin mai tarziu.
pa,pa !
pa,pa !
-