Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Mirela » Mie Feb 13, 2002 4:48 pm

profu'de franceza mi-a recomandat sa vad "Gadjo Dilo"unul din filmele "frantuzesti"din biblioteca fac.,asa ca azi-noapte,pe la 1:30-2:00,mirela se kka pe ea de ras,urmarindu-i pe......Rona Hartner si celebrul nostru "enfant prodigé".hai,ca de rona mai e ce mai e,m-am abtinut,dar cand l-am vazut pe adrinel-o minune de bebel n-am mai putut si am bufnit in ras de m-a durut burta...

si iata cateva dintre perle...filmul fiind in:1/4 in franceza,oleaca in romaneste,si restul in tiganeste SI subtitrat in engleza...
**Sherban,Manolé(ca sa stie lumea cum sa-l pronunte) si....traduceri gen"he went to see his son in jail.may the worms eat you.i already told you."ie.:s-o dus sa-si vada baiatu' la puscarie,manca-te-ar viermii,ca ti-am mai spus o data.
sau "stéphane,take your letter and eat my balls",ie.ia-ti scrisoarea,manca-mi-ai...
sau"it's beautiful..."cand rona zice "e misto!"
da'partea cea mai comica e cand il auzi pe francez:"Sabina,haordea!dis-lui....":rolleyes:sau "shucar shucar....mishto..."

eu va recomand sa aveti rabdare si sa-l vedeti pana la capat,cu indulgenta pt.echipa 70-80% romaneasca care a lucrat la acest film.devine chiar interesant la un moment dat....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mie Feb 13, 2002 7:21 pm

Mi-am adus aminte de un film infect pe care l-am vazut anul trecut. E un film romanesc, filmat la Cluj ( s-ar putea a gresesc) in cartierul Manastur ( un fel de Pantelimon al orasului) si care se cheama Cartier.
E cu droguri, violenta baietasi de cartier, cat de grea viata etc...
Initial am crezut ca e facut la misto dar de fapt se vroia a fi serios. Poate l-a mai vazuit cineva si completeaza cele spuse de mine. Oricum daca treceti pe la un centru de inchiriat nu il luati nici macar din curiozitate. Sunt bani aruncati.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde Aliosha » Mie Feb 13, 2002 7:21 pm

Mi-am adus aminte de un film infect pe care l-am vazut anul trecut. E un film romanesc, filmat la Cluj ( s-ar putea a gresesc) in cartierul Manastur ( un fel de Pantelimon al orasului) si care se cheama Cartier.
E cu droguri, violenta baietasi de cartier, cat de grea viata etc...
Initial am crezut ca e facut la misto dar de fapt se vroia a fi serios. Poate l-a mai vazuit cineva si completeaza cele spuse de mine. Oricum daca treceti pe la un centru de inchiriat nu il luati nici macar din curiozitate. Sunt bani aruncati.
Aliosha

Mesajde Mirela » Mie Feb 13, 2002 7:35 pm

si daca tot veni vorba de filme proaste despre/cu romani si romania.....am vazut de craciun un film Oribil cu tipu'din musca...erau toti monstrii pamantului adunati in transilvania(frankenstein,o vampiroaica,omul-lup,celebra mumie),dar de fapt nu erau monstri,erau oameni ca noi toti cu anumite ciudatenii.

infect!!!!!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Feb 13, 2002 7:35 pm

si daca tot veni vorba de filme proaste despre/cu romani si romania.....am vazut de craciun un film Oribil cu tipu'din musca...erau toti monstrii pamantului adunati in transilvania(frankenstein,o vampiroaica,omul-lup,celebra mumie),dar de fapt nu erau monstri,erau oameni ca noi toti cu anumite ciudatenii.

infect!!!!!!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Feb 13, 2002 7:38 pm

mi-am adus aminte....aseara am vazut "From Hell",cu Johnny Depp.
mie mi-a placut filmu'.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Mie Feb 13, 2002 7:38 pm

mi-am adus aminte....aseara am vazut "From Hell",cu Johnny Depp.
mie mi-a placut filmu'.....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Feb 16, 2002 9:50 pm

"The Fugitive"acu 2 zile siClear and Present Danger"ieri.........Harisson Ford rulez!!!in seara asta cred ca ma uit la "Indiana Jones"...ala cin care e si Sean Connery....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Sâm Feb 16, 2002 9:50 pm

"The Fugitive"acu 2 zile siClear and Present Danger"ieri.........Harisson Ford rulez!!!in seara asta cred ca ma uit la "Indiana Jones"...ala cin care e si Sean Connery....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 17, 2002 4:31 am

Eu am vazut Declaratie de dragoste ,Romania 1985....cu Teodora Mares,Adrian Paduraru,Ion Caramitru,Tamara Buciuceanu Botez,Adela Maculescu,Florin Chiriac.
Iar astazi probabil o sa vad Liceenii cu Stefan Banica Jr si Oana Sarbu.
2 love-storyuri clasice romanesti ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Feb 17, 2002 4:31 am

Eu am vazut Declaratie de dragoste ,Romania 1985....cu Teodora Mares,Adrian Paduraru,Ion Caramitru,Tamara Buciuceanu Botez,Adela Maculescu,Florin Chiriac.
Iar astazi probabil o sa vad Liceenii cu Stefan Banica Jr si Oana Sarbu.
2 love-storyuri clasice romanesti ! :D
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Lun Feb 18, 2002 6:05 am

Reservoir dogs de Tarantino. Revazut de fapt pentru ca prima oara l-am vazut pe TVR2, fiind tratat ca un film oarecare de umplutura...
Aliosha

Mesajde Aliosha » Lun Feb 18, 2002 6:05 am

Reservoir dogs de Tarantino. Revazut de fapt pentru ca prima oara l-am vazut pe TVR2, fiind tratat ca un film oarecare de umplutura...
Aliosha

Mesajde Mirela » Lun Feb 18, 2002 5:10 pm

liceenii....e unul din filmele mele dragi de cand eram eu mica...

aaah...astia mai dau pe tvr2 si tele7abc filme romanesti in fiecare saptamana?(parca prin septembrie ma uitam la margelatu'cu florin piersic,de craciun iar am mai vazut vreo doua filme bune...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Lun Feb 18, 2002 5:10 pm

liceenii....e unul din filmele mele dragi de cand eram eu mica...

aaah...astia mai dau pe tvr2 si tele7abc filme romanesti in fiecare saptamana?(parca prin septembrie ma uitam la margelatu'cu florin piersic,de craciun iar am mai vazut vreo doua filme bune...)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Aliosha » Mie Feb 20, 2002 11:21 pm

Am vazut The Green Mile, un film deosebit.
Mi-a placut ideea iar Tom Hanks a fost la inaltime ca de obicei.

La fel si Mr Jingles ;)
Aliosha

Mesajde Aliosha » Mie Feb 20, 2002 11:21 pm

Am vazut The Green Mile, un film deosebit.
Mi-a placut ideea iar Tom Hanks a fost la inaltime ca de obicei.

La fel si Mr Jingles ;)
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 22, 2002 2:07 am

Mda...astept sa vad si eu pe HBO...The Green Mile....Culoarul mortzii..asa cum este tradus de romani.
........
Da MIrela..saptamanal sunt filme romanesti. In aceasta primavara Pro Tv au programat o serie de filme autohtone...de genul BD in actiune,Ardelenii dolarii si nu mai stiu cum...etc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Feb 22, 2002 2:07 am

Mda...astept sa vad si eu pe HBO...The Green Mile....Culoarul mortzii..asa cum este tradus de romani.
........
Da MIrela..saptamanal sunt filme romanesti. In aceasta primavara Pro Tv au programat o serie de filme autohtone...de genul BD in actiune,Ardelenii dolarii si nu mai stiu cum...etc.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Mirela » Dum Feb 24, 2002 9:08 pm

Captain Corelli's Mandolin e OK,l-am vazut acum 2 zile pe video.
azi am vazut "The Greatest Story Ever Told"--e superb facut filmul si cu actori de exceptie(Telly Savallas--sper ca am scris corect--e Pilat din Pont,Sidney Poitier apare si el,Charlton Heston si....tipul care joaca in Corsarul negru si in Sandokhan.)intrebare--sunt adevarate zvonurile ca dupa filmul asta tipu's-a sinucis crezand ca este reincarnarea lui Iisus?.....si stie careva cum il cheama?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Dum Feb 24, 2002 9:08 pm

Captain Corelli's Mandolin e OK,l-am vazut acum 2 zile pe video.
azi am vazut "The Greatest Story Ever Told"--e superb facut filmul si cu actori de exceptie(Telly Savallas--sper ca am scris corect--e Pilat din Pont,Sidney Poitier apare si el,Charlton Heston si....tipul care joaca in Corsarul negru si in Sandokhan.)intrebare--sunt adevarate zvonurile ca dupa filmul asta tipu's-a sinucis crezand ca este reincarnarea lui Iisus?.....si stie careva cum il cheama?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

hmmmm....

Mesajde Aliosha » Lun Feb 25, 2002 1:04 am

Cast Away.. Nu am stiut la ce categorie sa-l incadrez. Multe faze trase de par. ( dupa ce sta pe insula pustie 4 ani Tom Hanks cere scuze prietenului sau ca nu a fost alaturi de el la moartea sotiei acestuia !!!!)
Nu mi-a lasat o impresie prea buna.
Aliosha

hmmmm....

Mesajde Aliosha » Lun Feb 25, 2002 1:04 am

Cast Away.. Nu am stiut la ce categorie sa-l incadrez. Multe faze trase de par. ( dupa ce sta pe insula pustie 4 ani Tom Hanks cere scuze prietenului sau ca nu a fost alaturi de el la moartea sotiei acestuia !!!!)
Nu mi-a lasat o impresie prea buna.
Aliosha

Mesajde Vizitator » Lun Feb 25, 2002 2:23 am

Initial trimis de Aliosha

asta da film... la-ua dat astia de la prima de 3 ori, ca un film de duzina...shi sa nu mia vorbim de traducere
Vizitator

Mesajde Vizitator » Lun Feb 25, 2002 2:23 am

Initial trimis de Aliosha

asta da film... la-ua dat astia de la prima de 3 ori, ca un film de duzina...shi sa nu mia vorbim de traducere
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 3:49 am

Am vazut 2 filme bune in acest week end !
High Fidelity ..care este presarat cu muzica de calitate.
Si Reindeer Games , un film in regia veteranului John Frankenheimer. Un film pe gustul meu..desfasurat in decor hibernal. Cu Ben Affleck ,Gary Sinize si Charlize Theron.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 3:49 am

Am vazut 2 filme bune in acest week end !
High Fidelity ..care este presarat cu muzica de calitate.
Si Reindeer Games , un film in regia veteranului John Frankenheimer. Un film pe gustul meu..desfasurat in decor hibernal. Cu Ben Affleck ,Gary Sinize si Charlize Theron.
Oribilul Mosh
Junior Member

High Fidelity

Mesajde Aliosha » Lun Feb 25, 2002 5:27 am

La naiba Oribile mi-ai luat-o inainte!!!!
Acum am vazut si eu "High Fidelity" care mi-a placut MULT de tot.
John Cusack a jucat excelent si filmul mi s-a parut un pic mai mult decat o simpla comedie.

PS: Ai vazut ce top 5 avea ?
Aliosha

High Fidelity

Mesajde Aliosha » Lun Feb 25, 2002 5:27 am

La naiba Oribile mi-ai luat-o inainte!!!!
Acum am vazut si eu "High Fidelity" care mi-a placut MULT de tot.
John Cusack a jucat excelent si filmul mi s-a parut un pic mai mult decat o simpla comedie.

PS: Ai vazut ce top 5 avea ?
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Feb 25, 2002 12:47 pm

Daaa....intradevar aia din film cunoscatori de muzica ! Filmul n-a fost comedie..a fost asa o poveste frumoasa si reala.
Mi-a placut faza cu topurile..Top five all-time ! Si tu razi de mine..ca imi fac topuri personale !
Cred ca ar trebui sa deschidem un forum separat de topuri..Top five...femei,melodii,filme,sportivi,mancaruri ..etc.
Ce zici ? Vorbim cu Sopra ?
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film