Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde dinu » Vin Mar 15, 2002 1:56 am

Initial trimis de Oribilul Mosh
Am vazut Psycho..dar nu originalul din 1960....in regia lui Alfred Hitchcock ....ci un remake..care respecta intru totul actiunea filmului initial.
Varianta vazuta de mine dateaza din 1998...si ii are in rolurile principale pe Vince Vaughn,Anne Heche si Julianne Moore !
Mi-a placut ....mult suspans..si mister !

Vreau ,neaparat, sa vad originalul...care este cotat de imdb.com cu 8.6 stele ! Locul 19 all-time !

Eu le-am vazut pe amandoua, si pot sa spun ca ala din 98 e un jaf, o gluma proasta... decat sa faca ala, mai bine dadeau banii pe restaurarea peliculei initiale. Asa ca... see it ! Merita de 'jde ori mai mult.
dinu
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 2:13 am

Stiu ca actiunea este copiata la indigo..dupa filmul initial ! Dar..nevazandu-l pe ala vechi..am spus doar ca mi-a palcut actiunea,..povestea filmului !

O sa incerc sa-l vad pe ala din 60 ! Imi dau seama ca nu degeaba e situat printre primele 20 de filme din toate timpurile !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mar 15, 2002 2:13 am

Stiu ca actiunea este copiata la indigo..dupa filmul initial ! Dar..nevazandu-l pe ala vechi..am spus doar ca mi-a palcut actiunea,..povestea filmului !

O sa incerc sa-l vad pe ala din 60 ! Imi dau seama ca nu degeaba e situat printre primele 20 de filme din toate timpurile !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Ice Age

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 4:23 am

Alt film de animatie reusit. Mi-a placut foarte mult.
Tot in genul lui Shrek: unu mare si morocanos unu mic care face poante tot filmul.
Glume reusite, personajul pontos are o fata incredibila...
Cui i-a placut Shrek nu are cum sa nu ii placa si asta.
"Against modern football."
Aliosha

Ice Age

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 4:23 am

Alt film de animatie reusit. Mi-a placut foarte mult.
Tot in genul lui Shrek: unu mare si morocanos unu mic care face poante tot filmul.
Glume reusite, personajul pontos are o fata incredibila...
Cui i-a placut Shrek nu are cum sa nu ii placa si asta.
Aliosha

Re: Ice Age

Mesajde Mirela » Sâm Mar 16, 2002 2:26 pm

a aparut Ice Age deja?n-am stiut....

am vazut si eu The Talented Mr.Ripley aseara si am ramas un pic socata.......m-au impresionat cateva faze in mod special....dar mai ales sfarsitul m-a lasat cu o senzatie stranie,care nu se poate explica....

inainte de acest film vazusem Leathal Weapon III (faza cu cainele cred ca e preferata mea din tot filmul :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Ice Age

Mesajde Mirela » Sâm Mar 16, 2002 2:26 pm

a aparut Ice Age deja?n-am stiut....

am vazut si eu The Talented Mr.Ripley aseara si am ramas un pic socata.......m-au impresionat cateva faze in mod special....dar mai ales sfarsitul m-a lasat cu o senzatie stranie,care nu se poate explica....

inainte de acest film vazusem Leathal Weapon III (faza cu cainele cred ca e preferata mea din tot filmul :)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mortal Kombat

Mesajde Mirela » Sâm Mar 16, 2002 2:32 pm

am vazut filmul asta de cateva ori,si tot de atatea ori mi s-a parut un jaf.
actorii joaca mai ca o leguma,subiectul e jalnic,scenele de bataie nu numai ca nu sunt realiste,dar pe ici pe colo se poate vedea cum sunt filmate pe bucatele....
doar efectele speciale sa zic ca mai e ceva de capul lor...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mortal Kombat

Mesajde Mirela » Sâm Mar 16, 2002 2:32 pm

am vazut filmul asta de cateva ori,si tot de atatea ori mi s-a parut un jaf.
actorii joaca mai ca o leguma,subiectul e jalnic,scenele de bataie nu numai ca nu sunt realiste,dar pe ici pe colo se poate vedea cum sunt filmate pe bucatele....
doar efectele speciale sa zic ca mai e ceva de capul lor...
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 16, 2002 4:51 pm

Daaa..faza cu cainele e si preferata mea...cand se taraste Mel Gibson in 4 labe..si maninca mancare de caine....doar ,doar..s-o imprieteni cu dulaul ! Si pana la urma devin..prieteni !

Iar din Lethal Weapon 4..faza mea preferata e cand zice Danny Glover : "I'm to old for this shit ! "

Aliosha..merita sa vad in Mall..filmu ala de aninatzie ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 16, 2002 4:51 pm

Daaa..faza cu cainele e si preferata mea...cand se taraste Mel Gibson in 4 labe..si maninca mancare de caine....doar ,doar..s-o imprieteni cu dulaul ! Si pana la urma devin..prieteni !

Iar din Lethal Weapon 4..faza mea preferata e cand zice Danny Glover : "I'm to old for this shit ! "

Aliosha..merita sa vad in Mall..filmu ala de aninatzie ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 16, 2002 4:55 pm

.....in schimb jocul a facut furori la mijlocul anilor 90 !
Eu..eram maniac !!! Pana sa imi iau PC....ma duceam in jocuri ! Stiam toate fatalele,toate miscarile ..etc.
Personajul meu preferat.....Sub Zero ! Ninjaul..care in MK 1 si 2 ,era rau..iar in 3 a devenit bun ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Mar 16, 2002 4:55 pm

.....in schimb jocul a facut furori la mijlocul anilor 90 !
Eu..eram maniac !!! Pana sa imi iau PC....ma duceam in jocuri ! Stiam toate fatalele,toate miscarile ..etc.
Personajul meu preferat.....Sub Zero ! Ninjaul..care in MK 1 si 2 ,era rau..iar in 3 a devenit bun ! :)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 5:01 pm

Oribilu: Sincer merita sa il vezi. O sa iti placa mult. Glumele sunt bune de tot, bine gandite.
Mirela: aici a aparut ieri.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 5:01 pm

Oribilu: Sincer merita sa il vezi. O sa iti placa mult. Glumele sunt bune de tot, bine gandite.
Mirela: aici a aparut ieri.
Aliosha

Flawless victory, Sonya wins

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 5:04 pm

Nu am vazut decat 1. Restul nu am avut rabdare.
Bataile nu mi s-au parut asa de proaste.
Aliosha

Flawless victory, Sonya wins

Mesajde Aliosha » Sâm Mar 16, 2002 5:04 pm

Nu am vazut decat 1. Restul nu am avut rabdare.
Bataile nu mi s-au parut asa de proaste.
Aliosha

Mesajde dinu » Sâm Mar 16, 2002 7:07 pm

Cum se face ca nimeni n-a amintit Hannibal ? Oare a fost cineva caruia i-a placut ?
dinu
Junior Member

Mesajde dinu » Sâm Mar 16, 2002 7:07 pm

Cum se face ca nimeni n-a amintit Hannibal ? Oare a fost cineva caruia i-a placut ?
dinu
Junior Member

MK

Mesajde Mirela » Dum Mar 17, 2002 1:43 pm

eu le-am vazut pe toate(3 au fost daca nu ma insel...)merg sa te "deconectezi",dar daca ma intreaba cineva,nu le recomand.
bataile in 1 nu-mi prea plac,in alelalte mai merg ce mai merg.dar am mai zis...pe alocuri se vede cum is compuse din mai multe scene.Subzero e si preferatul meu.mai ales cand trece de partea bunilor...:)si Princess Kitana e superba...
frate'miu a avut o boala cu jocul,asa ca am pe frigider lipita toata colectia de abtibilduri.prefer jocul filmului...(pen'ca implica mai multa imaginatie :))
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

MK

Mesajde Mirela » Dum Mar 17, 2002 1:43 pm

eu le-am vazut pe toate(3 au fost daca nu ma insel...)merg sa te "deconectezi",dar daca ma intreaba cineva,nu le recomand.
bataile in 1 nu-mi prea plac,in alelalte mai merg ce mai merg.dar am mai zis...pe alocuri se vede cum is compuse din mai multe scene.Subzero e si preferatul meu.mai ales cand trece de partea bunilor...:)si Princess Kitana e superba...
frate'miu a avut o boala cu jocul,asa ca am pe frigider lipita toata colectia de abtibilduri.prefer jocul filmului...(pen'ca implica mai multa imaginatie :))
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Dum Mar 17, 2002 1:50 pm

Aliosha,o sa ma duc sa-l vad dupa St.Patrick's.(mai zi-mi si mie ce au facut irlandezii din Canada weekendu'asta...)
Oribile:de ce avea Mel "dog biscuits" in buzunar?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Mesajde Mirela » Dum Mar 17, 2002 1:50 pm

Aliosha,o sa ma duc sa-l vad dupa St.Patrick's.(mai zi-mi si mie ce au facut irlandezii din Canada weekendu'asta...)
Oribile:de ce avea Mel "dog biscuits" in buzunar?
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
Mirela

Ocean's eleven(Faceti jocurile)

Mesajde 2PAC » Dum Mar 17, 2002 7:39 pm

De asta ce parere aveti?
2PAC
Junior Member

Ocean's eleven(Faceti jocurile)

Mesajde 2PAC » Dum Mar 17, 2002 7:39 pm

De asta ce parere aveti?
2PAC
Junior Member

Mesajde Aliosha » Dum Mar 17, 2002 7:53 pm

2 PAC am unit threadul facut de tine cu asta. Eu m-am dat cu parerea mai sus.(o pagina mai in spate).
Se pare ca nu foarte multa lume a vazut filmul asta si nu cred ca avea nevoie de thread separat.
Aliosha

Mesajde Aliosha » Dum Mar 17, 2002 7:53 pm

2 PAC am unit threadul facut de tine cu asta. Eu m-am dat cu parerea mai sus.(o pagina mai in spate).
Se pare ca nu foarte multa lume a vazut filmul asta si nu cred ca avea nevoie de thread separat.
Aliosha

Count of Monte Cristo

Mesajde Aliosha » Lun Mar 18, 2002 8:08 am

Toti stim povestea si poate am vazut si alte variante mai vechi dar nici asta nu trebuie ratata. Mi-a placut mult de tot.

Mirela de St Patrick a fost parada anuala in centrul orasului.( sute de mii de oameni) Am vrut sa ma duc de curiozitate dar nu am avut timp. Poate la anu.
Aliosha

Count of Monte Cristo

Mesajde Aliosha » Lun Mar 18, 2002 8:08 am

Toti stim povestea si poate am vazut si alte variante mai vechi dar nici asta nu trebuie ratata. Mi-a placut mult de tot.

Mirela de St Patrick a fost parada anuala in centrul orasului.( sute de mii de oameni) Am vrut sa ma duc de curiozitate dar nu am avut timp. Poate la anu.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mar 18, 2002 9:32 am

Si mie mi-a palcut Contele de Monte Cristo ! Am vazut vreo 3 variante ! Cel mai mult imi place aia cu Richard Chamberlain !
........
Aseara am revazut Gone in 60 seconds ! Un film frumos..prin prisma masinilor ce apar in el...la loc de frunte situandu-se Eleanor....Ford Mustangul GT 500 din 1967 ! :p
Aliosha ? Care e mai bun ? Gone in 60 seconds sau The Fast and The Furious ?
Oribilul Mosh
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film