Ce filme ati mai vazut ?

De-asa vremi se-nvrednicira cronicarii si rapsozii...

ce filme bune ati mai vazut?

Mesajde Vizitator » Lun Sep 10, 2001 3:33 am

ce filme bune ati mai vazut in ultima vreme?

eu am vazut evolution, 15 minutes, great expectations si planeta maimutelor
Vizitator

multe

Mesajde gabi » Vin Sep 14, 2001 8:18 am

pai incep .......

Rush Hour 2
American Pie 2
Musketeer
Planet of the apes (cam naspa)
The Fast and the Furious (super film)
Tomp Raider
gabi
Junior Member

planeta maimutelor

Mesajde Vizitator » Sâm Sep 15, 2001 12:37 am

planeta maimutelor
bunicel filmul, nu la fel ca originalul, dar efecte speciale bune, story-ul bun, uneori tras de par, dar e un film de vazut

in continuare vom vedea artificial inteligence, scary movie 2, pearl harbour shi the score, toate de pe cd:p
Vizitator

filme

Mesajde manelesux » Sâm Sep 15, 2001 10:21 am

Initial trimis de vali

Pai am auzit ca evolution e o tampenie idioata.Planeta maimutzelor e doar inca un film cu efecte.Mishto,dar in rest nimic.Americanii sa aiba grija de Casa Alba shi pe urma sa se duca pe alte planete.

Oricum,de mare adevar pare sa fie Artificial Inteligence,avand in vedere ca e pe baza unui story adevarat scris de Brian Aldiss shi Ian Watson, probabil cei mai buni scriitori britanici in domeniu....dupa A.C.Clarke,eventual.
manelesux since 1918
manelesux
Junior Member

cinema

Mesajde gaja756 » Mar Sep 18, 2001 11:40 pm

Planeta Maimutelor e un film acceptabil,cat despre Evolucin e bun dar cel mai bun e "Scary Movis"2bine si 1 a fost frumos.Oricum sunt multe filme bune,si la unul dintre ele ma duc maine.Partea 1 din ''mumia'' a fost superba dar a 2 cum va fi.Sper sa vedeti cat mai multe filme bune pana data viitoare cand vorbim.Daca va-m deranjat va rog sa ma scuzati.
gaja756

FILME

Mesajde FLYINSTEP » Dum Sep 23, 2001 6:57 pm

EU AM VAZUT SCARRY MOVIE 2
FLYINSTEP

alte filme

Mesajde Vizitator » Dum Sep 23, 2001 7:13 pm

mumia 2 sucks
thw score (cu deniro si edward norton) e porcarie

scary movie 2 mi-a placut
Vizitator

Mesajde chrissia » Mar Sep 25, 2001 11:50 pm

pentru cei ce au vazut ME,MYSELF AND IRENE (cu Jim Carrey) si se dau in vant dupa tipa, Renee Zelwegger, sa se duca la JURNALUL LUI BRIDGET JONES ca o sa le treaca.... probabil....s-a ingrasat si are tendinte spre bulimie ...si se si apropie de varsta critica 32-33
filmul are oricum cateva faze super penibile deci bestiale
chrissia

Re: ce filme bune ati mai vazut?

Mesajde chrissia » Mar Sep 25, 2001 11:56 pm

Initial trimis de vali

speaking of EVOLUTION, cred ca e cel mai stupid film care a aparut in ultimul an la hollywood ... noroc de negrul ala holbat care face toti banii
chrissia

Mesajde maax » Sâm Sep 29, 2001 7:10 pm

Ultimul film care m-a marcat a fost "Pearl Harbour",super film
dazamagire am avut insa la "Mumia 2",partea intai a fost super ,asta ......
maax

vrei filme??

Mesajde Tataee18 » Vin Oct 05, 2001 11:18 pm

Vrei filme am ce vrei moshule?
Unde stai?In Bucuresti,iti fac cd-uri si ti le trimit contra cost desigur!
Zi-mi ce te intereseaza,daca vrei ceva astept un reply!

re$peKt!
Tataee
Tataee18

Eyes Wide Shut

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 13, 2001 6:00 pm

Am vazut si eu Eyes Wide Shut pe HBO ! Va rog frumos...cine l-a vazut sa mi-l explice si mie...ca nu prea l-am inteles.
Este adevarat ca Nicole Kidman facea parte din organizatia aia unde s-a dus barbasu si erau aia toti dezbracati ???
O scurta prezentare...va rog eu..sa inteleg si eu acest film..care mi-a placut cat de cat !
Multumesc anticipat !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Sopra Tutt1 » Dum Oct 14, 2001 3:36 pm

Sa incep cu ce urmeaza sa vad: Rush hour 2; Cruel Intetions 1 (o sa il revad pentru a 4-a oara; a vazut cineva Crule Intention 2? cum e?); final fantasy; perl harbor; the mexican.
Ultimile filme pe care le-am vazut si mi-au placut sunt: shrek; enemy of the state; green mile; Jenna Jameson - Hell On Heels :p; American Pie 2; Scary movie 2; the whole nine yards, Coyote Ugly... nu mai tzin minte acum.
Sopra Tutt1
Junior Member

American Beauty

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 14, 2001 5:26 pm

Mai este doar 1 ora jumate si voi vedea si eu in sfarsit American Beauty.(pe HBO) Toata lumea mi-a spus ca este un film de exceptie..si sunt foarte curios.
Am vazut aseara,tot pe HBO, The Insider cu Al Pacino & Russell Crowe.......foarte bun ! Merita vazut !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

American Beauty (super film)

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 15, 2001 4:37 pm

2 ore de magie pura

Am vazut si eu ,in sfarsit, American Beauty. Fabulos,impresionant....un film de o sensibilitate rar intalnita. O interpretare magistrala din partea lui Kevin Spacey. Efectiv ,nu mi-am dat seama cand s-au dus doua ore...pur si simplu am fost conectat la maxim in timpul acestui film unic. Mi-a placut enorm personajul interpretat de Kevin Spacey...incepand cu faza in care se masturba dimineatza sub dush (singurul moment placut al zilei),continuand cu faza in care l-a prins nevasta ca si-o freca sub patura..apoi trezirea sa la viatza...cand a inceput sa alerge cu homosexualii,cand si-a cumparat Pontiac din ’70, cand s-a angajat la fast-food ,cand a aruncat cu farfuria in timpul mesei,cand a vrut sa faca sex cu nevasta avand berea in mana. Totul a culminat cu faza cand a vrut sa se culce cu prietena fetei sale...si aceasta i-a spus ca o face pentru prima oara...si el atunci a imbratisat-o parinteste si a acoperit-o.
Nu mai spun de scenele de final..cand l-a intrebat fata cum se simte..iar el a spus ca nimeni nu l-a intrebat de mult timp acest lucru...si i-a raspuns :â€Â
Oribilul Mosh
Junior Member

emotionanta

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 5:25 pm

..prezentarea ta. am vazut filmul anul trecut de vreo 5 ori in acceasi zi. daca aveti ocazia nu pierdeti "great expectations", e cam in acceasi maniera, dar e mult mai sensibil, dupa poti sa faci sex, ca te inspira si te emotioneaza

sopratutt1, le-ai vazut pe cd, nu? ca am shi eu o colectie bogata
( http://193.231.234.169/rockmania/valiweb/filme.htm )

enemy of the state cum ti s-a parut??? mie mi-a placut
shreck e demential
amerian pie2, scary movie 2 - laba trista
the whole 9 yards - dragutz
coyote ugly - mi-am tras in timp ce filmul asta rula, atat a fost de frumos
Vizitator

Marile sperante

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 15, 2001 6:25 pm

Te referi la Great Expectations ala cu Ethan Hawke,Gwyneth Paltrow & Robert De Niro ? Daca DA...l-am vazut...dar nu mi s-a parut cine stie ce. Adica...sunt de acord ca este un film bun dar nu se paote compara cu American Beauty ! Pana ieri filmul meu preferat era Pulp Fiction...de ieri este American Beauty.
Astept sa vad Three Kings . E bun ?
Si astept sa revad la HBO si The Sixth Sense. L-am vazut pe ecrane si mi-a placut la nebunie !
Oribilul Mosh
Junior Member

un serial nou

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Oct 15, 2001 6:27 pm

Am auzit ca vine la HBO un serial nou..Camarazi de arme produs de Tom Hanks & Steven Spielberg. Zic ei..ca e cel mai scump serial din istoria televiziunii.
Stie cineva ,ceva despre el ?
Oribilul Mosh
Junior Member

3 kings

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 6:48 pm

nu e cine stie ce, dar ce stiu eu??? mie nu mi-a placut nici A.I.
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Oct 15, 2001 6:54 pm

Vali se poate spune ca le-am vazut pe cd-uri - aici am o retea destul de mare, unde gasesc zeci de filme non-stop.
enemy of the state - super ideea si tehnologia prezenta acolo, deshi nu cred ca exista asha ceva (vezi atentatele de pe 11 sept ... daca aveau tehnologia aia, reushau sa ishi dea seama :))
Sopra Tutt1
Junior Member

pai in cazul asta

Mesajde Vizitator » Lun Oct 15, 2001 6:58 pm

..si daca esti si tu interesat, de ce nu facem un schimb de filme???
Vizitator

Mesajde Sopra Tutt1 » Lun Oct 15, 2001 7:16 pm

vezi pm-ul
Sopra Tutt1
Junior Member

Alte filme ce mi-au placut

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Oct 17, 2001 3:14 am

Vreau sa va mai zic ca ..mi-au mai placut foarte mult urmatoarele filme :
SLEEPERS....numai nume mari in distributie ..Brad Pitt,Robert DeNiro,Jason Patrik,Kevin Bacon,Dustin Hoffman.....un film emotionant
AS GOOD AS IT GET...un film magistral cu Jack Nickolson & Helen Hunt
A BRONX TALE....pentru acest film nu am cuvinte ! E un film de referintza !!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 21, 2001 2:19 pm

Am vazut pentru a 5 a oara..Nothing To Lose...cu Tim Robbins si Martin Lawrence. Ce bun e Tim Robbins ! E unul dintre actorii mei preferatzi !
Imi pare rau si acum ca nu am vazut The Shawshank Redemption..cu Tim Robbins si Morgan Freeman ! In toate topurile siturilor specializate pe filme e in primele 10 in topul all-time !
Oribilul Mosh
Junior Member

de vreo 30 de ori...

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 5:18 pm

cred ca am vazut shashank redemption de vreo 30 de ori. il am pe caseta, tras dupa protv. daca il vrei...
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Oct 21, 2001 6:31 pm

Daca nu il gasesc la centru de inchirieri aflat la 1 statie de mine...am sa apelez la tine ! Merci mult !
Toata lumea care l-a vazut..mi-a spus ca este un film impresionant !
Stiu ca a tot fost pe la Pro Tv...dar...ba eram la mare...ba nu mai stiu ce meci era...si asa am ramas fara sa-l vad !!!!!!
Oribilul Mosh
Junior Member

Re: American Beauty (super film)

Mesajde Vizitator » Dum Oct 21, 2001 7:45 pm

Initial trimis de Blink 1 82
Am vazut si eu ,in sfarsit, American Beauty.

poze din film [url=http://193.231.234.169/rockmania/vali/american_beauty/]aici
[/url]

mai am cu pulp fiction, daca vreti
Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Mar Oct 23, 2001 11:56 pm

Marfa pozele !!! Baga si din Pulp Fiction..ca nu ne suparam !
Oribilul Mosh
Junior Member

pulp fiction

Mesajde Vizitator » Mie Oct 24, 2001 12:57 am

Vizitator

Mesajde Oribilul Mosh » Sâm Oct 27, 2001 2:29 pm

Ce greu merge go. ro !!!!

Am vazut un film exceptional pe HBO...Bringing Out The Dead..cu Nicolas Cage,Patricia Arquette,Ving Rames,Tom Sizemore & John Goodman.
In primele 20 minute ale filmului am crezut ca este remake dupa Taxi Driver...dar nu a fost asa. Chiar m-a incantat acest film !
Oribilul Mosh
Junior Member

Următorul

Înapoi la Antichitati