(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
da, Mig. nu sunt pretentios. mi-as bate maimutza si daca te-as vedea pe tine dezbracat. :yD
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Vali .. acu' cre' ca ar fi cazul sa-mi cer ceva scuze , ca facui confuzii ... am verificat , si de fapt , nu tineam eu bine minte : filmul era despre socru si nu despre nash , dar cum mi s-a facut traducerea gresita a titlului , am retinut partea gresita ... oricum , fata de tine sunt scuzele , ca americanii tot sunt idioti !
In alta ordine de idei ... E bun " Malibu " :yD
In alta ordine de idei ... E bun " Malibu " :yD
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
Dornea, vreau sa te intreb ceva: tu nu dormi deloc? Banuiesc ca postezi de acasa, nu? Unde maninci? In fata pc-ului? Prieteni ai? Cind ai ieshit ultima oara afara din casa?
Mincati-ash dolarii aia din avatar....
Mincati-ash dolarii aia din avatar....
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Deci ca dumneavoastra domnule Alex care se imbata toata ziua, se c$$ pe el si dupa aia spala hainele:)?
Aste nus injurii sunt luate direct din jurnalu dumneavoastra.
Aste nus injurii sunt luate direct din jurnalu dumneavoastra.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Nicholas, te-ai jucat Misterele Laurei ? Aseara l-am luat si eu si am jucat vreo 3 misiuni. Marfa rau jocu asta, dar are si un mare inconvenient. La fiecare misiune tre' sa fac pauza pentru bataia maimutzei. Ai vazut-o pe aia cu tzatze mari care face baie in piscina ? Tare de tot jocu.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
CE????? Cine-i Laura??? Are tzatze? Inseamna ca-i femeie, nu? Mi-ash bate maimutza pe o femeie...mai ales pe una ieshind din piscina..uda..in haina lui eva..or something..da fara frunza aia proasta..ca doar nu vreau sa fac sarmale din ea.
Later Edit: Ce dracu, bre! Cum ai zice pe engleza ca am tot guuglanit si nimic!
Later Edit: Ce dracu, bre! Cum ai zice pe engleza ca am tot guuglanit si nimic!
-
*lol*
Uite ce zic astia de jocul moshului:
e un mare bullshit
se misca aia de zici ca e franta la mijlok. am ras pe tema asta de m-am cracanat. iar fazele erotice sunt de tot rahatul. pe la niv 5 ... la jokul de carti ... tragea spurcata numai popi si dame ... cum draq sa o bati ... m-am chinuit juma de ora ca sa o vad dezbracata ... si mi-a ajuns. se vede operatia de siliconare grav (parca a taiat-o macelarul) iar daca nu purta 25 cm de tocuri are chiar picioare scurte. mai negresa e ... asa ca ... e vai mama ei.
iar jokul imi aduce aminte de un penibil jok cu detectivi (quest ?) de prin 1995 de pe 386
hahahaha..nu ma pot abtine...hahahaha
Eu mai bine imi bat maimutza pe filmul ala cu palmieri si oameni frumoshi!
Uite ce zic astia de jocul moshului:
e un mare bullshit

se misca aia de zici ca e franta la mijlok. am ras pe tema asta de m-am cracanat. iar fazele erotice sunt de tot rahatul. pe la niv 5 ... la jokul de carti ... tragea spurcata numai popi si dame ... cum draq sa o bati ... m-am chinuit juma de ora ca sa o vad dezbracata ... si mi-a ajuns. se vede operatia de siliconare grav (parca a taiat-o macelarul) iar daca nu purta 25 cm de tocuri are chiar picioare scurte. mai negresa e ... asa ca ... e vai mama ei.
iar jokul imi aduce aminte de un penibil jok cu detectivi (quest ?) de prin 1995 de pe 386

hahahaha..nu ma pot abtine...hahahaha
Eu mai bine imi bat maimutza pe filmul ala cu palmieri si oameni frumoshi!
-
happy day, mi s-a stricat frigiderul, am dus mancare pe la vecini, am dus frigiderul la reparat si pt. ca nu a avut loc, bidonul cu bors al colegului sta acum atarnat de sarma de rufe. pacat ca nu am cu ce sa ii fac poza...
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
Mah eye ! Nu toate lumea e culta ca tine .. nimeni nu are cultura ta muzicala , asa ca lasa-ma in durerea mea cu Lambada ! E vorba despre cover-uri , despre asta am spus , clar ? De ce te iei de mine , ca boala de omu' sanatos ?
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682