cars
Moderator: anjin-san
masini pt deplasare personala
Daca singurul lucru pentru care vrei sa iti iei masina e sa te care de la punctul A la B nu ai nevoie decat de ceva care sa fie decent si sa stii ca poate sa strabata distanta respectiva fara sa se strice.
Sunt de acord cu Aurolacul si nu vad un motiv pentru care sa iti iei cine stie ce masina in cazul asta.
Aici vad si aud suficiente cazuri gen moshulica cu enspe milioane are lamborghini si il foloseste ca sa mearga la mall sa isi cumpere mancare si sa vina innapoi cu el.
Sunt de acord cu Aurolacul si nu vad un motiv pentru care sa iti iei cine stie ce masina in cazul asta.
Aici vad si aud suficiente cazuri gen moshulica cu enspe milioane are lamborghini si il foloseste ca sa mearga la mall sa isi cumpere mancare si sa vina innapoi cu el.
-
Mr Teo - Junior Member
am un Opel manta de care zici tu.Se merita, cu toete ca e babatie. Bate la popou multe "masinute" noi. Garantat!
Initial trimis de Oribilul Mosh
Nu se merita. Supernova si Solenza sunt peste Felicia...care este o masina cu un motor slab...mai de nivelul anilor '90. Mult mai bun motorul de Clio care echipeaza automobilele Dacia.
Mai bine strabge si mai multi bani si ia-ti o Octavia !![]()
Nu aveţi permisiunea de a vizualiza fişierele ataşate acestui mesaj.
- serb
- Junior Member
Deci si tu esti de acord cu mine ca Manta-ul e o masina superba ?
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
Red_Mustang - Mesaje: 979
MIsto masina...
[quote]Initial trimis de serb
[B]am un Opel manta
Hai ca trec pe la tine sa dau o tura
[B]am un Opel manta
Hai ca trec pe la tine sa dau o tura

"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
2003 Chevrolet Cavalier LS Sport Coupe (rosu)
Nu e mare lucru dar este prima mea masina cumparata din salariul meu.Am cumparat-o in Martie 2003, am facut un deal destul de bun si sunt foarte multumita de ea, mai ales ca nu am avut niciodata o masina nou nouta. Lu' barbate-miu nu-i place, dar el are masina lui de la munca, asa ca nu trebuie sa se sacrifice sa o conduca pe a mea. Sunt la munca, asa ca am sa atasesz o poza de pe net care arata exact ca a mea, dar cand ajung acasa o sa atasez propriile-mi poze.
Nu e mare lucru dar este prima mea masina cumparata din salariul meu.Am cumparat-o in Martie 2003, am facut un deal destul de bun si sunt foarte multumita de ea, mai ales ca nu am avut niciodata o masina nou nouta. Lu' barbate-miu nu-i place, dar el are masina lui de la munca, asa ca nu trebuie sa se sacrifice sa o conduca pe a mea. Sunt la munca, asa ca am sa atasesz o poza de pe net care arata exact ca a mea, dar cand ajung acasa o sa atasez propriile-mi poze.
-
Prozac - Junior Member
Initial trimis de serb
am un Opel manta de care zici tu.Se merita, cu toete ca e babatie. Bate la popou multe "masinute" noi. Garantat!
mai incape vorba...vroiam sa o vand...dar m-am rasgandit.
Ii voi face un tuning si sa te tii! Tre' sa strang banet, iar prin aprilie-mai, ma apuc de ea.
- serb
- Junior Member
Hey, pai daca o sa vrei sa o vinzi, sa imi spui si mie un pret...asa de curiozitate sa vad cat e unul acum pe piata auto...
Si daca vrei sa-i faci tunning...nu ii pune spoilere...arata deja bine si fara...lucreaza la partea interna.
Si daca vrei sa-i faci tunning...nu ii pune spoilere...arata deja bine si fara...lucreaza la partea interna.
Moartea sta si bea un suc, in timp ce pe mine ma calca masinile ! - copyright Ulhvan
-
de cand n-am mai scris mi-am luat si eu alta masina. nu-i cine stie ce, e un hyundai getz 1,3l, sohc 12v (3 supape/cilindru adica), 82 cp, pe benzina, geamuri electrice x4, abs+ebd, oglinzi electrice si incalzite, aer conditionat, servodirectie hidraulica, proiectoare ceata, scaun sofer reglabil pe inaltime si cu suport lombar cu 3 trepte, volan reglabil pe inaltime si cam atat. de 8.900 euro cip atat mi-au dat... mi-am luat-o galbena ca-i coloare sport. da tre s-o tin mai mult murdara ca-i prea galbena
.
i-am pus eu cd/cd-rw player panasonic 4x45w, boxe blaupunkt x4 si inchidere centralizata.
ca principiu is multumit de ea, mai putin la capitolu viteza. dupa cateva curse pot spune ca ticoiu era mai rapida (m-am simtit nasol vro 2 sapt. dupa ce-am dat ticoiu), totusi sta foarte bine pe sosea comparativ cu alte masini 'verificate'. dupa 100 km/h trage destul de bine dar totusi rezultatele real-life vorbesc.
n-am castigat nici o cursa pan acu, cu supernova usor umblata (si condusa de un maniac!!) am fost egal in trafic iar megane 1,6l rta si land rover freelander 1,8l mi-au dat bataita, nu rau dar am luat-o la niste liniute pe blvd. acestea fiind zise la primavara tre sa bag bani in ea.
i-am dat pe dn1 putin peste 160 ca ploua nu de alta. are 200 in bord, sa vedem pana la cat s-o duce (ticoiu 160 avea, 160 prindea).
am observat ca taie alimentarea cam pe la 6.300 rpm.
consuma 10l/100km in oras indiferent de cata economie as incerca sa fac.
are un sunet ciudat cam pe la 1.000 rpm dar sunetu motorului e foarte fain cand e turata.
scanu soferului cu tot cu suportu lombar e usor neconfortabil la drum lung.
in interior e silentioasa, ca urmare voi fi mai putin stresat de-acu incolo.
momentan pun o poza din esterior, voi reveni cu altele mai detaliate cat de curand.

i-am pus eu cd/cd-rw player panasonic 4x45w, boxe blaupunkt x4 si inchidere centralizata.
ca principiu is multumit de ea, mai putin la capitolu viteza. dupa cateva curse pot spune ca ticoiu era mai rapida (m-am simtit nasol vro 2 sapt. dupa ce-am dat ticoiu), totusi sta foarte bine pe sosea comparativ cu alte masini 'verificate'. dupa 100 km/h trage destul de bine dar totusi rezultatele real-life vorbesc.
n-am castigat nici o cursa pan acu, cu supernova usor umblata (si condusa de un maniac!!) am fost egal in trafic iar megane 1,6l rta si land rover freelander 1,8l mi-au dat bataita, nu rau dar am luat-o la niste liniute pe blvd. acestea fiind zise la primavara tre sa bag bani in ea.
i-am dat pe dn1 putin peste 160 ca ploua nu de alta. are 200 in bord, sa vedem pana la cat s-o duce (ticoiu 160 avea, 160 prindea).
am observat ca taie alimentarea cam pe la 6.300 rpm.
consuma 10l/100km in oras indiferent de cata economie as incerca sa fac.
are un sunet ciudat cam pe la 1.000 rpm dar sunetu motorului e foarte fain cand e turata.
scanu soferului cu tot cu suportu lombar e usor neconfortabil la drum lung.
in interior e silentioasa, ca urmare voi fi mai putin stresat de-acu incolo.
momentan pun o poza din esterior, voi reveni cu altele mai detaliate cat de curand.
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
habar am de ce atzi scris voi peaici..ca mie cam lene sa citesc...ceea ce vroiam sa adaug shi eu aici...mashina visurilor mele...mclaren f1...
nu va place shi voua?!:)

nu va place shi voua?!:)
"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
-
cezadany - Junior Member
McLaren F1 e superba...la fel de "superbi" sunt si banii pe care i-ai da pe ea...
-
ma consolez cu ideea ca pana ma pun eu pe picioarele mele sami cumpar o mashina..ii mai scade pretzul:)...ca acum mar da afara din cas'parintzii daca leas cere mashina asta..

"I cannot believe in the immortality of the soul . . . . No, all this talk of an existence for us, as individuals, beyond the grave is wrong. It is born of our tenacity of life - our desire to go on living - our dread of coming to an end."
-
cezadany - Junior Member
io's mai modest...
vad ca toti vin cu mashini de jjj de mii de dolari :p mi'ar placea shi mie mashini de alea, dar aici in romania, daca eshti amarashtean ... nici o shansa
personal, eu prefer BMW'ul, pentru ca sunt mashini solide, nemtzeshti si au botul ala agresiv, e suparate :-X dar din pacate, din cauza asta, sunt nishte mashini scumpe ;n si mai au un defect: tractiunea pe spate. numa' io shtiu cu cata grija fac iarna ruta tg-mures - bucureshti, prin muntzi
in rest nu ma plang, mi'am luat de vreo 8 luni un ursuletz din '86 (la toamna ii sarbatoresc majoratul), un 320i coupe, 6 cilindri, la vreo 2500 dolari. imi place ca este clasic, simplu. e drept ca intretinerea este mai scumpa decat la alte mashini, dar de banii ashtia nu imi luam un jaf de Golf2 (care mi se pare mult mai naspa). consuma de la 12 in sus in oras si cam 8 in afara, dar merita :p
aici gasiti ceva poze cu fugaricea :-X :w
PS: pentru o mashina de 18 ani merge fff bine, mult mai smooth decat alte mashini mai noi.

personal, eu prefer BMW'ul, pentru ca sunt mashini solide, nemtzeshti si au botul ala agresiv, e suparate :-X dar din pacate, din cauza asta, sunt nishte mashini scumpe ;n si mai au un defect: tractiunea pe spate. numa' io shtiu cu cata grija fac iarna ruta tg-mures - bucureshti, prin muntzi

in rest nu ma plang, mi'am luat de vreo 8 luni un ursuletz din '86 (la toamna ii sarbatoresc majoratul), un 320i coupe, 6 cilindri, la vreo 2500 dolari. imi place ca este clasic, simplu. e drept ca intretinerea este mai scumpa decat la alte mashini, dar de banii ashtia nu imi luam un jaf de Golf2 (care mi se pare mult mai naspa). consuma de la 12 in sus in oras si cam 8 in afara, dar merita :p
aici gasiti ceva poze cu fugaricea :-X :w
PS: pentru o mashina de 18 ani merge fff bine, mult mai smooth decat alte mashini mai noi.
eat like a predator, not like prey
-
proXtu - Junior Member
mi-am luat si eu un peugeot 206,ca deh,sunt mujer..
da-mi place viteza tare,asa ca am incercat-o pe autostrada,mai mult de170 nu prinde,ce pacat....
da-i mai nasol cand o gasesti dimineata in parcare lovita...si da-i la politie vreo 4 ore ptr dovada...]
da am cu ce ma lauda,mai....
da-mi place viteza tare,asa ca am incercat-o pe autostrada,mai mult de170 nu prinde,ce pacat....
da-i mai nasol cand o gasesti dimineata in parcare lovita...si da-i la politie vreo 4 ore ptr dovada...]
da am cu ce ma lauda,mai....
- dracusor
- Junior Member
Mah frate, pana la urma orice masina e buna pentru deplasare...O aranjezi putin daca e in paragina si gata...Poti sa mergi cu ea? E perfect.
-
proxtu tractiunea pe spate rulz. sper c-o sa am si eu vreodat vehicul cu chestie d-asta... apropo, misto ursulache, curata fara abtibilduri aiurea, are stil. sa-l porti sanatos ca te mai tine cel putin 10 ani de-acu incolo. cat i-ai dat cel mai mult si cati cai are?
-
tre - Junior Member
10q
merci de aprecieri... in numele ei :p
la toamna, in septembrie, face 18 ani ... e majora
nu i'am dat prea mult ca nu ma omor dupa viteze mari,
si vibra putin volanul la viteza, cred ca are un mic joc la cutia de directie.
am dat la ea pana la 150 km/h. are motor de 2 l, 6 cilindri in linie shi 135 cp.
de mers merge, numa' sa ai bani de benzina
la toamna, in septembrie, face 18 ani ... e majora

nu i'am dat prea mult ca nu ma omor dupa viteze mari,
si vibra putin volanul la viteza, cred ca are un mic joc la cutia de directie.
am dat la ea pana la 150 km/h. are motor de 2 l, 6 cilindri in linie shi 135 cp.
de mers merge, numa' sa ai bani de benzina

-
proXtu - Junior Member
mmm binisor. multi inainte lu ursulache
.
in legatura cu vibratiile vezi sa nu fie de la jante. cel mai bine du-te la un d-ala de echilibrat roti sa vezi daca e vreo prb. din cate stiu eu apar destul de greu (cel putin la masinile straine) jocuri in caseta de directie.

in legatura cu vibratiile vezi sa nu fie de la jante. cel mai bine du-te la un d-ala de echilibrat roti sa vezi daca e vreo prb. din cate stiu eu apar destul de greu (cel putin la masinile straine) jocuri in caseta de directie.
-
tre - Junior Member
din pacate nu e de la jentzi. le'am ekilibrat si cam la fel face. in plus mi'o zis si mecanicul la care o mai duceam la control... da' o caseta de directie noua este 16.000.000 asa ca deocamdata stau relax 

-
proXtu - Junior Member
am avut si eu un BMW 318 E30 shi iarna ai fuge fundul in totae partile din cauza tractiunei pe spate shi ca este asha ushoara pe spate
.
In primul an cand am avut-o, nu puteam sa merg de loc cu ea. pe urma i-am pus doi saci de ciment in portbagaj toata iarna shi n-am mai avut greutatzi

In primul an cand am avut-o, nu puteam sa merg de loc cu ea. pe urma i-am pus doi saci de ciment in portbagaj toata iarna shi n-am mai avut greutatzi

- amerigo
- Junior Member
heheheeee !!!
hahahaaaaa !!! buna idee :p si la a mea ii cam fuge fundul (ceea ce un barbat totdeauna apreciaza :lol: ) dar numai daca o fortez umpic in curbe, etc. adevaru'i ca io totdeauna cand merg cu ea la drum lung am bagaje + cainele meu de 40 kg in portbagaj ... poate de aia e mai stabila 

-
proXtu - Junior Member
poi daca-ti iei bemweu' ti-l tocmai pt. abilitatea de care da dovada in materie de fugit fundu'. io asta iarna ma jucam cu front wheel drive-u meu in mijlocu blvd-ului cu frana de mana si faceam powerslide-uri si ce-mi placea. ma gandex ca cu un rwd treburile astea au farmec mult mai mare. eu-mi doresc un rwd si-o sa-mi iau la primu' salar (ce va completa suma necesara
).

-
tre - Junior Member
nu neaparat
io nu l'am luat pentru powerslide'uri si alte derapaje controlate :p io l'am luat ca sa merg cu el, sa'l folosesc ca mashina shi atata ;-) si iarna, pe drum de munte, cred ca'tzi piere pofta de fugit fundu'... controlat sau nu 

-
proXtu - Junior Member
ca sa nu muara threadu am zis si eu sa fac ceva de-a dreptu original.
am modificat getzu cu photoshopu, sperand ca-ntr-o buna zi va arata si-n realitate la fel.
hatentie ambele poze au 1024x768 res. si 128 respectiv 138 k.
am modificat getzu cu photoshopu, sperand ca-ntr-o buna zi va arata si-n realitate la fel.
hatentie ambele poze au 1024x768 res. si 128 respectiv 138 k.
-
tre - Junior Member
mda.....subiectul meu preferat, pasiunea mea ba chiar mai mult....obsesia mea: masinile si mai ales cele modificate........sunt un pic surprins ca pe un forum asa de mare se discuta asa de putin si rar despre masini ,d ar presupun ca aceia, se duc pe forumuri cu subiect auto (asa cum o fac eu de altfel
)

-
Dany_S - Junior Member
si ca tot zice lumea ce conduce, o s-o fac si eu
Asta e prima mea masina si mia-m luato acum 2 ani si 4 luni jumate, si este
un LEXUS. Imi place mult marca asta pe care avea s-o descopar mai mult aici pt ca-n europa nu se cunoastea prea mult despre ea acum catia ani.
De cand am luato a suferit cateva "transformari" estetice doar, nimic la motor
dar gata nu mai bag bani in modificari ca e prea veche masina si vreau in 2 ani maxim s-o schimb, in ciuda faptului ca m-am atasat tare de ea (de, e prima mea masina).
N-am poze prea teribile cu masina asa ca o sa pun doar 2, una chair cand am cumparato si inca una de vara trecuta, pana cand apuc s-o pregatesc calumea pt vara si o sa vina mai multe poze
Lexus Es250 '91 si in mare ca modificari pana acum sistem de sunet si multimedia, jante 17" cu cauciucuri low-profile, si multe alte maruntisuri estetice pt interior/exterior
Asta e prima mea masina si mia-m luato acum 2 ani si 4 luni jumate, si este
un LEXUS. Imi place mult marca asta pe care avea s-o descopar mai mult aici pt ca-n europa nu se cunoastea prea mult despre ea acum catia ani.
De cand am luato a suferit cateva "transformari" estetice doar, nimic la motor

N-am poze prea teribile cu masina asa ca o sa pun doar 2, una chair cand am cumparato si inca una de vara trecuta, pana cand apuc s-o pregatesc calumea pt vara si o sa vina mai multe poze

Lexus Es250 '91 si in mare ca modificari pana acum sistem de sunet si multimedia, jante 17" cu cauciucuri low-profile, si multe alte maruntisuri estetice pt interior/exterior
-
Dany_S - Junior Member
acuma e naspa ca e in "winter mode" dar cum termin cu examenel ma apuc de ea s-o fac frumoasa si sa cumpar ultimile elemente din sistemul de sunet ca nu e terminat, cum e gata , fac poze si le pun
la Getz ce-mi place e faptul ca e galben, care-i sta foarte bine, si ca ai facut o alegere originala, nu ai urmat gramada sa iei io stiu ce golf diesel sau ceva deci nu vezi masina ca a ta la fiecare colt de strada. Oricum bine ca ai dat tico-ul, ca tico nu-mi place de nici un fel :lol:

la Getz ce-mi place e faptul ca e galben, care-i sta foarte bine, si ca ai facut o alegere originala, nu ai urmat gramada sa iei io stiu ce golf diesel sau ceva deci nu vezi masina ca a ta la fiecare colt de strada. Oricum bine ca ai dat tico-ul, ca tico nu-mi place de nici un fel :lol:
-
Dany_S - Junior Member
multam fain. nu servesc dieseluri nici in vise si m-ai ghicit, am ales-o p-asta ca nu prea e uzuala. sapt asta sau sapt viitoare termin cu modificarile - reale de data asta - stage 1 (stage 0,5 mai degraba
) si mai pun poze.
in sistemu audio nu prea bag, adica nu in sensu de 10.000 watti sau chestii de genu asta, ca eu is racer si nu vreu sa incarc masina prea mult cu greutatz. fata de panasonicu 4x45 cu boxe blaupunkt am mai pus o statie de 2x50w cu 2 difuzoare vdo de 60/200w, cu membrana de nu stiu ce metal in portbagaj. difuzoarele vdo sunt montate intr-o incinta (productie proprie) ce ar trebui sa aiba rolu de subwoofer (difuzoarele coboara pan la 25 hz) dar nu-s foarte multumit de performante, asa ca mai estimez o cheltuiala de cca. 2 mil. lei pt un subwoofer ca lumea si asta-i tot ce mai bag la sistemu audio.
era cam uratzel ticoiu da avea ceva elemente dizain faine. cica e desenat de italdesign.
ps: ce-nseamna winter mode?

in sistemu audio nu prea bag, adica nu in sensu de 10.000 watti sau chestii de genu asta, ca eu is racer si nu vreu sa incarc masina prea mult cu greutatz. fata de panasonicu 4x45 cu boxe blaupunkt am mai pus o statie de 2x50w cu 2 difuzoare vdo de 60/200w, cu membrana de nu stiu ce metal in portbagaj. difuzoarele vdo sunt montate intr-o incinta (productie proprie) ce ar trebui sa aiba rolu de subwoofer (difuzoarele coboara pan la 25 hz) dar nu-s foarte multumit de performante, asa ca mai estimez o cheltuiala de cca. 2 mil. lei pt un subwoofer ca lumea si asta-i tot ce mai bag la sistemu audio.
era cam uratzel ticoiu da avea ceva elemente dizain faine. cica e desenat de italdesign.
ps: ce-nseamna winter mode?
-
tre - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma