C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
loatzimancet ca se hutzune
taman ce am baut o berica mica si voi va luatz de mine..
neatza, bine ca ejti tu dejtept mey, de ce nu ai vb tu cu uamenii daca eos praf. si daca eos praf du ejti .... nu mai zic, ejti ce le zic eo la shoferii de stau in cale, na.
aiu, nui mult mey 100 de mii, da nu am inteles ezapt ca vad cam in ceatza, 100.000 sitz da parola definitiv, sau 100k pe luna?
si de ce ar trebui sa scriu eo acolosha? nu vrei sa ma duc si la stupize stupize sau din dragoste sa afle lumea cines eo si de ce? alea are nevoie de psihiatru sau event de aia a lu el sbaa din cand in cand...
(btw, voi stitz cinei el sbaa?)
taman ce am baut o berica mica si voi va luatz de mine..
neatza, bine ca ejti tu dejtept mey, de ce nu ai vb tu cu uamenii daca eos praf. si daca eos praf du ejti .... nu mai zic, ejti ce le zic eo la shoferii de stau in cale, na.
aiu, nui mult mey 100 de mii, da nu am inteles ezapt ca vad cam in ceatza, 100.000 sitz da parola definitiv, sau 100k pe luna?
si de ce ar trebui sa scriu eo acolosha? nu vrei sa ma duc si la stupize stupize sau din dragoste sa afle lumea cines eo si de ce? alea are nevoie de psihiatru sau event de aia a lu el sbaa din cand in cand...
(btw, voi stitz cinei el sbaa?)
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
nu bre danone io ziceam sa le ciufulesti putin palea sa le dai la gazeta de prt sau de prt cum vrea muschii lu matale. hai ca nu mai scriu nica ca mie lene sa tastez
danone lasami bre monitoru in pace nul mai misca
danone lasami bre monitoru in pace nul mai misca
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
aiu, lasa-le mah, nu vezi ca se ciufulesc singure la cintezoi? di ce eshti opscen shi rau intentzionat shi frei sa profitz de dana?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
fara aluzii secsuale homosesualii draq ce santetz, alea ie triluliulu la mansarda, le canta cucu-n cap, nu mai ajunge pana la cintezoi.
mie somn, fuamea am rezolvato cu ciorbitz, pui, mujdei si prajituri, acu mi-e somn draga jurnalule.
neatza, nu a intrebat nimeni de tine
mie somn, fuamea am rezolvato cu ciorbitz, pui, mujdei si prajituri, acu mi-e somn draga jurnalule.
neatza, nu a intrebat nimeni de tine
- gaga
majoritea gandurilor mele despre munca e fuarte putine si se indreapta inspre bagatu lu organului in iel de ceas ca nu se fashe 5 casa plec acasa..
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
cuacavete nu vreau sa repet cea zis fane vis a vis de tine ci duar sati comunic ca daca ai o multime de 3 care in comparatie cu alte multimi ie f mica baga la nucleu ca doo din cele 3 reprezinta majoritatea.
-

da n'am zis io ca nu e adevarat ci duar ca e amuzant si mai mult de atat multimea gandurilor mele despre munca ie chiar mica ....
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

pai alea nu ie bre de lan . de lan ie tuate posturile semnate dornea si om
danone cinei bre neatza ? frun betiv dala care sta in fata carciumii si cere la clienti 5 mii sa bea si el o cinzaca?
sham vorbit cu vali cica o sa fie 100k pe an accesu la forumu ala
danone cinei bre neatza ? frun betiv dala care sta in fata carciumii si cere la clienti 5 mii sa bea si el o cinzaca?
sham vorbit cu vali cica o sa fie 100k pe an accesu la forumu ala
-

deci io n-am chef sa scriu pe comentarii, da` vreau sa va zic ca-mi place ce zice Necko in jurnalu iei!
shi cuacavete, frumos ai intrevazut tu legatura intre picarea unor examene shi implinirea visului de a deveni gunoier! atentzie am zis "a deveni", nu "a fi"!
shi cuacavete, frumos ai intrevazut tu legatura intre picarea unor examene shi implinirea visului de a deveni gunoier! atentzie am zis "a deveni", nu "a fi"!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

aha deci nul cunosti..ca credeam ca tzai facut frun pustiu de bine cu frun betiv dintrasta dei vezi pe strada, jerpeliti,murdari si nerasi cersind un ban deo tzuica
-

aiule in pitesti m-a luat unu: da si mie 20k sa-mi iau o tzuica. deci neatza asta cu 5mii e finutz.
100k pe an. io zic ca e bine...face cam 6 beri dar...
100k pe an. io zic ca e bine...face cam 6 beri dar...
-

pushchea pe limba-tzi aiule! cum sa cershasca neatza ban? ce-i, nebun?
shi altfel, in curand o s-apara shi trikinela, stai flexat!
shi altfel, in curand o s-apara shi trikinela, stai flexat!
-

bah nu intelegeti ca danone si io nu stim cinei neatza asta de care vorbiti voi? si abar navem dacai nebun sau nu?
-

ba neatza e unu albastru de pe bara de jos:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
animaloo, nae cinefil, neatza
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
animaloo, nae cinefil, neatza
-

bah nu jtiu, ce intelesei de la voi ie ca ie un parlit de cersetor jegarit si betiv.
danone: entomofilu?
wirtuew: bah si ma phoote o lene ca duar o pajina dorniana de jurnal mar mai putea salva
danone: entomofilu?
wirtuew: bah si ma phoote o lene ca duar o pajina dorniana de jurnal mar mai putea salva
-

io amu shtiu!ie una din vietatzile din poza de-o puse iuzeru de nu-l shtitz tu shi aiu amu-s fro 10 zile paicia!:) nu? shi inclin sa cred ca ie vietatea aia cu paru in coada!
-

aha deci neatza ala ie un fel de cal cu urechile mai mari sa inteleg
-

Boooon... deci precum vatz opishnuit deja, eo stateam linijtit in biuro, incercand sa par ocupat, lucru carem ieshea de minune. Pana la omomendat cant ma suna cineva pe interior shim zice “fuga sus ca ie shedintza shi teajteabta oaminii aiaâ€Â
-

neatza - Mesaje: 5820
da, ai uitat sa baji in text unde scrie eo: pai poola mea...de care nu te dezbarezi niciodata
-

cinei asta de scrie pruostii ca nu ie asha ... io discut mai interesant la telefon cu diverse tanti care opereaza, adica baga nushte cifre in calculator prin diverse locatzii sin tzara.
ie de egzemplu o tanti care ie dornian de intelijenta si rapida de zici cai limaxu si o sun io acu fo cinci minute
dana: buna zioa
tanti: buna dimineatza
d: ???!!!
t: alo da?
d: vam trimis un meil
t:nam primit nimic
d: poi vatz conectat la net sa vedetz?
t:nu, da n-am primit
d: poi ia conectatziva dvs acum sa vedetz daca a intrat
t: ce sa intre?
d: meilu
t: care meil?
d: daca va conectatz o sa vedetz ca ie un mail
t: (conectata) ie un mail de la dana
d: de la mine
t: aaaa, cu dvs vorbeam?
d: da, cu mine. deschidetz meilu unde ie un tabel unde ie neshte patratzele in patratzelele unde scrie vanzari, scritzi cat atz vandut, in alea care scrie stoc ie cu stoc.
t: unde?
d: in meil
t: nu ie nic un tabel
d: trebuie sa fie, am verificat si sa dus
t: a, da, ie un tabel. ce sa scriu in iel in patratzzica cu vanzari?
d: vanzarile
t: si in aia de stoc?
d: stocul
t: si unde scrie data?
d: data
t: care data?
d: la care suntetz cand scrietz vanzarile su stocu
t: aha (paosa) si ce sa fac cu iel
d: il umpletz si il trimitetz inapoi
t: pe ce adresa?
d: pe aia pe care vam trimis io
t: aha (paosa) si cand va trebuie?
d: acu'
t: acu nu se puate
d: ba da, trebuie sa se puata
t: nu se puate ca vorbesc cu dvs de un sfert de ora si s-a terminat programu de lucru si trebuie sa plec ca ma asteapta sotzu sa lom copii de undse-s iei, luni cel mai devreme
d: imi trebuie acum
t: imi pare rau
d: asta ieste, o zi buna
t: la revedere
ie de egzemplu o tanti care ie dornian de intelijenta si rapida de zici cai limaxu si o sun io acu fo cinci minute
dana: buna zioa
tanti: buna dimineatza
d: ???!!!
t: alo da?
d: vam trimis un meil
t:nam primit nimic
d: poi vatz conectat la net sa vedetz?
t:nu, da n-am primit
d: poi ia conectatziva dvs acum sa vedetz daca a intrat
t: ce sa intre?
d: meilu
t: care meil?
d: daca va conectatz o sa vedetz ca ie un mail
t: (conectata) ie un mail de la dana
d: de la mine
t: aaaa, cu dvs vorbeam?
d: da, cu mine. deschidetz meilu unde ie un tabel unde ie neshte patratzele in patratzelele unde scrie vanzari, scritzi cat atz vandut, in alea care scrie stoc ie cu stoc.
t: unde?
d: in meil
t: nu ie nic un tabel
d: trebuie sa fie, am verificat si sa dus
t: a, da, ie un tabel. ce sa scriu in iel in patratzzica cu vanzari?
d: vanzarile
t: si in aia de stoc?
d: stocul
t: si unde scrie data?
d: data
t: care data?
d: la care suntetz cand scrietz vanzarile su stocu
t: aha (paosa) si ce sa fac cu iel
d: il umpletz si il trimitetz inapoi
t: pe ce adresa?
d: pe aia pe care vam trimis io
t: aha (paosa) si cand va trebuie?
d: acu'
t: acu nu se puate
d: ba da, trebuie sa se puata
t: nu se puate ca vorbesc cu dvs de un sfert de ora si s-a terminat programu de lucru si trebuie sa plec ca ma asteapta sotzu sa lom copii de undse-s iei, luni cel mai devreme
d: imi trebuie acum
t: imi pare rau
d: asta ieste, o zi buna
t: la revedere
- gaga
eon cinshpe minute plec shi-mi adusei aminte ca nu va zisei cum fuse eri la vernisaju de expozitzia de pintura!
deci a fost frumos ca omu a pictat un peisaj in diverse stiluri shi diverse nuantze coloristice! ie drept ca abia pe la al 3-lea tur am opservat ca ie acelash peisaj, da` asta puate shi din motive de beutura care ierea la discretzie finca nu ierea multa lume! shi aiu, ierea neshte burgeri mah, ca tipu ierea(shi este, ca n-a murit)american shi a vrut sa suplinieze asta cumva!
tocma ce-mi suna telefonu! plec!
mai vb luni, poate pe noul sred superexclusivist!pa!
deci a fost frumos ca omu a pictat un peisaj in diverse stiluri shi diverse nuantze coloristice! ie drept ca abia pe la al 3-lea tur am opservat ca ie acelash peisaj, da` asta puate shi din motive de beutura care ierea la discretzie finca nu ierea multa lume! shi aiu, ierea neshte burgeri mah, ca tipu ierea(shi este, ca n-a murit)american shi a vrut sa suplinieze asta cumva!
tocma ce-mi suna telefonu! plec!
mai vb luni, poate pe noul sred superexclusivist!pa!
-

pishator danone numa ca si asta ie un fals ca si lu ala de nul cunoastem noi ca acolo unde ie dana trebe sa fie dana: ce puii mei...si restu
io nam povesti asa frumuase ca mie azi mia fost lene sa ridic receptoru nefiind pt nimenea care ma cautat
io nam povesti asa frumuase ca mie azi mia fost lene sa ridic receptoru nefiind pt nimenea care ma cautat
-

bre da io nu vorbesc cu nimenea la telefon...ce mijto.
io cica caut ca sa fac o cheste care e cu XML...da nustu sa fac asa ca scriu pe forum si lumea crede ca io muncesc
rom-elvetia 1-0
io cica caut ca sa fac o cheste care e cu XML...da nustu sa fac asa ca scriu pe forum si lumea crede ca io muncesc
rom-elvetia 1-0
-

Eu am venit duar in vizita la biuro si vad ca at-i puso de exclusiveli apsolute. Ie bine. Mai putin frustrant pt dorno-muste oripilante si alte animalutze care poate numa a citi si nu are drept la replica acilea
human being/being human
-

basstard - Junior Member