(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
foresta falticeni a inceput campionatul prin divizia c, dar mi se pare ca s-a retras ori a fost exclusa din cauza problemelor financiare
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
ai, ma, nu pot sa cred. echipa care a invins una dintre cele doua traditii ale fotbalului intergalactic sa nu mai fiinteze? cred ca a ajuns-o din urma blestemele.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
bre ala a fost cel mai adevarat meci de anul ala. si ce jucatori adevarati avea foresta, toti era de liga campionilor
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
da nu mai tin minte cine antrena pe atunci traditia mileniului. sa fie tot ala de era la nationala cand tricolorii furara fo cinci la Kosice?
ANTI
-
Am picat examenul de Masini Speciale. Am luat 7 la partial si 1 la final. :cry:
Din 11 oameni cat numara grupa, au picat 6..printre care si eu. Al draq profesor..chiar nu a auzit de mine..de m-a picat ?
Din 11 oameni cat numara grupa, au picat 6..printre care si eu. Al draq profesor..chiar nu a auzit de mine..de m-a picat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
stai sa vezi ce-o sa curga azi cu averturi si banari
auzi da tu credeai ca-l ia. hai bah sa fim seriosi tu crezi ca moshu-i dornea?
daca 6 nu l-au luat iti dai seama cum sunt ailalti 5
auzi da tu credeai ca-l ia. hai bah sa fim seriosi tu crezi ca moshu-i dornea?
daca 6 nu l-au luat iti dai seama cum sunt ailalti 5
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
moshule pai d-asta te-a picat bre ca te stie...
baicsule: nu bre era antrenor cel mai inteligent procuror din futbolul romanesc...incultuLe
baicsule: nu bre era antrenor cel mai inteligent procuror din futbolul romanesc...incultuLe
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-
memetshot - Mesaje: 7050
Nicholas...nu mai rade bah de mine...ca am stat toata noaptea sa invatz masina sincrona si masina cu poli inecatzi. ce stii tu ...care nici gimnaziu nu l-ai urmat ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
lasa-ma ca intr-o zi o sa ma duc la facultate si o sa bat un profesor. imi amintesc ca in anu IV aveam o materie numita Management si nu a vrut bulangiu sa ma treaca desi scrisesem o gramada. si m-am dus la el la catedra si am batut cu pumnu' in masa tipand la el : "cum sa nu trec ? am scris ! vedetzi pe foi ! " . si m-am uitat incruntat la el. si atunci zice el : "hai ca iti dau un 5. cine stie ce se mai intampla...daca nu te trec?! " .
dar o faza meseriabila tare s-a petrecut in anu II la materia numita Tehnologie. tot asa ...imi iesea 4. si ma duc eu la profa, o baba la 65 de ani : "haidetzi doama ! da-ti-mi si mie un 5...ca ma bata tata rau de tot daca am vreo restantza ! " . si mai ca nu i-au dat lacrimile la baba. mi-a dat 7. :yD
dar o faza meseriabila tare s-a petrecut in anu II la materia numita Tehnologie. tot asa ...imi iesea 4. si ma duc eu la profa, o baba la 65 de ani : "haidetzi doama ! da-ti-mi si mie un 5...ca ma bata tata rau de tot daca am vreo restantza ! " . si mai ca nu i-au dat lacrimile la baba. mi-a dat 7. :yD
-
moshule postu asta meseriabil ie de jurnal bre ce dracu iti irosesti talentu pe sei uat?
-
na. pe jurnal va povestesc altceva. dar disara. crestineste este sa fac un somnic acum. pa,pa ! servici usor in continuare ! *p
-
moshule postu asta meseriabil tare ie de jurnal bre ,ce dracu iti irosesti talentu pe sei uat?
-
am inteles din prima ce ai zis. o sa povestesc altceva si mai meseriash pe jurnal. :yD
fii linistit ! ca am o gramada de intamplari pt. un cititor atat de fidel precum dumneata, domnule eye !
Alexandru, tu de ce te bagi in vorba cu noi ?
fii linistit ! ca am o gramada de intamplari pt. un cititor atat de fidel precum dumneata, domnule eye !
Alexandru, tu de ce te bagi in vorba cu noi ?

-
jtiu moshule ca matale iejti dashtept si le intelegi din prima si antena1 numa ca mie imi juaca feste netu
aliosha si pe cand si parkinela?
aliosha si pe cand si parkinela?
-
Oribilul Mosh scrie:Nicholas...nu mai rade bah de mine...ca am stat toata noaptea sa invatz masina sincrona si masina cu poli inecatzi. ce stii tu ...care nici gimnaziu nu l-ai urmat ?
*lol*...imi pare foarte rau , dar trebuie sa te contrazic. Gimnaziu l-am facut odata cu scoala de corectie, ca-s precoce! Asa sa stii...tu ala care nici macar nu stii diferenta dintre sincrona si bincrona sau tricona! Belea ce esti!
Repetentule!
hahahaha....nu ma pot abtine..hahahaha...
-
Nicholas_Alex - Junior Member
Eu plec la facultate forumule si ne vedem mai tarziu.
Darkshines daca te supara cu ceva ce am scris Im sorry dar daca tu imi arati 1 milion de oameni care le place piercingu si au ajuns cineva eu iti arat alt milion care au avut foarte multe probleme din aceeasi cauza.
Zbye.
Darkshines daca te supara cu ceva ce am scris Im sorry dar daca tu imi arati 1 milion de oameni care le place piercingu si au ajuns cineva eu iti arat alt milion care au avut foarte multe probleme din aceeasi cauza.
Zbye.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
cubule, cum stai cu sesiunea ? eu tocmai ce am picat un examen. ce zici ? terminam si noi anu asta ? nu vezi ? a ajuns pana si Nicholas sa rada de noi...care a terminat 8 clase ca pe vremea lu Ceausescu era lege sa termine toata lumea !
-
Eu nu stau cu sesiunea, ma enerveaza, nu isi spala vasele dupa ce mananca si nu face dus decat la luna... Stau cu niste baieti de treaba, ne intelegem de minune... Treaba e ca ne cam plictisim, toata lumea in jurul nostru invata...
Aurolacul a vazut rauri de ciocolata... A fost in Paradis...
Aurolacul a vazut rauri de ciocolata... A fost in Paradis...
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
Am o idee de milioane! Da-ti spaga! Asa treceti si voi examenele. Asta daca vreti sa terminati anul asta. Eu i-am dat dirigintei un carton de Kent si un Toblerone, sa ma treaca clasa 7-a! Si ma trecut, dar cu 5..a dracu schioapa! I-am furat odata morcovii din gradina si muraturile de pe balcon...hahahaha
-
Nicholas_Alex - Junior Member
MiG29 scrie:Te duare capu...
inseamna ca-l ai.
aiule, apropo de chestia aia, cred ca antrenoru ala de renume planetar cred ca a fluidizat prea mult benzile de traditia intergalactica a luat cinci buabe in 38 de minute. oricum, ie o performanta, tre sa recunoastem.
ANTI
-