As vrea sa beau un coniac cu Catzelusha
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
As vrea sa beau un coniac cu Catzelusha
Draga Catzelusha,
Desi nici unul dintre noi nu te-a vazut niciodata, afla ca te pomenim adesea in discutiile noastre. Tu poate nici nu stii dar esti unul dintre subiectele tabu de la intalnirile forumiste.Un fel de laimotiv, despre care se pomeneste regulat. (regulat...adica cu regularitate. nu se refera la fu*ut).
Cativa dintre bunii mei prieteni de aici din Bucuresti si-au exprimat dorintza de a te cunoaste si in realitate. Evident dorintza lor o impartasesc si eu. Probabil ca ne esti tuturor draga datorita nickului tau, care este foarte simpatic....si de ce nu, poate si prin prisma purtarii tale pe forum in ultima vreme.
Iti adresez o invitatie. Te-as anunta telefonic, dar ai evitat sa-mi dai numarul tau. (nu stiu din ce motiv). Vad ca nici pe yahoo messenger nu mai intri. Deci...doresc foarte mult ca in aceasta vara sa bem un coniac impreuna. Imi accepti invitatia ?
Daca mai vrea cineva sa bea un coniac cu catzelusha sa scrie aici.
Al vostru prieten, Oribilul Mosh
Desi nici unul dintre noi nu te-a vazut niciodata, afla ca te pomenim adesea in discutiile noastre. Tu poate nici nu stii dar esti unul dintre subiectele tabu de la intalnirile forumiste.Un fel de laimotiv, despre care se pomeneste regulat. (regulat...adica cu regularitate. nu se refera la fu*ut).
Cativa dintre bunii mei prieteni de aici din Bucuresti si-au exprimat dorintza de a te cunoaste si in realitate. Evident dorintza lor o impartasesc si eu. Probabil ca ne esti tuturor draga datorita nickului tau, care este foarte simpatic....si de ce nu, poate si prin prisma purtarii tale pe forum in ultima vreme.
Iti adresez o invitatie. Te-as anunta telefonic, dar ai evitat sa-mi dai numarul tau. (nu stiu din ce motiv). Vad ca nici pe yahoo messenger nu mai intri. Deci...doresc foarte mult ca in aceasta vara sa bem un coniac impreuna. Imi accepti invitatia ?
Daca mai vrea cineva sa bea un coniac cu catzelusha sa scrie aici.
Al vostru prieten, Oribilul Mosh
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
daca nu bei coniac...te potzi intlani cu Gabizz. el ar aprecia mai mult gusturile tale.
acest subiect este dedicat numai celor ce doresc sa bea un coniac cu Catzelusha.
acest subiect este dedicat numai celor ce doresc sa bea un coniac cu Catzelusha.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Nu-i rau nici asa ! Dar daca beau un whisky cu cola si gheata, merge? Ca nu-mi place coniacul ! Si-apoi daca plateste Catze... ca si-asa va trebui sa faca cinste dupa ce termina examenele !
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Mama ce subiect mishto!
Adevarul e ca topicul asta este singurul motiv pentru care ma bucur azi,deoarece am avut o zi de kkt...dar sa nu intram in amanunte.Din lipsa de timp,draga moshulica,nu prea pot intra pe yahoo asa des,dar in weekend ma potzi gasesti sigur ;r
Motivul pentru care nu-ti dau numarul meu de telefon ti l-am mai spus,insa invitatia la un coniac o accept cu multa placere shi iti fac eu cinste..asta daca vii in Iasi. ;-)
Cu mult drag,a ta Catzelusha. :love:

Motivul pentru care nu-ti dau numarul meu de telefon ti l-am mai spus,insa invitatia la un coniac o accept cu multa placere shi iti fac eu cinste..asta daca vii in Iasi. ;-)
Cu mult drag,a ta Catzelusha. :love:
- Catzelusha
salutare
mdea...un coniac este ceva romantic sa bei cu o domnisoara? dar de ce nu bei un vin rosu ca e mai romantic...la coniac..nu e asa de romantci...doar ca e o intalnire de afaceri..nu de dragoste..am dreptate nu?
- Pictorul
- Junior Member
vinul roshu e la vechii pictori din evul mediu. pentru ei reprezenta o sursa de romantism. se dezbracau in pula goala , beau un pahar de vin roshu si incepeau sa picteze. cica doar asa le venea inspiratzia.
distinsii domni si distinsele domnisoare beau un coniac.
oamenii de afaceri beau whisky.
distinsii domni si distinsele domnisoare beau un coniac.
oamenii de afaceri beau whisky.
-
Eu daca beau de obicei beau bere ca e prea tare coniacul dar nu ma dau innapoi de la a bea ceva cu forumistii.
Deci data viitoare cand vin prin BT(Bucuresti) ma autoinvit la intalnirea forumista.
Deci data viitoare cand vin prin BT(Bucuresti) ma autoinvit la intalnirea forumista.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
eu prefer vinul rosu coniacului. moshule, cine e catelusha, ca poate ma intalnesc cu ea?
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
e iubita mea din Iasi. intalneste-te, dar sa te portzi frumos cu ea. cel mult o potzi duce la o amandina.
-
catharsis,sunt intr-adevar din iasi,iar daca vrei sa ne intalnim n-am nimic impotriva numa[cum spunea moshul] sa te portzi frumos. 

- Catzelusha
pai ma port frumos, dar momentan am sesiune. daca ne intalnim, ne intalnim dupa sesiune si poate ne face sly legatura. sau vrei o intalnire numai cu mine? 

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
hahahha!pai mie imi este indiferent,fie ca vine sly,fie ca suntem numai noi 2.lasa ca mai vedem noi.bafta!
- Catzelusha
O sa vin la Iasi. dar nu sa beau un coniac cu Catzelusha. Catzelusha are un nou iubit. pe catharsis. :yD
voi veni sa beau un Campari Orange cu sly si Pisica.
-
;P ;P ;POribilul Mosh scrie:O sa vin la Iasi. dar nu sa beau un coniac cu Catzelusha. Catzelusha are un nou iubit. pe catharsis. :yD
- Catzelusha
quote la postur anterior = avertisment
---------------------
bine. nu mai vin sa beau Campari Orange cu sly si Pisica. vin sa beau o bere la halba cu intoxic8 si Andrei. :yD
---------------------
bine. nu mai vin sa beau Campari Orange cu sly si Pisica. vin sa beau o bere la halba cu intoxic8 si Andrei. :yD
-
Heeei, la naiba! Da' prin forumu' asta nu bea nimeni whisky cu cola si gheata, ca parca vad ca ramin iar pe-dinafara.... Si daca eu beau whisky, se cheama ca sunt om de afaceri ? Asta-nseamna ca, dupa ce ca nu beau coniac, mi-am mai gresit si cariera... 'tui!
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
cu tine , catharsis beau o sampanie si mananc niste piscoturi. *p
daca ai vin roshu facut de tine la Suceava...nu renuntz.
Necko...lasa-ne cu whisky. stim ca bei doar apa plata.
daca ai vin roshu facut de tine la Suceava...nu renuntz.
Necko...lasa-ne cu whisky. stim ca bei doar apa plata.
-
Scorpiutzo pai iti propun sa bem orice vrei tu...fac io cinste;)
ce zici? by the way misto avatarul ...mai stai si tu online pe messenger k vreau sa ne cunoastem
moshule nu cred k intoxic8 aka prima8sin va sta la aceasi masa cu andrei...dont ask why;)
ce zici? by the way misto avatarul ...mai stai si tu online pe messenger k vreau sa ne cunoastem

moshule nu cred k intoxic8 aka prima8sin va sta la aceasi masa cu andrei...dont ask why;)
The wind of change blows straight into the face of time
Like a storm wind that will ring the freedom bell
Like a storm wind that will ring the freedom bell
-
sly - Mesaje: 2918
treba sa scriu si eu ceva aici...de vreme ce o cunosc pe catzelusha de la gradinitza
....in fine eu ma duc la un suc cu ea...

But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
-
DarkMoon - Junior Member
suc potzi bea cu Gabizzu.
Catzelusha bea numai coniac sau rom cubanez.
Catzelusha bea numai coniac sau rom cubanez.
-
Nightmare,sigur ca vreau sa te cunosc personal.La vara,poate,dupa ce terminam amandoua cu examenele poate vii la Iasi. ;-)
Oricum,peste o saptamana maxim,o sa putem lua legatura shi telefonic.
Oricum,peste o saptamana maxim,o sa putem lua legatura shi telefonic.
- Catzelusha
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii