Dj Project-Lumea ta

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Dj Project-Lumea ta

Mesajde Matrashita » Dum Ian 04, 2004 6:20 am

Melodia asta m-a uns pe suflet inca de la aparitia ei..baietii de la DJ PROJECT s-au declarat nemultumiti de videoclip insa melodia face toti banii.Vocea solistei este de asemenea reusita.
Este vb de o solista de studio care nu vrea inca sa apara in atentia publicului,dar are o voce f frumoasa.
Si versurile sunt dragutze...
Voi ce parere aveti despre melodie?:)
Daca vrei sa schimbi lumea incepe cu tine insuti!
Matrashita

Re: Dj Project-Lumea ta

Mesajde Amnesia » Dum Ian 04, 2004 7:17 am

Sound-ul este neobisnuit de bun pentru plaiurile noastre! Cred ca este una dintre cele mai bune piese dance din ultima vreme. Eu am auzit-o pentru prima data la Kiss sau la ProFM pe 24 dec. 03. Deocamdata clipul poate fi vazut doar din cand in cand pe Atomic.
fadding...
Amnesia
Junior Member

Mesajde Unregistered » Mie Ian 14, 2004 3:00 am

Reusita piesa, o ascult in momentul de fatza...mi-a placut din prima, singurul lucru care nu ma prea incanta este frefrenu, piesa suna supr si parca refrenu nu are destula substanta/parca nu este demn de melodie, ma rog e parerea mea..in rest ce sa zic suna bine bine..mai ales cum incepe...

" te caut prin vise dar nu esti tu
e doar un strain sau poate nu
el nu ma iubeste si nu ma gaseste intr-o alta poveste cum faci tu
sau poate ca si eu m-am schibat tot timpul ce ai fost plecat
ca zilele mele au fost foarte grele caci totu-i pustiu cand nu esti tu "

E o melodie deloc optimista, dar cu toate astea te incarca de energie...

p.s. Io acum imi iau de pe net L'Amour Toujours - Gigi D'Agostino, piesa geniala, nu credeti? lol
Unregistered

Mesajde I`m With You » Vin Ian 16, 2004 6:32 pm

Melodia asta e super...Prima data cand am auzit-o mi-am zis : "Hmmm...e una obijnuita",dar mi-a dedicat aceasta piesa o amica (prietena buna) si ...mi-am dat seama cat poate fi de klumea.
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
I`m With You
Junior Member

Mesajde Unregistered » Joi Ian 22, 2004 8:40 am

Am auzit prima oara piesa asta acum 2 zile pe net la Radio21(locuiesc in State) . N-aveam idee cine o canta , insa pana la urma am reusit s-o gasesc si downlodez de pe net !
Fara doar si poate eu o consider cea mai buna piesa dance scoasa pana acum pe piata romaneasca ! O ascult efectiv non-stop ( si rar mi s-a intamplat sa-mi placa o melodie de prima data de cand am auzit-o) . Sound-ul e superb, ritmul la fel ..iar vocea fetei excelenta ( M-am documentat si eu putin despre ei , intradevar e o solista de studio din Buzau si se pare ca nu ar avea intentii sa ramana cu baietii la Timisoara-pacat-)
Si ca sa-mi inchei ideea, astept cu nerabdare si versiunea in lb engleza. E o melodie cu mult peste ce se difuzeaza aici in cluburi !
Felicitari incaodata ptr melodie ...insa partea nasoala a problemei este ca am devenit cam adictive ..o ascult acasa , in masina , la munca ...;-)
Unregistered

Mesajde euL » Mie Feb 04, 2004 9:59 am

Super marfa melodia Dj Project - Lumea ta..nota 10 de la mine :P :U
Deep is smile
euL
Junior Member

Mesajde Calinescu » Sâm Feb 07, 2004 2:10 pm

intrebarea mea e....ce cauta platanele alea in videoclip.....sau mixeru. sa-mi raspunda cineva avizat
Calinescu
Junior Member

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii