ce tot atatea intrebari?
ce seriale? ce replici de agatat? ce filme? ce sex aveti???
nu credeti ca ar trebui sa trecem peste mentalitatea asta de "intru pe mirc ca sa ahat ceva"?
atata prostie
12 mesaje
• Pagina 1 din 1
LOL
Mane faza cu care sunt cele mai uzitate replici de agtzat:))
aia e asha de nepusa masa
da cine drak............................agatza fete pe net
?????
shi daka u consideri prostie postul pe care l-am scris yo tzi-o resepct e ........parerea ta
aia e asha de nepusa masa
da cine drak............................agatza fete pe net
?????
shi daka u consideri prostie postul pe care l-am scris yo tzi-o resepct e ........parerea ta
- Hack
- Junior Member
prostie, exact
De ce la baieti le sta capul doar sa agate fete, de ce n-ar incepe prin a vorbi cu ele, lea cunoaste si pe urma restul
nu exista doar agatare si sex in viata!
mai sint si alte chesti:sa cunosti persoana care iti place de exemplu!
- Vizitator
Re: atata prostie
Initial trimis de vali
ce tot atatea intrebari?
ce seriale? ce replici de agatat? ce filme? ce sex aveti???
nu credeti ca ar trebui sa trecem peste mentalitatea asta de "intru pe mirc ca sa ahat ceva"?
Da, ce cantareti va plac, ce actori, cat sex aveti, cum il aveti, unde il aveti de obicei ? Nu cred ca lumea intra pe mirc ca sa agatze ceva, desi aici se ajunge..Itra sa se distreze, si pentru majoritatea asta e distractia cea mai cea..Acuma si tu, cica gusturile nu se discuta, doar ca persoanele de fatza se exclud
- tzucu
- Junior Member
Re: prostie, exact
Initial trimis de Anonim
De ce la baieti le sta capul doar sa agate fete, de ce n-ar incepe prin a vorbi cu ele, lea cunoaste si pe urma restul
Nu stiu de ce ne sta capul numai la asta, da incepem prin a vorbi cu voi, ca sa vezi cate compromisuri facem pentru ceea ce tu numesti "pe urma restul"..

- tzucu
- Junior Member
Re: prostie, exact
Initial trimis de Anonim
Ba da, in viata exista doar agatare si sex!
Ieri parca, daca mi-aduc aminte .. m-am agatat in clanta usii..
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Re: prostie, exact
Initial trimis de tzucu
Nu stiu de ce ne sta capul numai la asta, da incepem prin a vorbi cu voi, ca sa vezi cate compromisuri facem pentru ceea ce tu numesti "pe urma restul"....Adevarul ca majoritatea ne gandim la restul si cand stam de vorba, si cand incercam sa va cunoastem ( really pathetic, i know ) , ca de reusit mai greu..Dar daca "restul" e pana la urma sfarsitul, de ce sa mai facem chestia cu vorbitul, etc, ce e asta, ritual ?
Da, efectiv, vorbiti cu noi dar este doar pentru ca numai vreti:SEX
si asta este pathetic cum zici tu! Voi nu incercati sa ne cunoasteti, de fapt ba da dar este doar ca sa ajungeti la punctul: sex Cand vreti doar asta de la o fata, se vede, ea intelege ca nu cautati nimic mai mult si este pacat pentru ca o relatia este bazata si pe dragostea, comunicatie dar cred ca tu n-ai fost niciodata indragostit de o fata daca nu ai intelege ceea ce zic si inca ai intelege-o foarte bine! Apropo, pentru informatie, nu este absolut deloc un ritual!!!
- Vizitator
Re: Re: prostie, exact
Initial trimis de WOLF
Ba da, in viata exista doar agatare si sex!
Ieri parca, daca mi-aduc aminte .. m-am agatat in clanta usii..
Daca chiar crezi ca numai asta exista in viata, nu o sa ai mult succes la fete, crede-ma!
- Vizitator
de ce sex?
vreau shi noi sa fecm sex acum cat mai putem...ca pe urma de undE???
nu-i asha baieti????
nu-i asha baieti????
- Vizitator
In cazul in care o mare parte din fete umbla pana si iarna cu fuste scurte cat o palma si nu se gandesc decat la bani si alte alea, mi se pare normal ca si tipii sa se gandeasca doar la sex, cum zici tu ...
Parerea mea este ca sunt mult prea multe fete carora le sta mintea numai la sex si la bani, insa mai rar gaseshti o tipa frumoasa, care sa se imbrace decent si care sa nu faca praf cand deschide gura (adevarul e ca fetele de acest gen pe care le shtiu, se pot inumara pe degetele de la o mana), asha cred ca se explica ceea ce vezi tu pe forum ...
procentajul ridicat al fetelor de moralitate indoielnica ... carora nu ai ce sa le faci, decat sa le .... asta e problema.
Cat despre replicile cu agatzatul si alte alea, e normal, toti cred ca asta e problema, daca ii torni ceva romantic sau mai shtiu eu cum uneia, tipa pune botul instant (ce tampenie) - cred ca asta e pentru aia de 13-14 ani
Parerea mea este ca sunt mult prea multe fete carora le sta mintea numai la sex si la bani, insa mai rar gaseshti o tipa frumoasa, care sa se imbrace decent si care sa nu faca praf cand deschide gura (adevarul e ca fetele de acest gen pe care le shtiu, se pot inumara pe degetele de la o mana), asha cred ca se explica ceea ce vezi tu pe forum ...
procentajul ridicat al fetelor de moralitate indoielnica ... carora nu ai ce sa le faci, decat sa le .... asta e problema.
Cat despre replicile cu agatzatul si alte alea, e normal, toti cred ca asta e problema, daca ii torni ceva romantic sau mai shtiu eu cum uneia, tipa pune botul instant (ce tampenie) - cred ca asta e pentru aia de 13-14 ani
- Sopra Tutt1
- Junior Member
pareri si pareri
Mereu generalizati.Ca baietii se uita doar la fuste scurte si fetele numa la bani.Sa stii ca fetele sunt egale cu baietii fiindca credeti nu credeti ele gandesc la fel chiar daca nu vor sa recunoasca.
Cat despre ....sex:DPai mai oameni buni fara sex nu ne-am mai "inmulti" nu?!Nu sa ne cunoastem cel mai bine cred eu ca mai conteaza ca dupa sex automat stii mai multe decat stiai inainte.
Dar fiecare are parerea lui....
Cat despre ....sex:DPai mai oameni buni fara sex nu ne-am mai "inmulti" nu?!Nu sa ne cunoastem cel mai bine cred eu ca mai conteaza ca dupa sex automat stii mai multe decat stiai inainte.

Dar fiecare are parerea lui....
- Angelove
- Junior Member
12 mesaje
• Pagina 1 din 1