C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
hai la multi ani care este
ai dreacu sa fiti voi cu insinuarile ca io fusei pe baricade de la 8 da ma bagara astia derect in strung sa strunjesc lu injineru sef arborele cotit si numa ce termenai ptiu ca frumos iesi.
bah am vazut pictoru nenica ...ie profund hai ca mapuc de lectura ca vazui 6 pajini necitite de sambata la pranz
matinalu este ?
ai dreacu sa fiti voi cu insinuarile ca io fusei pe baricade de la 8 da ma bagara astia derect in strung sa strunjesc lu injineru sef arborele cotit si numa ce termenai ptiu ca frumos iesi.
bah am vazut pictoru nenica ...ie profund hai ca mapuc de lectura ca vazui 6 pajini necitite de sambata la pranz
matinalu este ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
am ajuns shi eo la .... nu vreau sam spurc gura cu cuvinte urate in prima zi a sactamanii. da iaj ura lu omu carea inventat zioa asta, ca numa da asta sa aiba parte! ce plm!
in alta ordine de idei, mie somn! az frec menta pan la trei cand am shedintza
in alta ordine de idei, mie somn! az frec menta pan la trei cand am shedintza
-

neatza - Mesaje: 5820
io-te aiu shi shi matinalu vaz ca-i deja in sectziea de laminate! sa vedem ce primii az de pus in boxe!
deci eo ajunsei la concluzia ca francejii, in afara de muzica proasta, fac shi muzica mai putzin pruoasta! shi asta o zic nu din motive de dorintze negre de uitare, care este doar o piesa cumintzica!...
...parerea mea...
deci eo ajunsei la concluzia ca francejii, in afara de muzica proasta, fac shi muzica mai putzin pruoasta! shi asta o zic nu din motive de dorintze negre de uitare, care este doar o piesa cumintzica!...
...parerea mea...
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bd la tuata lumea. sanatoshi? voinici? voioshi?
auz bre nici najung bine la treadu care este ca ma pocneshte de la intrare un pemeu de la copilu ala de se certa cu stefan shi afex pe treadu cu facultatea cica daca am eo pe undeva indesate nishte subiecte de pe la olimpiadele de logica. care, io? deci sa redirectionez pemeu lu stefan, lu afex sau lu amandoi? :con: ashtept opinii shi sugestii.
auz bre nici najung bine la treadu care este ca ma pocneshte de la intrare un pemeu de la copilu ala de se certa cu stefan shi afex pe treadu cu facultatea cica daca am eo pe undeva indesate nishte subiecte de pe la olimpiadele de logica. care, io? deci sa redirectionez pemeu lu stefan, lu afex sau lu amandoi? :con: ashtept opinii shi sugestii.
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocturno pemeu trebe directionat clar la dornea. iel ie bre cu lojica
matinale tzam mai zis sa nu mai imi spurci emailu cu prostiile tele din domeniul grohaelilor si pleoscaielilor ca ii dadui cu ajax cu iz de lamaie sambata. consuma oxigenu altora nu mie, da?
baicsu?
matinale tzam mai zis sa nu mai imi spurci emailu cu prostiile tele din domeniul grohaelilor si pleoscaielilor ca ii dadui cu ajax cu iz de lamaie sambata. consuma oxigenu altora nu mie, da?
baicsu?
-

eo primii o dorintza neagra care brobabil are legatura cu urarea facuta de matinal celui care a inventat ziua de luni...
ce naiba va inghesuitz sa scritz ca parca se grabejte fata mare la maritat?
noapteurno, eo zic ca un pemeu ieste ceva intim, care arata anumite sentimente si trairi intime si nui frumos sal aratz la altzii... sau da-l pe katerinci ca asa sigur il vede totzi inteligentzii, nanuci, dormi, careor mai phi
ce naiba va inghesuitz sa scritz ca parca se grabejte fata mare la maritat?
noapteurno, eo zic ca un pemeu ieste ceva intim, care arata anumite sentimente si trairi intime si nui frumos sal aratz la altzii... sau da-l pe katerinci ca asa sigur il vede totzi inteligentzii, nanuci, dormi, careor mai phi
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bre oamini buni, ma pune dracu cant ajung la .... sa intru la forumistu vietzii ca sa vedem shi noi ce shi cum. citesc cu greu o argumentatzie de trei randur, dupe care vad ca ie bine. oaminii ie in ordinea stabilita.
dupaia ved mai jos "clasament final definitiv fifti/fifti suna un preten" o cu totu alta treaba. deci alt clasament. deci acuma intreb shi eo publicu: ce plm sentanpla dom'le?
nu de alta, da eo am acuma acelash sentiment cantodeauna la votare in romania: nu conteaza pe cine votez, ca tot numa cine trebe iese.
deci da! plm!
dupaia ved mai jos "clasament final definitiv fifti/fifti suna un preten" o cu totu alta treaba. deci alt clasament. deci acuma intreb shi eo publicu: ce plm sentanpla dom'le?
nu de alta, da eo am acuma acelash sentiment cantodeauna la votare in romania: nu conteaza pe cine votez, ca tot numa cine trebe iese.
deci da! plm!
-

bre truditorilor, vazurati mai cafteala spectacol intre marea Nikita si tipa aia de-i zic astia Savarina? nikita asta io crez ca in curand o sa se bata la K1, atat de plina de valuare ie...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
a fost beton pacat ca durat atat de putin. a fost aproape la fel de adevarat ca atuncea cand am vazut laiv cum a primit doua perechi sanatoase de palmi de la un nene care incepuse sal ia cu ametzeli de la filosofelile ei de cartier.
-

nu mai aruncatz vorbe fara linkuri, pll :grr:
unu: taiema omoarama io nu gasesc tredu cu forumistu lumii, datz si mie un link
doi: atz vazut ca dormea e acu mr toe? deci cum il cheama? teofil dormea, teodor dormea, teodorescu dormea, tudor dormea? uare cum il chiama? (scriind despre asta simt o nevoie impetuasa sa vizitez locu ala in care te inchiz sa bei bere)
trei: mie sete
unu: taiema omoarama io nu gasesc tredu cu forumistu lumii, datz si mie un link
doi: atz vazut ca dormea e acu mr toe? deci cum il cheama? teofil dormea, teodor dormea, teodorescu dormea, tudor dormea? uare cum il chiama? (scriind despre asta simt o nevoie impetuasa sa vizitez locu ala in care te inchiz sa bei bere)
trei: mie sete
- gaga
bre, da` uitai sa salut schimbarea la fatza a lu dornea! amu ie Mr. Teo! poftim de mai te leaga de laptele vacilor intelijente!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=10443&goto=newpost forumistuu soarelui care este!
nocturna, deci nikita a mai luat-o laiv o data?!
teodor il chiama, ca-shi plasa adresa de mail pe forumu` pt. alde raduciou aia din afara!
nocturna, deci nikita a mai luat-o laiv o data?!
teodor il chiama, ca-shi plasa adresa de mail pe forumu` pt. alde raduciou aia din afara!
-

breh tu ai zis ceam zis eo si apoi ai tot zis, mai taci si tu din maini sa apuc sa vaz sio ce si cum ...
si da link la aia cu nikita vietzii si merci pt ala cu forumizdu lumii
jruhgfj: clar, pe ceme ie tuailaitzon az, apare dispare scrie nu scrie phui
si da link la aia cu nikita vietzii si merci pt ala cu forumizdu lumii
jruhgfj: clar, pe ceme ie tuailaitzon az, apare dispare scrie nu scrie phui
- gaga
bre, da` io am o intrebare generata de complexu provincialului( ie un Complex Comercial aicia la mine-n urbe!) Cine plm(c.n.) ie nikita asta, ca deshi are doo dejete de frunte, mie-mi umplu tot iecranu superplat dealtfel al teveului?
Ierea sa zic al teveului vietzii care este, da`mi adusei aminte ca nush ce-i cu iepitetu` ala, ca neatza nu-mi zise shi mie cum este de-i al vietzii!
Ierea sa zic al teveului vietzii care este, da`mi adusei aminte ca nush ce-i cu iepitetu` ala, ca neatza nu-mi zise shi mie cum este de-i al vietzii!
-

-

file, ca te vad familiarizat cu complexele, deci daca ai auzit tu de complexul baiatului de cartier: se ia un baiat complexat, mic, urat, prost shi cu buben cap care musai tre sa traiasca in shi pentru cartier, shi se face cu crosover intre baiatu complexat shi mushcii lu vandam. dupa care iei complexu baiatului de cartier shil transpui pe o fata care e umpic diferita de baiatu mic, doar umpic, in sensul ca e mare, fuarte mare, in rest acelash complex, aceleash buben cap. priceput?
-

bre, sa mor eo, nu credeam ca pot pentru ca sa rad cu lacrimi luni de dimineatza, da uite ca nea dornea a facut inposibilu posibel:
cum erea aia cu "intro sotzietate fara moral shi fara printzipuri care va sa zica nu le are"?
Mr Teo scrie:Domle bacsiniu deosebirea e (cel putin pentru mine care conform rockerilor nu le am) ca primul e clasament la kterinca facut din voturi fara motivatie solida si al doilea clasamentul oficial facut din voturile bine gandite si cu argumentare buna.
cum erea aia cu "intro sotzietate fara moral shi fara printzipuri care va sa zica nu le are"?
-

mah, nikita ie o golanca de la bukale plina de bashini in cap, au tot dato pe la teveu ca cum sa descurcat ia si cum ii batea ia pe totz...
mafiotzii mei din carter o jtiau ca batea centru, si cam totzi ii dadusera cate o mama de bataie de control, ie una grasa si vlajganca care sembraca in tzuale mulate de :bleah:
vietzii ie un fel de plt? hai ca mai ai umpic si tentreci la dormisme cu uomu asta teo(filus)
mafiotzii mei din carter o jtiau ca batea centru, si cam totzi ii dadusera cate o mama de bataie de control, ie una grasa si vlajganca care sembraca in tzuale mulate de :bleah:
vietzii ie un fel de plt? hai ca mai ai umpic si tentreci la dormisme cu uomu asta teo(filus)
- gaga
nocturna, ie beton iecsplicatzia matale! nici cu un desen sau prin metoda cu segmente nuntzelegeam mai bine! brava shi merci!
da` io nuntzelegeam cum adica de aparu aia pe sticla din neant! adica ce invarte sau cine-o invarte pe iea(deshi asta ar fi cam greu!)!
da` io nuntzelegeam cum adica de aparu aia pe sticla din neant! adica ce invarte sau cine-o invarte pe iea(deshi asta ar fi cam greu!)!
-

neatza, deci da! de unde rezulta ca shi forumistu ala ie tot al vietzii!
-

bre mai terminai si io o trebusuara ...si aia (cn), mai lecturai putin din capodopere , ma pishai pe mine de ras, schimbai desuurile deja si ma intorsei voios pe cemeu unde vaz ca lumea buna ,clasa terorista (c.dornea) discuta aprins de nikita. io am o mica nelamurire , de ce-si certa ia antrenoru in timpu luptei?
-

mai phoote unu altu, a tot dato pe la teo acu ceva vremi cand ma mai uitam eo la teveu...
bai daca ash sti cat la suta ie serios omu asta aj rade si mai tare, da am ras oricum siasha:
neatzule, ti sa pus piticu pe OM sau stai in locu aiului sa nush pearda tonusu?
bai daca ash sti cat la suta ie serios omu asta aj rade si mai tare, da am ras oricum siasha:
Am gatit tot weekend-ul. Imi place la nebunie sa-mi fac de lucru in bucatarie. Ieri, de exemplu, am pus etichete pe toate borcanele si ustensilele folosite in aceasta camera a zeului Bachus. Sau cum il cheama pe ala cu mancarea. Ares nu este oricum, ca el era ala cu calcaiul. Parca.
neatzule, ti sa pus piticu pe OM sau stai in locu aiului sa nush pearda tonusu?
- gaga
bre, am terminat shi eo de citit jurnalu lu dornea. orce comentariu ar fi eclipsat de retorica de acolo. am inceput sabtamana bine: am ras cu lacrimi!
asdkogf: nu mi sa pus pata. da asha sunt eo baiat bun. pun shi eo mana cand vad ca are cineva probleme cu limba.
asdkogf: nu mi sa pus pata. da asha sunt eo baiat bun. pun shi eo mana cand vad ca are cineva probleme cu limba.
-

pun shi eo mana cand vad ca are cineva probleme cu limba.
poi mai deunazi te laudai la unii de pe aci ca pui alte alea, sau e aleatoriu, ca sa nu zic adicent?
dormea ie cacator da parcal bate nanuka (bine, ie si fomeie, ie mai putzin inclinata catre gandire <- ca sa numi iau ban - din nashtere avand desavantaju secsului pe carel poseda. sau nu.
- gaga
eo nu ma laud bre cu trebi dastea. modestia ma caracterizeaza! shi in plus, eo aj fi vrut intro prima faza sa pun plmu in loc de mana, da am zis ca sa no lom ashea navalnic de cu luni de dimineatza.
-

amu citii shi io ce i se-ntampla lu dornea in autobusu cu flegma pe matusha tipei, ceea ce, coroborat cu stat atarnat de bara ca ie prea mic, ma duce la concluzia ca ajungea cu capul in zona mainilor tipei! de unde rezulta ca ori are el 1.20 m, ori ierea tipa de 2 m!
-