C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bre cum plm sa declar saptamana asta saptamana nealcolica cand tocma ce primi o lada cu dooshpe popice de camino real?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
poi cum alfel? jurnalu analfabetului infrigurat si al pretenului incetzoshat sunt cele mai pishatuare, ma si mir ca natz bagat nica pe veghe si recenzii?!!
modest alaturat de neatza suna cam aiurea, zic eo
asdjg: aiule, mie mie sete
modest alaturat de neatza suna cam aiurea, zic eo
asdjg: aiule, mie mie sete
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
shi da cand are doi?
mie o lene.
deci mia cazut in mana shi din mana jurnalu entomofilului. vroiam sa bag nishte comentarii impertinente da' creca il bag direct la analiza, ca e prea profund.
mie o lene.
deci mia cazut in mana shi din mana jurnalu entomofilului. vroiam sa bag nishte comentarii impertinente da' creca il bag direct la analiza, ca e prea profund.

-

nocturna - Mesaje: 8725
Bon diminee tarziee truditeuri.
Io ma-m stropsit de dimineatza: de porc faza cu forumusca lunii.
Macar de puneau 2 categorii: forumistu lunii si formuistu lunii. Lasau la forumist pe dornica & company si la aialalta categorie se puteau tot vota intre ei.
Ma duc ca sa ma relacsesc pe journaluri
Io ma-m stropsit de dimineatza: de porc faza cu forumusca lunii.
Macar de puneau 2 categorii: forumistu lunii si formuistu lunii. Lasau la forumist pe dornica & company si la aialalta categorie se puteau tot vota intre ei.
Ma duc ca sa ma relacsesc pe journaluri
human being/being human
-

basstard - Junior Member
danone carei bre ala cu mesaj de mai sus? nu jtiu la cine/ce te referi
nocturno bagal bre la analize , iai probe de sange si fiere
reiterez: baicsu?
nocturno bagal bre la analize , iai probe de sange si fiere
reiterez: baicsu?
-

bassule, vezi mail sau subectu cu concerte (anuntzuri in spetza)
nush aiule cinei, mi sa parut si mie asa...
reitereaza baicsu dacasha vrei tu ca vaz ca cu setea te feresti ...
nush aiule cinei, mi sa parut si mie asa...
reitereaza baicsu dacasha vrei tu ca vaz ca cu setea te feresti ...
- gaga
danone il citez pe nea tomita "luni sedinta ,marti sedinta (...) si gal gal gal cu popescu, si gal,gal,gal cu ionescu...pai de unde atata gal,gal,gal? "
deci : PAOSA !!! macar cateva zile ca tomna cemi semanai o samanta de ficat ,ii dadui neshte ingrasaminte , o udai si sa vaz daca creste ,macar sa dea in parg ca sa pot relua activitatea normala ca acusi vine sorocu la culturile din prima epoca
deci : PAOSA !!! macar cateva zile ca tomna cemi semanai o samanta de ficat ,ii dadui neshte ingrasaminte , o udai si sa vaz daca creste ,macar sa dea in parg ca sa pot relua activitatea normala ca acusi vine sorocu la culturile din prima epoca
-

ba am lipsit si io olecutz si voi umplurati o pajina...
deci:
1. aiule, da chiar ai ochi frumosi
2. si la mine o sa fie saptamana nealcoolica.
3. ia nu va mai luatz de mujte...ca are un jurnal belea
4. vazurati bre ca suntem ZEI?
deci:
1. aiule, da chiar ai ochi frumosi
2. si la mine o sa fie saptamana nealcoolica.
3. ia nu va mai luatz de mujte...ca are un jurnal belea
4. vazurati bre ca suntem ZEI?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre io ca sal parafrazez pe un mare ganditor in viata sunt bachus zeul mancarii
wiuyruyr: tocma ce citi un mesaj de profunda profunzime filosofica si nu numai . un maitza , tot diasporean deal danei : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=228986#post228986
wiuyruyr: tocma ce citi un mesaj de profunda profunzime filosofica si nu numai . un maitza , tot diasporean deal danei : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=228986#post228986
-

bah io nu mai pot sa mor io
tocma a aparut in librarii ultima pajina a jurnalului lu awro lake si lam devorat pishanduma instantaneu .
danone ai de munca pe analize.
matinale tu cand esti Manga esti animat sau nu?
tocma a aparut in librarii ultima pajina a jurnalului lu awro lake si lam devorat pishanduma instantaneu .
danone ai de munca pe analize.
matinale tu cand esti Manga esti animat sau nu?
-

-

danone matale iesti zeita scrierilor alese noi cu mancarea cu zeu masii si ceo mai iesi . in plus la mine neuronu se reface cam pe miercuri ,joi si scapam momente importante ca daca nu baji analiza la vreme ne aglomeram si iar nui bine
-

danonino, da-mi shi mie un link cu analizele alea ca puate imi vine expiratzia shi scriu shi eo!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
poi am beut doo beri si mie cam somn, si porma aurolacea ie prea putzin suptil de analiza da fie ...
shi inco cheeeestie, cine ne-a facut zei? ca am ratat
naie http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=228997#post228997
shi inco cheeeestie, cine ne-a facut zei? ca am ratat
naie http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=228997#post228997
- gaga
nocturno...sa te citez "moshu care a intzeles cum functioneaza sistemul shi il aplica cu succes " - tu chiar crezi ca ie atat dentelegent?
dana: neor facut zei pi comentarii la forumuistu lu lunii
dana: neor facut zei pi comentarii la forumuistu lu lunii
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

alaleo la care este
este in concediu. mai are saptamana asta. de lunia viituare (re)incepe si iel munca.
o sa razi, dar il certa pe antrenoru adversarei. si a aruncat in ring prosopu adversarei. nu ma intreba de ce, ca nu stiu.
eyewitness scrie:reiterez: baicsu?
este in concediu. mai are saptamana asta. de lunia viituare (re)incepe si iel munca.
eyewitness scrie:(...) nikita. io am o mica nelamurire , de ce-si certa ia antrenoru in timpu luptei?
o sa razi, dar il certa pe antrenoru adversarei. si a aruncat in ring prosopu adversarei. nu ma intreba de ce, ca nu stiu.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bre nocturno ce avusi cu poetu nostrun proza ? ii taiasi ielanu scriitoricesc? bre ai dreptate de ce plm nu incearca uaminii astia sa scrie ca neshte uamini normali fara zorzonele poetice ,derect cu cuvintelele lor asa cum o face matinalu si cuacavetele?
om1 nea facut zei...parca
om1 nea facut zei...parca
-

baicsule....ce-avea ma? iera suparata ca aia ii dadea pumni?
si am auzit ceva pe tunel cum ca i-a dat malaiu sau nustu ce egzact. si faza cu Revansa era la fel de amuzanta ca faza din america de sud cand la un meci de fotbal era 32-0 si era unu de striga egalarea..
si am auzit ceva pe tunel cum ca i-a dat malaiu sau nustu ce egzact. si faza cu Revansa era la fel de amuzanta ca faza din america de sud cand la un meci de fotbal era 32-0 si era unu de striga egalarea..
-

baicsule, nam intzeles nimic din ceai zis. cum adica nu era antrenoru ei? poate ia incurcat in situatia respectiva. potzi sa te repetzi? shi ce cautzi in concediu? cine duamne iartama mai e in concediu in plin februar, in afar de baicsu?
deci pe mine ma deranjat mirosu ala de plastec care se simte imediat ce deschizi scoala veche, deja prin preajma jurnalelor aeru e de nerespirat.
da' uite ca iam adus cititori:
stefan+ Viewing Thread Jurnal Love2Fly

deci pe mine ma deranjat mirosu ala de plastec care se simte imediat ce deschizi scoala veche, deja prin preajma jurnalelor aeru e de nerespirat.
da' uite ca iam adus cititori:
stefan+ Viewing Thread Jurnal Love2Fly

-

nocturna - Mesaje: 8725
-