Filme cool
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3
Filme cool
Ce filme v-au placut in ultima perioada?
Am vazut filmul Final Fantasy ....e dragut,cred ca se putea si mai bine, nu se compara cu filmele de la diablo 2 sau warcraft 3
V-a placut Hannibal?
Am vazut filmul Final Fantasy ....e dragut,cred ca se putea si mai bine, nu se compara cu filmele de la diablo 2 sau warcraft 3
V-a placut Hannibal?
- loran_raul
- Junior Member
Re: Filme cool
aici ai intrat pe domeniul meu. iti fac o cronica la ce am ascultat in ultimele 2 luni:
AMERICAN BEAUTY - excelent, filme de viata
AMERICAN HISTORY X - beton
CAST AWAY - porcarie
DARK CITY - mai bun ca matrix
DEEP BLUE SEA - excelent, sa vedeti discurs cu rechini
DR DOOLITLE II - am adormit de 2 ori pana sa il vad
HANNIBAL - super-excelent, faza cu scalpatul e beton
MEET THE PARENTS - m-am spart de ras
MISSION IMPOSSIBLE 2 - porcarie de film
ROAD TRIP - dragutel
SHAFT - bun
SOUTH PARK - excelent
THE INSIDER (2cd) - demential
THE MUMMY RETURNS - porcarie, nu a meritat
THE WHOLE NINE YARDS - bun
TOMB RAIDER - jalnic
UNBREAKABLE - superjalnic, bruce wilies e penibil
VAMPIRES - super-excelent, james woods
WHAT WOMEN WANT - acceptabil
CAST AWAY - porcarie
ROAD TRIP - dragutel
SHAFT - bun
SOUTH PARK - excelent
TOMB RAIDER - jalnic
- Vizitator
Lista mea...
Mie mi-au ramas gandurile la ciudatenii: Moulin Rouge, Dune (versiunea SciFi Channel), American Beauty si, in cu totul alt registru, Becket (cu Richard Burton si Peter O'Toole -- m-am indragostit de Peter O'Toole).
- FataVerde
- Junior Member
Ati vazut Shaolin Cowboy?
Daca nu, ar trebui sa-l vedeti. Tocmai l-am vazut si m-am spart de ras. In rest, astept Dr. Doolitle 2 si Matrix 2, care sper sa se ridice la inaltimea predecesorilor.
From the biggest movie lover, Einstein
Daca nu, ar trebui sa-l vedeti. Tocmai l-am vazut si m-am spart de ras. In rest, astept Dr. Doolitle 2 si Matrix 2, care sper sa se ridice la inaltimea predecesorilor.
From the biggest movie lover, Einstein
-
Einstein - Junior Member
dr doolitle 2
e o porcarie, cel putin dupa mine
n-am rezistat mai mult de 15 minute la filmul ala
indestructibilul, la fel
btw, le am pe cd
n-am rezistat mai mult de 15 minute la filmul ala
indestructibilul, la fel
btw, le am pe cd
- Vizitator
Re: Filme cool
Initial trimis de loran_raul
V-a placut Hannibal? [/B]
am citit cartea.... mi-a placut sfarsitul...dar mult mai mult mi-a placut tacerea mieilor .......
nu crede in miracole, bazeaza-te pe ele!
- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Filme cool
Initial trimis de lebadutza
am citit cartea.... mi-a placut sfarsitul...dar mult mai mult mi-a placut tacerea mieilor .......
Cartile nu le-am citit, si filmul Hannibal mi s-a parut mai bun decat tacearea mielor si mai bun decat amandoua "The Silence of the Hams"..parodia...Cat despre putinele de le-am vazut in ultima vreme mi-e placut Gladiator..care e cam vechi..io de abia am binevoit prin mila celor din Mall care-l tzin de vreun an si ceva sa-l vad
- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Re: Filme cool
Initial trimis de tzucu
Cartile nu le-am citit, si filmul Hannibal mi s-a parut mai bun decat tacearea mielor si mai bun decat amandoua "The Silence of the Hams"..parodia...Cat despre putinele de le-am vazut in ultima vreme mi-e placut Gladiator..care e cam vechi..io de abia am binevoit prin mila celor din Mall care-l tzin de vreun an si ceva sa-l vad
tzucule, ma faci sa ma duc sa vad si filmul. Oricum mi s-a spus ca e 'taaare' in scene si mai mult, ca sfarsitul nu este ca in carte, cand cei doi raman impreuna si se duc nestingheriti la tot felul de teatre, opere si alte chestii de astea de imbogatire a spiritului.... Asa-i???
- lebadutza
- Junior Member
sfarsitul la hannibal
sfarsitul e chiar beton
shi el ii da ei o dovada de dragoste eterna (nu ciorapii, perversilor)
nu iti spun, te las sa vezi filmul
shi el ii da ei o dovada de dragoste eterna (nu ciorapii, perversilor)
nu iti spun, te las sa vezi filmul
- Vizitator
Final Fantasy
Tocmai am vazut Final Fantasy..
Incredibil ce au reusit astia sa scoata din ei.. o davata palpabila ca nu peste putin timp actorii vor apartine trecutului...
De-abia astept.. interactive TV, interactiv movie .. and so on..
Hei guys.. keep your asses on the chairs..
WE'RE LIVING UNBERLIEVABLE TIMES!!!
Incredibil ce au reusit astia sa scoata din ei.. o davata palpabila ca nu peste putin timp actorii vor apartine trecutului...
De-abia astept.. interactive TV, interactiv movie .. and so on..
Hei guys.. keep your asses on the chairs..
WE'RE LIVING UNBERLIEVABLE TIMES!!!
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Final Fantasy
We are living what...?? You are living la vida loca, a dog's life, a bug's life acuma explica-te ce voiai sa spui..unbelievable or underlievable...Adica incredibila sau io stiu ce intelegi tu prin under..underwear...sub nivel, scade 45 de cm ghetza la mal..Ar fi totusi pacat sa dispara actorii...si desi e intradevar uimitor ce au realizat, nu cred ca va putea ceva sa inlocuiasca un Peter O'Toole sau chiar Athony Hopkins ca tot era vorba de el...
Si ca sa vezi ce talent pot sa am...sa fac o lebadutza sa vrea sa vada un lm..
Si ca sa vezi ce talent pot sa am...sa fac o lebadutza sa vrea sa vada un lm..

- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Final Fantasy
Originally posted by tzucu
We are living what...?? You are living la vida loca, a dog's life, a bug's life acuma explica-te ce voiai sa spui..unbelievable or underlievable...Adica incredibila sau io stiu ce intelegi tu prin under..underwear...sub nivel, scade 45 de cm ghetza la mal..Ar fi totusi pacat sa dispara actorii...si desi e intradevar uimitor ce au realizat, nu cred ca va putea ceva sa inlocuiasca un Peter O'Toole sau chiar Athony Hopkins ca tot era vorba de el...
Si ca sa vezi ce talent pot sa am...sa fac o lebadutza sa vrea sa vada un lm..![]()
aprob pozitiv!!!

- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: Final Fantasy
Eu astept cu sufletul la gura sa-mi fac singur filmul.. sa se termine asa cum vreau ..
Si poate daca sunteti baieti(fete) de treaba, poate dau si un share..
M-am saturat de Hollywood-urile alea patetic de pozitive cu final siropos.. Vreau ceva mai aproape de realitate, unde eroul pozitiv moare in final ... Vreau sa vad si eu un film care imi arata ce se intampla la 6 luni dupa evenimentul super fericit care a adus cele doua staruri impreuna... Sa-i vad si eu cum spala rufe impreuna ...
M-am saturat de Hollywood-urile alea patetic de pozitive cu final siropos.. Vreau ceva mai aproape de realitate, unde eroul pozitiv moare in final ... Vreau sa vad si eu un film care imi arata ce se intampla la 6 luni dupa evenimentul super fericit care a adus cele doua staruri impreuna... Sa-i vad si eu cum spala rufe impreuna ...
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Final Fantasy
Si de ce nu itzi plac ma rog frumos filmele Hollywood-ului care au final fericit, ca scapa eroii principali si mor cateva sute de nevinovati..Adica ce e nefiricit in asta...Si vrei un film care sa nu se termine patetic de pozitic, dar pe care sa-l faci tu..despre tine...adica pesronajul tau dispare primul..Citesc ceva ganduri sinucigase aici...Hai sa sarim impreuna
- tzucu
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Final Fantasy
Initial trimis de tzucu
Si de ce nu itzi plac ma rog frumos filmele Hollywood-ului care au final fericit, ca scapa eroii principali si mor cateva sute de nevinovati..Adica ce e nefiricit in asta...Si vrei un film care sa nu se termine patetic de pozitic, dar pe care sa-l faci tu..despre tine...adica pesronajul tau dispare primul..Citesc ceva ganduri sinucigase aici...Hai sa sarim impreuna
k guys, ce ziceti sa va faceti singuri filmul si eu sa va impusc la urma?? o sa muriti fericiti...promit sa fiu surazatoare, si cu un sigur glonte va rezolv...scurt si la obiect!!! n-o sa fie nimic melodramatic in asta....

- lebadutza
- Junior Member
Re: Re: Re: Re: Re: Re: Final Fantasy
Initial trimis de lebadutza
k guys, ce ziceti sa va faceti singuri filmul si eu sa va impusc la urma?? o sa muriti fericiti...promit sa fiu surazatoare, si cu un sigur glonte va rezolv...scurt si la obiect!!! n-o sa fie nimic melodramatic in asta....![]()
Adica noi ne muncim sa facem frumusete de patetism si tu vii sa iei la urma totzi laurii, si mai si vrei sa faci misiuni imposibile de a omori 2 supereroi cu un singur glonte..Little swan, you have an obsession with those bullets...Vad la tine ceva instinct de vanator, tocmai tu lebadutzo..Chiar sa vrea oamenii uneori sa devina exact contrarul a ceea ce sunt ?

- tzucu
- Junior Member
The mummy 2
Tocmai am revazut partea a doua la aceasta "nebunie" in stil SUA .. spun ca am revazut-o .. pentru ca de data asta am vazut-o pe marile ecrane .. data trecuta o vazusem pe micile ecrane (17 inchi).. si nu tocmai normal (adica l-am vazut de la coada la cap) ..
Filmul e un fel de comedie-parodie-plans-mult zgomot pentru nimic ! Cumparati-va mult pop-corn.. ca sa nu va plictisiti..

Filmul e un fel de comedie-parodie-plans-mult zgomot pentru nimic ! Cumparati-va mult pop-corn.. ca sa nu va plictisiti..
Mess with the best
Die like the rest
Die like the rest
- WOLF
- Junior Member
Initial trimis de vali
aici ai intrat pe domeniul meu. iti fac o cronica la ce am ascultat in ultimele 2 luni:
CAST AWAY - porcarie
ROAD TRIP - dragutel
SHAFT - bun
SOUTH PARK - excelent
TOMB RAIDER - jalnic
sunt de-acord cu tine, American Beauty este un film excelent bazat pe realitate cum zici
The Mummy Returns este o tampenie totala, nu merita sa mergi sa il vezi doar daca ai timp de pierdut
Unbreakable: nu mi-a placut cum a jucat Bruce Willis chiar deloc, avea un rol prea static
Dar nu sunt de-acord cu tine pentru What Women Want, este un film dragut, amuzant si are un mesaj: oricine ar vrea sa afle ce gandeste celalalt dar, cateodata, mai bine las balta!
- Vizitator
Initial trimis de vali
CAST AWAY - porcarie
ROAD TRIP - dragutel
SHAFT - bun
SOUTH PARK - excelent
TOMB RAIDER - jalnic
American History x-demential
Sfera-neortodox sa-l ratezi(Michael Crichton)
Suspecti de serviciu-excelent(Brian Singer)
Shaft-destul de bun
Dark City-nu-i mai bun ca si Matrix (parerea mea)
Martix-scenariu super iar Fx-urile dementiale
- Vizitator
Re: Re: Re: Re: Final Fantasy
Initial trimis de WOLF
Eu astept cu sufletul la gura sa-mi fac singur filmul.. sa se termine asa cum vreau ..
gee, mi se pare mie sau esti cam frustrat, nemultumit sau nesatisfacut.... Ai probeme cu treburile casnice, se pare... daca vrei sa vezi filme ce trateaza partea de dupa momentele siropoase, uita-te la MAD ABOUT YOU (se pot invata notiuni noi ..."nooner"...de exemplu) si la EVERYBODY LOVES RAYMOND (daca se mai difuzeaza)
- chrissia
filme de senzatie
Vreau sa va spun ca ,pentru mine,nu exista film mai tare ca Pulp Fiction.Este o capodopera,nu doar un film.
De asemenea mi-au placut mult Forrest Gump,Gladiator & Donnie Brasco.
Alte filme bune pe care le-am vazut in ultimii ani :
Heat , Sleepers , As Good As It Gets , Fight Club , American History X , The Sixth Sense , Black Cat White Cat , Saving Private Ryan , The Thin Red Line ......
Si nu pot uita senzationalele filme de animatie a celor de la DreamWorks :
The Road To El Dorado & Shrek....ultimul fiind bun de tot !
Cam atat,pt. moment !
De asemenea mi-au placut mult Forrest Gump,Gladiator & Donnie Brasco.
Alte filme bune pe care le-am vazut in ultimii ani :
Heat , Sleepers , As Good As It Gets , Fight Club , American History X , The Sixth Sense , Black Cat White Cat , Saving Private Ryan , The Thin Red Line ......
Si nu pot uita senzationalele filme de animatie a celor de la DreamWorks :
The Road To El Dorado & Shrek....ultimul fiind bun de tot !
Cam atat,pt. moment !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Shrek
Daa..dupa cum v-am zis este un film cu totul special. Shrek este ceea ce americanii numesc "ogre"..adica un capcaun. Dar e bun rau de tot capcaunul asta. Am ras cu lacrimi..mai ales cand i-a batut pe soldati ,aplicand figuri de wresling + capete in gura.
Si ce tare e magaru' vorbitor...e anarhist rau de tot..sa nu mai zic de balaur & celelalte personaje.
Duceti-va negresit la acest film daca nu ati fost inca ! Eu ma mai duc o data !
Nu este un simplu desen animat...este un minunat film 3 d...care va va incanta ,cu sigurantza !
Si ce tare e magaru' vorbitor...e anarhist rau de tot..sa nu mai zic de balaur & celelalte personaje.
Duceti-va negresit la acest film daca nu ati fost inca ! Eu ma mai duc o data !
Nu este un simplu desen animat...este un minunat film 3 d...care va va incanta ,cu sigurantza !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
American Beauty
destul de bun, are in orice caz o perspectiva diferita. mi-a placut mult
- dyane
- Junior Member
Un film super bun...si de care vad ca nimeni nu a spus nimic ..a fost BLACK CAT/WHITE CAT ! Suntetzi de acord cu mine ?
Eu l-am vazut de vreo 5-6 ori....la aceiasi intensitate (maxima).
Ce amuzant era Grga Pitic !
run Forrest,run !
Am si eu o intrebare catre iubitorii filmului ! Care film cu Tom Hanks v-a impresionat cel mai mult ?
Philadelphia , Forrest Gump , Cast Away , Saving Private Ryan....sau altul ?
Pe mine personal.....F O R R E S T G U M P
Eu l-am vazut de vreo 5-6 ori....la aceiasi intensitate (maxima).
Ce amuzant era Grga Pitic !
run Forrest,run !
Am si eu o intrebare catre iubitorii filmului ! Care film cu Tom Hanks v-a impresionat cel mai mult ?
-
run Forrest,run !
-
Tocmai am vazut LIFE cu Eddie Murphy si Martin Lawrence. Merita sa-l vedetzi..e o comedie pe cinste !
-
76 mesaje
• Pagina 1 din 3 • 1, 2, 3