C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
animale te contrazic, daca einstein zice ca LOtR ie jules verne, apai asa ie, nu stie iel teoria relativitatzii? (ciocu mic si joc de glezna afex, nu vrem sa neo iecsplici, ie luni, ie sfarshitu la ziua de munca, gata)
asa ca iol cred.
hgsd: adeca sai dam de beut lu pasarilatzilungila? asta vrei ca sa zici? io stiu ...
asa ca iol cred.
hgsd: adeca sai dam de beut lu pasarilatzilungila? asta vrei ca sa zici? io stiu ...
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danono, io am incercat, ca m-ai barait la cap cu citatu' lu' peshte. acu' daca nu-tz place, io ce sa-tz fac? sa-tz desenez cu michimaushi?
;i
:gay: ;o
;i
:gay: ;o- aphextwinz
- Junior Member
maimutza aia ie din alt film, au dionisos ala iera cam pervers si sio batea ca OM? creca da ...
in traducere ar fi ca michimausii zic: vita de dana nuntzelege (se uita cu fatza albastra)ca duda ca dionisos (al dej bate maimutza) si un gay ... si aci mam blocat ca nu pricep care din aia iau muie.
eniuei, s-a facut 5, la revedere la muncitorii care mai ieste, drum bun si tralala.
in traducere ar fi ca michimausii zic: vita de dana nuntzelege (se uita cu fatza albastra)ca duda ca dionisos (al dej bate maimutza) si un gay ... si aci mam blocat ca nu pricep care din aia iau muie.
eniuei, s-a facut 5, la revedere la muncitorii care mai ieste, drum bun si tralala.
- gaga
ratzaidracu de lauze ce program are unii. va invidiez bre ca voi aveti timp de bere mai mult decat mine daia io sunt obligat sa beau mai repede ca voi.
io nu mai tin minte daca joi lam intrecut pe carturaru cacand poposi in locanta aveam un handicap serios de recuperat...ieream la -4 la adevar
io nu mai tin minte daca joi lam intrecut pe carturaru cacand poposi in locanta aveam un handicap serios de recuperat...ieream la -4 la adevar
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
bine ca nu ejti tu bulanjiu...
pacat ca nu vine aiu az ca eo nam inteles ce vrea sa zica cu:
cacand poposhi? :confused:
olala, neatza, declar saptamana de regim, no food, no alcool, basta
pacat ca nu vine aiu az ca eo nam inteles ce vrea sa zica cu:
lam intrecut pe carturaru cacand poposi in locanta
cacand poposhi? :confused:
olala, neatza, declar saptamana de regim, no food, no alcool, basta
- gaga
dana...nici io panan uichend n-o sa beau, decat tzuicomicina si veneri o bere...
de..regim nu alta.
da nici sa halim navem voe?
cu alte cuvinte, frati Zei s-aveti o zi olimpiana
de..regim nu alta.
da nici sa halim navem voe?
cu alte cuvinte, frati Zei s-aveti o zi olimpiana
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
poolah lu el sbaa olimpiana, se prevede trebi, oricum pe aci crecai cam muarta, trag sperantza in ceva jurnale decretzituare de fruntzi si alungatuare de neuroni
shji: apropos de aia care lucra mujchi, trage iei de fiarele vietzii:
Ziarul National a facut urmatorul sondaj in randul
> > > vedetelor autohtone...
> > > > "Pentru tonifierea muschilor gatului, ati folosit
> > > blowjob la sala de
> > > > fitness?"
> > > > 1.Andreea Banica-blondy
> > > > "am doar 25 de ani, nu am nevoie"
> > > > "n-am auzit de blowjob, n-am folosit
> > > niciodata.deocamdata sunt tanara,
> > > > nu am nevoie.Poate pe la 30-35 de ani..."
> > > >
> > > > 2.Betty-Etnic
> > > > "auzisem eu ca se lucreaza cumva si muschii
> > > astia..."
> > > astia, dar nu stiam ca se
> > > > cheama blowjob"
> > > >
> > > > 3.Madalina Manole
> > > > "eu lucrez doar cu greutati mici"
> > > > "am bicicleta acasa si un stepper. nu ma
> > > intereseaza blowjob"
> > > >
> > > > 4.Raluca-Bambi
> > > > "Daca o sa incerc si o sa imi placa...."
> > > > "Acum nu am timp, sunt in sesiune. De blowjob nu
> > > am auzit, dar daca o sa
> > > > imi placa o sa il folosesc cu siguranta"
> > > >
> > > > 5.Laura Andresan
> > > > "Zonele unde am eu nevoie sunt fundul si
> > > abdomenul"
shji: apropos de aia care lucra mujchi, trage iei de fiarele vietzii:
Ziarul National a facut urmatorul sondaj in randul
> > > vedetelor autohtone...
> > > > "Pentru tonifierea muschilor gatului, ati folosit
> > > blowjob la sala de
> > > > fitness?"
> > > > 1.Andreea Banica-blondy
> > > > "am doar 25 de ani, nu am nevoie"
> > > > "n-am auzit de blowjob, n-am folosit
> > > niciodata.deocamdata sunt tanara,
> > > > nu am nevoie.Poate pe la 30-35 de ani..."
> > > >
> > > > 2.Betty-Etnic
> > > astia..."
> > > astia, dar nu stiam ca se
> > > > cheama blowjob"
> > > >
> > > > 3.Madalina Manole
> > > > "eu lucrez doar cu greutati mici"
> > > > "am bicicleta acasa si un stepper. nu ma
> > > intereseaza blowjob"
> > > >
> > > > 4.Raluca-Bambi
> > > > "Daca o sa incerc si o sa imi placa...."
> > > > "Acum nu am timp, sunt in sesiune. De blowjob nu
> > > am auzit, dar daca o sa
> > > > imi placa o sa il folosesc cu siguranta"
> > > >
> > > > 5.Laura Andresan
> > > > "Zonele unde am eu nevoie sunt fundul si
> > > abdomenul"
- gaga
deci buna ziua la voi, ca la mine totu ie turbure! adica eri am plecat io nervos pe la orele la care-am anuntzat asta sh-am ajuns acasa la 10! acuma asta n-ar fi fost o problema daca ash fi locuit la shase ore distantza de locu unde prestez. din pacate locuiesc muuuuuult mai aproape, de unde rezulta ca va rog sa ma scuzatz az, ca io is cam incetzoshat la privire, vorbire, scriere shi orice alte activitatz socio-umane care le-ash putea ca sa le fac! deci sa nu betz niciodata coniac amestecat cu coniac shi stins cu coniac! mai ales daca operatziunea descrisa anterior se repeta pana uitz cum se deschide telefonu, de trebe sa rogi pe cineva sa sune dupe un taxi!
...parerea mea...
p.s. shi az ie martz, deci iar bere-fotbal-coniace! deci ajung la concluzia ca am o viatza monotona!
...parerea mea...
p.s. shi az ie martz, deci iar bere-fotbal-coniace! deci ajung la concluzia ca am o viatza monotona!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
deazlcolizarea ie pentrudelasatori, cum zicea o vorba mare.
eo am fost asear intro vizita cu o pitza shi stecla de jimbim pe care leam terminat amandoi carea fost bine. deci az ie suportabel.
eo am fost asear intro vizita cu o pitza shi stecla de jimbim pe care leam terminat amandoi carea fost bine. deci az ie suportabel.
-

neatza - Mesaje: 5820
deci d`aia am prevazut cele zise de tine shi n-am venit pentru ca sa ne vedem in uochii care puteam sa-i dau cu voi!
da` uomu de-shi zice tomnu teodosiu ashea frumos shi cursiv a postat iel in giurnalu de-l tzineee...! de mare iecshceptzie! supermaterial!
da` uomu de-shi zice tomnu teodosiu ashea frumos shi cursiv a postat iel in giurnalu de-l tzineee...! de mare iecshceptzie! supermaterial!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

si in plus satz fie rusine bre!
ba, doo intrebari am si io..
1. nu are nimeni batalia intre nikita si savarina, format mpeg avi sau altceva?
2. stie cumva cineva ce adrese de meil au cei de la cocacola? iera ceva in stilu
xxx@hbcc.ro sau ceva...
ba, doo intrebari am si io..
1. nu are nimeni batalia intre nikita si savarina, format mpeg avi sau altceva?
2. stie cumva cineva ce adrese de meil au cei de la cocacola? iera ceva in stilu
xxx@hbcc.ro sau ceva...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

nu cititz decat in caz de extrema plictiseala!
deci eo de juma de ora stau shi ma uit pe fereastra.e frumos, nimic de zis, suare, doi nori razletz, zapada, uameni care se grabesc ca stupizii in tuate directziile...uoameni? se grabesc? ma dor deja uochii de-atata activitate! cre` ca-mi iau concediu! nici apa minerala pe care-am baut-o uitandu-ma pe fereastra nu-mi schimba gustu asta najpa din gura! pacat ca ashtia de la blendamed nu fac sh-o pasta de dintz impotriva gustului de dupa...
deci aberez!
deci eo de juma de ora stau shi ma uit pe fereastra.e frumos, nimic de zis, suare, doi nori razletz, zapada, uameni care se grabesc ca stupizii in tuate directziile...uoameni? se grabesc? ma dor deja uochii de-atata activitate! cre` ca-mi iau concediu! nici apa minerala pe care-am baut-o uitandu-ma pe fereastra nu-mi schimba gustu asta najpa din gura! pacat ca ashtia de la blendamed nu fac sh-o pasta de dintz impotriva gustului de dupa...
deci aberez!
-

naie, te plictiseshti, da oricum noi aci facusem din vremen vreme un pseudojurnalu aberatziilor de moment asa ca nui bai, uite si eo...'
cand ma uit pe giam vad doo antene, vacsite in roshu si alb, patru bucatz roshu, trei bucatz alb.
mai vad acoperishe, majoritatea de culuarea tziglei ceia censemna ca sunt din tzigla sau din ceva ce imita tzigla.
mai vad nijte pomi cam prafuitz si fara frunze cu esceptzia unui brad din CURtea la o vila, probabil propetaru mai bogat de a loat asa un brad mare sal vad eo de aci
mai ie si o gashca de ciori care trec iele pin fatza ca alea din filmu pasarile si care cateodata se opresc sa manance nuci. nuci pe care le aduc iele de undeva, probabil de la magazinu' cu nuci pentru ciori, altfel nu se esplica.
ceru nu zic cum ie ca se schimba mereu si ar trebui sa scriu continuu si nu numa ca am treaba da daca ash scrie continuu nash mai scrie rapid mesaju, nu latz vedea si lash scrie degeaba. care este [...].
cand ma uit pe giam vad doo antene, vacsite in roshu si alb, patru bucatz roshu, trei bucatz alb.
mai vad acoperishe, majoritatea de culuarea tziglei ceia censemna ca sunt din tzigla sau din ceva ce imita tzigla.
mai vad nijte pomi cam prafuitz si fara frunze cu esceptzia unui brad din CURtea la o vila, probabil propetaru mai bogat de a loat asa un brad mare sal vad eo de aci
mai ie si o gashca de ciori care trec iele pin fatza ca alea din filmu pasarile si care cateodata se opresc sa manance nuci. nuci pe care le aduc iele de undeva, probabil de la magazinu' cu nuci pentru ciori, altfel nu se esplica.
ceru nu zic cum ie ca se schimba mereu si ar trebui sa scriu continuu si nu numa ca am treaba da daca ash scrie continuu nash mai scrie rapid mesaju, nu latz vedea si lash scrie degeaba. care este [...].
- gaga
continui shi eo seria cu jurnalu meu:
jurnalule! pizda ma-tii de bagacios! de cata or satz zice ba ca nutz zic nimica! ce te tot bagi ashea? hai marsh daicia!
jurnalule! pizda ma-tii de bagacios! de cata or satz zice ba ca nutz zic nimica! ce te tot bagi ashea? hai marsh daicia!
-

deci ma arde uochii! uoare ce sa-nsemne asta? o fi ajuns carnatu` lu neatza pin zona sau ie radiatziile de la monitoru vietzii(c.n.)?
-

bre io cand ma uit pe giam am doo optiuni:
1. ma uit in dreapta si vad pe colegu meu din drepta care munceste (ar terbui sa fac si io asa ceva? ). porma e o casa cu tigla rosie si niste draperii...draperiile e de la mine..
2 ma uit in stanga.. va ajteptati sa-l vad pe colegu meu din stanga nu gresit ca io;s cel mai in stanga...
din pacate nu vad decat niste draperii, tot de la mine, da ie o spartura prin care se vede niste bloace cu o antena mare si urata ca nu ie colorata si vazui si o pasare. ceru e albastru si far de nori.
si mi-e lene
1. ma uit in dreapta si vad pe colegu meu din drepta care munceste (ar terbui sa fac si io asa ceva? ). porma e o casa cu tigla rosie si niste draperii...draperiile e de la mine..
2 ma uit in stanga.. va ajteptati sa-l vad pe colegu meu din stanga nu gresit ca io;s cel mai in stanga...
din pacate nu vad decat niste draperii, tot de la mine, da ie o spartura prin care se vede niste bloace cu o antena mare si urata ca nu ie colorata si vazui si o pasare. ceru e albastru si far de nori.
si mi-e lene
-

ho bah! opritzi-va! ce v-apuca pe totz sa va uitatz pe giam? gata! nu ma mai uit! mi-am aprins o tzigare shi ma uit pe "o sita"(c.ia nuca)de-i zice http://www.bota.ro shi nu incetez sa ma minunez!
-

bine, da nu pot sa nu ma uit pe giam ca la birou' meu ie giamu cat peretele, ce sa fac?
sancerc sa ma uit numan comp, vad jocu pe carel joc pe http://www.darkgalaxy.com, vad nejte mailuri cu tofelu de puante, ultima fiind cu puiu care canta, vad nejte exceluri neimportante cum ar veni giobu meu, vad ca neatza posteaza pe unde nu teajteptz si se bagan seama de te duare curu, cu tuate lutzele, si mai vad ca nu vine un pemeu ca sa stiu unde imi voi servi dejunul in aceasta superba zi de martz.
plus ca ma plictisesc si mai si fumez, mai mananc, mai biau cate ceva, mai vb cu colege, shefi si altzi coabitantzi temporari, plus la telefon, dau si primesc multe telefuane, iote ca a venit siun sms... de la rockeru shomer, ascult ce abereaza minca la radio ... si astea in numa cinci minute ...
deci ma plictisesc.
sancerc sa ma uit numan comp, vad jocu pe carel joc pe http://www.darkgalaxy.com, vad nejte mailuri cu tofelu de puante, ultima fiind cu puiu care canta, vad nejte exceluri neimportante cum ar veni giobu meu, vad ca neatza posteaza pe unde nu teajteptz si se bagan seama de te duare curu, cu tuate lutzele, si mai vad ca nu vine un pemeu ca sa stiu unde imi voi servi dejunul in aceasta superba zi de martz.
plus ca ma plictisesc si mai si fumez, mai mananc, mai biau cate ceva, mai vb cu colege, shefi si altzi coabitantzi temporari, plus la telefon, dau si primesc multe telefuane, iote ca a venit siun sms... de la rockeru shomer, ascult ce abereaza minca la radio ... si astea in numa cinci minute ...
deci ma plictisesc.
- gaga
alaleo
sunt in trecere. face-ti
abstractie de mine.
SODyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ayuy
sunt in trecere. face-ti
abstractie de mine.
SODyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
nenea anguuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuus
ayuy
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
bon diminee munciteuri
Eu numa ceam ajuns la biuro, si nu ma uit pe jam ca ma deprim.
Baicsule, lasal pe sody ca sh-a lipit manile de volan si picioru drept de acceleratie si terorizeaza pietonii din capitala.
Eu numa ceam ajuns la biuro, si nu ma uit pe jam ca ma deprim.
Baicsule, lasal pe sody ca sh-a lipit manile de volan si picioru drept de acceleratie si terorizeaza pietonii din capitala.
human being/being human
-

basstard - Junior Member
am sio o dublalema: unde scrie la botoane "modul avansat" ie vorba de modul in care scrii mesaju (de ce ie mai avansat unu ca altu, atunci ca oricum botoanele nu merge) sau ie vorba de vreun modul lunar ca ala de ateriza sau nu pe luna??!!
stiu, ie cvadrulema deja
stiu, ie cvadrulema deja
- gaga
bre, eo am muncit az. amdat o gramada de teleoane, am vorbit cu lumea, am aranjat trebi, ie bine.
acuma stau la tzigare shi ajtebt sa inceapa seinfeld
acuma stau la tzigare shi ajtebt sa inceapa seinfeld
-

deci eo nujtu ce facetz voi, da`io am vegetat atata az, incat nici nu pot ca sa ma ridic de pe scaunu care ma leagan acuma pe iel! n-am lucrat apsolut nimic, in afara de neshte oareshce:), acuma ma duc sa mananc ceva, dupe care plec!
ashea ca va salut shi ne vedem aldata!
ashea ca va salut shi ne vedem aldata!
-