C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
animalule, da dishe nu vii matale cu fane sa manci acilea ca ie si vedete la masa, ieri lam vazut pe lucian mandrutza, da avea gatu rupt.
eo nu ma plictisesc duar ca ma enervez sau nush... nici nam vrut sa zic nimic si uite ca tot scriu... opaaaa, am dornita !
eo nu ma plictisesc duar ca ma enervez sau nush... nici nam vrut sa zic nimic si uite ca tot scriu... opaaaa, am dornita !
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
-

neatza - Mesaje: 5820
cacator: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=3677
vai ce romantism in lumea asta si ce porc e io
vai ce romantism in lumea asta si ce porc e io
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
deci da
stau eo si fac situatzii sin birou discutzie intre sefi (sa le zicem, 1, 2 si 3)
2: nu se mai puate isi bat joc de noi
3: daca nu-i ajutam cu nimic, doar le cerem
2: cu ce sai ajutam ca nu ne respecta
3: respectu se castiga ajutand nu impunand
2: domle eo zic ca nu ie pic de respect
3: si ce sa le facem, sa le taiem jugulara?
2: sa le impunem respect, pe vremea cand eram eo agent era respect pt sefi
3: daca le esplicam si ii ajutam o sa ne respecte
2: eo zic ca trebe sa ii obligam, asa nu se mai puate, nu vez ca nui nici o schimbare?
1: hai sa mergem in alta parte sa vorbim
3: nu se puate sa ii obligi, sa stii ca e o schimbare
2: ce schimbare?
4(intrat recent): am vazut si eo cai o schimbare, agentzii fumeaza tzigari mai bune, ish schimba mai des camashile ...
3: eo iti zic ca nu vezi tu ca e o schimbare, dar schimbarea ezista, e o mare schimbare in comportamentu agentilor chiar daca nu vezi tu schimbarea sa stii ca schimbarea ezista.
(moment in care parasesc incaperea cu lacrimi in ochi. de ras. am seinfeld live, lam loat pe neatza)
am mai loat o lectzie de vanzari si az
2: nu se mai puate isi bat joc de noi
3: daca nu-i ajutam cu nimic, doar le cerem
2: cu ce sai ajutam ca nu ne respecta
3: respectu se castiga ajutand nu impunand
2: domle eo zic ca nu ie pic de respect
3: si ce sa le facem, sa le taiem jugulara?
2: sa le impunem respect, pe vremea cand eram eo agent era respect pt sefi
3: daca le esplicam si ii ajutam o sa ne respecte
2: eo zic ca trebe sa ii obligam, asa nu se mai puate, nu vez ca nui nici o schimbare?
3: nu se puate sa ii obligi, sa stii ca e o schimbare
2: ce schimbare?
4(intrat recent): am vazut si eo cai o schimbare, agentzii fumeaza tzigari mai bune, ish schimba mai des camashile ...
3: eo iti zic ca nu vezi tu ca e o schimbare, dar schimbarea ezista, e o mare schimbare in comportamentu agentilor chiar daca nu vezi tu schimbarea sa stii ca schimbarea ezista.
(moment in care parasesc incaperea cu lacrimi in ochi. de ras. am seinfeld live, lam loat pe neatza)
am mai loat o lectzie de vanzari si az
- gaga
Cum se face o afacere buna (lectzie de vanzari)
Care va sa zica, o firma X dintrun orash departe de bucuresht are nevoie de neshte tzeava de gaze (nu cunosc amanune, da de diametru mare). Da firma X telefon la firma Y din bucuresht shi intreaba:
Avetz tzeava d’aia?
Avem! Cat va trebe?
Pai cam patruj de metri. Avetz atata?
Avem! Da trebe sa venitz so luatz. Alceva va mai intereseaza?
Nu.
Da nijte aparate de sudura pentru tzeava navetz nevoie?
Nu
Bine, vashtebtam
Trimite firma X un baiat la bucuresht cu o dacie papuc carosata. Ajunge baiatu la fima Y, vede tzeava facuta colac, o masuara din oichi shi zice:
Asta ie?
Ihi
Pai numa patruj de metri avem nevoie
Pai atata ie in colacu asta
Tot colacu asta????
Da.
Pai nuncape!
Cum sa nuncapa? Pentru asta ie facuta. Trabuie numa sa facetz shantzu in functzie de tzeava...
Nu in shantz dom’le, in papuc!
Pai ce, atz venit numa cu papucu?
Da
Pai nuncape!
Pai shtiu, eo ce va zic aicia?
Atuncia datz un telefon sa trimita ceva mai mare sho loatz maine.
Se da telefon inapoi la firma X care zice a ie musai sa ajunga az ca alfel ie de belea. Sa faca cum so pricepe mai bine numa sa ajunga az.
Se uita baiatu la colacu de tzeava, se uita shi directoru firmei Y, dau roata la colac, se mai uita la papuc: “Nu incape nici da dracu!â€Â
Avetz tzeava d’aia?
Avem! Cat va trebe?
Pai cam patruj de metri. Avetz atata?
Avem! Da trebe sa venitz so luatz. Alceva va mai intereseaza?
Nu.
Da nijte aparate de sudura pentru tzeava navetz nevoie?
Nu
Bine, vashtebtam
Trimite firma X un baiat la bucuresht cu o dacie papuc carosata. Ajunge baiatu la fima Y, vede tzeava facuta colac, o masuara din oichi shi zice:
Asta ie?
Ihi
Pai numa patruj de metri avem nevoie
Pai atata ie in colacu asta
Tot colacu asta????
Da.
Pai nuncape!
Cum sa nuncapa? Pentru asta ie facuta. Trabuie numa sa facetz shantzu in functzie de tzeava...
Nu in shantz dom’le, in papuc!
Pai ce, atz venit numa cu papucu?
Da
Pai nuncape!
Pai shtiu, eo ce va zic aicia?
Atuncia datz un telefon sa trimita ceva mai mare sho loatz maine.
Se da telefon inapoi la firma X care zice a ie musai sa ajunga az ca alfel ie de belea. Sa faca cum so pricepe mai bine numa sa ajunga az.
Se uita baiatu la colacu de tzeava, se uita shi directoru firmei Y, dau roata la colac, se mai uita la papuc: “Nu incape nici da dracu!â€Â
-

http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=229349#post229349
daca tu zishi ... eo inclin pt ca sa cred ca ejti cel mai mare mincinos din lume, or cel mai mare bufon si ne faci sa ne radem din orisice, sa vina aiu maine sa vezi ca nui ajunge zioa sa se rada...
iapruape cinci... pizzaaaa bereeee
dedicat lu neatza:
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (4 membri si 0 vizitatori)
danone*, piper1996, animaloo, neatza
daca tu zishi ... eo inclin pt ca sa cred ca ejti cel mai mare mincinos din lume, or cel mai mare bufon si ne faci sa ne radem din orisice, sa vina aiu maine sa vezi ca nui ajunge zioa sa se rada...
iapruape cinci... pizzaaaa bereeee
dedicat lu neatza:
danone*, piper1996, animaloo, neatza
- gaga
bah voi atz priceput unde e dolaru' ala de lipseste? io nu, da io stau slab cu lojica, mai ales de cand am capu spart
hgsdf: am priceput io, acu' e adevarat ca eo nam inteles intrebarea ca nam citit enuntz si era cam greu sa pricep, deh
hgsdf: am priceput io, acu' e adevarat ca eo nam inteles intrebarea ca nam citit enuntz si era cam greu sa pricep, deh
- gaga
-

la mine amreu vietii ca sefu ie inca in birou cu un italiano ca urmare mai stau umpic pacilea.
cica mis bun de plecat in Canada...nu mai trebe decat sa le trimet actili
cica mis bun de plecat in Canada...nu mai trebe decat sa le trimet actili

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
-

hai noroc la carcotashii care este
ma intorsei de la jamanduri
ie bine
voi?
ceva interesant pe fun? frun link dornesc sau aurolesc de semnalat ca nam chef sa ma plimb prin 7 pajini ?
ma intorsei de la jamanduri
ie bine
voi?
ceva interesant pe fun? frun link dornesc sau aurolesc de semnalat ca nam chef sa ma plimb prin 7 pajini ?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
neatza la lume ... aiu, cata ca gaseshti fun, chiar aci pe cm, vez la povestea lu neatza cu colacu de ex...
ar mai fi si asta:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=229369#post229369
ma scuzatz de intarziere, ash fi ajuns mai rpd, dar in fatza mea fo doo semafuare a fost o colega din conta(bilitate).
siam stat eo sai esplic cand am ajuns acilea, ca masina dansei (vw bora) are mai mult de doo viteze si ca daca intri intr-o curba larga cu 20km/h (curba pe care o ia si matizu gogosh la 60), nu ie neaparat sa franeze pana la 5km/h ca nu se rastuarna.
in rest ie bine, az ie concert marpha de jazz in cluba deci si fo doo beri.
savetz truda ushuara azi
aiu, ceva de povestit din calatoria la unitatea de pushcashi marini?
ar mai fi si asta:
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=229369#post229369
ma scuzatz de intarziere, ash fi ajuns mai rpd, dar in fatza mea fo doo semafuare a fost o colega din conta(bilitate).
siam stat eo sai esplic cand am ajuns acilea, ca masina dansei (vw bora) are mai mult de doo viteze si ca daca intri intr-o curba larga cu 20km/h (curba pe care o ia si matizu gogosh la 60), nu ie neaparat sa franeze pana la 5km/h ca nu se rastuarna.
in rest ie bine, az ie concert marpha de jazz in cluba deci si fo doo beri.
savetz truda ushuara azi
aiu, ceva de povestit din calatoria la unitatea de pushcashi marini?
- gaga
ser`us evribadi huz uorkin`!
deci az ie alta zi, deci numa maine nu-i poimaine shi iar ie uikend! se pare ca iar se amana serbarile zapezii din motive de prea multa zapada care tot pica din cer! da` ie frumoos! pacat de ghioceii care dadusera coltzu in uichendu care fuse de ierea 12 grade afara!
danonino, vaz ca-ntzeleseshi cum ie cu dolaru, care la fel ca shi pe pietzele externe, scade, nu creshte!
deci az ie alta zi, deci numa maine nu-i poimaine shi iar ie uikend! se pare ca iar se amana serbarile zapezii din motive de prea multa zapada care tot pica din cer! da` ie frumoos! pacat de ghioceii care dadusera coltzu in uichendu care fuse de ierea 12 grade afara!
danonino, vaz ca-ntzeleseshi cum ie cu dolaru, care la fel ca shi pe pietzele externe, scade, nu creshte!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
salam aleikum sau sasesc la lume
ba ce urat ie afara...azi ie bine la birou dar ar fi preferat sa stau acasica in pat...
nu, dar acolo ai nevoie de cea mai putina experienta...
Ba...daca plec eventul, te sa-mi las neuronii acasa nu? altfel nu pot ca sa ajung demigrant d-ala, nu-i asa?
ba ce urat ie afara...azi ie bine la birou dar ar fi preferat sa stau acasica in pat...
si tu plei in canada? da ceavetz totz cu canada aia? din cauza la canadiene?
nu, dar acolo ai nevoie de cea mai putina experienta...
Ba...daca plec eventul, te sa-mi las neuronii acasa nu? altfel nu pot ca sa ajung demigrant d-ala, nu-i asa?
-

cuacavete, vezi ca se lega alaskanu ala de mrt de ce zseshi tu pe aberatzia shi katerinca! serveshte-i iesplicatzia la demigrantz, sa stea flexat!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

oliolo, iar o luatz inainte ratz ai domnului sio am trebi si perd ... shiru. da shiru.
danone*, Mr Teo, nae cinefil
denigrantu citeshte, alaska infloreshte
hgsndc: undei link de la aia cu denigrantzii de pe vdv? datz lu omu ala puate pricepe ceva, desi mandoiesc proFUND
danone*, Mr Teo, nae cinefil
denigrantu citeshte, alaska infloreshte
hgsndc: undei link de la aia cu denigrantzii de pe vdv? datz lu omu ala puate pricepe ceva, desi mandoiesc proFUND
- gaga
aoleoha!
am ajuns la biuro. daca am noroc sa fie deschis intrun loc anume, az plec la doo sau chiar mai iute. shi uite asha, ziua asta nu mai pare chiar ashea najpa
am ajuns la biuro. daca am noroc sa fie deschis intrun loc anume, az plec la doo sau chiar mai iute. shi uite asha, ziua asta nu mai pare chiar ashea najpa
-

danonino, amu caut lincu!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil
2 invizebel pipal!:)
i-o servi giucatoru basist! deci nu mai ie nevoie!
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (3 membri si 0 vizitatori)
nae cinefil
2 invizebel pipal!:)
i-o servi giucatoru basist! deci nu mai ie nevoie!
-