si un cal alb...
il felicit pe Catharsis care dupa o saptamana reuseste sa mai scoata 3 randuri din cap
A fost un weekend superb
nu despre asta vreau sa va vorbesc in urmatoarele randuri ci despre cum ar fi normal o pagina de jurnal mai altfel.
sa omoare toti oamenii care se aflau prezenti iar astia nici macar nu realizau pur si simplu cadeau morti.
impreuna cu toti care mai erau in viata ma transform in vant
atunci sa vin de buna voie innapoi ca sa mor caci altfel voi pati ceva si mai grav.
Eu mai da am fost dat afara nu stiu ce..ea nu trebuie sa fii casier.
Am visat ca eram o bancnota
Am visat ca eram la facultate si aveam vreo 30 de ani.
aud un ras extrem de ciudat care parca zbura
La altul ii zic(in engleza!!) : Hey Vlad aren't these chairs a piece of shit?
Majoritatea viselor avute de mine de la varsta de 9 ani imi sugereaza asta.
.In concluzie ce vroiam sa zic eu cu Matrix e ca noi in lume suntem intr-un fel de Matrix si nu noi jucam destinele noastre ci ne ghideaza altcineva. Majoritatea viselor avute de mine de la varsta de 9 ani imi sugereaza asta.
Mr Teo scrie:rog pe cine are capacitatea sa faca asta sa schimbe numele jurnalului meu din Jurnalu lu Dornea in Jurnalu lu Teo.
Asta ca sa nu fie confuzii:).
Multumesc.
Danone mai daca tu mergeai frumos
Am avut un singur vis in noaptea de luni. In visul respectiv eram o steluta(da una din alea cu mai multe colturi, galbena si de metal). Eram pe o planeta cu un nume foarte ciudat(pe care nu mil aduc aminte) si ma uitam pe o taraba la unul.
Cand ma intorc de la vizionat mere, sau ma rog ce era, am vazut un vulcan care erupea in spatele meu(diametru gurii vulcanului approx 50 m, inaltimea eruptiei intre 50-100 m)(asta pentru amanunte) si oamenii fugeau in toate partile. Din vulcanul respectiv au inceput sa sara tot felul de creaturi care fugeau dupa oameni si le bagau o gheara in spate(ceva gen ghearele de metal ale terminatorului rau din terminator 2 numai ca erau rosii de la temperatura enorma
Eu in momentul urmator realizez ca visam(!!!) dar totusi incerc sa fug deoarece ma saturasem de vise cu morti si diavoli si alte lucruri(ca de o saptamana numai asta visez). Descopar in scurt timp insa ca stateam in loc si nu fugeam nicaieri pentru ca ma tineau niste greutati de picioare(da din alea de metal, masive si care se ataseaza la glezne cu cercuri de metal) de care nu puteam scapa
.Partea a doua a jurnalului e despre autobuzul meu(care e drept nu e metrou dar e calumea).
In statie astept de unul singur(de obicei) vreo 5-10 minute pana ce apare autobuzul . Instinctiv, ma intorc cu fata in directia opusa autobuzului(deoarec cand opreste temperatura scade brusc cu 10-15 grade C datorita vitezei cu care venea) si astept sa opreasca.
Mi sa cerut sa descriu si oamenii din autobuz asa ca fac si asta.
Pasageri 11 + 1 sofer(sau soferitza ).
Dornea sta pe scaun , cu ghiozdanu in spate si se uita la ce fac ceilalti cu uimire.
In dreapta lu Dornea e un batran de 50-55 de ani care zici cai rus imbracat cu un pardesiu maro de stofa usoara, cu un fular vechi, fara caciula si o servieta de piele de prin anii 80 care se uita la ceas si injura intr-o limba straina.
Pe la mijlocul autobuzului doi pusti de vreo 13-14 anisori discuta despre cum vor face ei secs la noapte...
In spatele autobuzului cativa homeless(cei care nu au casa) cu varste intre 35-55 de ani, murdari , cu haine rupte si posibili si beti care .
discuta despre adapost(ala pentru cei care nau casa) si de cate ori sau plimbat cu autobuzul in ultimele 2 zile)
Acum draga jurnal ca am povestit si scena asta tin sa precizez ca merg cu autobuzul vreo 10 minute pana la facultate unde si normal ma dau jos si imi vad de treaba mea.
dornea scrie:Iarna avem(normal) pana pe la -55 si vara pana pe la +32-+35.
animaloo scrie:jtii cum zisa luthar king? I had a drim
Weet-weet scrie:Eye stie destula engleza , poate chiar mai multa decat tine ...
Mr Teo scrie:dar cine sunteti in realitate?
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator