Intalniri forumiste (sezonul 2)
Moderator: anjin-san
Se intimpla ceva sambata ?
Hades spune-ai ceva de Backstage ,... ar trebui sa anunti deja daca este batuta in cuie treaba locul/data/ora ,... sa stie lumea ce program sa isi faca.
Profesional oricum oriunde oricind .
-
superbiggy - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
eu sparg 700 k. :yD
dar hai la ora 17..ca e prea devreme la 16.
dar hai la ora 17..ca e prea devreme la 16.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Nu,nu,nu. la 16..
Si, de ce tre' sa mergem tocmai in Titan? Si va rog eu, stiu ca sunteti fani dar totusi: fara manele!
In cazu' in care nu schimbati locu' (si probabil n-o sa-l schimbati..): unde-i segarcea? unde-i matt sports??
Decret, prezenta obligatorie.
Si, de ce tre' sa mergem tocmai in Titan? Si va rog eu, stiu ca sunteti fani dar totusi: fara manele!
In cazu' in care nu schimbati locu' (si probabil n-o sa-l schimbati..): unde-i segarcea? unde-i matt sports??
Decret, prezenta obligatorie.
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
- Wild Rose
- Junior Member
Rose...e o intalnire intre marii domni. la local de 5 stele. nu ne intalnim precum copiii de 12 ani..la ora 16. as propune chiar la ora 18:30.
care vine sa fie imbracat la costum , iar domnisoarele la roche de seara sau taior.
WR..parca plecai la Milano. nu scapam de tine ?

care vine sa fie imbracat la costum , iar domnisoarele la roche de seara sau taior.
WR..parca plecai la Milano. nu scapam de tine ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Moshule, fiind 14 Feb, unele persoane mai au si alte planuri... :rolleyes:
Eu la 6:30-7 tre' sa fiu acasa, si la 8-9 sa plec din nou... scapi de mine deabea weekend viitor.
Alin a zis tot la 16. Deci la 16 va fi.
si nu ma enerva cu localu' tau de 5 stele ca ma jur ca vin imbracata sport.
Eu la 6:30-7 tre' sa fiu acasa, si la 8-9 sa plec din nou... scapi de mine deabea weekend viitor.
Alin a zis tot la 16. Deci la 16 va fi.
si nu ma enerva cu localu' tau de 5 stele ca ma jur ca vin imbracata sport.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
Moshule, fiind 14 Feb, unele persoane mai au si alte planuri :rolleyes:
Tu la 5 stele?? :con: Oare o sa vii tot cu tricoul in care dormi? (da, ma refer la ala rupt)
Deci..eu tre' sa ajung acasa pe la 18-19..dupa care tre' sa plec din nou. Scapi de mine weekendu viitor, faci intalnire la 12 noaptea daca vrei.
Alin a zis tot la 16. Deci la 16 sa fie.
Tu la 5 stele?? :con: Oare o sa vii tot cu tricoul in care dormi? (da, ma refer la ala rupt)
Deci..eu tre' sa ajung acasa pe la 18-19..dupa care tre' sa plec din nou. Scapi de mine weekendu viitor, faci intalnire la 12 noaptea daca vrei.
Alin a zis tot la 16. Deci la 16 sa fie.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
a. ok. eu am alte planuri. am trecut de pubertate ca sa ma intalnesc la orele amiezii cu prietenii. si ma imbrac cu ce am. nu sunt de bani gata ca domnia ta. ok ?
la 18:30 se intalnesc marii domni. asa ramane ! cine se intalneste mai devreme e un copil de bani gata aflat la pubertate .
la 18:30 se intalnesc marii domni. asa ramane ! cine se intalneste mai devreme e un copil de bani gata aflat la pubertate .
-
Era o gluma. Se pare ca nici simtu' umorului nu-l mai ai. Si nu cred ca ma cunosti indeajuns de bine incat sa ma judeci. Intalneste-te cu cine vrei.
---
---
- Wild Rose
- Junior Member
care era gluma ? ca ne intalnim la 16 ?
-
-
cutuma© - Mesaje: 3047
Wild Rose scrie:Moshule, fiind 14 Feb, unele persoane mai au si alte planuri
corect. eu, de exemplu, dau examen la Stilistica presei.
marian jan, daca nu intervine vre-o

ps: Wild, daca ajungi in Titan si intrebi orice vanzator de la tarabele alea unde este Segarcea iti va spune. ca punct de reper, este diametral opus fata de cum este localizat in spatiu si timp magazinul Titan.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
am vb. cu Alin pe YM si am stabilit sa ne intalnim la orele 17. sa venitzi pe burta goala, ca mancam. si bem si un vin de la gheatza. luati-va 500-600 k pe voi...ca facem masa mare de tot.
-
as dori sa stiu si eu ce forumist m-a sunat (si m-a trezit din somn) sa ma intrebe daca sunt in matt sports si apoi a inchis telefonul . n-a avut nici macar bunul simt sa se prezinte....
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
oano, glumele de genu asta sunt tipice umorului grotesc al oribilului . ia-l la bani marunti, la o shaorma si-o bere si vomita tot...
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
nu e coane, ca stie numarul de telefon. e nr. de connex diferit de al meu. plus ca eu nu sun lumea. dau bip sa ma sune ei inapoi. vezi ca habar n-ai pe ce lume esti ?
eu cu Hades ne vedem la 17 in fatza la Mat Sports si apoi ne indreptam spre Segarcea. cine vrea sa vina...ne gaseste acolo. sa nu intarziatzi. pa !
eu cu Hades ne vedem la 17 in fatza la Mat Sports si apoi ne indreptam spre Segarcea. cine vrea sa vina...ne gaseste acolo. sa nu intarziatzi. pa !
-
bah putzica atrofiata, ie preferabil sa nu stii pe ce lume esti dar sa existi decat sa stii si sa habar nu ai ce-i cu tine p-acolo
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
de ce ? pleci in State ?
-
bine ca recunosti ca e o gluma proasta.
ma gasesti la Segarcea daca vrei sa bei o cola cu mine. incepand cu orele 17.
vine si fratele tau Hades. si Alin, care inca se resimtea dupa whiskyul de aseara...baut probabil in compania ta.

ma gasesti la Segarcea daca vrei sa bei o cola cu mine. incepand cu orele 17.
vine si fratele tau Hades. si Alin, care inca se resimtea dupa whiskyul de aseara...baut probabil in compania ta.

-
nu. dar vei avea onoarea de a fi fotografiat impreuna cu mine, de catre aparatul digital al lui Hades. eu zic sa nu ratezi aceasta oportunitate unica intr-o viatza de om.
poate vin luni, Mig. ma mai gandesc.
poate vin luni, Mig. ma mai gandesc.
-
da, cataline. fool me once..shame of you , full me twice...shame of me.
stiu unde batzi. asa ca nu iti dau nici o poza de-a mea.
hai gata cu offtopicu.....
stiu unde batzi. asa ca nu iti dau nici o poza de-a mea.
hai gata cu offtopicu.....
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma