te iubesc

Forum-ul formatiei Proconsul si al fanilor acesteia. Puteti primi raspunsuri chiar de la membrii formatiei

te iubesc

Mesajde fan pro tehnici » Mar Feb 10, 2004 6:30 pm

Salut!
Pentru cel mai tare tehnic din Romania, tehnicul rocker de la Proconsul, sunt inebunita dupa tine! Spune-mi te rog cand mai aveti concerte in Bucuresti sa vin sa te vad. Chiar, esti disponibil?
bigest fan
fan pro tehnici

:))

Mesajde xstream » Mar Feb 10, 2004 7:02 pm

poate :)) ..............

fan pro tehnici scrie:Salut!
Pentru cel mai tare tehnic din Romania, tehnicul rocker de la Proconsul, sunt inebunita dupa tine! Spune-mi te rog cand mai aveti concerte in Bucuresti sa vin sa te vad. Chiar, esti disponibil?
bigest fan
JE de la ATN
In palinca veritas
xstream
Junior Member

Mesajde xbassu » Joi Feb 12, 2004 3:47 pm

probabil de Gelutzu (Menu) este vorba, omul cu plete :-) Vezi pe site (proconsul.com.ro) lista concertelor. Doamne Dumnezeule, este prima data cand mi se intampla asta pe fata, este umilitor. Eu credeam ca oamnii chiar vin la concert pentru noi, cand colo... :-)
xbassu

poate...da?

Mesajde fan pro tehniC » Vin Feb 13, 2004 4:11 pm

xstream scrie:poate :)) ..............

poate...lasa loc de interpretare. si fiecare intrepreteaza cum vrea, dar n-as vrea sa interpretez gresit. ai o adresa de mail? poate...iti dau un mail..mai interesant...
fan pro tehniC

Mesajde fan pro tehnic » Vin Feb 13, 2004 4:16 pm

xbassu scrie:probabil de Gelutzu (Menu) este vorba, omul cu plete :-) Vezi pe site (proconsul.com.ro) lista concertelor. Doamne Dumnezeule, este prima data cand mi se intampla asta pe fata, este umilitor. Eu credeam ca oamnii chiar vin la concert pentru noi, cand colo... :-)

pai oamenii chiar vin la concert pt voi..eu cel putin asa fac...doar ca mai observa si aspecte "tehnice"...dat fiind ca voi sunteti toti, tehnic vorbind, ocupati....
fan pro tehnic

de dragoste

Mesajde camitza1 » Vin Feb 13, 2004 4:44 pm

A zis-o! Vreau doar sa le doresc Proconsulilor (inclusiv sectorul tehnic + Vali Savu) sa aiba parte de toata iubirea din lume, alaturi de cele dragi lor, si sa traiasca mereu acest sentiment minunat, "pana la adanci batraneti" (ca-n poveste).
camitza1
Junior Member

Daca tot se fac declaratii...

Mesajde Coralia 1 » Vin Feb 13, 2004 9:20 pm

I-as pune lui Bodo un covor de trandafiri la picioare si l-as conduce pentru o seara de neuitat...intr-un loc doar de mine stiut...si mi-as da apoi jumatate din viata sa stiu daca s-a gandit vreodata la mine dupa aceea... Sa stiu daca visele se implinesc!
Coralia 1

Mesajde cubu » Joi Mar 04, 2004 12:27 am

fan pro tehnic, daca vrei amanunte despre Gelutu, te pot ajuta eu... :D Nu accept credit card, plata se face in bere...
indescifrabil
cubu

Înapoi la Proconsul