C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
io, da de ce?
baicsu, mia venit o ideie din senin... nu cumva dacatz dau o fasule cun ciolan la don taco potz pt ca sami dai noul tau numar de telefon ca sa itz telefonez pe acest nou numar care este nou?
baicsu, mia venit o ideie din senin... nu cumva dacatz dau o fasule cun ciolan la don taco potz pt ca sami dai noul tau numar de telefon ca sa itz telefonez pe acest nou numar care este nou?
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
asa
ba da
1 2 3
ba da
1 2 3
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
danone sa inteleg cal cunosti pe useru desi spune baicsu de ai tandreturi cu iel? dacai de treaba puate ne faci si noo cunostinta ca sa intregim clubu gheilor pe fanclub. un cur in plus nu strica niciodata
wuyrtouy : lol danone acu o vazui :
poi da, daca esagerezi de muit (vez ca ai pus un L in plus) e posibil sa ti se faca rau
de unde poola mea le scuateti bre ca io imi uitai umoru in camasa de ieri
wuyrtouy : lol danone acu o vazui :
poi da, daca esagerezi de muit (vez ca ai pus un L in plus) e posibil sa ti se faca rau
de unde poola mea le scuateti bre ca io imi uitai umoru in camasa de ieri
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:un cur in plus nu strica niciodata
adica tu ai doi curi?
ANTI
-

auzi bre asta de mai sus ? io cel putin recunoscui ca umoru mie in masina de spalat din baie da matale te nascusi fara , asa ca dute de dorneste pe la alte mese, da?
basule ie vorba de ala de deasupra matale ,da?
basule ie vorba de ala de deasupra matale ,da?
-

bre animal2o, nu-i musai sa fie de fer halbele, ie suficient sa fie iele cat de incapatuare, ca se-ngreuneaza cin motive de contzinut care este da` dispare!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
bre matinele, io am rezistat la waking life, care nu mia parut rau ca am rezistat, mia parut rau numa ca spre sfarSHIT deja imi fugea imaginea din fatza (asta si datorita din cauza faptului ca animatzea aia era tare ciudat facuta si a fost obosituare pt uochii mei obositzi, deci asadar in conluzie vreau sa il mai vad macar odata citav)
human being/being human
-

basstard - Junior Member
ratzaidracu care nu mai poa sa intre lumea sarunce un oichi sa vada oarece ca sta lumea ciopor la puarta shi da cu petre in trecatori nevinovatz! ratzaidracu!
-

neatza - Mesaje: 5820
SODy, vez ca ai un pemeu nou, pruaspat, verjin, cald, frumos anbalat.
ANTI
-

in zece minute vine rebusu...DECI, fiti pe faza
bah tu ala de sus , iar ne deranjezi?
bah tu ala de sus , iar ne deranjezi?
-

omosecsualilor, ciocu mic, da?
aiule, aia cu lamuie multa sio cerea cu boraturile alean post, nu a fost umor, am rautatean sange, taman dupa tequila.
breh stiu ca o sa ma uratzi pt asta da tre sa va zic... la mine la crajma de la parter se mananca beeeeeton, taman ce au montat un salad bar bine utilat cu ingrediente (salata verde, castravetz muratz, gogonele, porumb, castravetz pruaspetz, roshii, varza roshe si alba, mazline, branza feta, sfecla roshe, morcov+telina+maioneza, ciapa roshie, ceva gen boeuf, sosuri cu sau fara uzturoi, etcetera)
da alceva voiam sa va zic eo: az au avut in meniu una din cele mai bune fasoli cu ciolan, respectiv carnatz pe care le-am mancat eo ... creca bate multe, superbien condimentata, ciolanu buuuun si fraged, carnatzu avea chimen si miruase ezapt cat trebe. bine, fane a fo cam terorizat de marimea pooluasa a carnatzului da' i-a trecut si l-a mancat.
bunutz si painea ierea cu semintze din care pe una a halito fane si pe una a donato io donand-o la randu-mi unei colege caremi plashe (ca tot e thread de homosesuali) ca ie fuarte inalta si suptzire cu ochi albastrii frumosh si cracii panan tavan, iezapt pe placul meu.
singuru minus la crajma ie ca berea e la 33 si ie 30k... ata iete.
aiule, aia cu lamuie multa sio cerea cu boraturile alean post, nu a fost umor, am rautatean sange, taman dupa tequila.
breh stiu ca o sa ma uratzi pt asta da tre sa va zic... la mine la crajma de la parter se mananca beeeeeton, taman ce au montat un salad bar bine utilat cu ingrediente (salata verde, castravetz muratz, gogonele, porumb, castravetz pruaspetz, roshii, varza roshe si alba, mazline, branza feta, sfecla roshe, morcov+telina+maioneza, ciapa roshie, ceva gen boeuf, sosuri cu sau fara uzturoi, etcetera)
da alceva voiam sa va zic eo: az au avut in meniu una din cele mai bune fasoli cu ciolan, respectiv carnatz pe care le-am mancat eo ... creca bate multe, superbien condimentata, ciolanu buuuun si fraged, carnatzu avea chimen si miruase ezapt cat trebe. bine, fane a fo cam terorizat de marimea pooluasa a carnatzului da' i-a trecut si l-a mancat.
bunutz si painea ierea cu semintze din care pe una a halito fane si pe una a donato io donand-o la randu-mi unei colege caremi plashe (ca tot e thread de homosesuali) ca ie fuarte inalta si suptzire cu ochi albastrii frumosh si cracii panan tavan, iezapt pe placul meu.
singuru minus la crajma ie ca berea e la 33 si ie 30k... ata iete.
- gaga
luatzi bre daicea intrebare awrolakiana
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=230465#post230465
danone primi o cerere ca cica sal bag la 3 (rebusu) ca alalt il bagai de dimineata in ea de viata
http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=230465#post230465
danone primi o cerere ca cica sal bag la 3 (rebusu) ca alalt il bagai de dimineata in ea de viata
-

bre dornitu l=a facut pe moshu cuntrebarea asta: De ce e euglena cucuveata?
Cu alte cuvinte, multam pentru urarile privind divizarea si nu numai si va urez traditionalu PA si alcool mult in uichendu asta....o 250ml de bere betzi si voi pt mine
Cu alte cuvinte, multam pentru urarile privind divizarea si nu numai si va urez traditionalu PA si alcool mult in uichendu asta....o 250ml de bere betzi si voi pt mine

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
ie bine la 3, apuc sa mai fumez o tzigara, ma uit cum rezolva omosecsualu ala descreierat careul si ma car ca tre sa iau nejte pani pe care (neatza ejti pe faza) iam primit cadou
aia nu mai sunt amuzantz, demigrantzii deh, deja au trecut in stadiu de frustratz, da-i incolosha.
la multz ani animale.
bah stie cineva daca ii dau lu baics un ciuolan cu fasuole imi da noul lui nr de telefon nou?
aia nu mai sunt amuzantz, demigrantzii deh, deja au trecut in stadiu de frustratz, da-i incolosha.
la multz ani animale.
bah stie cineva daca ii dau lu baics un ciuolan cu fasuole imi da noul lui nr de telefon nou?
- gaga
animale, fa-te muci, c-odata-n an ie zua ta!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

- aphextwinz
- Junior Member
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
ios acilea tomna ce bagai rebusu la locu lui
-

deci vaz ca nu prea mai estetz p`icia, in afara de danonino, care dadu un raspuns plin de bun simtz la o intrebare tampita pe sredu aferent!
io, ashea cum va anuntzai de dimi neatza, cica lucru, iar cand pot, mai dau o geana pe feceu(de ex., amu ma uit la poze cu forumishti-no comment!)
io, ashea cum va anuntzai de dimi neatza, cica lucru, iar cand pot, mai dau o geana pe feceu(de ex., amu ma uit la poze cu forumishti-no comment!)
-

Bre Stefane, ia nu rade, da? Bine ca ai tu subiecte mai interesante la tine acolo cu negrii si rasistii tai...
Btw, eu o banam pe Nanuka habauka pentru postul de ieri (sau alaltaieri, sau cand fu).
Si daca aveti nevoie de poesie, na-va poesie sa n-o puteti duce: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=230500#post230500
Cezadany asta e barbat, ca parca-mi lasase alta impresie pana acu'? Eu cred ca e cometa Halley, ca numa' aia are perioada de revolutie de 76 de ani...
Aiule, misto rebus, da' primu' era mai fain ca-l pictashi simetric...
Edit: nu po' sa cred ca am postat pe asemenea subiect de omosepsuali... :w
Btw, eu o banam pe Nanuka habauka pentru postul de ieri (sau alaltaieri, sau cand fu).
Si daca aveti nevoie de poesie, na-va poesie sa n-o puteti duce: http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=230500#post230500
Cezadany asta e barbat, ca parca-mi lasase alta impresie pana acu'? Eu cred ca e cometa Halley, ca numa' aia are perioada de revolutie de 76 de ani...
Aiule, misto rebus, da' primu' era mai fain ca-l pictashi simetric...
Edit: nu po' sa cred ca am postat pe asemenea subiect de omosepsuali... :w
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-

b0nechina - Mesaje: 673
ce mai ie nou ba bulangilor? am trecut shi eo paicia inmtre o paosa de seinfeld shi alta de jimbim. vad ca ie bine deci ie bine. ma mai duc pe unte nam treaba. puate revin...
-

neatza - Mesaje: 5820
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
danone*
asta pe careul de rebus unde nu ie nimeni (ca sios infisibila) da ie trei, ie bine.
neatza ie bulanjiu ca nu baga la rebusache
danone*
asta pe careul de rebus unde nu ie nimeni (ca sios infisibila) da ie trei, ie bine.
neatza ie bulanjiu ca nu baga la rebusache
- gaga
ecce homo(fara apropouri la titlu!): pacat ca l-am descoperit cand deja nu mai ie de actualitate!
dornea: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=5502
dornea: http://www.fanclub.ro/attachment.php?attachmentid=5502
-