Propuneri de nume pt. noul (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Propuneri de nume pt. noul (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
vechiul (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1))) a murit. pt. ca autorul sau asa a dorit.
pe acest thread facetzi sugestii despre cum se va numi noul say what. *p
cea mai frumoasa varianta va fi aleasa de catre darky...iar autorul sau va intemeia noul subiect ce se vrea a depasi cota de 10 000 replyes.
bagatzi !
pe acest thread facetzi sugestii despre cum se va numi noul say what. *p
cea mai frumoasa varianta va fi aleasa de catre darky...iar autorul sau va intemeia noul subiect ce se vrea a depasi cota de 10 000 replyes.
bagatzi !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
(((Say what's on your mind at this very moment Pt.2)))
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"Post de fin de silence" *p
Stefan , ma ajuti ? Ca tu traduci mai bine .. eu nu le am cu traducerea si adaptarea .. dar ar fi ceva de genul " postul sfarsitului tacerii" .. nashpa in romana ...
Alte idei nu am :rolleyes: sorry
Stefan , ma ajuti ? Ca tu traduci mai bine .. eu nu le am cu traducerea si adaptarea .. dar ar fi ceva de genul " postul sfarsitului tacerii" .. nashpa in romana ...
Alte idei nu am :rolleyes: sorry
Anti pro-ana
-
Weet-weet - Mesaje: 2682
baixinho © scrie:(((Say what's on your mind at this very moment Pt.2)))
asta ziceam si io
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
pai zii lu D-nu Gigi s-al faca, daca nu mai vrei sa asteptzi alte pareri.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
ma lasi? ziceam si io ca la ala ma gandeam, acu' nu inseamna ca asta o sa ramana.
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
alta propunere: "spune ce-ti trece prin minte in acest moment. reintoarcerea."
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
"Ganduri necenzurate"
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
mie mi-ar placea un titlu anarhist cum a fost si cel dar de darky. tot ceva in genu asta dar altfel. dar sa fie anarhist. si sa contine paranteze si semne nedeslusite 

-
(((Say what's on your mind at this very moment Pt.1))) reloaded ...
sau
Urmasul lui (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
sau
Urmasul lui (((Say what's on your mind at this very moment Pt.1)))
-
monk - Mesaje: 2747
(((($@`/ \/\/|-|@T'$ ()|\| `/[]|_|R |\/|||\||) R|g|-|T |\|()\/\/))))
Concurs NBA 2004-2005
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
-
monk - Mesaje: 2747
"cand n-am ce face, postez aci, spun tampenii retard inconshtiente, jignesc pana ma ia cu gretzuri shi leshin, ma dau de trei ori peste cap, ud canapeaua shi nu patzesc nimic"
bun asta!
darky, chiar crezi ca mai conteaza?
bun asta!
darky, chiar crezi ca mai conteaza?
-
nocturna - Mesaje: 8725
nocturna, nu vrem thread pt. clasa muncitoare. ci doar pt. say what. :yD
plus ca e cam lung ce zici matale acolo.
plus ca e cam lung ce zici matale acolo.
-
vali, nu mai fi asa tzafnos ! pt. darky subiectul ala a reprezentat ceva, ea nefacand altceva pe forum..decat sa bage sniff-uri pe acolo, pretz de vreo 1500 de posturi. asa s-a facut si ea cunoscuta. drept sa spun si mie mi-a placut acel subiect, pe care am bagat vreo 1500 de posturile mele. dar acum lumea s-a schimbat. iar subiectul si-a atins scopul. si vrem unul nou. fii si tu mai maleabil ca doar nu esti....nu spun care forumist.
hai..bagatzi aici idei de nume !

hai..bagatzi aici idei de nume !
-
Nascocesc...
((ce halucinatzii demente si mundane a mai nascocit mintea ta azi?))
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
45 mesaje
• Pagina 1 din 2 • 1, 2
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii