Andreea Balan - Aparente . A trecut la rock?
Moderator: anjin-san
Uitandu-ma si la clip am vazut o copie jenanta a unei artiste mediocre din Canada pe nume Avril Lavigne
Dupa ce s-au despartzit andrelele, balanca voia sa fie Brizni Shpritz muioritica si Antoneasca voia sa fie foca J Lo, tot varianta muioritica.
Nu le-a prea eshit la nici una da sunt distractive. Mai ales Balanca rocheritza, acu vrea sa pozeze in Avril Lavigne ca a vast ca aia e mai uscata si s-a gandit ca tineretu bovin biped va face conectziunea mai ushor.
Dupa ce s-au despartzit andrelele, balanca voia sa fie Brizni Shpritz muioritica si Antoneasca voia sa fie foca J Lo, tot varianta muioritica.
Nu le-a prea eshit la nici una da sunt distractive. Mai ales Balanca rocheritza, acu vrea sa pozeze in Avril Lavigne ca a vast ca aia e mai uscata si s-a gandit ca tineretu bovin biped va face conectziunea mai ushor.
human being/being human
-
basstard - Junior Member
Daca asta e rock, atunci e sfarsitul lumii. Melodia e complet stupida, nu suna a rock deloc, look-ul Andreei vrea sa fie ceva de genul asta, iar versurile sunt tot ceva din vechea Andreea care "nu mai poate sa zboare". Ii urez, in cazul asta, sa cada cat mai de sus si sa-si rupa gatul.
-
Shaki - Mesaje: 7089
stupid her!!!ce idioata...ala nici makr nu e rock..ea nu stie ce e ala ..da nah..vrea sa se bucure si ea de oleaca de succes pe care il arae da la copii pana in 10 ani presupun si aia care erau fani andre de mici copkii.
But I'm a Super girl and supegril don' cry...
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
But I'm a SuperGirl and supergirls just fly...
I'm a Supergirl...a supergirl!!!
-
DarkMoon - Junior Member
bassplayer scrie:Uitandu-ma si la clip am vazut o copie jenanta a unei artiste mediocre din Canada pe nume Avril Lavigne
macar avril are un minim de voce...si nu baga sintetizator si nici loop la 2-3 riff-uri (parca asa se numeau) de guitatra...
" it's the end of the world as we know it ''
-
tre - Junior Member
Huo!
bassplayer scrie:Uitandu-ma si la clip am vazut o copie jenanta a unei artiste mediocre din Canada pe nume Avril Lavigne
Mai degraba proasta vrea sa fie aghilera romaneasca, asa cum loredana vaca nelaptoasa se viseaza madonna/marlyn monroe, iar jojo cea roz - britni sperms.
- Djidji
Nu va mai c***** pe voi!!
Daca n-ar avea creier si talent nar fi vedeta. Aparente nu e neaparat rock e mai mult ceva de genul rock&hip hop. Piesa e altfel decat alea vechii, ceva nou, si destul de reusit!!!!
- blondy angel
mah bovina,ai grija ce cuvinte scuipi!mai bine invata ce este cratima shi dupa-aia posteaza pe barfe.iar daca postezi spune ceva interesant,nu ne injura.jita!
- Catzelusha
blondy angel scrie:Daca n-ar avea creier si talent nar fi vedeta. Aparente nu e neaparat rock e mai mult ceva de genul rock&hip hop. Piesa e altfel decat alea vechii, ceva nou, si destul de reusit!!!!
Sa mori tu ca tot ce-ai scris e-adevarat shi nu te amenintza nimeni cand ai scris ce-ai vrut sa spui c-ai zis?
"Hiturile" lu balanca nu-s bune decat pentru repertoriul concurentzilor de la TipTop MiniTop!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Shtiti...Daca voi nu sunteti de acord,inca odata repet GUSTURILE NU SE DISCUTA.Mie`mi place la nebunie melodia,insa este adevarat,andreea a luat genul Avrilei ...Oricum pt mine e ok
I'm Slim Shady, yes I'm the real Shady
All you other Slim Shadys are just imitating
So won't the real Slim Shady please stand up,
please stand up, please stand up?
-
I`m With You - Junior Member
covergirl^^^ scrie:loollll unii dintre voi nici n-atzi auzit melodia dar va datzi cu parerea :hehe:
bravo mey....
melodia nush' daka e chiar rock dar cel putzin are influentze.
Am auzit melodia dar nu imi place decit Adrian
Atit
Nu stiu daca melodia e chiar rock ,de fapt nu cred ca poti sa spui ca este vreun gen. Oricu ea tot varza e.
- anetutza
- Junior Member
Vai Saraucuta De tine,Gabizzu! Ma tem s anu postez despre tine ca ejti cel mai antipatic.Kiar e nevoie sa comentezi tot ce zic eu!? Sau nu poti sta in bank ta.Ma corectez,asta daca te va face sa te simti mai bine.A preluat look`ul lui Avril.Soarta!Oricum nu mai era nevoie sa comentezi daca ti-ai dat seama ce vroiam sa zic.
-
tu nu stii cand se folosesc genurile feminine si cand cele masculine, le combini, nu stii cand se pune punct si cand semnul intrebarii, ce mai, esti varza! suna ca o amenintzare...crezi ca mi-e frica (,) ca nu cumva sa scrii undeva ca-s antipatic??? lol
eu sunt antipatic, tu esti proasta. *p
eu sunt antipatic, tu esti proasta. *p
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847

-
[quote="I`m With You,insa este adevarat,andreea a luat genul Avrilei ...[/QUOTE"]
Vaaaaaaaiii!Nu se poate!A luat genul Avrilei?...Saraca "Avrilei"...a ramas fara gen!...S-o ajute cinevaaaaaa!...
Vaaaaaaaiii!Nu se poate!A luat genul Avrilei?...Saraca "Avrilei"...a ramas fara gen!...S-o ajute cinevaaaaaa!...
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
Corect!
Da, hai, sa nu iertam nimic! Sa nu cumva sa greseasca careva, ca e mancat! Sarim toti pe el si il facem de rusinea satului! Ca noi este perfecti.
Lasa-ma sa-ti transform lacrimile in flori si sa te bucuri, si sa simt din zambetul tau o eternitate.
-
Dragos C. - Junior Member
Ce "Nume"(id) are ... GabizZu ... Inca nu a inceput sa se maturizeze ..N`ash putea sa`mi zica cineva Gabizzu,hai la mama
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma