Forrest Gump, locomotive, maeştri venerabili si alte animale (thread exclusivist)
Adica ii dai bani lu una sa se marite cu tine sau cum ?
Si eu am avut si inca mai am masinutze de fier. Majorette si matchbox erau preferatele mele. cand am fost in Bulgaria mi-am luat o gramada de matchbox-uri : masina de militie , pompieri , elicopter.
iar din Ungaria mi-am luat 4 Majorette originale : o duba de banca, un Jeep , un Renault 5 si un Volvo la care se deschid usile.
Si eu am avut si inca mai am masinutze de fier. Majorette si matchbox erau preferatele mele. cand am fost in Bulgaria mi-am luat o gramada de matchbox-uri : masina de militie , pompieri , elicopter.
iar din Ungaria mi-am luat 4 Majorette originale : o duba de banca, un Jeep , un Renault 5 si un Volvo la care se deschid usile.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Concurs NBA 2004-2005
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
I'm not afraid of death, I just don't want to be there when it happens.
-
dj_jaxxx - Mesaje: 1131
Moshule,ejti lemn...can am zis ca mansuram ma refeream ca am bani de nunta.Referitor la mashinutze de fier am scris io mai demult pe un thread,cred k pe say what....ce shi cum iera cu iele.Ideea ie ca acuma mai am doar vo doo.
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
eu puteam sa ma insor duminica asta daca doream...cu una de 29 de ani de la tzara. am scris tot pe say what. dar nu m-a incantat ideea. pe urma daca nu ma mai lasa nevasta sa stau pe forum ? eu ce ma fac ? daca o fi rea si nu ma mai lasa sa beau cehesti sau sa bat maimutza ? eu ce pu*a mea fac ?
MiG...la nunta ta cate feluri de mancare se vor servi ? pastrama de oaie va fi ?
MiG...la nunta ta cate feluri de mancare se vor servi ? pastrama de oaie va fi ?
-
MiG..cheltuiesti prea mult sa dai la oameni....bere la 2 litri. E vreo 35 000 sticla.
Eu zic ca scapi mai ieftin daca le dai pufarine. Cumpara draq 2 kile de pufarine si le dai pufarine cu apa...sa se umfle in burta si sa-i sature.
Eu zic ca scapi mai ieftin daca le dai pufarine. Cumpara draq 2 kile de pufarine si le dai pufarine cu apa...sa se umfle in burta si sa-i sature.
-
apropos de trenuri si nunta.....
Intr-o vinere spre seara
Shuiera un tren in gara
Nu suiera d'altceva
Shuiera plecarea mea
Seara buna, mandro draga....eu ma duc !
Dupa 2 luni de zile
O mica scrisoare-mi vine
Scrisoare de la maicutza
Ca s-a maritat mandrutza
Scrisoarea cum am primit
La maior m-am repezit
Iar maiorul fost om bun
Mi-a facut foaie de drum
Cobora'i din deal in vale
Ma-ntalni cu un mosh in cale
Moshule te-as intreba
De stii de mandra ceva
Mai baiete nu stiu bine
In duminica ce vine, maiii...
In duminica ce vine
Este o nunta langa mine
Lasa mandro ca-ti ajunge
Ca tu dupa mine o-i plange
Ca si eu m-oi insura
Mai la deal de casa ta !
Si ti-oi frange mandrulitzo inima !
Shuiera un tren in gara
Nu suiera d'altceva
Shuiera plecarea mea
Dupa 2 luni de zile
O mica scrisoare-mi vine
Scrisoare de la maicutza
Ca s-a maritat mandrutza
Scrisoarea cum am primit
La maior m-am repezit
Iar maiorul fost om bun
Mi-a facut foaie de drum
Cobora'i din deal in vale
Ma-ntalni cu un mosh in cale
Moshule te-as intreba
De stii de mandra ceva
Mai baiete nu stiu bine
In duminica ce vine, maiii...
In duminica ce vine
Este o nunta langa mine
Lasa mandro ca-ti ajunge
Ca tu dupa mine o-i plange
Ca si eu m-oi insura
Mai la deal de casa ta !
Si ti-oi frange mandrulitzo inima !
-
Moshule te-as intreba -mijto lautareasca asta.Da mai ie una mijto tot cu trenuri insa fara nuntzi shi anumeTrenule,masina mica .Chiar oare potzi sa itz faci nunta in tren?K ie mijto la vagonu restaurant.Are pretzuri mici:p
-
Nu, melodia de mai sus nu e Moshule te-as intreba. Se intituleaza "Intr-o vinere spre seara" si o am in varianta Nelu Ploiesteanu. In Moshule te-as intreba se vorbeste despre altceva. Vezi pe subiectul de lautaresti de pe forumul de boshorogi !
stiu ca e ieftin in vagonu restaurant in tren. cand am fost eu cu trenu la deva am baut bergenuri la cutie in tren...si era cu 2000 lei mai mult ca la Fanutza. super marfa. plus ca era si rece. nu credeam sa aiba frigider in tren !
Da...ce zici tu este un hit clasic al Mariei Tanese. Si trenu e mult mai bun decat masina mica.
stiu ca e ieftin in vagonu restaurant in tren. cand am fost eu cu trenu la deva am baut bergenuri la cutie in tren...si era cu 2000 lei mai mult ca la Fanutza. super marfa. plus ca era si rece. nu credeam sa aiba frigider in tren !
Da...ce zici tu este un hit clasic al Mariei Tanese. Si trenu e mult mai bun decat masina mica.
-
Asta vara am consumat shi io vo doo Skol-uri la vagon-restaurant cad ma intorceam de la Costinesti.Ieftin,curat,shi peisaje deosebite.In schimb acuma in Intersitiu de Bucale n-aveau bulangii ajtia decat Amstel la jumate(ai dracu ca Silva le sta`n gat) si Sprait.Shi scump al dracu...Spraitu iera 30 de mii si Amstelu 60.Le muma`n cur de hotzi:D
-
MiG, in urma evenimentelor de astazi tin sa te anunt ca esti exclus din acest thread exclusivist. Prea multe comentarii nefondate si de un rau augur ai reusit sa faci. M-ai auzit pe mine vreodata sa comentez ca tu scrii pe forum retete de salate cu porumb bulgaresc, soia sarbeasca, iaurt si castravetzi ?
Inevitabil de astazi incepand se va produce o ruptura intre tine si restul plutonului. Asa sa stii !
Inevitabil de astazi incepand se va produce o ruptura intre tine si restul plutonului. Asa sa stii !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Cum satzi iecsplic?De can am intrat pe forumu asta prima data acum un an shi vreo opt-noo luni am incercat sa nu ma dau cu vreunii sau cu altzii.Pana acuma zic io ca am reusit.Io nu consider locu asta decat un un prilej de relacsare,de amuzament shi uneori de informare.Daca o dam in vrajeli cu excluderi shi restu,pot sa pun shi io botu,da ce rost are?Io zic sa o lasam asha cum ie ca n-are rost sa zicem prostii,jtii tu vorba aia lucruri pe care dupa aia o sa le regretam.Oricum pentru mine restu plutonului iejti tu ca faci cat tot plutonu.
Shi cu ruptura aia,jtiu...conduc detasat
Shi cu ruptura aia,jtiu...conduc detasat

-
parerea mea este ca pentru prima oara de cand esti pe forum....ai pus botu' la spusele mele ! ha ha ha !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
lasa-ma ca sunt nervos ca nu gasesc subtitrare adecvata pt. Clockwork orange. :cry:
imi bag p*** in mortii lor de subtitrari.
imi bag p*** in mortii lor de subtitrari.
-
Imi da error to loading subtitles. sa fie de la softul meu ?
-
Acum cateva luni, am zis ca ma las de fumat... am facut-o ... de 10 ori pana'n prezent. E chiar foarte usor!
i'm goin' out to smoke now..
i'm goin' out to smoke now..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747
pai radlight am. si imi da eroare cand incarc subtitrarea propusa de tine.
eu numai cu ala vad filmele.
eu numai cu ala vad filmele.
-
pana ne hotaram ce nume va avea noul say what...eu si cu Mig-ul mai vorbim aici. voi puteti sa ne privitzi, pt. ca acesta este un subiect exclusivist , accesul facandu-se pe baza de cartela.
MiG, ce i-ai cumparat maimutzei tale de V day ? :yD
MiG, ce i-ai cumparat maimutzei tale de V day ? :yD
-
eu am zis doar V day ! din moment ce tu ai dedus ce inseamna v...stii prea bine. deci..poti raspunde la intrebare. *p
iar ai baut de unu' singur ?
incepi sa ma ingrijorezi.
iar ai baut de unu' singur ?

-
azi am avut ultimul examen. am luat primul meu 10 de cand sunt student. doar la practica in anii 1,2 si 3 mai obtinusem 10, dar niciodata la un examen. o povestire mai detaliata probabil vetzi gasi pe jurnalul meu, dar in cursul diminetzii de maine. acum am facut un NBA 2003 si voi merge la culcare.
-
e ciuciu, say whats on your mind nu mai exista, V day a venit :-S Eu sunt ragusita,ahhh sa imi dea cineva in cap! :B
Da moshule,am fugit repede la prima taraba sa imi iau cartela aia de zici matale ca imi da voie sa postez pe thread`ul asta foarte foarte exclusiv, din pacatili lu matza lu soacra lu mama lu nea pistok nu am luat decat cartela de $5 aim broke ;f
Da moshule,am fugit repede la prima taraba sa imi iau cartela aia de zici matale ca imi da voie sa postez pe thread`ul asta foarte foarte exclusiv, din pacatili lu matza lu soacra lu mama lu nea pistok nu am luat decat cartela de $5 aim broke ;f
l'eternite soulage mes peines
-
J'adore - Junior Member
-
monk - Mesaje: 2747