Mirela, 21 de ani !
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mirela, 21 de ani !
Desi in ultima vreme nu prea a mai intrat pe forum, acest user ce face parte din Hall of Fame merita un subiect de la multi ani pe care il initiez chiar acum.
Asadar...la multzi ani,draga Mirela din partea mea si a rinocerului. Numai bucurii, sanatate maxima si fericire. Si mai da si tu un mail din cand in cand, fie si doar pentru a comenta evolutiile celor de la Super Depor.
Sa traiesti !
Asadar...la multzi ani,draga Mirela din partea mea si a rinocerului. Numai bucurii, sanatate maxima si fericire. Si mai da si tu un mail din cand in cand, fie si doar pentru a comenta evolutiile celor de la Super Depor.
Sa traiesti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
La Multz AniMirelo,sa traiejti,sa`nflorejti,sa crejti,sa citejti,sa nimerejti....tot ce vrei tu!:)
Pese douajunu da ani ie o varsta sa jtii...acuma iejti suficient de mare ca sa bei oriunde in lume..da shi io mai am putzin:D
Pese douajunu da ani ie o varsta sa jtii...acuma iejti suficient de mare ca sa bei oriunde in lume..da shi io mai am putzin:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
la multi ani, sotie iubitoare(si iubita)!
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
La multi ani Mirela si sa i parte de ce vrei tu
... bineinteles ca de obicei .. am dat o urare standard ... care este ...

-
monk - Mesaje: 2747
La multzi ani Mirela, de ziua ta-ti doresc
Si ce inseamna viata, as vrea sa-ti povestesc.
Dar esti de-acuma mare, si singura-o-ntelegi
Si ca pe-un rebus-cheie, incerci sa o dezlegi.
Si inca ceva:
Si ce inseamna viata, as vrea sa-ti povestesc.
Dar esti de-acuma mare, si singura-o-ntelegi
Si ca pe-un rebus-cheie, incerci sa o dezlegi.
Si inca ceva:
- Fişiere ataşate
-
- pentru Mirela de la baicsu.jpg (44.52 KiB) Vizualizat de 3776 ori
-
- pentru Mirei de la baicsu.jpg (277.53 KiB) Vizualizat de 3788 ori
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
te pup dulce pe gurguiu drept(cand ne-om vedea).tot ce vrei tu iti urez si rupe-le gura alora.arata-le ce inseamna sa fii focsanean.si nu uita!sa faci sex protejat maica,ca nu stii cu ce te procopsesti.ca lumea ie rea si haina.
-
SOD - Mesaje: 6035
I'm in tardiness.... but
Happy Birthday and keep on lovin' the animals! ;-)
-
dEpEchEmIND - Junior Member
dEpEchEmIND scrie:keep on lovin' the animals!
There is a house in New Orleans.
They call the Rising Sun.
And it's been the ruin of many young poor boys
And God I know I'm one.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
cam tarziu dar merge...........
la multi ani!
p.s. acum esti majora in orice tara
la multi ani!
p.s. acum esti majora in orice tara
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Oau, inca nu m-ati uitat cu totul...Mutumesc tuturor pentru urari (cam tarziu ce-i drept, dar ce vreti, trebuia intai sa ma ocup de mahmureala, p'orma de fun stuff...) In ordinea aparitiei...
Multumesc Moshule, hello to the rinocer. Mai traejte, mai traejte?
Dzien dobre MiG-ule, te astept in lumea majorilor!
Weet-Weet - thanx si ne vedem data viitoare cand ajung la Nimes (cand se face frumos afara...)
vali - o juma' de naveta merge pentru inceput?
eyeu', bonechina, marian jan, darky, dinu, nocturna, Superba - mersi din suflet!!!
baicsu - ma rasfeti :w
SOD - nici nu se poate altfel, sa traejti, sa inflorejti, sa ajungem sa vedem Unirea-n A si pe SOD raspunzand la sms-uri...
Scuze celor pe care i-am omis, dar nu mai putine multumiri!!
Multumesc Moshule, hello to the rinocer. Mai traejte, mai traejte?
Dzien dobre MiG-ule, te astept in lumea majorilor!
Weet-Weet - thanx si ne vedem data viitoare cand ajung la Nimes (cand se face frumos afara...)
vali - o juma' de naveta merge pentru inceput?

eyeu', bonechina, marian jan, darky, dinu, nocturna, Superba - mersi din suflet!!!
baicsu - ma rasfeti :w
SOD - nici nu se poate altfel, sa traejti, sa inflorejti, sa ajungem sa vedem Unirea-n A si pe SOD raspunzand la sms-uri...
Scuze celor pe care i-am omis, dar nu mai putine multumiri!!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
Mirela scrie:baicsu - ma rasfeti
io-i spun alfel, da nu po sa detaliez, cam eau ban.
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii