comentarii impertinente la poze
Moshule,ce moaca de bijnitzar ai!Shi ghiulu ala de neam prost...Shi pa deasupra te-ai apucat si de fumat(ce fumezi?).Acuma tre numa sa mai incepi sa umblii shi cu phemei shi po sa zic ca ai intrat jhi tu in randu lu lumii:D
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
In primul rand nu fumez si nu ma voi apuca niciodata. Am mai tras de la Wild Rose cateva fumuri din tigarile ei...Cartier parca. Ieri nici nu am fumat. I-am luat L&M-ul lui Alin sa ma pozez. In al doilea rand ghiulul nu este de neam prost, ci de mare domn. Iar femeile nu prea imi plac. Visez sa ma dau cu ALin intr-o zi, dar aseara eram prea luat. 

IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
adica sa TE dea alin....si nu cred ca o sa se intample intr-o zi ci poate intr-o noapte in care nu mai functioneaza luminile nici pe strada si nici in apartamente si nu isi da seama alin cu cine este.......poate atunci .......
If I could rearange the alphabet, I'd put U and I together
-
Superba Oana - Junior Member
Pentru Satyr...
Bei da pe cine ai omorat cu Kalashnikovu'?
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
bine. o sa-mi fac si un piercing in buric atunci. *p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh scrie:In al doilea rand ghiulul nu este de neam prost, ci de mare domn. Iar femeile nu prea imi plac. Visez sa ma dau cu ALin intr-o zi, dar aseara eram prea luat.
Mosule tu vrei sa fii

Ar trebui sa mai slabesti oleaca si sa iti subtiezi glasul

Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
pai de unde stii tu ce glas am eu ? m-ai auzit pe mine vorbind ?
-
paiangene ce fatza de manelar ai ma....
acu serios: mai incearca si tu uneori chestia aia numita mancare/haleala/de-alegurii...
acu serios: mai incearca si tu uneori chestia aia numita mancare/haleala/de-alegurii...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
bre paianjene i-am aratat poza lu raducu si mi-a latrat fro juma de ora holbandu-se la ia. vorba lu cuacavete parca esti un jidan la aushvitz bre ...la 33 de kile cu bataie esti deja dolofan
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
E ca e frumoasa prietena mea? Portnoy ...am sarit ca aveam drepate...pentru ca stie sa-si ia si ea apararea si singurica
-
Tanase - Mesaje: 1238
Spider, ce bere bei ? Ciucas ? mie imi place de tine..ca stai la maieu ca marii domni. am si eu maieu ca al tau..si nu m-a lasat Alin sa stau in el cand am fost ultima oara la restaurant. 

-
ce uratzenie!!!!!
ce uraaaaaaaaat e the spider asta!!!!!! PROPUN BAN pt. el ca a pus o asemenea poza .. langa pozele mele si a ale nanukai ...
rushine! god ... ce urat poate sa fie .. ca sa nu mai zic de maieu ..... vaiii
rushine! god ... ce urat poate sa fie .. ca sa nu mai zic de maieu ..... vaiii
While money can't buy love, It can buy a damn good imitation...
-
PreferatA - Junior Member
Spidere...
M-a traumatizat poza ta vere. ;S ;f
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member