C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bah ce uameni rai sa ma acuzatz pe nedrept de trish fara sa stitz circumstantzele
mam suparat asa tare ca m a ofer voluntar sa muncesc, nu ma mai duc la nici o bere
%#$@% cine maciuci ie ala din posa ca mam speriat ingrozitor cand am vasuto, duamne cemi bate pipota, ptiu
mam suparat asa tare ca m a ofer voluntar sa muncesc, nu ma mai duc la nici o bere
%#$@% cine maciuci ie ala din posa ca mam speriat ingrozitor cand am vasuto, duamne cemi bate pipota, ptiu
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
danone cu riscu dea ma imbolnavi de putzita ieream on line can a postat descre rea pt ca faceam puntaju on line dupe venisi matale cu editu si ca tot veni vorba de rebus asta trebe sa fie o regula de concurs: nu ie voie cu editari
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
eam zis si la afex deja cum devine cu quick reply, asta unu... doi: am dat edit, a venit shef cu nas in comp si fereastra a stat in edit o gruaza, suntetz cacaciosh amandoi si homosesuali
oricum ma retrasesem
oricum ma retrasesem
- gaga
- aphextwinz
- Junior Member
ce vrei bah, atitudine moshista ...a vrut duar sa vaza daca stii sa dezlegi, sa te testeze 

-

alaleo
pentru care nu va intereseaza:
pentru care sunte-ti interesa-ti: am dat examen cu Visinescu. luni aflu nota. io sper sa fie peste 5.
pentru care nu va intereseaza:
pentru care sunte-ti interesa-ti: am dat examen cu Visinescu. luni aflu nota. io sper sa fie peste 5.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
salutare macsima la toti carcotzii care se hodineste
ma fute lenea si...gripa
bag neshte t.rex sami revin
ma fute lenea si...gripa
bag neshte t.rex sami revin
-

care subiect?
ANTI
-

baicsule esti de serviciu asa ca ai grije sa traji zavoru si pui lacatu
duminica placuta in continuare...
duminica placuta in continuare...
-

saveti una bucata saptamana cat mai productiva
hai ca mai ie putin si vine uichendu
baicsu ,amr 7 , asta numa in cazu ca tentreaba dormea, da?
bre cititi jurnalele lu awro lake de ieri sialaltaieri sa va mearga bine tuata saptamana. sunt pishatuare.
uare fane de ce nu baga la el pe parcea "pseudoanalize politico-economice" ?
danone, cei asta bre : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=231177#post231177 ?
hai ca mai ie putin si vine uichendu
baicsu ,amr 7 , asta numa in cazu ca tentreaba dormea, da?
bre cititi jurnalele lu awro lake de ieri sialaltaieri sa va mearga bine tuata saptamana. sunt pishatuare.
uare fane de ce nu baga la el pe parcea "pseudoanalize politico-economice" ?
danone, cei asta bre : http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=231177#post231177 ?
-

ioi, ce nahpa ie! iar descoperii asara ca az e luni! nush cum dracu se-ntampla da de fiecare data, dupa duminica vine luni! deja e prea monoton! propun sa facem ceva sa mai schimbam calendaru asta!
in alta ordine de idei, n-am chef!
shi in cealalta ordine de idei, ser`us evribadi!
in alta ordine de idei, n-am chef!
shi in cealalta ordine de idei, ser`us evribadi!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-

nae cinefil - Mesaje: 3740
alaleo care este
deci nu mai fi-ti stresa-ti ca gata, de az incep din nou munca.
aiule, ce te face sa crezi ca ma intereseaza amereu?
deci nu mai fi-ti stresa-ti ca gata, de az incep din nou munca.
aiule, ce te face sa crezi ca ma intereseaza amereu?
ANTI
-

io-te mah cacand incepusem sa ma opishnuiesc cu titlu respectiv care ma facea sa ma uit cu teama peste umar, se schimba iar din nou!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-

baicsule, avand in vedere conecsiunile senzoriale cu neuronu lu dornea pe care le posezi de multe ori fiindumi greu sa va deosebesc posturile(noroc ca sau inventat avatarele) si in cazu in care concediu nu tia afectat prea mult buchisitu literelor care frumos aranjate dau sens unor cuvinte incearca sa deslusesti propozitia in care am mentionat, "numai in cazul in care tentreaba dormea" deci afirmatia nu tierea adresata tie, da?
-

aoleoha!
care este luni dupe duminica shi contrar ajtebtarilor lu eo, nu ma sint fuarte najpa ba apruape ca ba din contrariul. deci ie bine.
cica az am de munca! hahahahahahah..... so creada iei!
care este luni dupe duminica shi contrar ajtebtarilor lu eo, nu ma sint fuarte najpa ba apruape ca ba din contrariul. deci ie bine.
cica az am de munca! hahahahahahah..... so creada iei!
-

neatza - Mesaje: 5820
bre muncitori cum sarbatorirati mai ziua lu valentin?
io, avand in vedere ca iera si urmatuarea zi dupa ziua mea (cand nu m-am tinut de cuvant si n0am beut o ceheasca) m-am intors la prima mea iubire si am consumat ceva mai multe pahare...uneori cu tot cu continut alteori guale
in rest e najpa bre ca-i luni, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti
io, avand in vedere ca iera si urmatuarea zi dupa ziua mea (cand nu m-am tinut de cuvant si n0am beut o ceheasca) m-am intors la prima mea iubire si am consumat ceva mai multe pahare...uneori cu tot cu continut alteori guale
in rest e najpa bre ca-i luni, ca de n-ar fi nu s-ar mai povesti
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
bre neatza, deshi abar n-am ce zice aia de la mano solo in melodia lor cu chenz an diu maten, io sunt fuarte d`acord cu iei, ca parca ma identific cu nervii lor care-i are iei!
aia de az inca nu i-am intzeles!:)
aia de az inca nu i-am intzeles!:)
-

care valentin?
culmea shtitz carei? ca zioa respectiva :love: mult overrated, a picat dupe calendaru ortodox ezapt cu moshii de iarna si sambata mortzilor, ca sa vez romani americanofoni andicapatz
culmea shtitz carei? ca zioa respectiva :love: mult overrated, a picat dupe calendaru ortodox ezapt cu moshii de iarna si sambata mortzilor, ca sa vez romani americanofoni andicapatz
- gaga
eo am sarbatorit belentains dei cu chef shi prisosintza care daca nam avut belentains mam multzumit shi cu jimbim carea fost bine numa juma de sticla ca erea consuarta cu oichii pe mine.
da am intzeles ezact ce vrea sa zica sarbautoarea asta care dupe respectiva jumate ieream ashea romantic cu oichii mijitz pe jumate shi spuneam numa cuvinte tandre in shoapta (cel putzin ashea credeam eo, ca consuarta im tot zicea sa vorbesc mai incet ca speriem vecini) care numa la iubire aveam dupaia capetele. deci love.
da am intzeles ezact ce vrea sa zica sarbautoarea asta care dupe respectiva jumate ieream ashea romantic cu oichii mijitz pe jumate shi spuneam numa cuvinte tandre in shoapta (cel putzin ashea credeam eo, ca consuarta im tot zicea sa vorbesc mai incet ca speriem vecini) care numa la iubire aveam dupaia capetele. deci love.
-

neatza - Mesaje: 5820
bah nush de ce sa ma rad mai intai, de ce scrie pe jurmale sau pe kterinca zilei ... deci bassule, zici ca sibiu' nui in strainezia? o fi duamne fereshte in romania. hint: vorbesti degeaba coierent cu ala, itz zic io, ie dereglate sinapsele vietzii.
- gaga
io tocma ce citii hebdomadaru lu catharsis care ashea frumos zice de danoninoooo...
apropo, fata asta unde-i? s-angropat supt cadourile primite de belantains dei?
apropo, fata asta unde-i? s-angropat supt cadourile primite de belantains dei?
-

bre nu stiu care ie opinia vuastra da personal luna asta il vad pe awro lake pe primu loc la forumistu lunii cel putin pana acu il devanseaza clar pe dormica care se pare ie ieclipsat de doctrina materialist dialectica a lu marxu de trafalgar scuear
-

am luat-o de la coada la cap! amu m-apuc de citit filele aurolace de jurnal!
bre, da dornea incearca sa fie suptil? ca deshi citii ce zise iel acoloshea nu intzelesei dedesuptu metempsihozic al textului!:)
bre, da dornea incearca sa fie suptil? ca deshi citii ce zise iel acoloshea nu intzelesei dedesuptu metempsihozic al textului!:)
-