MiG trece la seniori ! 21. La multzi ani !
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Mig trece la seniori ! 21 de ani, la multzi ani !
Sunt sigur, draga Mig, ca nu te-ai culcat asteptand sa iti fac eu subiect de ziua ta. Iata ca ii dau glas chiar acum.
Iti doresc traditionalul la multi ani, multa intelepciune, femei slave, beri teutone, masini japoneze si ce pu*a mea mai vrei tu.
Iti doresc traditionalul la multi ani, multa intelepciune, femei slave, beri teutone, masini japoneze si ce pu*a mea mai vrei tu.
- Fişiere ataşate
-
- la multi ani mig !.jpg (16.54 KiB) Vizualizat de 3071 ori
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
hehe...la multi ani celui care mi-a stat alaturi, la bine si la rau, cu paloshu ridicat deasupra capului meu, gata sa ma trosneasca din clipa in clipa! sa ai parte de ce vrea mushchii tai, ce asteapta a fi lucrati!
- S-a strans toată lumea?
- Toţi in păr!
- Toţi in păr!
-
gabuba - Mesaje: 6847
La multi ani Mig-ule! In afara de femei, masini si bautura sa ai parte si de sanatate, fericire, noroc si multi, multi bani! La Multi Ani !!!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
happy birthday, mig! more power to ya ;n
To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
ani multzi bre si sa fie cimitiru vesel o mie de ani fara tine prin preajma
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
migule, la multi ani nea.
ps: trei beri s-au facut acuma, cu alea doo de la pariu, da? mi se pare logic.
ps: trei beri s-au facut acuma, cu alea doo de la pariu, da? mi se pare logic.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
-
neatza - Mesaje: 5820
la multzi, multzi, multzi, multzi, multzi etc. ani, Migule! Si bani!
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-
river - Junior Member
La multi ani Mig-ule, sa dai gata tomuri dupa tomuri, sa gasesti piatra filozofala, sa polemizezi cu Kant si Heidegger... Si tot ce-ti doresti. Na, io nu te cred ushuratic
.

subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
La multi ani!
Hai sa traiesti si din partea mea, multi ani fericiti si...
"Sanatate si virtute,
Sa avem ce bea si ce ..." (manca)!
"Sanatate si virtute,
Sa avem ce bea si ce ..." (manca)!

***D I N A M O!!!***
-
Ayrton - Mesaje: 1790
La Multzi Ani fericitz MiGule, sa traesht, sa fii iubit si sa ai parte de toate alea-alea de ti le doresti mata!
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
-
Mirela - Mesaje: 2566
-
monk - Mesaje: 2747
Ia uiteee... inca unu' trece pragul pisicologic!
Bre, ia vezi, ca la masculi cica-s mai multe praguri d-astea, ai grija sa le treci cu bine pe toate.
La multi ani, sa-ti mearga bine si sa ai tot ce-ti trebe (bani, masini, femei...
)!

Bre, ia vezi, ca la masculi cica-s mai multe praguri d-astea, ai grija sa le treci cu bine pe toate.
La multi ani, sa-ti mearga bine si sa ai tot ce-ti trebe (bani, masini, femei...

If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
-
b0nechina - Mesaje: 673
iata, ca s-a dus si ziua lu' MiGu. am dori sa stim cum a petrecut si daca a primit cadouri si in ce au constat ele.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
De petrecut am petrecut bine,bine,deji se putea shi mai bine.Nu m-am imbatat prea tare daca asta te interesa:D.Cdoouri am primit in numar suficient in principal articuole de vestimentatzie:).A fuost bine,deci,in concluzie:D.Acuma nu jtiu,ori ma simt mai batran cu un an ori inca sunt mahmur:p
Pese:inc uo data multumesc pentru urari la cei la care nu le-am multumit prima data:)
Pese:inc uo data multumesc pentru urari la cei la care nu le-am multumit prima data:)
The Earth is full.GO HOME!
-
MiG29 - Mesaje: 7104
27 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii