Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
Il conduc pe Nicholas cu 397-390 ...la vizitari. e marfa ca la noul forum...de pe acelasi ip se inregistreaza o singura vizitare in 24 de ore, ori de cate ori ai intra. inseamna ca jurnalele noastre sunt apreciate si le citeste multa lume, ceea ce nu face decat sa ne bucure. asa sa stiti !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
citind cea mai recenta fila din jurnalu lu dornea aka mr teo, ca e de rau augur sa zic ultima fila shi nam vrea, deshi acuma odata cu aparitzia concursului rebusache ar putea sa mai ia shi el o paosa ca ne fuge atentzia distributiva de besmetica cand intro parte cand intralta, am de formulat o intrebare: mah dornea, adica vrei ca sa spui ca tu erai un geniu savanat, inca din frageda pruncie?
-
nocturna - Mesaje: 8725
eyewitness scrie:catharsis ,as aprecia in mod deosebit daca ai gasi un material serios in care sa apara expresia cu sun don't shine .
ok, recunosc ca exemplul cu vengaboys e foarte neconcludent, fiind de fapt primul gasit pe google (astia erau belgieni, olandezi sau ce naiba?). o fi folosit numai in slang sau prin sudul sua pt. ca exista cateva cantece country cu expresia data, dar materiale serioase cu aceasta expresie ar putea fi:
- Leadbelly sau Nirvana - Where Did You Sleep Last Night
"My girl, my girl, don't lie to me
Tell me where did you sleep last night
In the pines, in the pines
Where the sun don't ever shine
I would shiver the whole night through"
- Soul Asylum are o piesa Sun Don't Shine pe albumul While You Were Out
- Dean Martin sau Elvis Presley au in repertoriu "I Don't Care If the Sun Don't Shine"
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis - Mesaje: 1721
catharsis, chestiunea in cauza e foarte clara: gramatical, aiu are dreptate, intrucat la pers. a iii-a sg trebe folosit does, deci does not; in toate exemplele tale se foloseshte vorbirea colocviala, de strada, de aici shi "the sun don`t shine".
daca-tz cautai exemplele in literatura shi nu in muzica, ajungeai la aceeashi concluzie!
daca-tz cautai exemplele in literatura shi nu in muzica, ajungeai la aceeashi concluzie!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
ok, dar textul scris de dornea nu e literar, ci e colocvial sau cel putin asa cred eu. nu cred ca mai are rost sa insistam mult pe tema asta: eye-ul a spus ca nu e corect gramatical si are dreptate si eu am spus ca in vorbirea de zi cu zi se mai foloseste expresia... (btw, e cumva pleonasm 'vorbirea colocvialsa' sau nu?)
there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
catharsis scrie: (btw, e cumva pleonasm 'vorbirea colocvialsa' sau nu?)
nu e, ca de-aia ie unii care vobeshte literar! sau ashea afirma ei!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
-
[...]Oribilul Mosh scrie:Il conduc pe Nicholas cu 397-390
ceea ce nu face decat sa ne bucure. asa sa stiti !
asta in cazu in care nu ne lasa indiferentz...
-
neatza - Mesaje: 5820
Aurolacul scrie:Tot aseara am vorbit cu Vasile despre comunism shi despre cum a affectat Romania shi lumea in general. Noi am avut pareri diferite. El zicea ca Ceuasescu a strans resurse shi a rationalizat ca sa aiba tzara din ce traii, dupa ce a construit atatea orase shi dupa ce a avut de a face cu atatea proiecte industriale. Parerea mea, e ca Ceausescu a dus-o bine pana la mijlocul anilor '80, cand a inceput sa aiba datorii catre americani shi a exportat grau shi fier vechi in prostie ca sa plateasca. Ca sa nu mai zic de cate companii petroliere ne-au exploatat, shi cand ni s-a terminat petrolul, ne-au lasat de izbelishte. Asta e motivul care eu l-am dat de ce a fost asa de rau in perioada '82-'89/ Nu stiu, ce sa cred, care sunt parerile voastre(sa postati pe thread-ul de comente catre jurnale)
este cea mai pertinenta caracterizare a perioadei ceausiste pe care am citit-o pana acu. in cateva cuvinte/fraze aurolacu a punctat succint si la subiect ce multi altii n-au reusit in volume intregi. bravo aurolace , prin postul asta deja ai obtinut un sensibil avantaj fata de dornea la candidatura pt forumistu lunii februarie
ps. pe vasile nu-l poti convinge sa intre si el pe forum ? din ce spui tu e clar ca eruditia lu vasile ii iese prin piele precum acneea.
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Poate...
eyewitness scrie:ps. pe vasile nu-l poti convinge sa intre si el pe forum ? din ce spui tu e clar ca eruditia lu vasile ii iese prin piele precum acneea.
Dar ii s-ar parea cam dificili, sa discute cu niste fraieri. Eu abia resist, dar el sigur nu.
"For evil men to succeed all it takes is for good men to do nothing"
-
Aurolacul - Junior Member
brava , catharsis. pana acum cele 5 puncte ale mele la forumistul lunii se indreapta catre iasi/suceava, adica spre tine. pt. a 3 a pagina a hodomatului tau, sau cum draq ii zice la jurnalu' lu' matale.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Initial trimis de Cristylla Eu eram pe jumatate adormita... El, minte creata cum e, m`a sunat azi-noapte la 3.52. Noroc ca imi inchisesem mobilul...
Oricum,glasul lui m`a facut sa ma simt mai bine....
Ma intreb. Cum i-ai auzit glasul daca aveai telefonul inchis? Cum a sunat telefonul daca era inchis? sau era unu' de ultima generatie care suna si cand e inchis?

p.s: Sau...era langa tine si "vroia sa dea un telefon"?
-
Love2Fly - Junior Member
ptiu aurolace ce sugubatz iesti bre cu vasile al tau . io citind opinia lui referituare la comunism si teoria conform careia in romania ierea frig,intuneric,cozi,indoctrinare,etc datorita companiilor americane care au supt petrolu romanesc pan la ultima picatura si cand s-a epuizat si-au pus palma in cur si au plecat , mi-am zis in sinea mea : "uite bre ca ieczista si uameni in diaspora care gandeste" si d-asta iti propuneam sa-l inviti pe forum. mai invatam si noi cateceva...
btw, uite propune-i o problema sa vedem cat de dashtept ie:
-ana are doua mere, mama ii mai da doua si ionel inca unu. cate mere are ana?
btw, uite propune-i o problema sa vedem cat de dashtept ie:
-ana are doua mere, mama ii mai da doua si ionel inca unu. cate mere are ana?
-
-sa alunec pe o bana, shi sa-mi stric freza
:confused: bana??
o sa ii impusc toata familia(cu pusca care nu o am), shi sa le transportez corpurile cu masina(tot care nu o am).
mostra de subtil umor agramat, combinat cu o incoerenta specifica demigrantului uzual, deci, nimic nou...
www.hotmail.com shi http://www.yahoo.com. Cu totzii(cred ca) le stiti,
noi? nuuuu, ce ie alea? are si in romania din alea?
Cam lame ziua de ieri a fost
remarc un iz poetic strecurat in frazele acestea deosebite ...
[quote]Nu am primit nici un Valentine's Card ieri de la nimeni.[/uote]
de ce uare?
hai ca m-am plictisit, ie pishator de citit dar obositor de facut mishto de fiecare vorba, maine citesc la dormea intai, sa nu se simta nedreptatzit....
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci mam ras! care citeam ebdromaderu lu omu respectiv shi dupaia im imaginam omu respectiv langa dana, unde altundeva dect intro crashma, incercand sai esplice vorbe galeshe de eubire la lobu ureichii cu oichii mijitz pe jumate (semn de romantizm), iar danone care raspunde la fel de galesh in stilu iei inconfundabel: "Ce pula mea, noi nu mai bem nimica aicia? auz, bai asta, cum te chiama, ia shi mataleo votca ca muri de sete aicia! .... in puii mei!!"
-
deci eo zic ca uomu ie de intzeles pana la shuvitzele blonde shi chear mai departe de-atata!
ie in sesiune sh-a mancat shi oo stricate din motiv de frigider stricat!
plus ca brusc a devenit mai celebru decat totz ceilantz jurnalishti laonloc!
ie in sesiune sh-a mancat shi oo stricate din motiv de frigider stricat!
plus ca brusc a devenit mai celebru decat totz ceilantz jurnalishti laonloc!
-
deci nu se puate asha ceva, ceia ce va doresc si dumneavuastra ... ce dorme, ce aurolac, n-am mai ras cu asha lacrimi ca saraca mea colega se uita intr-o dunga la mine, mai ceva ca un catzel pampalau la o punga foshnituare....
io din acest moment renuntz a mai citi aceste jurnale, ie clar unii uameni fac mai mishto decat altz uameni de unii uameni, invadandu-le linijtea biroiasca ...
aba neatza, asha imagine ai tu despre mine? intreaba la aiu daca io biau alcool, nu biau alool ... ca duar sunt plonda.
nush ce sa mai zic, am ramas imnarmurita... si daca mai facetz mishto de mine va phoot totz mortzii pe rand, cu sau fara cazma in dotare, pliscu jos.

io din acest moment renuntz a mai citi aceste jurnale, ie clar unii uameni fac mai mishto decat altz uameni de unii uameni, invadandu-le linijtea biroiasca ...
aba neatza, asha imagine ai tu despre mine? intreaba la aiu daca io biau alcool, nu biau alool ... ca duar sunt plonda.
nush ce sa mai zic, am ramas imnarmurita... si daca mai facetz mishto de mine va phoot totz mortzii pe rand, cu sau fara cazma in dotare, pliscu jos.
- gaga
danone scrie: va phoot totz mortzii pe rand, cu sau fara cazma in dotare, pliscu jos.
astea da vorbe de eubire!
pai se puate ashea ceva? pai ceo sa zica omu ala cant teo citi scrind ashea? puate ca no sa te mai eubeasca shi ramai singura shi ambetata!
-
Decipostuastavafiscrisfaraspatziishicuprobabilomul timedegreseligramaticaleasacasafacadanoneatacdecor d
aurolace tu sa vb cu mine cand te-oi intreba io si dupa cetz iei ochelarii vietzii ca ai lasat la spatzii mai ceva ca spatziu din razboiu' stelelor. asta ca sa nu crez i ca am facu t vreun ata c de cor d.
- gaga
Aurolacul scrie:Necrofil inca nu sunt, dar nu se stie
bah handy, dana iti futea mortii pe rand n-a spus ca iti da mortii la futut da?
-
aurolace, vezi ca nu stai deloc bine cu skilurile cu care te lauzi, da` avand in vedere ca tz-ai loat in sfarshit permisu de conducer(numa` de 4 ori zici ca ai dat examenu`?) io te iert pe zua de azi!
a! sh-un sfat! fa-te manga, sa vezi ce skiluri o sa ai dup-aia...
a! sh-un sfat! fa-te manga, sa vezi ce skiluri o sa ai dup-aia...
-
de nanuce si ude ude se mai ia lumea sau chiar daca nu se ia nu prea are farmec sa ma iau si eu. pacat ca nu am gasit de unde se schimba user title-ul ca imi puneam si ceva de genul 'sclavul iubirii' sau 'in love with dana' sau 'catharsis+danone=love'danone scrie:bah io vb serios, mi-a ajuns un post imens de luare in baza, nu mai avetz nanuce si ude ude de luat la shto? datzo draq de treaba...

there is no catharsis
cathartic media
cathartic media
-
Catharsis postul ala a fost pus la kterinca si stii bine asta.
Sfatul meu e sa lasati iubirile de kterinca de pe forum si sa va concetrati asupra altor lucruri.
Sfatul meu e sa lasati iubirile de kterinca de pe forum si sa va concetrati asupra altor lucruri.
Would you like it if you hit Del for your whole life to go away?
-
Mr Teo - Junior Member
Mr Teo scrie:sa va concetrati asupra altor lucruri.
ia zi-ne dornica care ar fi alea?
-
chiar daca nu se ia nu prea are farmec sa ma iau si eu.
mdah, de cand cu jurnalul ai inceput sa vb dorniana cu rezultate satisfacatoare, cum adica daca nu se ia nimeni (nu ezista actziune) nu are farmec sa te iei si tu?! :con:
nici nici nici ... si lasa glumele sesuale cu persuana mea
aiule, un lucru ar fi sa te cheme dormea, satz pui poza pe net sa se sperie uamenii de bine de cu zori
===
later:
foca scrie ieri
Sunt o desfatare.
crede-ma pe cuvant ca nu eshti.
plus ca daca aia ti-a dat 10 pt un subiect numit "grupuri sociale", ie clar in ce groapa de rahat e invatzamantul romanesc, fiind absurd sa scrii despre ceva ce nu cunosti, nu ai cunoscut si nu vei cunoaste niciodata...
jusdg: aiule, am aruncat si eo un ochi la dormea, ie varaza la engleza, si acolo e tot o dormiana, asteptam varianta furculitzionista?

- gaga
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale