C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 10:50 am

ce fatuca a disparut naie? cine zice de danonino? merita sa citesc pe catharsis? ca io numa denigrantzii ii spicuiesc da parca nici nu mai au asa haz...

animale, stei tuned ca din cauza pseudosarbatorii asteia am o ideie de thread cu sarbatori romaneshti si haleala, ie mai mult de scris da' vine iel.

daca romanii nu-s educatz in sensul asta, facem educatzie cu fortza, nu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde neatza » Lun Feb 16, 2004 10:54 am

aoleooooooo, danoninoooooo! deci nai citit ebdromaderu? da fuga iute shi pune mana del citeshte!
AKM - powered by another.ro

Am trei alter ego, toti bonavi de schizofrenie.
neatza

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 16, 2004 10:54 am

deci dana, io nu vazui ca deja postashi cand scrisei io alea, deci, mea culpa!
nici eo n-am mai cetit nimik de la catharsis, da vazui ca moshu ie mandru de iel pe comentarii shi zisei ca sa-ncerc! io zic sa-i dai un poster ecvestru cu tine, sa-l cunoasca shi iel pe el`sbaa!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde baixinho© » Lun Feb 16, 2004 11:01 am

aiule, pe cine crezi ca intereseaza ce postezi tu aici?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Feb 16, 2004 11:05 am

bre dano ai un fan....si nu ie vorba de haleala de cai...
ajtept idei de haleala...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 11:26 am

bah lam citit, am ras cu lacrimi si ce ma ovtica ie ca d ce ma ia mah lumea la mishto asa de luni in posturi asa de stufuase?

ori a dat cu praf de nush ce in poolah lui el sbaa ... ca am mai patzit una ieri, la semafor, un nene intro masina straineza a dat iel giamu jos, mia zis sal dau si io ceia ce am egzecutat.

si mia zis aratand spre un nene ferchesh si tinerel din dreapta lui, a soferului cum ca respectivu era varsu si vazanduma pe mine in masina vietzii pe care o posed si conduc, a facut o pasiune brusca si ca daca nu vreau sa ma marit cu iel.

io fireste am intrebat ce ia venit si iel a zis ca sa indragostit de persuana mea si io iam zis ca "condoleantze" siam plecat.

si mantreb: ie plin bucureshtiu asta de mishtocari care vor sa sio fure?
gaga

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 16, 2004 12:02 pm

danone scrie:si mantreb: ie plin bucureshtiu asta de mishtocari care vor sa sio fure?

deci da! cu iecshceptzia lu aia de-a plecat in strainezia sh-a lu catharsis care ie in suceava/iashi!:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 12:18 pm

moldovianu ie capu la rautatzile care ieste, asta ie clar... acu vazui ca ie comod cu mine acilea si comod cu bone pe muzica.

puate ii face si lu bone o compunere de cat de femeie ie ia... si pe bone puate o face bruneta sa fie tacamu complect :D
gaga

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 12:18 pm

ziua buna si un hepi post balantains dei fericit.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde baixinho© » Lun Feb 16, 2004 12:21 pm

nenea draiví£ru, bine ai revenit intre sani nostrii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 12:29 pm

is suparat bre.am bagat vineri petrol in bolid,vreo juma de rezervor.si sambata,cand veneam la plantatzie,vaz becu de al petrol ca e rosu de nervi.ma duc diorect la mecanic si zic bre,vezi ca bolidu haleste petrol ca un somalez invitat la onomastica lu pantagruel.asta zice ca ie imposibil si ca becu se roseste din cauza de sonda proasta.io o iau de buna,plec acasa si azi viu din nou la plantatzie.si cand ma uit asa,galesh la bolid ca sa vaz daca l-am parcat corespunzator,sa caz jos din picioare si mai multe nu.bushonu de la petrol era ceordit si petrolu la fel.inca de vinerea noaptea,bag seama.de aia se inrosea becu.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 16, 2004 12:32 pm

bre uoamini! pe vremea cand incepeam io sa postez prin preajma, ierea un iuzer pre numele lui SOD! sa fie uare aiesta de posteaza acuma?
daca ie iel, bine ca sh-a revenit, mai ales ca io tzin minte ca iel ie mama shi tata la sredu impricinat!
daca nu ie iel, huoooooo!

peseu: daca ie iel, atuncia unde-i angus?:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 12:51 pm

io ieram doar tata,ca mama ie dana.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 16, 2004 1:02 pm

bre, ceatz amutzit cu totzi? une ie lumea? un sa dus? de ce nu vine? shalte intrebar asemenea. care este.

neatza

Mesajde eyewitness » Lun Feb 16, 2004 1:03 pm

zarzarica io zic sa faci un pitstop cu monopostu la mandea la atelier sati sudez bushonu de rezervor cu supertit de doi juma si sigur iti zic ca nu mai pierzi carburantu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Feb 16, 2004 1:06 pm

ba io creca lumea munceste altfel numi dau seama...
sa va fie rusine mai. cum adica sa munciti luni? ce naiba astanseamna ca miercuri de egzemplu faceti si overtaim (sa ma iecsprim si io in dornina)
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 1:20 pm

bre nea ai,petrolu ca petrolu si bushonu ca bushonu.ce nuntzeleg ie faptu ca putea sa shuteasca castofonu si ziceam si bogdaproste,ca asa convingeam consuarta ca ie necesar unu mai pricopsit.

neatzo,ia zimi?azi se poa?
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde nae cinefil » Lun Feb 16, 2004 1:27 pm

sa va zic ca deoarece finca nu mea mers netu a TREBUIT sa prestez neshte lucruri deam dat impresia ca muncesc? nu va zic, ca shtiu ca nu va intereseaza!
iNportant ie ca imi merje netu acuma, ashea ca surfez!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 1:28 pm

da animale, eo am muncit de mi-a sarit capacele la un gratar sio salatziCA COnpusa din verze difers colorate, castravetz, roshii, salata ferte, niscaiva buabe de porumb, mazline siumpic de peshte marinat.

da parca mai mult munci phane ca avu perishuare in ciorba de perishuare, salata lui avu si salata de boeuf si finca tomna se terminase shalaul din paris ia adus un om rau sa manance ditamai doua piciuarele de nush ce bazdaganie de pasare care se scaldasentrun sos intro tava si uomu ala la mai muncit si cu un piureu de cartophi, vai de capului. care este.
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Feb 16, 2004 1:53 pm

bre zarzarica daca vrei sudez si casetofonu ca atunci sigur til fura ajtia ca a ajuns si hotii ajtia daca nare un cialangi nu se mai incurca cu dintrastea simple
eyewitness

Mesajde b0nechina » Lun Feb 16, 2004 1:54 pm

danone scrie:puate ii face si lu bone o compunere de cat de femeie ie ia... si pe bone puate o face bruneta sa fie tacamu complect :D

N-are de ce, ca io nu i-am lasat lutzele in pace, le-am dat rigle la palma la toate, in frunte cu toarsha lutza principala, Tanase, responsabil cu frumusetea si atat. :D
Deci, pe mine n-are cum sa ma iubeasca, ba chiar deloc, sau cel putin io nu vaz motiv, dar daca totusi ii vine vreo idee dis de dimineata (am auzit ca baieteii se scoala dimineata cu moralu' ridicat :D) macar sa-mi zica in versuri, altfel nu ma impresioneaza, ba s-ar putea nici macar sa nu bag de seama, ceea ce l-ar rani profund, cu siguranta.
Si daca ma face bruneta tot degeaba, io stiu foarte bine ce-mi poate pielea... :j

Aaa... era sa va urez 'nadimineata, da' am uitat ca io nu m-am trezit azi...
If this doesn't make you smile
You don't have to cry
If this isn't making sense
It doesn't make it lies
b0nechina

Mesajde neatza » Lun Feb 16, 2004 2:06 pm

SOD scrie:neatzo,ia zimi?azi se poa?

corcodusho sa te futa totz draci care asear am ajuns la oaminii aia shi leam zis ca nu po pentru ca sa stau ca ajtebt un telefon sho shterg deci mai mult de 10 min nici vorba. asta erea pe la orele shaishpe. am loat iute o stecla de vin pietruasele la estomac ca sa nu plec in orash ashea pe nemancatelea.

am stat eo sajtebt teleonu, cand am vazut ca nu mai sunatz, pe la doijpe nuaptea, miam dat shi eo giaca jos de pe mine shi mam pus shi eo pun scaun ca destul statusem in picioare.

ashea ca daca iar im faci ca ier, nu sa puate. daca iesht om de ominie shi stabelim o ora rezonabela, atuncia se puate.

puate ma dreg shi eo cu ocaziea asta.

neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 2:13 pm

b0ne, io zic ca ai pretentzii prea mari mai draga, nu totz moldovenii se nasc emineshti chit ca ishi iau nicku dupa termeni pomposhi folositzi de aristotel.
cine stie, puate te iubeshte si pe tine odata, de doo ori, eo tzil dau o tura de vrei...
gaga

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 2:22 pm

bre nea neatza,is om di ominie.zi o ora si eo viu.sau daca vrei,casa te si dregi,poti vii la je in resedintza.ca posed vin made in vrancea.siti dau si muzica la schimb.

dano,gresit.nu tozi moldovenii se nasc emineshti sau davideshti.asha ie corect.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 16, 2004 2:27 pm

corcodushe, o sa te mai contactez eo in giure de orele 15.30 in scop ca sa vedem anume la ce ora ne vedem. ie bine ashea?

neatza

Mesajde gaga » Lun Feb 16, 2004 2:28 pm

iarta-ma marite davidescule, am omis, merit sa mi se taie capu'
gaga

Mesajde eyewitness » Lun Feb 16, 2004 2:32 pm

bre danone eminescu ierea la origine eminovici deci o tenta slava pe cand davidescu nu fu davidovici deci care ie mai moldovean si mai roman ? pe langa ca ie un om de omenie e si un om cinstit adica daca il cinstesti cu o popica de gotca e cel mai cinstit om asa sa stii
eyewitness

Mesajde SOD » Lun Feb 16, 2004 2:34 pm

ie,ie.asteptez.

danone,nu ie bine nici asa.

bonechino,ce-ti face bre puiu?vara si tu o poza ceva,sa videm cu totzii cea iesit din tine.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde neatza » Lun Feb 16, 2004 2:39 pm

auz bre, da in principiu, potz ashea pe la un 16.30? ca sa no lungim mult ca sunt cam rupt.

neatza

Mesajde memetshot » Lun Feb 16, 2004 2:43 pm

lume,mai ie mult panan uichend?
memetshot

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare