Andrei Gheorghe ?

Forumul asociat fanclubului Parazitzii

Parazitii &... Andrei Gheorghe ?

Puteţi selecta 1 opţiune

Vezi rezultatele

Andrei Gheorghe ?

Mesajde ckride » Vin Dec 06, 2002 12:04 am

Ce ziceti de domnu ag oameni buni ? In special de colaboarea parazitilor cu el.
ckride
Junior Member

E marfa!!

Mesajde Insu_Porta_Bilu » Vin Dec 06, 2002 1:08 pm

;a Colaborarea baietzilor cu domnul Andrei Gheorghe
a mers bine dar e banal ca omul ala se ocupa shi de alte formatzii (fara ex, ) care nu ar trebui sa fie bagate in seama de nimeni !!!
Dar a avut un cuvant bun de spus pentru C.N.A. !!!
Numele... Parazitu ....Tu deschizi usa Io' dårîm zidu' !!!

I'm going in Hell !!! Who's coming whith me ??
Insu_Porta_Bilu
Junior Member

da

Mesajde cxe » Vin Dec 06, 2002 6:03 pm

M-am saturat de idoli TV locali care dau lectii de viata poporului distrus psihic.

A.G sincer: Cat ai supt sa fii acolo SUS
cxe
Junior Member

Mesajde NightClaw » Sâm Dec 07, 2002 1:14 am

Dupa mine,AG este unu' din putionii profesionisti din mass-media romaneasca si chestia cu "suptul" e o atitudine specific romaneasca - de fiecare data cand cineva ajunge sus neaparat a trebuit sa "unga" pe cineva ca sa ajunga acolo. Get real people! Oh,and start put u're a** on the work ;)
Despre colaborarea cu parazitii cred ca a facut o miscare buna.
a,si avea dreptate ca Parazitii sut singurii poeti din Romania. :))
"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love"
NightClaw
Junior Member

Mesajde ckride » Sâm Dec 07, 2002 1:19 am

NightClaw, tu esti fan AG sau fan parazitii ??
ckride
Junior Member

Mesajde TARAN » Sâm Dec 07, 2002 5:39 pm

asa e..parazitii sunt singurii poeti din Romania conform vremurilor pe care le traim si probabil anilor pe care-i avem
iar despre ag pot spune ca era mai meserias cand avea emisiune midnightkiller,acolo unde el era marinarul nostru.
in rest doar cum ragaie mi-a placut mie din repertoriul lui.
TARAN
Junior Member

Mesajde NightClaw » Dum Dec 08, 2002 12:14 am

am fost si raman in continuare fan AG cat si Parazitii
dc?
"Gravitation cannot be held responsible for people falling in love"
NightClaw
Junior Member

.....

Mesajde n3aGabitz » Lun Dec 09, 2002 12:40 pm

ma nu ma intereseaza de el ca persoana..mi se rupe. dar m-am cacat pe mine de ras cand am ascultat.....deci e funny. a facut kestia aia ptr amuzament, cine nu sa amuzat...sa fie sanatos ce facem atata caz acum ba.....maturizati-va in pula mea....si daca a supto bravo lui, macar el face ceva e undeva face un ban. tu nu o sugeai ba sa ajungi si undeva daca se putea?

pace
n3aGabitz
Junior Member

AG sau Parazitii?

Mesajde alexutzu5 » Mar Dec 10, 2002 5:26 pm

Amandoi. Nu sunt fan declarat AG dar imi plac emisiunile sale.
Uneori ma enerveaza dar sunt shi destui boi care il suna shi care merita sa fie luati la misto.
Colaborarea de pe Irefutabil e de luat in consideratie si pentru un album viitor - vocea AG-ului suna bine la radio...
alexutzu5
Junior Member

Mesajde Uncle Boggy » Mar Dec 10, 2002 10:09 pm

A.G. o da prea bine pe Irefutabil. Cu ocazia asta a reusit sa spuna mai multor lucruri pe nume. Lucruri pe care nu le putea atinge pe radio. Si trebuie recunoscut ca este unul dintre putinii daca nu chiar singurul care vorbeste despre parazitii.
Uncle Boggy
Junior Member

Mesajde marian jan » Mar Dec 10, 2002 11:35 pm

pe AG nu pot sa-l suport de mult,asa ca nu ma pot arata incantat de el.ce a facut cu parazitii e laudabil,are dreptate multa,insa parerea mea e ca partea lui mai trebuia lucrata putin.

in alta ordine de idei,original,nu le mai spune tu la toti sa se maturizeze,ca poate nu esti tu cel mai destept!
bravo baixule!
marian jan

Mesajde genicon » Mie Dec 11, 2002 11:25 pm

Initial trimis de Alin
ce a facut cu parazitii e laudabil,are dreptate multa,insa parerea mea e ca partea lui mai trebuia lucrata putin.

Asa e, ce a facut el cu parazitii e laudabil. Si daca te-ar interesa cat de cat trupa asta, sau daca te-ar interesa ce a facut el, atunci ai sti si ca A G nu a avut nimic scris, nimic stabilit dinainte - nimic din tot ce a zis. Poate ca se putea si mai bine, dar avand in vedere circumstantele in care s-au petrecut toate, zic ca s-a descurcat de minune (plus fazele alea cu rima...)
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde usualflow » Vin Ian 03, 2003 4:28 am

Colaborarea e buna, A Gh insa e un om care nu trebuie discutat, pt a nu i se da satisfactzie. NU am nici o parere despre Gheorghe asta; incearca sa isi creasca fiica incercand sa joace rolul unui ipocrit mai mare decat e romanu' in general.....
usualflow
Junior Member

Despre Andrei Gheorghe!

Mesajde AdevaRapper » Vin Ian 03, 2003 11:54 pm

Andrei Gheorghe are atata succes nu pentru ca ar fi foarte destept, ci pentru ca si-a dat seama ca sunt multi oameni mai prosti decat el si ii poate exploata si manipula!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Re: Despre Andrei Gheorghe!

Mesajde SatyR » Sâm Ian 04, 2003 12:33 am

Initial trimis de AdevaRapper
Andrei Gheorghe are atata succes nu pentru ca ar fi foarte destept, ci pentru ca si-a dat seama ca sunt multi oameni mai prosti decat el si ii poate exploata si manipula!

Ca bine le zici...........
SatyR
Junior Member

Re: Re: Despre Andrei Gheorghe!

Mesajde AdevaRapper » Lun Ian 06, 2003 11:25 pm

Initial trimis de SatyR

Ca bine le zici...........

Merci man!
Si despre contributia lui Andrei Gheorghe pe IREFUTABIL, consider ca a fost la fel de profesionista ca a baietilor de la PARA!
Daca ramanem aici, aici ramanem!!!
AdevaRapper
Junior Member

Ce inseamna muzica ROCK?

Mesajde Dhyanna » Vin Feb 28, 2003 12:25 am

Heavy Metal Magazine - februarie 2003:
“Cu toate ca acest articol va fi citit de catre persoanele specializate (fratii rockeri), el este o prezentare scurta, corecta si verosimila a fenomenului rock-metal de la inceputuri si pana in ziua de azi. De asemenea, este “o lovitura in plina figuraâ€Â
Dhyanna
Junior Member

Mesajde genicon » Dum Mar 02, 2003 4:48 pm

Dhyanna - nush ce dreq ai scris tu acolo... nu prea am avut rabdare sa citesc. Oricum, am vazut ca scrie ceva de rock si tot de rock si poola mea, cacaturi d-astea... Nush ce legatuira au astea cu para... Oricum, daca cineva citeste ce a scris tipa, putetzi sa imi faceti si mie un rezumat????
Am zis
Fara acte, fara bani, fara echilibru - genicon!

Shi tzine bine minte numele/ Ca s-ar putea sa-l auzi din toate partzile/ Si n-ai sa uitzi niciodata ca ai fost cu mine - Du-te dracu! De la mine pentru tine...
genicon
Junior Member

Mesajde ograsa » Dum Mar 02, 2003 5:37 pm

Mi se pare o idiotenie.. parazitii is buni soi fara Andrei
Nu a nevie de aberantu ala.. parerea mea
ograsa
Junior Member

Mesajde c3lia » Lun Mar 03, 2003 4:21 am

Initial trimis de genicon
Dhyanna - nush ce dreq ai scris tu acolo... nu prea am avut rabdare sa citesc. Oricum, am vazut ca scrie ceva de rock si tot de rock si poola mea, cacaturi d-astea... Nush ce legatuira au astea cu para... Oricum, daca cineva citeste ce a scris tipa, putetzi sa imi faceti si mie un rezumat????
Am zis

se pare k mesajul pe care dhyanna inceark sa-l transmita nu are nici o legatura cu parazitii sau hip-hop-ul ci mai degraba cu parearea lui ag referitor la rockeri p care ii considera 'looseri'.asta chiar mi se pare aiurea avand in vedere k la YO!(emisiunea cu parazitii) se declara mare rocker deshi mai asculta shi hip-hop(d cand l-a remarkt p dmx cik).mai spunea k indiferent de genul de muzik p kre-l ascultzi d obicei e bine k in proportzie d 10% sa ascultzi shi altceva....total d acord,shi eu mai ascult rock uneori,cand ma simt........altfel.
dar se pare k brusc,subit nu-i mai place rockul asha k imi shimb parerea despre el cu 180 d grade shi n-are decat sa suga pwla. nu inghit oamenii ce-shi schimba conceptziiled la o zi la alta mai ales cand e vb d muzik (care tind sa cred k reflecta intr-o anumita masura personalitatea cuiva)
c3lia
Junior Member

Re: Andrei Gheorghe ?

Mesajde TheSmoker » Joi Mar 06, 2003 11:17 pm

AG in ceea ce face este cel mai bun, dar cu hip-hop-ul cred ca e doar o chestie de moment, el dorind sa isi exprime nishte pcte de vedere, culmea ele coincid si cu unele ale parazitilor, ok e funny dar asta nu inseamna ca e de ajuns...oricum nu cred ca va mai fi o alta colaborare ag-parazitii!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

wow...

Mesajde goodgod » Lun Feb 16, 2004 12:01 am

ideea e ca yo sunt rocker inainte de toate...ascult orice e metal de bun gust ...de la hevy la death-black metal...shi itzi dau dreptate ...gheorghe e dus...sau doar braveaza...cocheteaza cu ideea ca his imparial majesty e stapinul lumii...fucked' up shit brain...in rest parazitzii sunt singura trupa de rap pe care o ascult shi chiar o fac cu placere...am aproape toate albumele in original...mai putzin primul...da vine shi ala...'till than take care...
respect and peace all parazitii fans...rock is not dead!!! HEIL!
goodgod
Junior Member

yo

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:03 pm

:silly: [quote="Insu_Porta_Bilu"]]Andrei Gheorghe[/B]
a mers bine dar e banal ca omul ala se ocupa shi de alte formatzii (fara ex, ) care nu ar trebui sa fie bagate in seama de nimeni !!!
Dar a avut un cuvant bun de spus pentru C.N.A. !!!
:M
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:04 pm

:fuck: :bleah: muieeeee la falsii rap-eri
n.c.c.

Mesajde n.c.c. » Lun Feb 16, 2004 3:08 pm

nu va-ti saturat de muistii care se cred rap-eri?
n.c.c.

era tare

Mesajde OCTO` » Joi Mar 04, 2004 4:41 pm

Imi placea AG pana l-am vazut ca ii promoveaza pe tovarasii lui de la ozone ( si se mai afirma peste tot cu chestia asta ).:-"
OCTO`
Junior Member

lolz!!:)

Mesajde piticstyle » Vin Mar 05, 2004 9:12 pm

n.c.c. scrie:nu va-ti saturat de muistii care se cred rap-eri?

Mane ..ce revoltat ejti !! Totushi era o intrebare despre Paraziti shi colabolarea loc cuh Andrei Gheorghe...nici decum despre fackeri sau ... baietashi kre se dau hip-hop`ari :) sau rapperi` sa zicem !!..deci mane!! nu cred k sunt in masura se comentez message`ul tau da sincer ma deranjat ..asha k din partea mea FUCk off
piticstyle

Mesajde foxu » Dum Mar 07, 2004 4:01 am

ma parerea mea despre AG este urmatoarea:
1 e citit omu
2are o doza mare de prostie
3il cam strica baza pe care nu stie s-o faca
parerea mea
gli incontri,gli scontri,lo scambio di opinioni,
persone che son' fatte di nomi e cognomi
venghiono signori,che qui c'e il vino buono
le pagine del libro e le melodie del suono
si vive di ricordi,signori e di giochi
di abbracci sinceri,di baci e di fuochi
di tutti i momenti tristi e divertenti
e non di momenti tristemente divertenti
foxu
Junior Member

Mesajde Pizzi » Lun Mar 08, 2004 9:07 am

colaborarea ag - parazitii = cea mai mare idiotenie din lume
parazitii imi plac in schimb ag e un IDIOT notoriu, un las, un incoerent. ca sa nu zic incult in unele cazuri.
Today is the last day that I'm using words...
Pizzi
Junior Member

sa zicem

Mesajde TheSmoker » Mar Mar 09, 2004 10:18 pm

Da fiecare are dreptu la o parere yo zic sa lasam caracterizarile la persoana,cat despre colaborare de acord cu tine,insa omu ala are mult tupeu pe langa ce ai zis tu,nu orice prost poate sa faca ce face el,e un prost cu capu pe umeri...done!
Sunt un uitat din popor in istorie cu glorie
Sunt intr-un foc scanteia de victorie!
TheSmoker
Junior Member

Următorul

Înapoi la Parazitzii